Prilyckegatan 235

Bilder

  • Såld!

Prilyckegatan 235 , Hisings Kärra , Göteborg

Välkomna till detta härliga bostadsrättsradhus med gavelläge på Prilyckegatan. Här får ni villakänsla med lagom stor trädgård och altan med kvällssol men samtidigt bostadsrätters trygghet samt bekvämlighet. Sociala sällskapsytor i vardagsrum och kök, tre rymliga sovrum och två klädkammare som gör denna bostad väldigt välplanerad. Kontakta mäklaren för mer information!

101,5 kvm, 4 rok

Månadsavgift:
6 721 kr inkl. värme, vatten, kabel-TV och bredband
Typ:
Lägenhet
Boarea:
101,5 kvm
Våning:
Lägenhetsnummer:
235
Byggår:
1979

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

4 rum

Boarea

101,5 kvm

Rumsbeskrivning
Allmänt

Välkomna till detta härliga bostadsrättsradhus med gavelläge på Prilyckegatan. Här får ni villakänsla med lagom stor trädgård och altan med kvällssol men samtidigt bostadsrätters trygghet samt bekvämlighet. Sociala sällskapsytor i vardagsrum och kök, tre rymliga sovrum och två klädkammare som gör denna bostad väldigt välplanerad. Kontakta mäklaren för mer information!

Terass

När ni kliver in så möts ni av den trevliga stenlagda terrassen. Här finns plats för ett bord med plats för 4 personer. Framför terassen hittar ni ett kallförråd som tillhör bostaden.

Hall

Hallen är rymlig och erbjuder bra avhängning med tillhörande förvaring i förrådet under trappan. Här ligger klinker vid entren som sedan övergår till parkett, på väggarna sitter ljus tapet.

Vardagsrum

Vardagsrummet rymmer utan problem en större soffa med tillhörande möblemang såväl som ett matbord om så önskas. Från vardagsrummet når ni ut till altanen i trä som leder er ut till uteplatsen i västerläge. På golvet ligger parkett och väggarna är ljust tapetserade.

Uteplats

Bostadens härliga uteplats erbjuder eftermiddags/kvällssol och börjar med ett trädäck och övergår sedan till gräsmatta. Här finns plats för alla sommarmöbler och utrymme att nyttja gräsytan på bästa sätt. Här är det lummigt med buskar som omger uteplatsen.

Kök

Köket erbjuder fint ljus via fönster från två väderstreck. Här får matbordet en naturlig plats vid fönstret. Här erbjuds bra förvarings och arbetsytor. Köksinredningen är vit med vitt kakel som bryter av mellan över och underskåp. Utrustningen består av: Kyl och frys i fullhöjd, spis med häll, ugn och diskmaskin. På golvet ligger plastmatta och väggarna pryds av tapeter.

Sovrum 1

Sovrummet på nederplan används idag som master bedroom. Här finns plats för en större säng med tillhörande möblemang. Förvaringen löses via 4 garderober till vänster. Fönster ut mot den lummiga uteplatsen. Här ligger parkett på golvet och ljusa tapeter på väggarna.

Badrum entreplan

Badrummet är helkaklat med grått klinker och vit kakel på väggarna. Utrustningen består av: WC, handfat med kommod, vägghängt spegelskåp och dusch med vikbara glasdörrar.

Hall övre plan

Hallen leder er in till rummen på överplan. Fint ljusinsläpp via fönster direkt till vänster. Här ligger parkett på golvet och väggarna ljust tapetserade.

Sovrum 2

Det första sovrummet på plan två är rymligt och erbjuder plats för en större säng och tillhörande förvaring via garderober om så önskas. Här ligger parkett på golvet och väggarna är ljust tapetserade.

Sovrum 3

Det andra sovrummet på plan två är samma storlek som det första. kan med fördel nyttjas som både sovrum eller kontor helt beroende på vad som önskas. Här ligger parkett på golvet och väggarna är ljust tapetserade.

Klädkammare

Rymlig klädkammare som enkelt kan användas som stor garderob eller bra förvaring helt efter behov.

Badrum övre plan

Badrummet på plan 2 erbjuder här tvättmaskin, badkar, handfat, vägghängt spegelskåp och förvaringsmöblemang. Här är ytskiktet plastmatta.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Avgift

6 721 kr inkl. värme, vatten, kabel-TV och bredband

Andel i föreningen

1,36469%

Andel av årsavgiften

1,36471%

Reparationsfond

0 kr

Byggnad

Byggnadstyp

2-plans BR- radhus

Byggnadsår

1979

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 11 december 2008
Energiklass: -
Energiprestanda: 165 kWh/m² (Atemp) och år

Fastighetsbeteckning

Kärra 85:3

Förening

Namn

Riksbyggen Brf Göteborgshus 41

Om föreningen

Riksbyggen Brf Göteborgshus nummer 41 äger fastigheten Kärra 85:3 i Göteborgs Kommun. Föreningen och fastigheten uppfördes 1979 och består av 80 lägenheter i olika storlekar. Fördelning 3 RoK 41 st, 4 RoK 23 st, 5 RoK 16 st. Föreningens adresser är inom Prilyckegatan 153-313.

Säljaren betalar överlåtelseavgiften om 2,5 % av basbeloppet (1113 kr år 2015).
Köparen betalar pantsättningavgift om 1 % av basbeloppet vid pantsättning av lägenheten (444 kr per lån år 2015).

Tvättstuga finns på Prilyckegatan 269. Här finns också bastu och solarium. En samlingslokal som man kan hyra för mindre tillställningar finns också här.

Liten snickarverkstad samt diverse verktyg finns att låna av föreningen.

Cykelrum finns.

Organisationsform

Bostadsförening

Antal lägenheter

80

TV och Bredband

TV och bredband levereras via ComHem.
Besök www.comhem.se för mer info och utbud.

Parkering

Föreningen erbjuder 69 st platser i carport 155 kr/mån. Samt 50
p-platser utomhus, 100 kr/mån.

Renoveringar

2006: Omläggning av tak.
2009-10: Nya fönster, samtliga i föreningen.
2013: Nya ytterdörrar.
2014-15: Renovering av fasader

Ekonomi

En avgifshöjning om 2% har skett 2015-07-01.

Äkta/oäkta

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

Överlåtelseavgift

1113 kr

Pantsättningsavgift

444 kr

Om området

Hisings Kärra

Redan för 6000-7000 år sedan när inlandsisen dragit sig tillbaka och landet börjat resa sig ur havet flyttade folk in till Kärra-Rödboområdet.1962 byggdes de första radhusen i Kärra och 1972 påbörjades stora utbyggnaden av nuvarande Kärra. Vid foten av Skändlaberget på Hisingen ligger medeltidsbyn Skändla med gårdar. Längs stigarna genom skogar, förbi öppna fält och uppe på bergen, finns skyltar med information om sten-, brons- och järnåldern, vikingar och 1800-talsbönder. På höjderna, med utsikt över slätter och skogar, finns fina picknickplatser. På bergets östra sida ligger en skalgrusbank med rester av små havsdjur, snäckor och musslor m m områden för rekreation.

Kommunikation

Rosa express tar dig snabbt in till centrala Göteborg. Denna går från Gerrebacka via Kärra Centrum in till stan och vidare till Billdal. Från knutpunkten Klareberg finns ett antal andra bussar som tar dig till olika delar av stan.

Närservice

I Kärra centrum finns bland annat bank, post i ICA-butiken, bibliotek, högstadieskola, sim- och sporthall, restaturanger och livsmedelsbutik. Närhet till Bäckebol affärscentrum och IKEA.

Karta

Hör av dig till Cassandra Jerneklo eller Patrik Skarström för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad