Brunnehagen 27

Bilder

  • Såld!

Brunnehagen 27 , Hisingen - Tuve , Göteborg

Genomgående fin 3:a i Brunnehagen med ett påkostat Ballingslövkök från 2016 och inglasad söderbalkong. Här är såklart även stambyte gjort vilket innebär ett helkaklat badrum med egen tvättmaskin. Stabil förening som gjort stora underhåll de senaste åren, trots detta en stabil ekonomi. Lediga parkeringar finns och kostar endast 125 kr/månad.
Hör av dig för mer information!

80 kvm, 3 rok

Månadsavgift:
4 745 kr inkl värme, kallvatten och kabel-tv (basutbud)
Typ:
Lägenhet
Boarea:
80 kvm
Våning:
2
Lägenhetsnummer:
265
Byggår:
1971
Driftskostnad:
491 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

3 rum

Boarea

80 kvm

Rumsbeskrivning
Allmänt

Nu har du möjlighet att köpa denna trea, två trappor upp i Brunnehagen med ett kanonläge i föreningen. Bostaden är genomgående i fint skick med en utbyggd, inglasad balkong åt syd med sol hela dagen. Pricken över i:et här är ändå det välutrustade och högkvalitativa köket från Ballingslöv (2016)!

Hall

Du kliver in i den ljusa öppna hallen som erbjuder utrymme för utmärkt avhängning och förvaring. Innanför ytterdörren ligger ett lättskött parti med klinker som övergår till ljus ekmönstrad laminat. Väggarna är tapetserade ljust.

Kök

Det ljusa välutrustade och exklusiva köket från Ballingslöv är nyligen renoverat (2016). Här erbjuds rejält med arbetsytor och förvaring tack vare skåp och bänkskivor på båda sidor av köket. Matplatsen rymmer 4-6 personer invid fönster med utsikt mot innergård och balkong. Köksluckorna är vita med vissa luckor i vitrin med dimbar belysning, arbetsytorna består av en ljus laminatskiva med det klassiska mönstret Virrvarr (Bernadotte Design) och här finns även en dubbelho. Stänkskyddet mellan över- och underskåp består av vitt kakel och självklart finns här även infälld dimbar belysning. Maskinparken är även den välvald från kvalitetsmärken och består av kyl/frys i fullhöjd, fläkt, häll, inbyggd ugn och micro, samt en integrerad diskmaskin. På golvet ligger ett läckert rutigt linoleumgolv och väggarna är vita med hemtrevlig panel vid matplatsen.

Vardagsrum

Vardagsrummet beläget åt norr är generöst och rymmer både tv-hörna samt matplats om man så önskar. Väggarna är målade ljust och på golvet ligger tre-stavs ek-parkett som är inlagd 2015.

Sovrum 1

Det stora sovrummet är väldigt rymligt och erbjuder möjligheter till förvaring eller arbetsplats invid en stor dubbelsäng. Förvaringen löses annars galant via den rymliga klädkammaren precis utanför. Väggarna är målade i ljusa nyanser och laminat ligger på golvet.

Sovrum 2

Det mindre sovrummet nås från hall och kök samt här finns utgång till härlig balkong åt syd. Här finns utrymme för dubbelsäng om så önskas. Här står i dag en dubbelgarderob som löser förvaringen. Här har vi diskret mönstrade väggar i vitt och på golvet ligger en ljus plastmatta.

Balkong

Balkongen som är belägen åt syd (sol stora delar av dagen) har utsikt över den grönskande innergården. Här har under 2017 byggts ut och glasats in. En plats det kommer njutas mycket utav!

Badrum

Bostadens badrum är även det i toppskick och renoverades av föreningen anlitade hantverkare i samband med stambytet 2012/2013. Här är det helkaklat med grå klinker på golvet och vita breda kakelplattor på väggarna. Utrustningen består av dusch med vikbara väggar i glas, vägghängd toalett, belyst spegelskåp, tvättställ samt handdukstork. Förutom detta finns även en egen tvättmaskin i arbetshöjd för att underlätta vardagsbestyren. Tvättstuga finns även det såklart i föreningen om man hellre vill nyttja den. Missa inte denna fantastiska bostad som även erbjuder ett snabbt tillträde om det skulle behövas!

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

2 av 3, hiss finns ej

Avgift

4 745 kr inkl värme, kallvatten och kabel-tv (basutbud)

Driftskostnad

5 900 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 2 500 kr
VA: 1 800 kr
Försäkring: 1 600 kr
Beräknat antal personer: 3

Kommentar

Föreningen har enhetsmätning av el och varmvatten vilket betalas i samband med månadsavgiften. Driftskostnader är individuella och beror på dina egna levnadsvanor och avtal med leverantörer.

Andel i föreningen

0,27975%

Andel av årsavgiften

0,26665%

Reparationsfond

0 kr

Tillträde

Snabbt tillträde möjligt

Byggnad

Byggnadstyp

Flerfamiljshus

Byggnadsår

1971

Uppvärmning

Fjärrvärme

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 24 november 2008
Energiklass: -
Energiprestanda: 168 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Fastighetsbeteckning

Tuve 51:11

Övrigt

Balkong
Balkong som nyligen byggts ut och glasats in. Åt syd.

-Förråd
Finns i källaren.

-Tvättstuga
Finns i det intilliggande långhusen i markplan.

-Parkering
Parkering finns framför husen och kostar: utan el-stolpe: 125 kr/mån, med el-stolpe: 250 kr/mån. Till parkeringsplatserna är det separat kö.

-Bra att veta:

-Föreningen har kollektivavtal med elleverantör. Du betalar för din förbrukade mängd el. Debiteras på månadsavin.

-Föreningen tillämpar enhetsmätning av varmvatten. Du betalar således för den mängd varmvatten du förbrukar. Debiteras på månadsavin.

-Barnvagnsrum finns i entrén.

-Cykelrum finns i närheten.

-Bastu finns att nyttja på Brunnehagen 39.

-Fritidslokal finns att hyra för tillställningar.

Förening

Namn

Riksbyggen Brf Tuvehus nr 6

Om föreningen

Föreningen innehar tomträtten till tomterna Tuve 51:1-3, Tuve 12:23 samt Tuve 12:32 med adress Brunnehagen 1-59. På dessa tomter har år 1970-72 uppförts bostadshus med sammanlagt 425 lägenheter.

Bra gemensamma tvättstugor på flera platser inom föreningen. Föreningen har en föreningslokal och bastu att boka. Till lägenheten hör ett källarförråd och cykelrum finns på flera platser.

Organisationsform

Bostadsförening

Antal lägenheter

425

Antal lokaler i föreningen

1

TV och Bredband

I månadsavgiften ingår kabel-TV via Canal Digital (basutbud).
Bredband tecknas separat av lägenhetsinnehavaren, förberett via Bredbandsbolaget(FiberLan). Föreningen för diskussioner om gemensamt upphandlat avtal för TV och bredband.

Parkering

P-plats finns på 343 avgiftsbelagda parkeringsplatser med respektive utan el-anslutning - separat kö - uthyrning söks direkt via Riksbyggen EKC i Västerås. P-plats utan el 125 kr/mån och med el 250 kr/mån. Det finns även bra möjligheter för MC och mopedparkering. Föreningen har även 29 stycken gästparkeringar samt 3 stycken handikapplatser.

Renoveringar

Föreningen följer en underhållsplan som uppdateras årligen.
2012/13 Utfördes det största renoveringsprojektet i föreningens historia. Nya badrum, avloppsstammar, fastighets-el i alla lägenheter och allmänna utrymmen, nya fläktar och tilläggsisolering på vindarna.
2016 genomfördes fasadarbeten.
2017/18 Föreningens balkonger byggs ut och glasas in.

Ekonomi

Balkongutbyggnaden innebar att avgiften höjdes med 3% i oktober 2017 samt 3% 1 juli 2018. I övrigt inga kända.

Äkta/oäkta

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

Juridisk person

Föreningen tillåter inte juridisk person

Äger föreningen marken?

Nej, innehar tomträtt.

Överlåtelseavgift

1163 kr

Pantsättningsavgift

465 kr

Kontaktperson

Lars-Göran Larsson

Övrigt

Hemförsäkring bekostas av bostadsrättsinnehavarna och bostadsrättstillägg bekostas kollektivt av föreningen.

Besök gärna föreningens hemsida: http://www.tuve6.se/

Om området

Hisingen - Tuve

Tuve ligger mitt på Hisingen på gränsen mellan den tätbebyggda staden i söder och landsbygden i norr. Tuve-Säve ingår i stadsdelsförvaltningen Norra Hisingen och omfattar området från Bäckedalen i söder till Säve i norr vilket gör stadsdelen till en av de geografiskt största i Göteborgs kommun.

Stadsdelen har många vackra naturområden som till exempel Hökälla naturområde och Hisingsparken, som är Göteborgs största parkområde.

Nära till två golfbanor - St Jörgen resp. Albatross.

Kommunikation

Från Centralstationen går buss nr 17 till Tuve Centrum med en restid på cirka 20 min samt bussarna 35, 36 och 39 till Säve station. För övriga busstider och transporter se www.vasttrafik.se.

Närservice

Tuve Torg är ett ur servicesynpunkt komplett torg som förutom torgets rikliga utbud av varor även kan erbjuda det mesta inom kommunal service. Torget har vårdcentral, bibliotek, tandläkare och kulturhus. Matbutikerna ICA och Willys finns även på torget. Här finns även Tuve ishall, 4-H gård och fina strövområden med elljusspår som även kan ta dig in till Centrala Hisingen.

Det finns kultur- och fritidsaktiviteter för alla åldrar i Norra Hisingen. Kulturpunkten i Tuve innehåller bibliotek, kulturskola, tidningscafé och fritidsgård.

Karta

Hör av dig till Jonas Lindquist eller Patrik Skarström för mer information!

Jonas Lindquist

Jonas Lindquist

Göteborg Hisingen

Reg. Fastighetsmäklare, Franchisetagare

Ansvarig mäklare

0701-96 27 72

jonas.lindquist@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad