Ostindiefararen 17

Bilder

  • Såld!

Ostindiefararen 17 , Eriksberg , Göteborg

Inom kort kommer vi kunna erbjuda en enastående genomgångsfyra om 86 kvm som har allt! Öppen planlösning , två stora balkonger varav en är inglasad, hamn glimt och tre bra sovrum. Allt nybyggt 2015 och paketerat i en fin förening med god ekonomi ett stenkast från Eriksbergsprommenaden

86 kvm, 4 rok

Månadsavgift:
4 726 kr inkl värme, kallvatten och Telia Triple Play
Typ:
Lägenhet
Boarea:
86 kvm
Våning:
6, hiss finns
Lägenhetsnummer:
21503
Byggår:
2015

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

4 rum

Boarea

86 kvm

Rumsbeskrivning

Stig in i en välkomnande entré som har en halvöppen planlösning med vardagsrum och kök. Era ytterplagg ryms i en stor skjutdörrsgarderob, inredd med Elfa hyllsystem. På golvet ligger en stilren gråmelerad klinker med komfortvärmeslinga, väldigt skönt. I övrigt ligger det en sidenmatt ekparkett genom hela lägenheten och väggarna är vitmålade.

När ni blickar åt vänster över halvväggen får ni en härlig direktkontakt med hela vardagsrummet och köket detta är en ny nivå av öppenplanlösning. Ljuset som kommer in från fönsterpartiet i söderläge når hela vägen in i hallen.

Vardagsrummet rymmer en stor soffgrupp och förenas med matplatsen i köket som rymmer ett stort matbord för 8 personer utan bekymmer.

Marbodal har levererat ett flott kök i modern stil med vita släta luckor med handtag borstat stål. Här finns gott om förvaring i skåp och lådor samt fina arbetsytor. Arbetsbänk i antracitgrå laminat med underlimmad diskho, ovan sitter stående vita kakelplattor som stänkskydd. De rostfria vitvarorna består av induktionshäll, spisfläkt, kyl och frys i fullhöjd, inbyggd varmluftsugn, mikro samt helintegrerad diskmaskin allt från Electrolux.

Från vardagsrummet når ni även balkongen som har soldränkt söderläge. Tack vare att bostaden är belägen högt upp på våning 6 så har ni sol på denna balkong hela dagen. Balkongen rymmer en större loungemöbel och stor gasolgrill, den går att glasa in om så önskas. Låt oss inte heller förglömma utsikten ner mot Eriksbergsdockans småbåtshamn.

Till höger om hallen finner ni Master bedroom. Här ryms en stor dubbelsäng och i direkt anslutning får ni en stor walk in closet med fönster. Kan det bli bättre? Från detta sovrum når ni även den lite större inglasade balkongen. Balkongen är ca 12 kvm, alla glasrutor går att vika bort och golvet är klätt med en snygg hardwood. Detta är ett perfekt ställe att avnjuta lite rosé i kvällssolen.

Granne med det stora sovrummet ligger sovrum 2 som idag fungerar som barnrum men kan även bli ett perfekt kontor eller gästrum.

Badrummet ligger rakt fram från hallen. Väggarna är kaklade med liggande stora vita kakelplattor och på golvet ligger mörkt klinker. Här finns en dusch med välvda glasdörrar, wc samt kommod med underskåp och spegelskåp med belysning och dimbara downlights. Till vänster ligger tvättavdelningen som består av tvättmaskin och torktumlare från Siemens, ovan sitter en praktisk arbetsbänk samt tre vägghängda förvaringsskåp. Då JM har byggt huset finns här självklart även JM:s berömda och praktiska torkställning!

Det sista sovrummet finner ni i anslutning till vardagsrummet. Rummet har en lättmöblerad planlösning och gott om förvaring i en stor skjutdörrsgarderob.

Jag vågar lova att det är svårt att finna en mer välplanerad 4 rok på 86 kvm, den känns betydligt större, bör upplevas. Allt är paketerat i en mycket fin förening med låg belåning och 2 lokaler som ger fina intäkter.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

6 av 8, hiss finns

Avgift

4 726 kr inkl värme, kallvatten och Telia Triple Play

Andel i föreningen

1,2375%

Andel av årsavgiften

0%

Reparationsfond

0 kr

Tillträde

Enligt överenskommelse

Byggnad

Byggnadstyp

Flerbostadshus

Byggnadsår

2015

Uppvärmning

Fjärrvärme

Ventilation

FTX, från- och tilluft med återvinning

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 8 mars 2016
Energiklass: D
Energiprestanda: 75 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Fastighetsbeteckning

Sannegården 64:1

Övrigt

Balkong i söderläge om ca 10 kvm

Inglasad balkong om ca 12 kvm med kvällsol.

Källarförråd om ca 5 kvm.

Förening

Namn

Brf Skeppsbyggaren

Om föreningen

Förening byggd av JM och omfattar 89 bostäder och 2 lokaler. Föreningen äger marken. 69 garageplatser i källarplanet. Upphöjd innergård med planteringar och gångar. Här finns cykelförvaring och föreningens sopsugsanläggning.
I avgiften ingår värme och kallvatten och Telia Triple Play. Hushållsel betalas efter egen förbrukning och med eget avtal. Varmvatten betalas efter egen förbrukning och mäts av föreningen.

Antal lägenheter

89

Antal lokaler i föreningen

2

TV och Bredband

TV- och internetanslutning:
TV: Digital-TV via Telia triple play.
Internet: Bredband via Telia triple play. Hastighet: 100/10 Mbit/s

Parkering

Föreningen har 69 garageplatser i garaget under de båda husen 12 st med laddstolpar. Dessa går att hyra för 1 045 kr/mån. Till garageplats är det separat kö.

Äkta/oäkta

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

Juridisk person

Föreningen tillåter inte juridisk person

Överlåtelseavgift

1163 kr

Övrigt

Till lägenheten hör ett källarförråd. Det finns även cykelförråd samt barnvagns/rullstolsförråd i huset. Sopsugsanläggning med sortering i separat hus på gården.
Föreningen tar ut en överlåtelseavgift om fn 1113 kr som betalas av köparen och en pantsättningsavgift om fn 445 kr/lån.

Om området

Eriksberg

Norra Älvstranden är ett samlingsnamn på områden som ligger centralt på Hisingen i Göteborg utmed Göta älv. Från att ha varit ett område dominerat av varvsverksamheten har Norra Älvstranden under 1990- och 2000- talet utvecklats till Göteborgs största nya bostadsområde. Eriksbergshallen som förr inhyste Eriksbergsvarvets mekaniska verkstäder och maskinhallar inryms nu av en unik hotell- och konferensanläggning.

Kommunikation

Kommunikationerna är mycket bra med bl.a. stombuss nr 16 som har täta turer i högtrafik, samt flera busslinjer mot bl.a. Frölunda Torg, centrum och Hjalmar Brantingsplatsen.

Dessutom går Älvsnabben från färjelägena Eriksberg & Slottsberget som gör det väldigt smidigt att ta sig in till centrum.

Närservice

På promenadavstånd finns Eriksbergs köpcenter med ett stort utbud av affärer och bank. I området finns två större matbutiker, COOP och ICA. På Eriksbergsområdet finns restauranger, närbutiker, bankomat. Ett populärt Gym. Vid kajen finns en trevlig fiskaffär/restaurang. En vårdcentral finns även på Eriksberg.

Karta

Hör av dig till Lars Norrgren eller Patrik Skarström för mer information!

Lars Norrgren

Lars Norrgren

Göteborg Hisingen

Reg. Fastighetsmäklare, Franchisetagare

Ansvarig mäklare

0736-55 99 59

lars.norrgren@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad