Tånåsvägen 3C

Bilder

  • Såld!

Tånåsvägen 3C , Hisingen - Tuve , Göteborg

Nu kan vi erbjuda er en enastående villa med ett av Hisingens bästa lägen. Här får ni en mycket välvårdad suterräng villa om totalt 181kvm byggt 1989 med en panoramavy över hela Göteborg. Idag finns tre sovrum kan lätt bli fyra. Det inbyggda garaget om ca 35kvm är en dröm för en bilintresserad. Allt detta högt beläget i ett av Hisingens vackraste villaområden med närhet till allt, Bäckedalen!

132 kvm, 5 rok

Typ:
1 familjs friliggande
Boarea:
132 kvm
Biarea:
59 kvm
Tomtarea:
1 314,4 kvm
Byggår:
1989
Driftskostnad:
1 821 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

5 rum varav 3 - 4 sovrum

Boarea

132 kvm

Biarea

59 kvm

Rumsbeskrivning

Välkommen till Tånåsvägen 3C!

Ni möts av en väl tilltagen garageuppfart som lätt rymmer 4 bilar. Från markplan leds ni i huset genom hallen eller genom garaget.

Hallen är mycket rymlig och erbjuder gott om förvaring i en stor skjutdörrsgarderob. På golvet ligger en snygg vit marmor och väggarna är tapetserade med en ljus behaglig ton.

Från hallen på er högra sida når ni det första sovrummet, som har en bra storlek och är lätt möblerat. Här finns gott om förvaring i två garderober.
Vidare ansluter hallen till ett badrum/omklädningsrum. Helkaklat och utrustat med dusch, bastu samt toalett. Härifrån når ni även det stora garaget som vi återkommer till. I både detta rummet och hallen är det vattenburen golvvärme!

I entréplan har vi slutligen även ett förråd med matkällare.

Från hallen tar en snygg ek-beklädd trappa oss upp till övervåningen. Ni möts av en hall med stor, ljus och luftig planlösning. Detta blir lite av navet i huset, härifrån når ni nästan alla utrymmen.

Hallen i sig inrymmer en stor skjutdörrsgarderob, en centralt placerad, vacker kakelugn och utgång till den inglasade altanen. På golvet ligger en nyslipad ekparkett som sträcker sig vidare genom större delen av bostaden med undantag av köket och våtrummen. Alla väggar är klädda med ljusa, diskreta tapeter. Allt i mycket gott skick.

Altanen sträcker sig längst hela husets södersida, totalt ca 40 kvm med en inglasad del om ca 15 kvm med sol hela dagen till sen kväll. Utsikten är otroligt bra; Göteborg ligger nu för era fötter, bättre än såhär blir det inte.

Om vi går in igen, finner ni en matsal med samma härliga utsikt. Här kan ni lätt bygga ett sovrum om de tre som finns inte räcker. Se alternativ planlösning.

Matsalen följs av vardagsrummet som rymmer både större soffgrupp och läshörna. Rummet har enorma fönsterpartier. Någon TV behövs knappast, det är roligare att känna in utsikten och njuta.

Från vardagsrumsdelen når ni de båda sovrummen.

Först Masterbedroom som är vältilltaget och har riktigt gott om förvaring i fyra garderober. Detta följs av ett mindre sovrum med en garderob. Båda sovrummen är lättmöblerade.

Efter kakelugnen, finner ni ett praktiskt förråd och badrum.

Badrummet är från byggåret, fräscht och helkaklat i ljus ton. Här erbjuds toalett, bidé, handfatskommod, dusch, samt smart inbyggd förvaring.

Vidare kommer ni in i köket som rymmer en matplats för 6-8 personer. Köket är från byggåret och i gott skick. Köket är stort med ljusa luckor och vit arbetsbänk. Delar av maskinparken är uppgraderad andra inte,
spishällen är ur funktion. På golvet ligger ett ljust klinker med behaglig golvvärme.

I anslutning till köket, med genomgång till altanen, ligger troligen en av Hisingens trevligaste tvättstugor. Här erbjuds inte bara en bra maskinpark och arbetsytor utan även en superfin utsikt över både Göteborg och det vackra grannskapet.

Som tidigare nämndes, så finns det ett härligt garage i entréplan. Garaget är ca 35 kvm med antracitfärgat klinker på golvet och ljusa målade väggar. Planlösning medger förvaring till både bilar och andra saker. Behöver man skruva med något så finns här även en praktisk verkstadsdel. Centraldammsugarens huvudenhet sitter här lättåtkomligt med uttag i hela huset. Garageporten är fjärrstyrd och det finns även en separat dörr.

Slutligen finns det ytterligare ett fint förvaringsutrymme i den outgrävda delen under huset. Här är det högt i tak, lite kuperat, torrt och fint ca 40 kvm.

Tomten som den är idag är mycket lättskött med lite gräsytor. Vill man, finns här fina möjligheter att ta ut svängarna med trevliga uteplatser och så vidare.

Är detta er blivande drömbostad? Tveka inte att kontakta mäklaren redan idag!

Byggnad

Byggnadstyp

1-plansvilla med souterrängvåning

Byggnadsår

1989

Uppvärmning

Vattenburen frånluftsvärmepump, IVT 490 - 2007

Ventilation

FX - frånluft med värmeåtervinning

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 3 juli 2017
Energiklass: C
Energiprestanda: 49 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Grundmur: Betongsten
Stomme: Trä
Fasad: Mexitegel
Fönster: 4-glas
Bjälklag: Trä
Tak: Betongpannor
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt

Övrigt

Stor altan om ca 25 kvm i söderläge med inglasad del om ca 15 kvm.

Centraldamsugare.

Det finns lös spröjs till alla fönster i mycket gott skick som medföljer.

Något förhöjda värden av markradon i huset, lösning kostar ca 35.000 kr ink. rot. se offert i bilagan.

Fiber finns i området och går lätt att dra in. kostnad ca 25 000kr.

Fastighetsbeteckning

Tuve 16:49

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad

21 855 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 9 845 kr
VA: 4 674 kr
Renhållning: 752 kr
Väg, samf: 1 900 kr
Sotning: 380 kr
Försäkring: 4 304 kr
Beräknat antal personer: 2

Kommentar

Faktiska kostnader från tidigare ägare. Nuvarande ägare har ej bott i huset stadigvarande.

Taxeringskod

220

Taxeringsvärde

3 711 000 kr, varav byggnadsvärde 2 271 000 kr

Summa pantbrev

4 925 000 kr

Tomt

Areal: 1 314,4 kvm
Tomttyp: Anlagd trädgård

Tomtbeskrivning

Lätt kuperad trädgård med lite gräsytor, en del cypresser, rhododendron, guldregn samt rosor. På gräsmattan står även ett litet äppleträd och ett plommonträd.

Vatten/avlopp

Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp.

Samfällighet, servitut etc.

Andel i samfällighet/GA: Tuve GA:67
Förmån, Officialservitut: Väg, 1480K-1988F3
Förmån, Officialservitut: Väg, va, 1480K-1988F3
Inskrivning, Avtalsservitut ledning mm, 62/1869

Tillträde

Enligt överenskommelse

Om området

Hisingen - Tuve

Tuve ligger mitt på Hisingen på gränsen mellan den tätbebyggda staden i söder och landsbygden i norr. Tuve-Säve ingår i stadsdelsförvaltningen Norra Hisingen och omfattar området från Bäckedalen i söder till Säve i norr vilket gör stadsdelen till en av de geografiskt största i Göteborgs kommun.

Stadsdelen har många vackra naturområden som till exempel Hökälla naturområde och Hisingsparken, som är Göteborgs största parkområde.

Nära till två golfbanor - St Jörgen resp. Albatross.

Kommunikation

Från Centralstationen går buss nr 17 till Tuve Centrum med en restid på cirka 20 min samt bussarna 35, 36 och 39 till Säve station. För övriga busstider och transporter se www.vasttrafik.se.

Närservice

Tuve Torg är ett ur servicesynpunkt komplett torg som förutom torgets rikliga utbud av varor även kan erbjuda det mesta inom kommunal service. Torget har vårdcentral, bibliotek, tandläkare och kulturhus. Matbutikerna ICA och Willys finns även på torget. Här finns även Tuve ishall, 4-H gård och fina strövområden med elljusspår som även kan ta dig in till Centrala Hisingen.

Det finns kultur- och fritidsaktiviteter för alla åldrar i Norra Hisingen. Kulturpunkten i Tuve innehåller bibliotek, kulturskola, tidningscafé och fritidsgård.

Karta

Hör av dig till Lars Norrgren eller Patrik Skarström för mer information!

Lars Norrgren

Lars Norrgren

Göteborg Hisingen

Reg. Fastighetsmäklare, Franchisetagare

Ansvarig mäklare

0736-55 99 59

lars.norrgren@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad