Grinnekullegatan 224

Bilder

  • Såld!

Grinnekullegatan 224 , Hisingen - Tuve , Göteborg

Nu ges möjligheten att förvärva ett av Grinnekullens populära radhus med härligt gavelläge med naturen som närmsta granne. Läget är här det bästa då det även baktill saknar granne rakt bakom. Här har vi även renoverat badrum på entréplan där man kombinerat ihop badrum och tvättstuga. Läcker täljstenskamin finns installerat i vardagsrummet för både mys och värme. Grinnekullens radhus är välplanerade med ytorna för umgänge på första plan och plan två är lite mer privat med de fyra sovrummen och badrum. Här uppe finns även en riktigt lyxig klädkammare! Genomgående välskött med uteplats på både fram och baksida. Garage i länga och parkering ute ingår. Dubbla förråd med tillbyggd lekstuga i anslutning till huset. Bra samfällighet som inkluderar mycket i avgiften. Snabbt tillträde möjligt vid behov!

132 kvm, 6 rok

Typ:
Radhus
Boarea:
132 kvm
Biarea:
0 kvm
Tomtarea:
164,4 kvm
Byggår:
1970
Driftskostnad:
2 804 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

6 rum varav 4 sovrum

Boarea

132 kvm

Rumsbeskrivning
Allmänt

Här ges nu tillfället att förvärva ett av Grinnekullegatans friköpta gavelradhus med kanonläge i området med lite insyn och skogens grönska som närmsta granne. Huset är dessutom förhandsbesiktigat. Grinnekullegatan 224 nås genom att du tar dig in via porten in till innergården. Här möts du av varmförråd och kallförråd på vardera sida. Här finns även en liten lekstuga perfekt för de små. Vidare tar du dig till det härliga trä-däcket i västerläge.

Entréhall

Vi tar dörren in som leder dig in till en klinkerbelagd entré. Entrén erbjuder bra med avhängnings- och förvaringsytor. Vidare in i hallen ligger parkett på golvet och väggarna är ljusa. Från entrédelen nås kök, badrum/tvättstuga och vardagsrum med utgång till uteplats samt trappan upp till plan två.

Kök

Bostadens kök är ljust och erbjuder matplats för hela familjen invid fönstret med utsikt över innergården. Köksluckorna är vita med svarta handtag och mellan över- underskåp sitter ljust kakel. Arbetsbänken är rejäl och består av mörk laminatskiva. Utrustningen här består av diskmaskin, spis med häll, fläkt samt kyl och frys i fullhöjd. På golvet ligger parkett och väggarna är ljusa.

Vardagsrum och uteplats

Det rymliga vardagsrummet med utgång till uteplatsen på baksidan har bra ljusinsläpp via de stora fönsterpartierna. Här ryms en stor soffgrupp samt matplats där du kan samla vänner och familj och njuta av varandras sällskap. Rummets hjärta är den läckra täljstenskaminen som skapar en värmande mysig känsla. På golvet ligger parkett och väggarna är ljusa. Uteplatsen på baksidan är rejäl med stort trädäck och här är omgärdat av staket, uteplatsen ligger i österläge med förmiddagssol. Uteplatsen har skogen som närmsta granne vilket gör den avskild och privat. Det privata läget blir än mer påtagligt i.o.m. att det inte finns någon granne direkt bakom.

Badrum/tvättstuga - entréplan

På första plan finns självklart även ett badrum. Här ligger grå klinker med golvvärme och ljust kakel klär väggarna. Utrustningen består av toalett, tvättställ med kommod, spegelskåp samt dusch. Här finns både tvättmaskin och torktumlare samt bra med förvaringsutrustning.

Övre plan

Trappen upp till våning två leder dig till övervåningens hall som tar dig till de fyra sovrummen och badrummet. Här finns även en läcker walk in closet inredd med Elfa system samt en skön heltäckningsmatta på golvet. I hallen ligger parkett på golvet och här finns än mer garderober som underlättar förvaringen. Här ges även ljusinsläpp från takfönstret.

Sovrummen

Det stora sovrummet har plats för dubbelsäng med tillhörande möblemang. I samtliga sovrum är det tapetserade väggar och på golvet ligger parkett.

Badrum 2

Våning två erbjuder självklart även ett rymligt badrum, här är helkaklat men av äldre modell. Inredningen består av toalett och handfat med vägghängd spegel. Utöver detta även ett bubbelbadkar med plats för två. Missa inte detta fina gavelradhus i populära Grinnekullen där läget är kanon!

Varmt välkomna att boka in er för visning av detta härliga gavelradhus!

Byggnad

Byggnadstyp

2-plans Radhus

Byggnadsår

1970

Uppvärmning

Direkt el kompletterat med luftvärmepump och täljstenskamin

Ventilation

Mekanisk frånluftsventilation

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 16 juli 2018
Energiklass: -
Energiprestanda: 100 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Grundläggning: Krypgrund med grundmurar av betong
Grundmur: Betong
Stomme: Trä
Fasad: Trä
Fönster: 3-glas
Bjälklag: Trä
Tak: Papp
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt

Övrigt

Altan/uteplats på framsidan i västerläge.

Stor altan/uteplats på baksidan i österläge.

Badrum våning 2 renoverat 2000.

Braskaminen är installerad 2002.

Köket är från 2004.

Pappen på taket är bytt 2005.

Badrum entréplan renoverat 2007.

De flesta fönsterna är utbytta.

Fasaden på fram och baksida är genomgången 2013-2015. Gaveln mot skogen bör ses över den kommande tiden.

Luftvärmepumpen är från 2011.

Fastighetsbeteckning

Tuve 47:20

Övriga byggnader

Varmförråd vid entrén.

Kallförråd vid entrén.

Liten lekstuga på framsidan.

Garage i länga.

Besök gärna samfällighetens hemsida för mer information om samfälligheten.
http://grinnekullen.se

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad

33 659 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 12 000 kr
Väg, samf: 18 000 kr
Försäkring: 3 659 kr
Beräknat antal personer: 3

Kommentar

Driftskostnader är individuella och varierar beroende av dina levnadsvanor och avtal med leverantörer. Samfällighetsavgiften ligger på 1500kr/månad, betalas kvartalsvis. Där ingår bredband, kabel-tv från ComHem, telefoni, vatten, avlopp, sophämtning, garage i länga, snöröjning m.m. se http://grinnekullen.se för mer information.

Taxeringskod

220

Taxeringsvärde

1 840 000 kr, varav byggnadsvärde 1 076 000 kr

Summa pantbrev

2 231 000 kr

Tomt

Areal: 164,4 kvm
Tomttyp: Trädgård

Tomtbeskrivning

Till detta radhus ingår garage i länga. Föreningen tillhandahåller även uteplatser, dessa är inte fasta.

Vatten/avlopp

Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp

Samfällighet, servitut etc.

Gemensamhetsanläggning: Göteborg Tuve GA:9

Tillträde

Enligt överenskommelse

Om området

Hisingen - Tuve

Tuve ligger mitt på Hisingen på gränsen mellan den tätbebyggda staden i söder och landsbygden i norr. Tuve-Säve ingår i stadsdelsförvaltningen Norra Hisingen och omfattar området från Bäckedalen i söder till Säve i norr vilket gör stadsdelen till en av de geografiskt största i Göteborgs kommun.

Stadsdelen har många vackra naturområden som till exempel Hökälla naturområde och Hisingsparken, som är Göteborgs största parkområde.

Nära till två golfbanor - St Jörgen resp. Albatross.

Kommunikation

Från Centralstationen går buss nr 17 till Tuve Centrum med en restid på cirka 20 min samt bussarna 35, 36 och 39 till Säve station. För övriga busstider och transporter se www.vasttrafik.se.

Närservice

Tuve Torg är ett ur servicesynpunkt komplett torg som förutom torgets rikliga utbud av varor även kan erbjuda det mesta inom kommunal service. Torget har vårdcentral, bibliotek, tandläkare och kulturhus. Matbutikerna ICA och Willys finns även på torget. Här finns även Tuve ishall, 4-H gård och fina strövområden med elljusspår som även kan ta dig in till Centrala Hisingen.

Det finns kultur- och fritidsaktiviteter för alla åldrar i Norra Hisingen. Kulturpunkten i Tuve innehåller bibliotek, kulturskola, tidningscafé och fritidsgård.

Karta

Hör av dig till Jonas Lindquist eller Patrik Skarström för mer information!

Jonas Lindquist

Jonas Lindquist

Göteborg Hisingen

Reg. Fastighetsmäklare, Franchisetagare

Ansvarig mäklare

0701-96 27 72

jonas.lindquist@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad