Blåsvädersgatan 12

Bilder

  • Såld!

Blåsvädersgatan 12 , Biskopsgården , Göteborg

Välplanerad och ljus familjebostad med stort vardagsrum, helkaklat badrum med fönster samt mycket goda förvaringsmöjligheter. Avnjut en god frukost med sällskap av solen i den inglasade balkongen med utsikt över omgivningens grönområden samt City och Liseberg i horisonten. Stabil och mycket omtyckt förening!

Blåsvädersgatan ligger med närhet till såväl kommunikationer, affärer, Volvo, Ericsson och Lindholmen science park. Vårväderstorget ligger precis intill med sitt välsorterade utbud av butiker och service i form av vårdcentral, apotek och Willys.

71 kvm, 3 rok

Månadsavgift:
3 982 kr inkl värme, VA, kabel-TV och källarförråd (basutbud)
Typ:
Lägenhet
Boarea:
71 kvm
Våning:
4, hiss finns
Lägenhetsnummer:
13
Byggår:
1956

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

3 rum

Boarea

71 kvm

Rumsbeskrivning
Allmänt

Välkommen till denna hemtrevliga bostad med välplanerade kvadratmetrar. Blåsvädersgatan ligger med närhet till såväl kommunikationer, affärer, Volvo, Ericsson och Lindholmen science park. Precis i närheten har ni fantastiska grönområdet Svartemosse med sina löparspår och naturstigar. Med bara några meter till närmsta hållplats tar ni er sedan in till centralstationen och centrum på ca 15 minuter. Vårväderstorget ligger precis intill med sitt välsorterade utbud av butiker och service i form av vårdcentral, apotek och Willys.

Hall

Hallen är lägenhetens nav och här finns också plats för avhängning i en av två praktiska klädkammare bostaden har att erbjuda. Vidare härifrån når ni lägenhetens samtliga rum. Golvet är beklätt med ekparkett samt väggarna tapetserade i ljusa toner.

Vardagsrum

Vardagsrummet med sitt härliga ljusinsläpp blir en självklar punkt för den sociala samvaron. Rummet är lättmöblerat och har en grönskande utsikt. Utan problem ryms en soffhörna med tillhörande möblemang men även ett matsalsbord. På golvet ligger nyslipad ekparkett i holländskt förband. Härifrån når ni den inglasad balkongen i sydöst som blir välanvänd året om och är perfekt för den som vill avnjuta solen på förmiddagen!

Kök

Kök i klassisk och charmig stil med gott om förvaringsutrymmen och rymmer ett bord med fyra stolar. Köket följer bostadens stil och har praktiska ytor för den matlagningsintresserade. Klinkergolv och tapetserade väggar. Ljus köksinredning och steninspirerat kakel ovan bänkskivan med dubbelho - praktiskt! Utrustat med kombinerad kyl och frys, inbyggd ugn, inbyggd diskmaskin, induktionshäll samt fläkt.

Sovrum

Intill köket ligger ett allrum/sovrum som rymmer såväl enkelsäng som dubbelsäng och tillhörande möblemang. På golvet ligger ett ekparkett och väggarna är klädda i en ljus tapet.

Master Bedroom

Master bed-room erbjuder gott om plats för större säng med tillhörande möblemang samt förvaringsutrymmen om så önskas. Utsikt över bostadsområdet med dess grönskande omgivning. Väggarna klädda i mönstrade tapeter och på golvet finner ni ekparkett!

Badrum

Badrummet erbjuder helkaklade ytskikt i ljusa nyanser. Bra naturligt ljus tack vare fönster. Här finns vägghängd wc, tvättställ med tillhörande kommod, vägghängt förvaringsutrymme, belyst spegelskåp, handdukstork samt dusch med skjutdörr! Välkommen på visning!

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

4 av 8, hiss finns

Avgift

3 982 kr inkl värme, VA, kabel-TV och källarförråd (basutbud)

Kommentar

Driftskostnader är individuella och varierar beroende av dina levnadsvanor och avtal med leverantörer.

Andel i föreningen

3,16064%

Andel av årsavgiften

3,17157%

Byggnad

Byggnadstyp

Flerbostadshus

Byggnadsår

1956

Uppvärmning

Fjärrvärme

Ventilation

Självdrag

Energideklaration

Utförd.

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Fastighetsbeteckning

BISKOPSGÅRDEN 34:1

Övrigt

- Inglasad balkong

- Två förråd

Förening

Namn

Brf Biskopsgården Nr 3

Om föreningen

Brf Biskopsgården nr 3 består av 31 lägenheter upplåtna som bostadsrätter. Fastigheten innehas med tomträtt och bebyggdes 1956.

Organisationsform

Bostadsförening

Antal lägenheter

31

Antal lokaler i föreningen

1

TV och Bredband

Kabel-tv levereras av Comhem, basutbud ingår i avgiften. I föreningen finns tillgång till fiberkabel via Bredbandsbolaget och bredband via ComHem, avtal tecknas separat av bostadsrättsinnehavaren.

Parkering

Det finns 16st p-platser att hyra för 100 kr/mån, en i kö i dagsläget (2018-02-08). Det finns 5 st garage att hyra för 500 kr/mån, mycket lång kö. Man kan även stå i kö för p-plats hos separata p-bolag.

Renoveringar

1997: Stammar till kök byttes.
2006: Elstigar samt stammar till badrum byttes. Badrummen byggdes om 2010: Ombyggnation samt inglasning av samtliga balkonger
2014: Övergång till fjärrvärme.
2017: Hissen byts ut.
2018: Fönsterbyte

Äkta/oäkta

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

Juridisk person

Föreningen tillåter inte juridisk person

Överlåtelseavgift

1138 kr

Pantsättningsavgift

455 kr

Övrigt

Via föreningen har man tillgång till tvättstuga belägen på entréplan, cykel/barnvagnsrum samt hobbyrum. Tvättstugan är utrustad med 2 tvättmaskiner, torktumlare, stenmangel samt torkrum med fläkt. Till lägenheterna hör två stycken källarförråd.

Viktiga dokument

Om området

Biskopsgården

Biskopsgården har drygt 25.000 invånare och bebyggelsen ligger vackert placerat i områden med grönska. Stadsdelen bjuder på stora friluftsområden och promenadstråk i natursköna Svarte Mosse med ett flertal leder och naturstigar tillgängliga för alla. Vill du veta mer om Svarte Mosse gå in på www.naturen.goteborg.se.

Kommunikation

Spårvagn nr. 5 mot Torp, nr. 6 mot Sahlgrenska, Kortedala och nr. 10 mot Guldheden. Spårvagnarna går ofta och tar er in till city på knappt 20 minuter.

Närservice

I norra Biskopsgården ligger Friskväderstorget med livsmedelsbutik, frisör, pizzeria m.m samt Länsmanstorget. I den södra delen finns Vårväderstorget som bjuder på god service med grönsaksaffär, fiskvagn, restaurang och mataffär med bra öppettider.

Skolor och Barnomsorg:
I Biskopsgården finns 5 skolor, en i varje primärområde. Två av dessa, Ryaskolan och Svartedalsskolan, är 0-9 skolor. De övriga, Sjumilaskolan, Landamäreskolan och Jättestensskolan, är 0-6 skolor.

Kultur och Nöjen:
Föreningslivet är mycket väl utvecklat med ett 90-tal föreningar som är verksamma i stadsdelen. Ett 50-tal föreningar är inriktade på kultur, politik och hobby, ett 20-tal är idrottsföreningar och cirka 15 är pensionärsföreningar. Föreningarna är en viktig resurs för stadsdelens sociala liv och utveckling.

Natur och Fritid:
Biskopsgården är känt för sina naturområden som till exempel Svarte Mosse med sitt rika fågelliv eller den kuperade och fornminnesrika terrängen omkring Store Vette. Länsmansgårdens motionsanläggning ligger väster om Länsmansgården och norr om Svarte mosse. Här finns bland annat fotbollsplaner, tennisplaner och bangolf. Här finns även motionsslingor i varierade längder. Inom fritid finns två fritidsgårdar och ett bibliotek.

Karta

Hör av dig till Filip Radic för mer information!

Filip Radic

Filip Radic

Göteborg Hisingen

Reg. Fastighetsmäklare

Ansvarig mäklare

0737-48 00 71

filip.radic@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad