Solventilsgatan 12

Bilder

  • Såld!

Solventilsgatan 12 , Centrala Hisingen Kvillebäcken , Göteborg

Smart, modern och stilren tvåa i nyproducerat hus. Balkong i västerläge mot innergården med mycket sol och förening som erbjuder gemensam takterrass med fantastisk utsikt över staden och mysig samvaro med grannar. Passar bra för både en och två då det är mycket gott om förvaring med både garderober och klädkammare. Köket med sina många tillval blir unikt för huset och är trendigt grått och levererat av Marbodal och den rostfria maskinparken är från Siemens, kvalitativa materialval är genomgående. Låg månadsavgift som inkluderar telia triple play med sitt stora utbud av tv kanaler, bredband på 100/10 samt IP-telefoni.

Välkommen på visning!

51 kvm, 2 rok

Månadsavgift:
3 209 kr inkl värme, kallvatten och Telia Triple Play (100/10 mbit bredband, IP-telefoni och TV)
Typ:
Lägenhet
Boarea:
51 kvm
Våning:
4, hiss finns
Byggår:
2017
Driftskostnad:
347 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

2 rum

Boarea

51 kvm

Rumsbeskrivning
Hall

Ni möts av en rymlig hall med gott om förvaring i en praktisk garderobenhet om två garderober, en liten klädkammare samt plats för avhängning. Lägenheten har genomgående ekparkettgolv och väggarna är målade i vitt som ger er en bra bas att spinna vidare på och inreda i vilken stil som passar er.

Kök

Köket som är levererat från Marbodal har mörkgrå luckor och ovan bänkskivan i askgrå laminat sitter ett vitt kakel. Den gedigna och rostfria maskinparken som är levererad från Siemens erbjuder en spishäll, inbyggd ugn, inbyggd micro, spisfläkt, diskmaskin samt en kombinerad kyl och frys. Från originalritningen har det förutom färg på kök och vitvaror även ändrats så att en sektion med skafferi och överskåp byggts till. Förvaring kan man aldrig få för mycket utav!

Vardagsrum

Vardagsrummet ligger i öppen planlösning med köket, detta ger lägenheten en luftig känsla med ett oslagbart ljusinsläpp som bara flödar fritt. Här ryms såväl soffgrupp som matbord och gott om plats för att socialisera sig. Vill man så finns även plats för ett skrivbord i ena hörnet. Härifrån når ni även bostadens stora balkong om ca 5 kvm i soligt västerläge där ni kan njuta av solnedgången och den fina gården. Vill ni ha mer sol så ta hissen högst upp till någon av de tre takterrasser föreningen erbjuder och slå er ned och njut i goda vänner lag!

Badrum

Badrummet som är helkaklat med grå klinker på golvet och ett vitt kakel på väggarna har allt du kan önska. Inredningen består av en vit kommod, spegelskåp med ovansittande belysning, wc, dusch med vikbara glasdörrar samt kombinerad tvättmaskin och torktumlare.

Sovrum

Sovrummet ligger behagligt i österläge och rymmer precis det man vill. Här inne får både en dubbelsäng och tillhörande möblemang plats. Förvaringen består av två platsbyggda garderober som går från golv till tak, en byrå eller liknande kan säkert rymmas också om ni skulle behöva ännu mer förvaring.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

4 av 5, hiss finns

Avgift

3 209 kr inkl värme, kallvatten och Telia Triple Play (100/10 mbit bredband, IP-telefoni och TV)

Driftskostnad

4 167 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 2 236 kr
VA: 780 kr
Försäkring: 1 151 kr
Beräknat antal personer: 2

Andel i föreningen

0,9442%

Byggnad

Byggnadstyp

Flerbostadshus

Byggnadsår

2017

Uppvärmning

Fjärrvärme

Energideklaration

Ej utförd.

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Fastighetsbeteckning

Kvillebäcken 75:1

Övrigt

- Förråd finns i källaren om ca 2,2 kvm.

- 3 st takterrasser finns i föreningen, dessa håller på att inredas med möblemang och grönytor. På takterrasserna har ni sol hela dagen.

- Övernattningsrum finns att hyra till era långväga gäster.

Förening

Namn

Brf Greenroof

Om föreningen

Bostadsrättsföreningen äger fastigheten Kvillebäcken 75:1. Föreningen består av 100 lägenheter med en sammanlagd bostadsarea om 5478,5 m2. Till fastigheten hör en innergård med planteringar, miljöstation och cykelförråd.

Det finns gemensamma takterrasser med trädäck, underliggande garage, övernattningsrum, barnvagnsrum och till lägenheten hör även ett förråd.

Fastigheten värms med fjärrvärme vilket är en miljövänlig och ekonomisk uppvärmningsform som ingår i avgiften. Varmvattenförbrukningen är enligt separat enhetsmätning och läggs på nuvarande månadsavgift.

Organisationsform

Bostadsrättsförening

Antal lägenheter

100

Antal lokaler i föreningen

1

TV och Bredband

Telia triple play finns som leverantör av bredband, TV och telefoni.

Parkering

Föreningen har via Greenroof Parkering AB tillgång till 39 garageplatser för uthyrning till medlemmarna. Dessa kostar 1250 kr/mån.

Äkta/oäkta

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

Juridisk person

Föreningen tillåter inte juridisk person

Delat ägande

Ja

Äger föreningen marken?

Ja

Överlåtelseavgift

1163 kr

Pantsättningsavgift

465 kr

Övrigt

I Brf Greenroof läggs fokus på att skapa riktigt smarta hem där varje kvadratcentimeter fyller sin funktion. Diskmaskin, spishäll, inbyggnadsugn, mikrovågsugn, kombimaskin eller tvättmaskin & torktumlare samt Telia Triple Play (tv, bredband & telefoni) ingår i alla lägenheter. Byggnad och inredning håller hög standard och självklart miljörätt kvalitet, helt i riktning med stadsdelens gröna profil.

Brf Greenroof toppas med härliga takterrasser med fin utsikt över city - den perfekta platsen att koppla av på och umgås med grannar och kompisar. Terrasserna når du med hiss från alla trapphus och är till för alla i föreningen, liksom den lummiga innergården i sydvästläge.

Brf Greenroof ligger centralt beläget i Kvillebäcken med gröna alléer, butiker, gym och restaurang precis utanför dörren. Dessutom finns Backaplans alla butiker på andra sidan bäcken samt shoppingstråken i city två hållplatser bort. In till Brunnsparken tar det endast 6 minuter med spårvagn, cykel eller buss.

Kvillebäcken är ett nytänkande område med ett grönt perspektiv. Grönt som i bra för miljön men också som i små insprängda grönområden som gör stadsdelen skön att vistas i. Veidekke bygger hus utefter de höga krav som ställs för att få certifikatet Miljöbyggnad Silver. Med extra tjocka väggar och isolerade glas i fönsterpartierna hålls energiförbrukningen nere och ger på köpet en bra ljudisolering och en sund inomhusmiljö.

Viktiga dokument

Om området

Centrala Hisingen Kvillebäcken

Kvillebäckens fantastiska läge möjliggör inte bara ett trevligt, modernt och miljösmart boende utan också en hög grad av flexibilitet. Området är byggt för och med stor hänsyn tagen till både gående och cyklister. Självklart finns besöksparkering på gatan. Kvartersgatorna är i huvudsak gångfartsgator med en maxhastighetsgräns på 30 km/h. Trottoaren är bred och placerad i solläge.
Kvillebäcksparken är grön med möjligheter till lek och rekreation. Inne i området finns små "pocketparker" och smitvägar inbyggda för spännande variation och spontana möten.
För dig som gillar att motionera till fots eller cykel finns Keillers park med stadens bästa utkikspunkt, Ramberget, Flunsåsparken gröna lunga och spännande Lindholmen samt Eriksberg att upptäckta. Att följa Kvillebäcken genom Kvilledalen är en särskild upplevelse, gamla sten- och bronsåldersboplatser till moderna köpcentrum. En av Göteborgs äldsta kyrkor, Tuve kyrka, och Sankt Jörgen SPA/Gothia Park arena, supermoderna anläggningar, möts här.
Botaniska bevarande arter som knölnaten, rikt fågelliv och rödlistad vattensalamander finns i naturen i Kvilledalen/Kvillebäcken.

Kommunikation

Kort gångavstånd till Hjalmar Brantingsplatsen/Backaplan - en av göteborgs största stor knutpunkt för buss och spårvagnstrafik.

Närservice

Ett stort utbud av närservice finns i och kring Kvillebäcken. Här hittar du Backaplan med ett stort och varierat utbud som ligger i direkt anslutning, charmiga Kvilletorget bidrar med många restauranger och småbutiker, gatorna i Långängen likaså och kring Wiselgrensplatsen finns både sjukhus, sportanläggning, affärer och stadsdelhus med bibliotek. Inom nya Kvillebäcken hittar du vår omskrivna Saluhall, apotek och vårdcentral. Mindre butikslokaler möjliggör för ett varierat utbud i takt med att området färdigställs.

Parkering

Besöksparkeringar på gatorna i området.

Karta

Hör av dig till Jennifer Rådh för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad