Grinnekullegatan 32

Bilder

  • Såld!

Grinnekullegatan 32 , Hisingen - Tuve , Göteborg

Nu ges tillfället att förvärva ett av Grinnekullens populära radhus i fint skick och dessutom gavel! Här är det utbyggt vid entrén och gavelläget bidrar till ökad trivsel med bl.a. extra ljusinsläpp. Bra läge i området med närhet till parkering och Hisingsparken. Här bor ni optimalt i två plan med de mer sociala delarna i entréplan och ovanvåningen erbjuder fyra sovrum och ett stort badrum med lyx som bastu samt jacuzzi. Genomgående välskött med uteplats på både fram och baksida. Garage i länga och förråd i anslutning.

132 kvm, 5 rok

Typ:
Radhus
Boarea:
132 kvm
Biarea:
0 kvm
Tomtarea:
164,4 kvm
Byggår:
1971
Driftskostnad:
3 278 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

5 rum varav 4 sovrum

Boarea

132 kvm

Rumsbeskrivning
Allmänt

Här ges nu tillfället att förvärva ett av Grinnekullegatans friköpta gavelradhus med kanonläge i området med lite insyn och närhet till garage samt parkering. Huset är dessutom förhandsbesiktigat. Grinnekullegatan 32 nås genom att du tar dig in via porten in till innergården. Här möts du av varmförråd och kallförråd på vardera sida. Vidare tar du dig till det härliga trä-däcket i västläge.

Entréhall

Vi tar dörren in som via en utbyggnad leder dig in till en klinkerbelagd entré. Entrén erbjuder bra med avhängnings- och förvaringsyta direkt till höger via stor skjutdörrsgarderob med spegeldörrar. Vidare in i hallen ligger klinker på golvet och väggarna är ljusa. Hela hallen har skön golvvärme för frusna fötter. Tack vare gavelläget finns även här fönster längs med hallen som bidrar till skönt ljusinsläpp. Från entrédelen nås kök, gäst-wc och vardagsrum samt trappan upp till plan två. Bostaden är uppdelad så att plan ett erbjuder de mer sociala sällskapsutrymmena och plan två de mer privata delarna med sovrummen samt ett fantastiskt badrum.

Kök

Bostadens kök är ljust och erbjuder matplats för hela familjen invid fönstret åt väst med utsikt över innergården. Köksluckorna är gråa med rostfria handtag och mellan över- underskåp sitter ljust kakel. Arbetsbänken är rejäl och består av rostfri diskbänk. Utrustningen här består av diskmaskin, spis med häll, fläkt samt kyl och frys i fullhöjd. På golvet ligger parkett och väggarna är ljusa.

Tvättstuga

Från köket nås även tvättstugan/grovköket. Här är utrustat med tvättmaskin, torktumlare och vask. Här finns även goda förvaringsmöjligheter. På golvet ligger plastmatta och väggarna är ljusa.

Vardagsrum och uteplats

Det rymliga vardagsrummet med utgång till uteplatsen på baksidan har bra ljusinsläpp via de stora fönsterpartierna. Här ryms en stor soffgrupp samt matplats där du kan samla vänner och familj och njuta av varandras sällskap. På golvet ligger parkett och väggarna är ljusa. Uteplatsen på baksidan är rejäl med stort trädäck och här är omgärdat av staket, uteplatsen ligger i österläge med förmiddagssol. Från uteplatsen nås en gemensam gräsyta perfekt för lek eller kubb.

Badrum - entréplan

På första plan finns självklart även ett badrum. Här ligger grå klinker med golvvärme och ljust kakel klär väggarna. Utrustningen består av toalett, tvättställ med kommod, spegelskåp samt dusch.

Övre plan

Trappen upp till våning två leder dig till övervåningens hall som tar dig till de fyra sovrummen och det stora badrummet. Här ligger parkett på golvet och en garderobsvägg underlättar förvaringen. Här ges härligt ljusinsläpp från gavelfönstret men även från takfönstret.

Sovrum 1

Sovrum 1 är rymligt med plats för dubbelsäng. Förvaring erbjuds via en stor skjutdörrsgarderob och när denna inte räcker till finns även garderober utanför. På golvet ligger ekparkett och väggarna är beigea.

Sovrum 2

Sovrum 2 har vita väggar samt en mönstrad tapet och är idag möblerat som ett kontor/läsrum.

Sovrum 3

Sovrum 3, laminat på golvet och blåvitrandig tapet.

Sovrum 4

Sovrum 4 har också laminatgolv samt är vitmålat med en vitrandig fondtapet.

Badrum 2

Våning två erbjuder självklart även ett rymligt och lyxigt badrum. Badrummet är från 2007 och har vitt kakel samt grått klinker med golvvärme på golvet. Här finns toalett, handfat med kommod samt spegelskåp och en dusch. Badrummet har även golvvärme samt dimbara spottar. Som om detta inte vore nog erbjuds också en bastu samt ett bubbelbadkar för två. En plats för njutning och avkoppling! Missa inte detta fina gavelradhus i populära Grinnekullen!

Varmt välkomna att boka in er för visning av detta härliga gavelradhus!

Byggnad

Byggnadstyp

2-plans Radhus

Byggnadsår

1971 Tillbyggt 2007

Uppvärmning

Direkt el kompletterat med luftvärmepump

Ventilation

Självdrag

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 3 juli 2009
Energiklass: -
Energiprestanda: 89 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Grundläggning: Krypgrund med grundmurar av betong
Grundmur: Betong
Stomme: Trä
Fasad: Trä
Fönster: 3-glas
Bjälklag: Trä
Tak: Papp
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt

Övrigt

Altan/uteplats på framsidan i västerläge.

Stor altan/uteplats på baksidan i österläge.

Utbyggd entrédel med bygglov 2007. Ej med i angiven boarea.

Badrum entréplan renoverat 2002.

Badrum våning 2 renoverat 2007.

Samtliga fönster är utbytta 2009. Ytterdörr bytt 2017.

Pappen på taket är bytt 2009.

Fastighetsbeteckning

Tuve 47:78

Övriga byggnader

Varmförråd vid entrén.
Kallförråd vid entrén.
Garage i länga. Portautomatik installerad i garaget (fjärrkontroll för porten).

Besök gärna samfällighetens hemsida för mer information om samfälligheten.
http://grinnekullen.se

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad

39 347 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 16 800 kr
Väg, samf: 18 000 kr
Försäkring: 4 547 kr
Beräknat antal personer: 3

Kommentar

Driftskostnader är individuella och varierar beroende av dina levnadsvanor och avtal med leverantörer. Samfällighetsavgiften ligger på 1500kr/månad, betalas kvartalsvis. Där ingår bredband, kabel-tv från ComHem, telefoni, vatten, avlopp, sophämtning, garage i länga, snöröjning m.m. se http://grinnekullen.se för mer information.

Taxeringskod

220

Taxeringsvärde

1 680 000 kr, varav byggnadsvärde 916 000 kr

Summa pantbrev

1 590 000 kr

Tomt

Areal: 164,4 kvm
Tomttyp: Trädgård

Tomtbeskrivning

Till detta radhus ingår garage i länga. Föreningen tillhandahåller även uteplatser, dessa är inte fasta.

Vatten/avlopp

Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp.

Samfällighet, servitut etc.

Andel i samfällighet/GA: Tuve GA:9
Du måste vara med i samfälligheten för att bo på Grinnekullegatan.

Tillträde

Enligt överenskommelse

Om området

Hisingen - Tuve

Tuve ligger mitt på Hisingen på gränsen mellan den tätbebyggda staden i söder och landsbygden i norr. Tuve-Säve ingår i stadsdelsförvaltningen Norra Hisingen och omfattar området från Bäckedalen i söder till Säve i norr vilket gör stadsdelen till en av de geografiskt största i Göteborgs kommun.

Stadsdelen har många vackra naturområden som till exempel Hökälla naturområde och Hisingsparken, som är Göteborgs största parkområde.

Nära till två golfbanor - St Jörgen resp. Albatross.

Kommunikation

Från Centralstationen går buss nr 17 till Tuve Centrum med en restid på cirka 20 min samt bussarna 35, 36 och 39 till Säve station. För övriga busstider och transporter se www.vasttrafik.se.

Närservice

Tuve Torg är ett ur servicesynpunkt komplett torg som förutom torgets rikliga utbud av varor även kan erbjuda det mesta inom kommunal service. Torget har vårdcentral, bibliotek, tandläkare och kulturhus. Matbutikerna ICA och Willys finns även på torget. Här finns även Tuve ishall, 4-H gård och fina strövområden med elljusspår som även kan ta dig in till Centrala Hisingen.

Det finns kultur- och fritidsaktiviteter för alla åldrar i Norra Hisingen. Kulturpunkten i Tuve innehåller bibliotek, kulturskola, tidningscafé och fritidsgård.

Karta

Hör av dig till Jonas Lindquist eller Kajsa Andersson för mer information!

Jonas Lindquist

Jonas Lindquist

Göteborg Hisingen

Reg. Fastighetsmäklare, Franchisetagare

Ansvarig mäklare

0701-96 27 72

jonas.lindquist@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad