Solventilsgatan 7

Bilder

  • Såld!

Solventilsgatan 7 , Centrala Hisingen Kvillebäcken , Göteborg

Välkommen till denna välplanerade tvåa med balkong i soldränkt söderläge, där sommarkvällarna avnjuts på bästa sätt. Här ligger kök och vardagsrum i öppen lösning och sovrum med tillhörande klädkammare nås längre in i bostaden. Väl tilltaget badrum med kombimaskin samt gott om förvaring. Solventilsgatan ligger i en expansiv stadsdel där gammalt möter nytt och med huset klart i slutet av 2015 är lägenheten fortfarande i nyskick. Gården är gemytlig och mysig och erbjuder både ett orangeri och en lyxig spaavdelning för föreningens medlemmar. Dessutom finns här ett övernattningsrum att hyra för era långväga gäster. Här är det bara att flytta in och ha det gott! För mer information, kontakta mäklaren!

52 kvm, 2 rok

Månadsavgift:
3 262 kr inkl värme, kabel-TV, bredband, IP-telefoni samt bostadsrättstillägg
Typ:
Lägenhet
Boarea:
52 kvm
Våning:
2, hiss finns
Byggår:
2015
Driftskostnad:
324 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

2 rum

Boarea

52 kvm

Rumsbeskrivning
Hall

Välkommen in! Här möts ni av en rymlig hall med plats för avhängning och möblemang, utöver de 3 generösa garderoberna som löper längs ena väggen. Lägenheten har genomgående matt ekparkettgolv och väggarna är målade i vitt, vilket ger er en bra bas att spinna vidare på och inreda i den stil som passar just er.

Vardagsrum

Vidare till höger från hallen möts ni av vardagsrummet som ligger i öppen planlösning med köket. Den öppna planlösningen ger lägenheten en luftig känsla med ett oslagbart ljusinsläpp som bara flödar fritt genom de höga och många fönstren. Här ryms såväl soffgrupp som matsalsmöbel och gott om plats för att socialisera sig. Härifrån når ni även balkongen.

Kök

Köket som är levererat från Marbodal har vita luckor och de gedigna vitvarorna är från Bosch. Här ges bra förvaring och praktiska arbetsytor med bl.a. underlimmad diskho. Utrustningen består i övrigt av induktionshäll, köksfläkt, kombinerad kyl/frys och intergrerad micro samt diskmaskin.

Sovrum

I lägenhetens bortre ände ligger ett stort sovrum med plats för dubbelsäng och bakom smidiga skjutdörrar löses generös förvaring.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

2 av 5, hiss finns

Avgift

3 262 kr inkl värme, kabel-TV, bredband, IP-telefoni samt bostadsrättstillägg

Driftskostnad

3 888 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 2 040 kr
VA: 1 848 kr
Beräknat antal personer: 2

Kommentar

Föreningen har abonnemang för vatten med undermätare i varje lägenhet. Kostnaden för egen förbrukning av kall- respektive varmvatten beräknas kvartalsvis utifrån verklig förbrukning. Varje bostadsrättshavare tecknar eget abonnemang avseende hushållsel.

Andel i föreningen

1,0037%

Andel av årsavgiften

1%

Reparationsfond

0 kr

Tillträde

Nov/ enl. överenskommelse

Byggnad

Byggnadstyp

Flerbostadshus

Byggnadsår

2015

Ventilation

Mekanisk till- och frånluft, FTX

Energideklaration

Ej utförd.
Energiklass: -

Fastighetsbeteckning

Kvillebäcken 76:3

Förening

Namn

Brf Trädriket 1

Om föreningen

Fastigheten:
Bostadsrättsföreningen äger fastigheten Göteborg Kvillebäcken 76:1, 76:3 och 76:4. Flerbostadshuset är byggt under 2015 av Derome. Adresserna i föreningen är Jöns Rundbäcks plats 1, 2, 3, Solventilsgatan 7 och Rundbäcksgatan 6. Det finns 90 st lägenheter om totalt 5102 kvm samt en bostadsrättslokal om 39 kvm.

Gemensamma ytor:
I källaren finner man garage, förråd, cykelrum, barnvagnsrum och på gården finns ett orangeri samt ute-spa.
Tv, internet & telefoni:
Fastigheten är ansluten till fibernätet genom Bredbandsbolaget innehållande bredband, tv och telefoni. Detta innehåller TV-paket T-1 Bas, bredbandshastighet 10/1 samt telefon Mini.

Parkering:
Föreningen förfogar över 41 garageplatser, separat kö till samtliga platser. Föreningen förfogar även över 4 platser för MC/moped. Separata cykelboxar finns att hyra.

Övrigt:
Föreningen har separat enhetsmätning på varmvatten och kallvatten, detta faktureras kvartalsvis efter verklig förbrukning.

Organisationsform

Bostadsrättsförening

Antal lägenheter

90

Antal lokaler i föreningen

1

TV och Bredband

Bredband 250/250 (ingår i lägenhetens månadsavgift)

Äkta/oäkta

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

Delat ägande

Ja

Äger föreningen marken?

Ja

Överlåtelseavgift

1163 kr

Pantsättningsavgift

456 kr

Övrigt

Föreningen har en väldigt informativ hemsida där ni kan läsa mer http://www.brftradriket.se/

Om området

Centrala Hisingen Kvillebäcken

Kvillebäckens fantastiska läge möjliggör inte bara ett trevligt, modernt och miljösmart boende utan också en hög grad av flexibilitet. Området är byggt för och med stor hänsyn tagen till både gående och cyklister. Självklart finns besöksparkering på gatan. Kvartersgatorna är i huvudsak gångfartsgator med en maxhastighetsgräns på 30 km/h. Trottoaren är bred och placerad i solläge.
Kvillebäcksparken är grön med möjligheter till lek och rekreation. Inne i området finns små "pocketparker" och smitvägar inbyggda för spännande variation och spontana möten.
För dig som gillar att motionera till fots eller cykel finns Keillers park med stadens bästa utkikspunkt, Ramberget, Flunsåsparken gröna lunga och spännande Lindholmen samt Eriksberg att upptäckta. Att följa Kvillebäcken genom Kvilledalen är en särskild upplevelse, gamla sten- och bronsåldersboplatser till moderna köpcentrum. En av Göteborgs äldsta kyrkor, Tuve kyrka, och Sankt Jörgen SPA/Gothia Park arena, supermoderna anläggningar, möts här.
Botaniska bevarande arter som knölnaten, rikt fågelliv och rödlistad vattensalamander finns i naturen i Kvilledalen/Kvillebäcken.

Kommunikation

Kort gångavstånd till Hjalmar Brantingsplatsen/Backaplan - en av göteborgs största stor knutpunkt för buss och spårvagnstrafik.

Närservice

Ett stort utbud av närservice finns i och kring Kvillebäcken. Här hittar du Backaplan med ett stort och varierat utbud som ligger i direkt anslutning, charmiga Kvilletorget bidrar med många restauranger och småbutiker, gatorna i Långängen likaså och kring Wiselgrensplatsen finns både sjukhus, sportanläggning, affärer och stadsdelhus med bibliotek. Inom nya Kvillebäcken hittar du vår omskrivna Saluhall, apotek och vårdcentral och även här sportanläggning. Mindre butikslokaler möjliggör för ett varierat utbud i takt med att området färdigställs.

Parkering

Besöksparkeringar på gatorna i området.

Karta

Hör av dig till Kajsa Andersson för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad