Penselgatan 6

Bilder

  • Såld!

Penselgatan 6 , Centrala Hisingen Kvillebäcken , Göteborg

Vill ni bo högst upp i huset med en otrolig utsikt? Då är detta lägenheten för er! En välplanerad 3:a om 80 kvm i populära Kvillebäcken. Bostaden är nyproducerad från 2015 och erbjuder helt insynsskyddat boende, vilket är unikt för Kvillebäcken! Från vardagsrummet når ni enkelt ut till den stora balkongen, perfekt för att sitta och se solen gå ner över vackra Göteborg!
För mer information kontakta mäklaren!

80 kvm, 3 rok

Månadsavgift:
4 079 kr Inkl, värme, TV, bredband (100/100), IP-telefoni. Individuell mätning av el och vatten.
Typ:
Lägenhet
Boarea:
80 kvm
Våning:
10, hiss finns
Byggår:
2014-2015
Driftskostnad:
491 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

3 rum

Boarea

80 kvm

Rumsbeskrivning
Allmänt

Vill ni bo högst upp i huset utan insyn och med magisk utsikt? Då är detta lägenheten för er! En välplanerad hörnlägenhet om 80 kvm fördelade på 3 rok i populära Kvillebäcken. Bostaden är nyproducerad från -15 och erbjuder en stor balkong med en vy som måste upplevas på plats! Välkommen på visning!

Hall

Välkommen upp till våning 10. Väl inne i lägenheten möts ni av en ljus hall som erbjuder goda möjligheter till avhängning i garderoben till vänster. På golvet ligger ljus parkett som är genomgående för hela lägenheten. Väggarna här är vita.

Stora sovrummet

Sovrummet rymmer utan problem en dubbelsäng med tillhörande möblemang. Här vaknar ni upp till utsikten över Göteborg tack vare fönster i två väderstreck! Förvaringen löser ni bäst i de tre garderober som erbjuds. På golvet ligger ljus parkett och väggarna är vita.

Badrum

Badrummet är helkaklat med svart klinker på golvet och vit kakel på väggarna. Här finns allt ni kan tänkas behöva. Självklart finns det golvvärme! Tvättmaskin, torktumlare, handfat med kommod, vägghängt spegelskåp, wc, dusch med vikbara glasväggar samt handdukstork. Perfekt badrum för hela familjen.

Lilla sovrummet

Rymligt med plats för en större säng såväl som förvaring. Kan med fördel nyttjas antingen som sovrum eller kontor. Här erbjuds fin vy över Kvillebäcken. Väggarna här är vita och på golvet ligger ljus parkett.

Vardagsrum

Vardagsrummet ligger i öppen planlösning med köket vilket bjuder in till socialt umgänge med nära och kära. Tack vare lägenhetens gavelläge är det fint ljusinsläpp från alla håll. Här ryms en större soffa med tillhörande tv-möblemang och ett matbord vid fönstret. Härifrån når ni bostadens härliga balkong i bästa västerläge. Väggarna här är vita och golvet pryds av ljus parkett.

Kök

Köket är av märket Marbodal och håller hög standard. Över och underskåp går i vitt med vitt kakel mellan. Detta bryts av snyggt med en mörk bänkskiva. Utrustningen består av Integrerad mikro, spis med häll, fläkt, diskmaskin och kyl/frys i fullhöjd. Här kan ni stå och laga mat med Göteborgs stad som utsikt!

Balkong

Bostadens pärla är den stora balkongen! Här får ni en balkong med kvällssol högt upp över området med fantastisk utsikt. Här ser ni båda in mot stan såväl som ut över Kvillebäcken. Det ryms både en soffa och ett bord med tillhörande stolar. Det perfekta stället att avnjuta solnedgången över Göteborg!

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

10 av 10, hiss finns

Avgift

4 079 kr Inkl, värme, TV, bredband (100/100), IP-telefoni. Individuell mätning av el och vatten.

Driftskostnad

5 900 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 2 500 kr
VA: 1 800 kr
Försäkring: 1 600 kr
Beräknat antal personer: 1

Andel i föreningen

2,06802%

Andel av årsavgiften

1,76588%

Reparationsfond

0 kr

Byggnad

Byggnadstyp

Flerbostadshus

Byggnadsår

2014-2015

Uppvärmning

Fjärrvärme

Energideklaration

Ej utförd.
Energiklass: -

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Fastighetsbeteckning

Brämaregården 36:5

Förening

Namn

HSB Brf Umbra i Göteborg

Om föreningen

Föreningen äger fastigheten Brämaregården 36:5, vilka uppfördes 2015. Föreningen består av 68 lägenheter, samtliga är upplåtna med bostadsrätt. Den ekonomiska förvaltningen sköts av HSB.

Avgift:
I avgiften ingår värme och telia triple play (tv, bredband (100/100), IP-telefoni). I varje lägenhet finns en avläsare för kall-, och varmvatten och el, där faktureras man för den faktiska förbrukningen fördelat kvartalsvis. Föreningen har ett kollektivt avtal, i samband med inflyttning behöver lägenhetsinnehavaren inte ha något eget avtal med el och vatten. Förbrukningen debiterad 5 månader i efterskott på avgiftsavi från HSB Göteborg

Det finns ett utrymme för barnvagnar under Penselgatan 6.

Det finns en gästlägenhet med välutrustat kök samt upp till 9 bäddar. Denna kan hyras för en kostnad av 300 kr/dygn och max 3 dygn i rad.

Organisationsform

Bostadsrättsförening

Antal lägenheter

68

TV och Bredband

Föreningen har ett treårigt kollektivt avtal med Telia om tjänster för bredband, TV och telefoni. I bostäderna byggs ett datanät upp med 2 datauttag per sovrum och 4 uttag per vardagsrum. Lite beroende på planlösning kan det även finnas 2 uttag i kök. I vart och ett av dessa uttag kan en telefon, digitalbox för TV eller dator anslutas. Vilken tjänst som önskas i respektive uttag väljs via en panel i bostadens elcentral. I tjänsten ingår Telia bredband 100/10. Hastigheten ar 50-100 Mbit/s for att ta emot data och 8-10 Mbit/s for att skicka data.

Parkering

Föreningen har hand om 32 st garageplatser som går att hyra för ca 1250 kr/månad. Till garageplatserna finns det 4 lediga platser (2019-04-29). Det finns även 3 MC-platser som går att hyra för 550 kr/månad. Till MC-platserna är det separat kö.

Renoveringar

Föreningen har upprättat en underhållsplan vilken kommer att uppdateras löpande. Månadsavgiften har höjts vid två tillfällen, med 1,3% 2018-01-01 och med 3% 2018-07-01.

Äkta/oäkta

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

Juridisk person

Föreningen tillåter inte juridisk person

Äger föreningen marken?

Ja

Överlåtelseavgift

1138 kr

Pantsättningsavgift

455 kr

Övrigt

Cykelställ finns på gården och utefter gaveln vid sopnedkasten. Inomhus under Långängen 4 A i cykelrummet finns cykelparkering, där finns även de uthyrningsbara cykelgarderoberna för er som vill låsa in er cykel.

Det finns en gemensam tvättstuga på gården med bokningsbara tider varje dag mellan 06.00-00.00 där varje tvättpass är 3 timmar.

Om området

Centrala Hisingen Kvillebäcken

Kvillebäckens fantastiska läge möjliggör inte bara ett trevligt, modernt och miljösmart boende utan också en hög grad av flexibilitet. Området är byggt för och med stor hänsyn tagen till både gående och cyklister. Självklart finns besöksparkering på gatan. Kvartersgatorna är i huvudsak gångfartsgator med en maxhastighetsgräns på 30 km/h. Trottoaren är bred och placerad i solläge.
Kvillebäcksparken är grön med möjligheter till lek och rekreation. Inne i området finns små "pocketparker" och smitvägar inbyggda för spännande variation och spontana möten.
För dig som gillar att motionera till fots eller cykel finns Keillers park med stadens bästa utkikspunkt, Ramberget, Flunsåsparken gröna lunga och spännande Lindholmen samt Eriksberg att upptäckta. Att följa Kvillebäcken genom Kvilledalen är en särskild upplevelse, gamla sten- och bronsåldersboplatser till moderna köpcentrum. En av Göteborgs äldsta kyrkor, Tuve kyrka, och Sankt Jörgen SPA/Gothia Park arena, supermoderna anläggningar, möts här.
Botaniska bevarande arter som knölnaten, rikt fågelliv och rödlistad vattensalamander finns i naturen i Kvilledalen/Kvillebäcken.

Kommunikation

Kort gångavstånd till Hjalmar Brantingsplatsen/Backaplan - en av göteborgs största stor knutpunkt för buss och spårvagnstrafik.

Närservice

Ett stort utbud av närservice finns i och kring Kvillebäcken. Här hittar du Backaplan med ett stort och varierat utbud som ligger i direkt anslutning, charmiga Kvilletorget bidrar med många restauranger och småbutiker, gatorna i Långängen likaså och kring Wiselgrensplatsen finns både sjukhus, sportanläggning, affärer och stadsdelhus med bibliotek. Inom nya Kvillebäcken hittar du vår omskrivna Saluhall, apotek och vårdcentral. Mindre butikslokaler möjliggör för ett varierat utbud i takt med att området färdigställs.

Parkering

Besöksparkeringar på gatorna i området.

Karta

Hör av dig till Patrik Skarström för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad