Götaverksgatan 20

Bilder

  • Såld!

Götaverksgatan 20 , Eriksberg Lindholmen , Göteborg

Högt upp i huset och med grym utsikt i två väderstreck har ni här en bra gavellägenhet där ni kommer bo granne med Karlatornet. Vattenutsikt och Älvsborgsbron ser du från balkongen, den potentiella linbanan kommer stanna till i närheten och dessutom finns det gratis färjor in till stan! Under de första 3 åren har föreningen tecknat avtal med en elbilspool där boende kommer att kunna använda dessa bilar helt kostnadsfritt!

Stenkast från både Chalmers och Science park.

Snyggt Marbodal kök och samtliga vitvaror från Siemens, kvalitativa materialval är genomgående så som askparkett, fönsterbräden i marmor och badrumsinredning från Vedum. Snabbt tillträde möjligt!

34,5 kvm, 1 rok

Månadsavgift:
2 649 kr inkl värme, kallvatten, bredband, tv och IP telefoni (triple play)
Typ:
Lägenhet
Boarea:
34,5 kvm
Våning:
7, hiss finns
Byggår:
2018
Driftskostnad:
290 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

1 rum

Boarea

34,5 kvm

Biarea

3 kvm

Rumsbeskrivning
Allmänt

Lägenheten är inredd i en blandning av stilen Barcelona och Berlin som med sin vita grund tillsammans med naturmaterial ger ett inbjudande intryck. Här finns en lite varmare palett med råa och kontrastfulla material som passar fint för dig som vill ha en harmonisk känsla i ditt nya hem. Bostaden kommer att ha varmvita väggar och vitlaserad trestavs askparkett på golvet samt fönsterbräden i carrara marmor.

Kök

Köket levereras av Marbodal, köksinredning kommer bestå av luckor i färgen Arkitekt Plus Vit, överskåpen kommer att ha push funktion och underskåpen kommer att ha rostfria handtag. Bänkskiva och stänkskydd i vit marmor laminat. Rostfri maskinpark från Siemens bestående av kombinerad kyl/frys, fläktkåpa, induktionshäll, inbyggnadsugn, inbyggd mikro samt integrerad diskmaskin.

Badrum

Höganäs kakel på väggar och golv. På väggarna sitter vita blanka kakelplattor i storleken 24x45 cm och på golvet ligger ljusgrå klinkerplattor i storleken 15x15cm. Inredningen består bland annat av en vit kommod med ovansittande spegelskåp från Vedum, WC, handdukstork, dusch med rundande glasväggar, kombinerad tvätt/torkmaskin samt extra förvaringsskåp. I badrummet finns även ett litet fönster som bidrar med dagsljus.

Allrum

Kök och vardagsrumsdelen är 23 kvm totalt så både säng, soffa och köksbord ryms. Generell takhöjd är 2,50 m och med fönster i två väderstreck. Dubbeldörrarna tar er ut till balkongen om ca 3 kvm belägen i sydvästläge

Hall

I hallen finns skjutdörrsgarderob samt en platsbyggd garderob och ett städskåp.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

7 av 16, hiss finns

Avgift

2 649 kr inkl värme, kallvatten, bredband, tv och IP telefoni (triple play)

Driftskostnad

3 483 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 3 000 kr
VA: 483 kr
Beräknat antal personer: 1

Kommentar

Kostnad för hushållsel samt uppvärmning av vatten avräknas mot verklig förbrukning. Dessa siffor är schablon taget från Skanska.

Andel i föreningen

0,515%

Andel av årsavgiften

0,77%

Reparationsfond

0 kr

Tillträde

Enligt överenskommelse

Byggnad

Byggnadstyp

Flerbostadshus

Byggnadsår

2018

Uppvärmning

Fjärrvärme

Energideklaration

Ej utförd.
Energiklass: -

Fastighetsbeteckning

Lindholmen 45:1

Förening

Namn

Brf Lindholmspiren

Om föreningen

Föreningen kommer att bestå av 133 bostadsrättslägenheter fördelat över tre huskroppar. Adresser i föreningen kommer att vara Götaverksgatan 18-26, inflyttning påbörjades under november 2018. Byggnadsprojektet genomförs med en totalentreprenad av Skanska Sverige AB. Projektet finansieras av Handelsbanken.

Hus 1 är ett punkthus och har 16 våningar, hus 2 har en förskola med 3 våningar och hus 3 är ett lamellhus med 6-8 våningar.

Uppvärmning genom fjärrvärme. Säkerhetsdörrar kommer finnas till varje bostad.

Föreningen kommer att teckna ett gemensamt el-abonemang och kommer att debitera respektive bostadsrättsinnehavare efter dennes verkliga förbrukning. Årsavgift för vatten debiteras med 14 kr/kvm, årsavgift för el debiteras med 250 kr för 1:or och 2:or och 350 kr för 3:or och 4:or

Organisationsform

Bostadsrättsförening

Antal lägenheter

133

Antal lokaler i föreningen

2

TV och Bredband

Gruppanslutet med tv, bredband och telefoni, varje bostadsrättsinnehavare betalar 165 kr/mån för detta (inkluderat i avgiften)

Parkering

Föreningen förvaltar över 50 garageplatser som kommer att kosta ca 1400 kr/mån, varav 2 platser planeras till bilpool.

Äkta/oäkta

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

Juridisk person

Föreningen tillåter inte juridisk person

Delat ägande

Ja

Övrigt

Föreningen kommer att ha två lokaler, den ena kommer vara en föreningslokal och den andra kommer inrymma en förskola.

Källarvåningen innehåller garage, lägenhetsförråd samt cykelrum. Barnvagnsrum och rullstolsförråd finns under hus 1.

På gården kommer det finnas lekplats, sittplatser och fina planteringar.

Om området

Eriksberg Lindholmen

Lindholmen började inte befolkas i någon större utsträckning förrän Lindholmens varv byggdes i mitten av 1800-talet. Många av varvsarbetarna och deras familjer byggde sina hus i närheten av varvet. Idag befinner sig Lindholmen i en expansiv period med många nya företag som etablerat sig, nyproduktion av bostäder, skolor på olika utbildningsnivåer. Anrika Port Artur med sitt mikrobryggeri - besöksvärd del av Lindholmen! Bio & teatersalong Aftonstjärnan en annan. Runt hela Lindholmen finns trevliga promenadstråk.

Kommunikation

Kommunikationerna är mycket bra med bl.a. stombuss nr 16 som har täta turer i högtrafik, samt flera busslinjer mot bl.a. Frölunda Torg, centrum och Hjalmar Brantingsplatsen.

Dessutom går Älvsnabben från färjeläge Slottsberget som gör det väldigt smidigt att ta sig in till centrum.

Närservice

På promenadavstånd finns Sannegårdens köpcentrum med Ica Kvantum. Lite längre nordväst om Ica ligger Eriksbergs köpcentrum med ett stort utbud av affärer och bank. På Norra Älvstranden finns flera kaféer och restauranger.

Karta

Hör av dig till Jennifer Rådh för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad