Lundbygatan 7C

Bilder

  • Såld!

Lundbygatan 7C , Övre Eriksberg , Göteborg

Nu har ni möjligheten att förvärva denna fantastiska tvåa högst upp i huset med balkong i klockrent söderläge. På balkongen kommer många sommarkvällar att spenderas och strax utanför går buss 16 som väldigt bekvämt tar er in till staden på bara 19 minuter. Föreningen är stabil och har mycket god ekonomi där de ibland har avgiftsfria månader. I avgiften inkluderas förutom värme, vatten och två förråd, även Comhems utbud på tv och bredband. P-platser finns för en låg kostnad om bara 100 kr/månad. Attraktivt och växande område med hela Eriksbergskajens strålande utbud på gångavstånd samt köpcenter med mataffär, bank, Systembolag och detaljhandel.

Välkommen på visning!

57,5 kvm, 2 rok

Månadsavgift:
3 736 kr inkl värme, VA, Kabel-TV och bredband
Typ:
Lägenhet
Boarea:
57,5 kvm
Våning:
3
Lägenhetsnummer:
48
Byggår:
1952
Driftskostnad:
353 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

2 rum

Boarea

57,5 kvm

Rumsbeskrivning
Hall

Hallen är stor och rymlig med ljusa väggar och en stavparkett i ek. Här finns två stycken inbyggda garderober samt en mindre klädkammare som rymmer det mesta och det finns även plats för ytterligare möblemang utan att förstöra den härliga rymden.

Badrum

Badrummet som är nyrenoverat år 2016 (våtrumsintyg finns) är helkaklat med en grå klinker på golvet och ett benvitt kakel på väggarna, ett fönster ger er dagsljus. Utrustat med underliggande golvvärme, wc, kommod, spegelskåp, dusch med svängda glasdörrar, handduksvärmare samt en tvättmaskin.

Kök

Köket som är nyrenoverat år 2014/2015 i lantligt modern stil med vita fasade skåpsluckor, bänkskiva i trä och vitt kakel med fasade kanter. På golvet ligger ett laminatgolv och väggarna är vita. Utrustat med kyl och frys, inbyggd ugn, glaskeramikhäll, fläkt samt en integrerad diskmaskin. Här ryms ett köksbord om 4-6 personer.

Vardagsrum

Ljust vardagsrum med ett stort fönsterparti ut mot balkongen. Rummets storlek gör det till ett underbart rum för både avkoppling och umgänge. Här ryms såväl stor soffgrupp som matsalsmöbel och gott om plats för att socialisera sig. På golvet ligger en ekstavparkett lagt i fiskbensmönster och väggarna är vita. Balkongen ligger perfekt söderläge och erbjuder sol till långt in på kvällen. Omgivningen är grönskande tack vare skyddande buskage och träd intill.

Sovrum

Lägenheten erbjuder ett rymligt och härligt sovrum med ett laminatgolv och mörkgrå målade väggar. Här ryms både dubbelsäng och en praktisk skjutdörrsgarderob.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

3 av 3, hiss finns ej

Avgift

3 736 kr inkl värme, VA, Kabel-TV och bredband

Driftskostnad

4 238 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 2 105 kr
Försäkring: 2 133 kr
Beräknat antal personer: 2

Andel av årsavgiften

2,08215%

Reparationsfond

4553 kr

Tillträde

Enligt överenskommelse

Byggnad

Byggnadstyp

Flerbostadshus

Byggnadsår

1952

Uppvärmning

Fjärrvärme

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 26 augusti 2009
Energiklass: -
Energiprestanda: 93 kWh/m² (Atemp) och år

Fastighetsbeteckning

Kyrkbyn 19:11

Förening

Namn

HSB Brf Gamla Lundby i Göteborg

Om föreningen

Föreningen innefattar fastigheterna på Douglasgatan 2, Kyrkbyn 18:10 och på Lundbygatan 7, Kyrkbyn 19:11 som föreningen förvärvade 1977.
Det finns tvättstuga med två stora tvättmaskiner, en torktumlare och ett torkrum, matkällarförråd och vindsförråd i fastigheterna.

Trädgård med rabatter och uteplats finns för de boende vid Lundbygatan 7.
Planteringar sköts av medlemmar i brf.

Medlemsavgiften för HSB-medlemmar är totalt fn 825 kr och fördelas enligt följande:
- Andel i HSB Göteborg á 500 kr
- Medlemsavgift á 300 kr
- Registreringsavgift á 25 kr
Är det två eller fler som köper lägenhet är det bara en av dem som betalar medlemsavgiften på 300 kr.

Organisationsform

Bostadsrättsförening

Antal lägenheter

50

Antal hyresrätter

1

Antal lokaler i föreningen

3

TV och Bredband

Tv levereras av Comhem, det digitala baspaketet ingår i månadsavgiften. Bredband levereras av Comhem, hastighet 100/10 mbit/s ingår i månadsavgiften.

Parkering

Det finns 5 garage ( kostar 280 kr att hyra) och 22 parkeringsplatser (kostar 100 kr att hyra). Lång kö till garageplatserna med en kort kö till p-platserna.

Renoveringar

1986 byttes VA-stammar i kök och badrum, elstigare, fasad, tak och fönster.

2012 renoverades trapphusen.

Mindre reparationsarbeten har utförts på fastigheterna de senaste åren.

Föreningen planerar att låta glasa in balkongerna och tar för tillfället in anbud från olika firmor. Utredningarna har varit positiva men inget är bestämt i dagsläget. Informationsmöte är planerat till midsommarveckan. I samband med balkonginglasning kommer balkongräcken bytas ut och visst fasadarbete utföras, detta fanns redan med i underhållsplanen.

Ekonomi

Föreningen har inga planerade eller beslutade höjningar för varken 2019 eller 2020. Om balkongerna glasas in utreds olika betalalternativ, ena alterantivet kan vara en avbetalning på balkonginglasningen via en tillfällig höjd månadsavgift.

Äkta/oäkta

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

Juridisk person

Föreningen tillåter inte juridisk person

Delat ägande

Ja

Äger föreningen marken?

Ja

Överlåtelseavgift

1163 kr

Pantsättningsavgift

465 kr

Övrigt

Finns cykelförråd, barnvagnsrum samt föreningslokal.

Om området

Övre Eriksberg

Eriksberg är ett område i stadsdelen Lundby på Hisingen i Göteborg. Den ligger på det gamla Eriksbergsvarvets område. Kvar från varvstiden finns bland annat en 84 meter hög orange bockkran som utgör landmärke för hela Eriksberg. Hela Eriksbergsområdet går under Norra Älvstranden.

Kommunikation

Kommunikationerna till Norra Älvstranden är mycket bra. Stombuss nr 16 och bussarna 31, 99 och 126 samt färjeförbindelsen Älvsnabben tar en snabbt in till Göteborgs centrum.

Närservice

På kort promenadavstånd finns Eriksbergs köpcenter med ett stort utbud av affärer samt bank. I Eriksbergområdet finns restauranger, närbutiker, bankomat m.m.

Karta

Hör av dig till Jennifer Rådh för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad