Kvillegatan 7

Bilder

  • Såld!

Kvillegatan 7 , C Hisingen Porslinsfabriken , Göteborg

Nu kan ni förvärva en av Porslinsfabrikens absolut bästa 2:or. På våning 7 av 7 finner ni denna penthouselägenhet som har en bländande utsikt över Göteborg och en stor balkong med sol från morgon till sen kväll. Det mesta att önska ingår i den behagligt låga avgiften, mycket välmående förening. Citylivet väntar runt knuten!

58 kvm, 2 rok

Månadsavgift:
3 011 kr inkl värme och Telia Triple Play
Typ:
Lägenhet
Boarea:
58 kvm
Våning:
7, hiss finns

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

2 rum

Boarea

58 kvm

Rumsbeskrivning
Badrum

Vitt kakel och grått klinkers. Duschhörna med duschdörrar i glas. Inredning från Vedum och blandare från GROHE. Tvättmaskin och torktumlare från Siemens.

Kök

Vitt Myresjökök med svart bänkskiva, svarta vitvaror samt svart kakel. Vitvaror från Siemens. inbyggd ugn och micro, spishäll, köksfläkt, helintegrerad diskmaskin samt kombinerad kyl/frys.

Övriga lägenheten

Genomgående ekparkett och vitmålade väggar. Vita foder och listverk. Fönsterbänkar i natursten.

Välkommen till ett guldkorn på Kvillegatan 7, våning 7 av 7!

Ni möts av en välkomnande hall med gott om förvaring i två praktiska garderober samt plats för avhängning. På golvet ligger en ekparkett som sträcker sig vidare genom hela lägenheten, alla väggar är stilrent vitmålade.

I anslutning till hallen på er vänstra sida finner ni ett rymligt helkaklat badrum. Stilren design i form av vitt kakel och grått klinkers. Inredningen kommer från Vedum med blandare från GROHE. Badrummet är även utrustat med tvättmaskin och torktumlare från Siemens. Ovanför dessa finns en praktisk arbetsbänk och två stora väggskåp. I badrummet finns även en duschhörna med duschdörrar i glas samt golvvärme.

Vidare rakt fram från hallen möts ni av vardagsrummet till höger, kök till vänster och en grym utsikt rakt fram. Den öppna planlösningen ger lägenheten en luftig känsla, fint ljusinsläpp, trevlig utsikt med Göteborg i panorama. Bostaden är som gjord för sociala tillställningar, här kan ni ha en större matgrupp och stor soffgrupp!

Köket som är levererat från Myresjökök har stilrena vita luckor och trendiga svarta vitvaror, från Siemens. Här har man gjort alla tänkbara tillval på såväl uppgraderade vitvaror som svart bänkskiva med svart kakel ovanför diskbänken! Köket skall upplevas på plats...

Från vardagsrummet leds ni vidare ut på den stora balkongen om ca 10 kvm med underbar utsikt över Göteborg och hamnbassängerna kring Bananpiren. Här har ni verkligen sol från morgon till kväll.

I anslutning till vardagsrummet finner ni sovrummet. Väl tilltaget med praktisk förvaring i tre garderober och plats för en stor dubbelsäng samt möblemang. Ett stort fönster i sydvästläge ger ett strålande ljusinsläpp.

Bättre kan det knappast bli! Intresserad? Tveka inte att höra av dig till mäklaren redan idag!

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

7 av 7, hiss finns

Avgift

3 011 kr inkl värme och Telia Triple Play

Andel i föreningen

0,75651%

Andel av årsavgiften

0,75334%

Reparationsfond

0 kr

Tillträde

Enligt överenskommelse

Byggnad

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 4 mars 2014
Energiprestanda: 59 kWh/m² (Atemp) och år

Övrigt

-Balkong
Balkong om cirka 10 m². Sol från morgon till kväll hittar ni bara på lägenheterna längst upp!

-Förråd
Ett förråd i källarplan följer med lägenheten.

-Media
Telia trippelplay innebär att Digtal-TV, Bredband fiberlan samt bredbandstelefoni "fasta delen" ingår i avgiften.

-Lägenhetens lån i föreningen
I föreningen har de olika medlemmarna olika stor andel i föreningens lån. Denna lägenheten såldes ny med lägsta alternativet, vilket innebär lägre avgift och lägre belåning. Vad innebär detta för dig? En avgift skillnad på 760 kr/mån innebär en teoretisk värdskillnad på 290.000kr baserat på en hög låneränta om 4,5%. Med dagens låneränta på 2% blir skillnaden 650.000kr! Nu kan ni göra ett fynd... Har ni frågor på detta kontakta mäklaren!

Förening

Namn

Brf Fältspaten

Om föreningen

Föreningen äger fastigheten som består av 133 lägenheter i totalt fyra huskroppar, samtliga upplåtna med bostadsrätt. Dessa är fördelade på 36 ettor, 46 tvåor, 46 treor, och 4 femmor. Föreningen har fastigheten försäkrad via Länsförsäkringar. Föreningen bildades 2007 och bebyggdes av PEAB 2011.

Uppvärmning sker med värmepumpar som kompletteras med fjärrvärme. I lägenheterna finns det vattenradiatorer. Fjärrvärme försörjer allt varmvatten. Varm och kallvatten faktureras separat efter individuell mätning likaså hushållsel.

Gemensamma utrymmen:
Barnvagns/rullstolsrum, cykelrum, lägenhetsförråd.

Föreningen har även en gästlägenhet.

Föreningens ekonomiska och tekniska förvaltning sköts Riksbyggen.

Brf Fältspaten ingår i Porslinsfabrikens Samfällighet. Här ingår även Brf Drejaren, Brf Fajansen, Brf Stengodset samt Brf Flintgodset.

Organisationsform

Bostadsförening

Antal lägenheter

133

TV och Bredband

Telia Triple-play innebär att Digital-TV, Bredband fiber lan samt bredbandstelefoni "fasta delen" ingår i avgiften. Tv-kanaler och bredbandshastighet kan uppgraderas om så önskas.

Parkering

Föreningen har 76 gemensamma parkeringsplatser i garage (900kr/mån) som ligger under huset och nås med hiss. Till dessa är det separat kö (lediga finns i dagsläget). Det finns även möjlighet till MC-parkering. Föreningen delar även en parkering med grannföreningen, till dessa kan man betala för max 2 veckor åt gången, kostar då 300kr för 2 veckor. Boendeparkering i området, läs mer på Göteborgs stads hemsida.

Ekonomi

Inga planerade i dagsläget.

Äkta/oäkta

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

Juridisk person

Föreningen tillåter inte juridisk person

Delat ägande

Ja

Äger föreningen marken?

Ja

Överlåtelseavgift

1138 kr

Pantsättningsavgift

455 kr

Övrigt

Föreningen har erbjudit möjlighet till kapitaltillskott för medlemmar. Därav kan årsavgiften skilja på liknande bostäder.
Porttelefon i varje lägenhet.

Om området

C Hisingen Porslinsfabriken

Porslinsfabriken är centralt belägen i stadsdelen Lundby. Ett trivsamt och levande område som binder samman Hisingen med Göteborgs innerstad. Ramberget/Keillers park är nära beläget med sin fina utsiktsplats och härliga strövområden.

Inte heller långt ifrån ligger Lindholmen Science Park som är en stor internationell företagspark med både högskola och universitet och vid närbelägna Norra Älvstrandens kajer finns härliga promenadstråk.

Kommunikation

Backaplan är en stor knutpunkt för kommunikationer. Där trafikerar både spårvagn, buss och flygbussar. Spårvagnen tar dig in till centrum på 5 minuter.

Närservice

På kort gångavstånd ligger Kvilletorget som har ett bra serviceutbud av både livsmedel, shopping, caféer och restauranger. Vid Kvilletorget har även Försäkringskassan, Arbetsförmedlingen och Polisen sin verksamhet. I närheten finns också Nya Kville Saluhall och intilliggande Backaplan som har ett stort utbud av butiker med allt man kan tänka sig. På promenadavstånd tar du dig lätt in till City.

För den motionsintresserade finns ett flertal träningsanläggningar, Lundbybadet och två golfbanor inom bra avstånd.

Karta

Hör av dig till Lars Norrgren för mer information!

Lars Norrgren

Lars Norrgren

Göteborg Hisingen

Reg. Fastighetsmäklare, Franchisetagare

Ansvarig mäklare

0736-55 99 59

lars.norrgren@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad