Brunnehagen 52

Bilder

 • Såld!
 • Brunnehagen 52, 2:a med utsikt öve radhusområdet!
 • Utsikt mot innergården
 • Planritning 2D

  Viss avvikelse kan förekomma.

  Skala och mått kan avvika från verkligheten.

 • Planritning 3D

  Viss avvikelse kan förekomma.

  Skala och mått kan avvika från verkligheten.

 • Hisingsparken med fina promenader och joggingstråk

Brunnehagen 52 , Hisingen - Tuve , Göteborg

På våning två har vi denna 2:a med utbyggd och inglasad söderbalkong med utsikt över radhusområdet! Här erbjuds en bra bostad men även lediga parkeringar för 125 kr/månad, snabbt tillträde är möjligt samt stambytt helkaklat badrum med golvvärme och tvättmaskin. Planlösningsmässigt är dessa bostäder väldigt smarta och flera olika alternativ är möjliga beroende på dina behov. Stabil Riksbyggen förening som gjort de flesta stora underhållen de senaste åren och trots detta ligger belåningen under 5000 kr/kvm.
Hör av dig idag för mer information!

61,5 kvm, 2 rok

Månadsavgift:
3 888 kr inkl. värme, kallvatten, kabel-TV, BR-tillägg
Typ:
Lägenhet
Boarea:
61,5 kvm
Våning:
2
Lägenhetsnummer:
359
Byggår:
1972
Driftskostnad:
491 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

2 rum

Boarea

61,5 kvm

Rumsbeskrivning
Allmänt

Tvåa med bra läge på andra våning i omtyckta Brunnehagen. Här är det trevlig utsikt över radhusområdet samt skogsdungen intill. Bostaden har även stor inglasad balkong i soligt söderläge. Stabil Riksbyggen förening som har Tuves lägsta avgifter för tvåor. Lediga och billiga parkeringar finns och bra kollektivtrafik går strax utanför området. Snabbt tillträde är möjligt!

Hall

Hallen är rymlig och erbjuder plats för avhängning direkt vid entrén, längre in finns tre garderober. På golvet ligger parkett och väggarna är tapetserade randigt.

Kök

Bostadens kök är ljust men äldre samt till viss del uppdaterade vitvaror. Här ryms en matplats för 4-5 personer invid fönster med utsikt mot innergården. Köksinredningen är vit med rostfria handtag och arbetsytorna består av arbetsbänk i laminat med dubbelho. Mellan över- underskåp sitter ett vitt kakel i snygg bred layout. Här finns rejält med förvaring med skåp på båda sidor av köket. För att maximera det än mer finns ytterligare förvaring bakom matplatsen som tidigare är nyttjad som praktisk skrivbordsplats. Luckorna på underskåpen är vita och upptill är det svarta luckor med en svart laminatskiva. Vitvarorna består av äldre spis, fläkt, hel kyl och frys (2015) samt diskmaskin. På golvet ligger ekparkett och väggarna är vita frånsett vid "arbetsplatsen" där väggen är blå.

Vardagsrum

Via hall och sovrum når du det generösa vardagsrummet med knappt någon insyn. Här ryms dels TV-hörna men även matplats om man så önskar. Väggarna är vita och på golvet ligger parkett i ek.

Sovrum

Sovrummet är rymligt och nås från hall och vardagsrum. Härifrån finns utgången till den inglasade balkongen. Här finns gott om plats för dubbelsäng och annat möblemang om så önskas som exempelvis en garderob eller byrå. Här har vi vita väggar med en naturinspirerad fondvägg. På golvet ligger parkett.

Balkong

Bostadens inglasade balkong med utsikt över radhusområdet och naturen intill är belägen åt syd med sol stora delar av dagen. Blir det för varmt här ute sommartid går självfallet inglasningen att vika bort.

Badrum

Bostadens helkaklade badrum är i toppskick och renoverades i samband med föreningens stambyte 2012-13 . Här är det helkaklat med vitt kakel på väggarna och grå klinker på golvet. Utrustningen består av dusch med vikbara väggar i glas, vägghängd toalett, belyst spegelskåp, kommod med tvättställ och handdukstork. Här finns även en toppmatad tvättmaskin från 2016 om du inte vill använda den gemensam tvättstugan som finns inom föreningen. Extra lyx här inne är att det har investerats i härlig golvvärme från tidigare ägare när renoveringen ägde rum.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

2 av 3, hiss finns ej

Avgift

3 888 kr inkl. värme, kallvatten, kabel-TV, BR-tillägg

Driftskostnad

5 900 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 2 400 kr
VA: 2 000 kr
Försäkring: 1 500 kr
Beräknat antal personer: 1

Kommentar

Föreningen har enhetsmätning av el och varmvatten vilket betalas i samband med månadsavgiften. Driftskostnader är individuella och beror på dina egna levnadsvanor och avtal med leverantörer.

Andel i föreningen

0,21506%

Andel av årsavgiften

0,22074%

Reparationsfond

0 kr

Tillträde

Snabbt tillträde möjligt

Byggnad

Byggnadstyp

Flerbostadshus

Byggnadsår

1972

Uppvärmning

Fjärrvärme

Ventilation

Självdrag

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 24 november 2008
Energiklass: -
Energiprestanda: 168 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Fastighetsbeteckning

Tuve 51:11

Övrigt

Balkong
Inglasad balkong belägen åt syd.

-Förråd
Finns i källaren.

-Tvättstuga
På gavlarna mot långhusen.

-Parkering
Parkering finns framför husen och kostar: utan el-stolpe: 125 kr/mån, med el-stolpe: 250 kr/mån. Till parkeringsplatserna är det separat kö.

-Bra att veta:

-Föreningen har kollektivavtal med elleverantör. Du betalar för din förbrukade mängd el. Debiteras på månadsavin.

-Föreningen tillämpar enhetsmätning av varmvatten. Du betalar således för den mängd varmvatten du förbrukar. Debiteras på månadsavin.

-Barnvagnsrum finns i entrén.

-Cykelrum finns i närheten.

-Bastu finns att nyttja på Brunnehagen 39.

-Fritidslokal finns att hyra för tillställningar.

Förening

Namn

Riksbyggen Brf Tuvehus nr 6

Om föreningen

Föreningen innehar tomträtten till tomterna Tuve 51:1-3, Tuve 12:23 samt Tuve 12:32 med adress Brunnehagen 1-59. På dessa tomter har år 1970-72 uppförts bostadshus med sammanlagt 425 lägenheter.

Bra gemensamma tvättstugor på flera platser inom föreningen. Föreningen har en föreningslokal och bastu att boka. Till lägenheten hör ett källarförråd och cykelrum finns på flera platser.

Organisationsform

Bostadsförening

Antal lägenheter

425

Antal lokaler i föreningen

1

TV och Bredband

I månadsavgiften ingår kabel-TV via Canal Digital (basutbud).
Bredband tecknas separat av lägenhetsinnehavaren, förberett via Bredbandsbolaget(FiberLan). Föreningen för diskussioner om gemensamt upphandlat avtal för TV och bredband.

Parkering

P-plats finns på 343 avgiftsbelagda parkeringsplatser med respektive utan el-anslutning - separat kö - uthyrning söks direkt via Riksbyggen EKC i Västerås. P-plats utan el 125 kr/mån och med el 250 kr/mån. Det finns även bra möjligheter för MC och mopedparkering. Föreningen har även 29 stycken gästparkeringar samt 3 stycken handikapplatser.

Renoveringar

Föreningen följer en underhållsplan som uppdateras årligen.
2012/13 Utfördes det största renoveringsprojektet i föreningens historia. Nya badrum, avloppsstammar, fastighets-el i alla lägenheter och allmänna utrymmen, nya fläktar och tilläggsisolering på vindarna.
2016 genomfördes fasadarbeten.
2017/18 Föreningens balkonger byggs ut och glasas in.

Ekonomi

Balkongutbyggnaden innebar att avgiften höjdes med 3% i oktober 2017 samt 3% 1 juli 2018.
2019 kommer man den 1 juli att höja avgiften med 3%.

Äkta/oäkta

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

Juridisk person

Föreningen tillåter inte juridisk person

Äger föreningen marken?

Nej, innehar tomträtt.

Överlåtelseavgift

1163 kr

Pantsättningsavgift

465 kr

Kontaktperson

Lars-Göran Larsson

Övrigt

Hemförsäkring bekostas av bostadsrättsinnehavarna och bostadsrättstillägg bekostas kollektivt av föreningen.

Besök gärna föreningens hemsida: http://www.tuve6.se/

Om området

Hisingen - Tuve

Tuve ligger mitt på Hisingen på gränsen mellan den tätbebyggda staden i söder och landsbygden i norr. Tuve-Säve ingår i stadsdelsförvaltningen Norra Hisingen och omfattar området från Bäckedalen i söder till Säve i norr vilket gör stadsdelen till en av de geografiskt största i Göteborgs kommun.

Stadsdelen har många vackra naturområden som till exempel Hökälla naturområde och Hisingsparken, som är Göteborgs största parkområde.

Nära till två golfbanor - St Jörgen resp. Albatross.

Kommunikation

Från Centralstationen går buss nr 17 till Tuve Centrum med en restid på cirka 20 min samt bussarna 35, 36 och 39 till Säve station. För övriga busstider och transporter se www.vasttrafik.se.

Närservice

Tuve Torg är ett ur servicesynpunkt komplett torg som förutom torgets rikliga utbud av varor även kan erbjuda det mesta inom kommunal service. Torget har vårdcentral, bibliotek, tandläkare och kulturhus. Matbutikerna ICA och Willys finns även på torget. Här finns även Tuve ishall, 4-H gård och fina strövområden med elljusspår som även kan ta dig in till Centrala Hisingen.

Det finns kultur- och fritidsaktiviteter för alla åldrar i Norra Hisingen. Kulturpunkten i Tuve innehåller bibliotek, kulturskola, tidningscafé och fritidsgård.

Karta

Hör av dig till Jonas Lindquist för mer information!

Jonas Lindquist

Jonas Lindquist

Göteborg Hisingen

Reg. Fastighetsmäklare, Franchisetagare

Ansvarig mäklare

0701-96 27 72

jonas.lindquist@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad