Brunnehagen 36

Bilder

  • Såld!

Brunnehagen 36 , Hisingen - Tuve , Göteborg

Högst upp i huset i populära Brunnehagen har vi denna ombyggda trea till minifyra. Perfekt för den lilla familjen med två barn! Här är läget är kanon med närhet till både buss, parkering och här ligger tvättstugan i samma hus vilket innebär att du inte behöver gå ut när du ska tvätta. En annan bra grej lägesmässigt är den fria placeringen utan hus på någon sida så du slipper insyn och hus i "utsikten".
Bra skick med ett ljust kök som påbörjat uppdateringen med flertalet nya vitvaror, stambytt badrum med tvättmaskin, avdelat sovrum så den disponeras som en liten 4:a och en stor härlig inglasad balkong med förmiddagssol.
Här finns lediga parkeringar till en låg kostnad!

80 kvm, 3 rok

Månadsavgift:
4 745 kr inkl värme, kallvatten och kabel-tv (basutbud)
Typ:
Lägenhet
Boarea:
80 kvm
Våning:
3
Lägenhetsnummer:
158
Byggår:
1972
Driftskostnad:
550 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

3 rum

Boarea

80 kvm

Rumsbeskrivning
Allmänt

På våning tre har vi denna ombyggda trea till minifyra. Här finns även en härlig inglasad balkong i öst utan insyn. Här erbjuds snabbt tillträde om så önskas!

Hall

Hallen är likt hela bostaden ljus med gott om plats för avhängning. Väggarna är målade vita och på golvet ligger mörk laminat i klinkerimmitation.

Vardagsrum

Vardagsrummet är beläget åt öst med härligt ljusinsläpp där det även finns ett fönster mot balkongen. Här är helt insynsskyddat! Utrymme finns det gott om och här ryms både tv-hörna och matplats om så önskas. Väggarna är målade i vitt och på golvet ligger den original parketten.

Kök

Bostadens kök är ljust med luckor i björk och här är maskinparken delvis uppdaterad med nya rostfria maskiner. Här erbjuds rejält med förvaring och arbetsyta och en matplats om 4-6 personer ryms vid fönstret mot innergården. Köksinredningen är i björk och mellan över- underskåp sitter kakel. Utrustningen består av spis med häll, fläkt, rostfri diskmaskin, samt rostfri hel kyl/frys. Givetvis finns här även en rostfri diskbänk med dubbelho. På golvet ligger laminat i klinker imitation och väggarna är målade vita med en tegelmönstrad fondvägg.

Sovrum 1

Sovrum 1 är rymligt med plats för dubbelsäng och sängbord. Härifrån nås även bostadens härliga balkong. Tre garderober står här och räcker inte dessa till finns även en klädkammare precis utanför. På golvet ligger laminat och väggarna är vita med en naturmönstrad fondvägg bakom sängen.

Balkong

Den inglasade balkongen är nyligen utbyggd och har blivit som en förlängning av boytan att nyttja under större delen av året. Läget är åt öst och här avnjuts frukosten i solen. Även här är det näst intill ingen insyn.

Sovrum 2

Sovrum 2 är idag avdelat till två mindre rum, praktiskt om man har flera barn. Det ena rummet nås från hallen och här är det laminat på golvet och vitmålade väggar. Här finns ett överljusfönster (saknar ruta) som släpper in dagsljus. Det andra rummet nås från köket och även här är det laminat på golvet och väggarna är målade blå en med ljus mönstrad fondtapet. Vill man ta ner väggen och få ett stort rum igen så är det inget större ingrepp.

Badrum

Bostadens badrum är givetvis helkaklat och i toppskick. Detta renoverades på uppdrag av föreningen i samband med stambytet -12/-13. Här ligger grå klinker på golvet och vitt kakel på väggarna. Utrustningen består av dusch med vikbara väggar i glas, vägghängd toalett, belyst spegelskåp, tvättställ samt handdukstork. Förutom detta finns här en nyare tvättmaskin för att underlätta i vardagen. Föreningen har även stora och bra tvättstugor om man hellre nyttjar det. Dessa ligger i samma hus som denna bostad så du behöver inte gå ut för att tvätta. Hör av dig redan idag om detta kan vara en bostad för dig!

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

3 av 3, hiss finns ej

Avgift

4 745 kr inkl värme, kallvatten och kabel-tv (basutbud)

Driftskostnad

6 600 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 3 000 kr
VA: 2 000 kr
Försäkring: 1 600 kr
Beräknat antal personer: 3

Kommentar

Föreningen har enhetsmätning av el och varmvatten vilket betalas i samband med månadsavgiften. Driftskostnader är individuella och beror på dina egna levnadsvanor och avtal med leverantörer.

Andel i föreningen

0,27975%

Andel av årsavgiften

0,26683%

Reparationsfond

0 kr

Tillträde

Enligt överenskommelse

Byggnad

Byggnadstyp

Flerfamiljshus

Byggnadsår

1972

Uppvärmning

Fjärrvärme

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 24 november 2008
Energiklass: -
Energiprestanda: 168 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Fastighetsbeteckning

Tuve 51:11

Övrigt

Balkong
Inglasad balkong belägen åt öst.

-Förråd
Finns i källaren.

-Tvättstuga
I samma hus.

-Parkering
Parkering finns framför husen och kostar: utan el-stolpe: 125 kr/mån, med el-stolpe: 250 kr/mån. Till parkeringsplatserna är det separat kö.

-Bra att veta:

-Föreningen har kollektivavtal med elleverantör. Du betalar för din förbrukade mängd el. Debiteras på månadsavin.

-Föreningen tillämpar enhetsmätning av varmvatten. Du betalar således för den mängd varmvatten du förbrukar. Debiteras på månadsavin.

-Barnvagnsrum finns i entrén.

-Cykelrum finns i närheten.

-Bastu finns att nyttja på Brunnehagen 39.

-Fritidslokal finns att hyra för tillställningar.

Förening

Namn

Riksbyggen Brf Tuvehus nr 6

Om föreningen

Föreningen innehar tomträtten till tomterna Tuve 51:1-3, Tuve 12:23 samt Tuve 12:32 med adress Brunnehagen 1-59. På dessa tomter har år 1970-72 uppförts bostadshus med sammanlagt 425 lägenheter.

Bra gemensamma tvättstugor på flera platser inom föreningen. Föreningen har en föreningslokal och bastu att boka. Till lägenheten hör ett källarförråd och cykelrum finns på flera platser.

Organisationsform

Bostadsförening

Antal lägenheter

425

Antal lokaler i föreningen

1

TV och Bredband

I månadsavgiften ingår kabel-TV via Canal Digital (basutbud).
Bredband tecknas separat av lägenhetsinnehavaren, förberett via Bredbandsbolaget(FiberLan). Föreningen för diskussioner om gemensamt upphandlat avtal för TV och bredband.

Parkering

P-plats finns på 343 avgiftsbelagda parkeringsplatser med respektive utan el-anslutning - separat kö - uthyrning söks direkt via Riksbyggen EKC i Västerås. P-plats utan el 125 kr/mån och med el 250 kr/mån. Det finns även bra möjligheter för MC och mopedparkering. Föreningen har även 29 stycken gästparkeringar samt 3 stycken handikapplatser.

Renoveringar

Föreningen följer en underhållsplan som uppdateras årligen.
2012/13 Utfördes det största renoveringsprojektet i föreningens historia. Nya badrum, avloppsstammar, fastighets-el i alla lägenheter och allmänna utrymmen, nya fläktar och tilläggsisolering på vindarna.
2016 genomfördes fasadarbeten.
2017/18 Föreningens balkonger byggs ut och glasas in.

Ekonomi

Balkongutbyggnaden innebar att avgiften höjdes med 3% i oktober 2017 samt 3% 1 juli 2018. I övrigt inga kända.

Äkta/oäkta

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

Juridisk person

Föreningen tillåter inte juridisk person

Äger föreningen marken?

Nej, innehar tomträtt.

Överlåtelseavgift

1163 kr

Pantsättningsavgift

465 kr

Kontaktperson

Lars-Göran Larsson

Övrigt

Hemförsäkring bekostas av bostadsrättsinnehavarna och bostadsrättstillägg bekostas kollektivt av föreningen.

Besök gärna föreningens hemsida: http://www.tuve6.se/

Om området

Hisingen - Tuve

Tuve ligger mitt på Hisingen på gränsen mellan den tätbebyggda staden i söder och landsbygden i norr. Tuve-Säve ingår i stadsdelsförvaltningen Norra Hisingen och omfattar området från Bäckedalen i söder till Säve i norr vilket gör stadsdelen till en av de geografiskt största i Göteborgs kommun.

Stadsdelen har många vackra naturområden som till exempel Hökälla naturområde och Hisingsparken, som är Göteborgs största parkområde.

Nära till två golfbanor - St Jörgen resp. Albatross.

Kommunikation

Från Centralstationen går buss nr 17 till Tuve Centrum med en restid på cirka 20 min samt bussarna 35, 36 och 39 till Säve station. För övriga busstider och transporter se www.vasttrafik.se.

Närservice

Tuve Torg är ett ur servicesynpunkt komplett torg som förutom torgets rikliga utbud av varor även kan erbjuda det mesta inom kommunal service. Torget har vårdcentral, bibliotek, tandläkare och kulturhus. Matbutikerna ICA och Willys finns även på torget. Här finns även Tuve ishall, 4-H gård och fina strövområden med elljusspår som även kan ta dig in till Centrala Hisingen.

Det finns kultur- och fritidsaktiviteter för alla åldrar i Norra Hisingen. Kulturpunkten i Tuve innehåller bibliotek, kulturskola, tidningscafé och fritidsgård.

Karta

Hör av dig till Jonas Lindquist eller Patrik Skarström för mer information!

Jonas Lindquist

Jonas Lindquist

Göteborg Hisingen

Reg. Fastighetsmäklare, Franchisetagare

Ansvarig mäklare

0701-96 27 72

jonas.lindquist@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad