Lantmätaregatan 17 C

Bilder

  • Såld!

Lantmätaregatan 17 C , Centrala Hisingen , Göteborg

Välrenoverad och välplanerad genomgångslägenhet med möjlighet till snabbt tillträde! Här har både kök och badrum renoverats och i kontrast till nya ytskikt, är lägenhetens fina originaldetaljer så som vackert parkettgolv samt fönsterbräden bevarade i fint skick. Som pricken över i:et har ni här även en väl tilltagen balkong i soliga söder! Lägenheten ligger i ett av Hisingens mest expansiva områden och har nära till grönområden med bl.a. Hisingsparken och dess trevliga promenadstråk, serviceutbud, serveringar och allmänna kommunikationer som tar er till stan på några minuter. Hör av er till mäklaren för mer information!

51 kvm, 2 rok

Månadsavgift:
3 255 kr värme, vatten, Kabel-TV (ComHem) samt dubbla lägenhetsförråd
Typ:
Lägenhet
Boarea:
51 kvm
Våning:
1
Lägenhetsnummer:
15
Byggår:
1957
Driftskostnad:
350 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

2 rum

Boarea

51 kvm

Rumsbeskrivning
Allmänt

Välkommen in! En kort trappa upp ligger denna charmiga genomgångslägenhet med påkostade renoveringar av kök och badrum i kontrast till fina originaldetaljer. Här är nära till serviceutbud och kommunikationer som tar er till stadens puls på några minuter.

Hallen

Den avlånga hallen ligger mitt i bostaden och är vägen till samtliga övriga rum. Direkt innanför entrén har ni på er vänstra sida avhängningsmöjligheter för era ytterkläder. På golvet ligger lättskött klinker och väggarna är vitmålade. Entrédörren under oktober utbytt till säkerhetsdörr och innerdörrarna har även dem fått ett upplyft genom omlackering under 2018.

Köket

Från entrén har du det fräscha köket på din högra sida. Här är stilrena, vita luckor, stänskydd samt vitvaror, som snyggt bryts av med den gedigna bänkskivan i ek. Maskinparken är från kvalitativa leverantörer såsom Electrolux och Siemens och består av spis med häll, köksfläkt, kyl / frys, integrerad microvågsugn, samt integrerad diskmaskin. Matplatsen, som rymmer bord för 4 middagsgäster har sin självklara plats invid det stora fönstret.

Sovrum

Lugnet känns direkt när ni stiger in i sovrummet, tack vare harmoniska toner i ljust blått som belyses av naturligt ljus från det stora fönstret. Här ryms en stor säng med tillhörande möblemang och förvaringen sköts av två st garderober. Golvet är prytt med fin ekparkett.

Vardagsrum

Från köket ser ni tvärs över hallen till vardagsrummet. Detta rum är gjort för samvaro med plats för TV-möblemang samt soffgrupp. En matgrupp ryms också utan problem. Ljusa väggar, tillsammans med det fina parkettgolvet och fönsterbräden i original, framhäver den charmiga originalstilen som ger total hemtrevnad. På väggen mot hallen sitter vacker tapet. Det är även här ifrån ni når balkongen i söderläge som bjuder på sol nästan hela dagen!

Badrum

Mellan sovrum och vardagsrum finner ni det helkaklade badrummet, renoverat 2008 i samband med föreningens stamrenovering. Här finns; WC, handfat med kommod, belyst spegelskåp samt badkar. Inga större ingrepp krävs för att installera dusch, varpå man även skulle få plats till tvättmaskin. Väggarna är klädda i vitt kakel och på golvet ligger grått klinker, så här kan ni sätta er egen prägel med färger på handdukar och dylikt.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

1 av 3, hiss finns ej

Avgift

3 255 kr värme, vatten, Kabel-TV (ComHem) samt dubbla lägenhetsförråd

Driftskostnad

4 200 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 2 640 kr
Försäkring: 1 560 kr
Beräknat antal personer: 2

Kommentar

Driftskostnader är baserade på liknande försäljningar i området. Observera att de är individuella och varierar beroende av dina levnadsvanor och avtal med leverantörer.

Andel i föreningen

4,04624%

Andel av årsavgiften

4,04624%

Reparationsfond

0 kr

Byggnad

Byggnadstyp

Flerbostadshus

Byggnadsår

1957 Ombyggnadsår 1998

Ventilation

Självdrag

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 27 oktober 2008
Energiklass: -
Energiprestanda: 119 kWh/m² (Atemp) och år

Fastighetsbeteckning

Kvillebäcken 4:1

Förening

Namn

Brf Lantmätaregatan 17

Om föreningen

Brf Lantmätaregatan 17 består av 25 st lägenheter upplåtna med bostadsrätt. Föreningen äger fastigheten.

Överlåtelseavgiften som säljaren betalar är för närvarande 1163 kr och HSB Göteborg debiterar denna avgift. Avgiften är 2,5% av basbeloppet och justeras varje år.
Pantförskrivningsavgiften är för närvarande 465 kr för ett lån.

Medlemsavgiften för HSB-medlemmar är totalt fn 825 kr och fördelas enligt följande:
- Andel i HSB Göteborg á 500 kr
- Medlemsavgift á 300 kr
- Registreringsavgift á 25 kr
Är det två eller fler som köper lägenhet är det bara en av dem som betalar medlemsavgiften på 300 kr.

Organisationsform

Bostadsaktiebolag

Antal lägenheter

25

TV och Bredband

Kabel-TV från ComHem ingår i avgiften (basutbud). Föreningen har tillgång till bredband och avtal tecknas separat med ADSL-leverantör.

Parkering

Föreningen har egna garageplatser - de ges i kö. Garagen kostar 322 kr per månad. Föreningen har även tillgång till en parkeringsplats, även här kö.

Renoveringar

Renoveringar och reparationer:
Följande reparationer har gjorts i föreningen:
Stambyte kök: 2008
Stambyte badrum: 2008
Byte av elstigarna: El-centralerna byttes i varje lägenhet under stamrenoveringen.
Energideklaration utförd: 2009
Fasadrenovering utförd samt garageportar bytta för ett par år sedan

Överlåtelseavgift

1163 kr

Pantsättningsavgift

465 kr

Övrigt

Det finns en grillplats på gården.
Alla boende är med i antingen en trädgårdsgrupp, innestädgrupp eller snöskottningsgrupp där de boende hjälps åt med fastighetsskötsel. Utöver det så hjälps man åt med att städa trappuppgångarna och man anordnar vår- och höststäddagar.

Om området

Centrala Hisingen

Välkommen till en av Göteborgs snabbast växande stadsdelar! Här bor du lugnt och naturnära, men med all tänkbar service i närheten. In till stan och övriga Göteborg är det endast några minuters resa och vill du bada finns havet inom räckhåll i väster.

Centrala Hisingen har gott om skolor på alla nivåer, för- grund- och gymnasieskolor samt fritidsgårdar.

Här finns gott om vackra grönområden lite överallt! Hisingsparken med Slätta Damm är en av Göteborgs största grönområde. Flunsåsparken som sommartid bjuder på underhållning med bla. dans och musik. Området kring Keillers park och Ramberget och har inte bara en underbar grönska utan även en bländande utsikt över Göteborg, bättre picnicmål är svårt att finna!

Vill ni träna så finns här en uppsjö av anläggningar att välja mellan såsom Nordic Wellness, Curves, Friskis & Svettis och Lundbybadet. För avkoppling kan vi varmt rekommendera St. Jörgens Spa eller Arken!

Kommunikation

Med bil når du lederna på nolltid! Hela centrala Hisingen har även en extremt välutvecklad kollektivtrafik med såväl spårvagnar som stombussar som tar dig varthän i staden du önskar snabbt och smidigt! Från Hjalmar Brantingsplatsen eller Vågmästarplatsen når du centrala stan på några minuter. Här finns även vissa direktbussar till Volvo. För den mer hälsosamme finns fina gång- och cykelbanor till bl.a. Centrum och Eriksberg.

Närservice

Närhet till Backaplan med cirka 100 butiker. Wieselgrensplatsen och Kvilletorget har också ett stort utbud av affärer. Vid Kvilletorget har Polis, Försäkringskassa och Arbetsförmedlingen sin verksamhet. På Wieselgrensplatsen ligger Lundby Sjukhus.

Karta

Hör av dig till Kajsa Andersson för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad