Långängen 12

Bilder

  • Såld!

Långängen 12 , Centrala Hisingen Kvillebäcken , Göteborg

Nu ges möjligheten att förvärva en ljus och stilren lägenhet om två rum och kök i Kvillebäcken. Här får du en lägenhet i toppskick med balkong. Bostaden ligger på våning två perfekt för dig som inte vill ha så många trappor. Köket och vardagsrummet hänger samman via en öppen planlösning som bjuder in till sociala tillställningar med vänner. Från köket når man den trivsamma balkongen perfekt för en morgonkaffe eller en trevlig middag. Här bor du med närhet till ett brett utbud av shopping, träning, saluhall, kollektivtrafik och spännande smakupplevelser. Kollektivtrafiken tar dig in till stan på bara några minuter!

55 kvm, 2 rok

Månadsavgift:
3 490 kr inkl. Värme, Vatten och Telia Triple-Play
Typ:
Lägenhet
Boarea:
55 kvm
Våning:
2, hiss finns
Byggår:
2018
Driftskostnad:
333 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

2 rum

Boarea

55 kvm

Rumsbeskrivning
Allmänt

Välkommen till denna ljusa och luftiga tvårumslägenhet mitt i hjärtat av Kvillebäcken. Lägenheten är i näst intill nyskick och erbjuder genomgående vitmålade väggar och 3-stavs ekparkett. Här finns bra förvaringsmöjligheter genom hela bostaden och skulle det inte räcka finns det utrymmen perfekta för ytterligare förvaring. I närområdet ligger Backaplan med sitt stora utbud av butiker och alla restauranger i Kvillebäcken innebär att du sällan behöver bege dig längre en ett par minuters gångväg för att få tag i allt du behöver. Kollektivtrafiken tar dig annars till stan på några få minuter.

Hall

Rymlig hall med gott om förvaring via en garderob och plats för avhängning.

Kök

Det vita köket är levererat av Marbodal och erbjuder vitt kakel och en stilren bänkskiva i slitstarkt laminat. Köket är ljust och erbjuder bra arbetsytor på båda sidor. Den gedigna rostfria och integrerade maskinparken är påkostad och levererad av Electrolux. Här finns induktionshäll med spiskåpa, ugn, integrerad micro, kyl/frys i kombi och självklart diskmaskin. Ljuset i taket kommer från infällda spotlight. Härifrån når du lägenhetens balkong.

Balkong

Bostadens rymliga balkong erbjuder möblemang med plats för 4 personer.

Vardagsrum

Vardagsrummet är rymligt och lättmöblerat med härligt ljusinflöde via det stora fönsterpartiet. Köket och vardagsrummet väver samman i en öppen planlösning som bjuder in till socialt umgänge. Här erbjuds bra förvaring via 5 gardrober.

Sovrum

Det svala sovrummet erbjuder plats för dubbelsäng och nattduksbord. Förvaring löses enkelt då utrymme för skjutdörrsgarderob erbjuds innanför dörren.

Passage

Passagen erbjuder möjlighet till en kontorsplats med skrivbord eller fler garderober om så önskas.

Badrum

Grå klinker 97x97 cm på golvet med vit kakel 200x300 på väggarna. Utrustat med wc, tvättställ med kommod, spegelskåp med belysning, duschvägg i glas, kombinerad tvättmaskin/torktumlare av märket Electrolux med ovanliggande bänkskiva i laminat med väggskåp. Utmärkt arbetsyta och förvaring. Belysningen sköts via plafond.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

2 av 5, hiss finns

Avgift

3 490 kr inkl. Värme, Vatten och Telia Triple-Play

Driftskostnad

4 000 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 2 400 kr
Försäkring: 1 600 kr
Beräknat antal personer: 2

Kommentar

Angivna driftskostnader är uppskattade och individuella. Din egen kostnad och förbrukning är beroende av dina levnadsvanor samt avtal med leverantörer.

Andel i föreningen

0,75751%

Andel av årsavgiften

0,76862%

Reparationsfond

0 kr

Byggnad

Byggnadstyp

Flerbostadshus

Byggnadsår

2018

Uppvärmning

Fjärrvärme

Ventilation

FTX, från- och tilluft med återvinning

Energideklaration

Ej utförd.
Energiklass: -

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Fastighetsbeteckning

Brämaregården 61:8

Övriga byggnader

Gemensam innegård med trevliga planteringar här finns plats för cykelparkering, Barnvagns/rullstolsrum i anslutning till trapphuset. Lägenhetsförråd i källaren om ca 2,7 m2.

Förening

Namn

Brf Origo

Om föreningen

Brf Origo är en förening som arbetar långsiktigt för att skapa en bra inomhus såväl som utomhusmiljö med låg klimatpåverkan. Här bor du i en förening som tar ansvar. Föreningen har en boarea om ca 7632 m2.
Laddningsplats för elbilar kommer att finnas.

Innegården skapas med en tydlig Feng shui känsla. Där man strävar efter att skapa prunkande trädgårdsrum som speglar årstidernas gång och där det finns en bra balans mellan färger, former och kontraster. En mjuk och variationsrik oas som ger många små rum att vistas i. Den här trädgården är varierad och inspirationsrik och rymmer olika element såsom vatten, eld, jord, träd. En trädgård som kan skänka lugn och ro för själen och ge rikliga upplevelser för alla sinnen.

Föreningen har en del om 5,4159% i gemensamhetsanläggningen Göteborg Brämaregården GA:22. Det omfattar en sopsugsanläggning och en återvinningscentral.

Organisationsform

Bostadsrättsförening

Antal lägenheter

113

Antal lokaler i föreningen

2

TV och Bredband

Com Hem triple play - TV telefon och Bredband 100/100 ingår !

Parkering

48 bilparkeringsplatser + 3 MC-platser i garage under hus och gård. Platserna hyrs ut med separata avtal av ett parkeringsbolag (följer ej med vid försäljning) Avgift för parkering i garaget är fn 1 250 kr/mån

Via Ivar Kjellberg Fastighets AB finns möjlighet att hyra garageplats på Rundbäcksgatan 10 samt Solventilsgatan 8 till en kostnad om fn 1 125 kr/mån. För vidare information och aktuell tillgång, vänligen ring 031-42 84 00 eller gå in på deras websida: https://ikfab.kjellberg.se/parkering.

P-hus Kvilletorget För priser och tillgång se www.parkeringgoteborg.se.

Vid Backaplan; hyr parkeringsplats inom ett spedifikt område till en kostnad om fn 500 kr/månad. http://www.parkeringstjanst.se
ring 031 - 51 88 10 eller mejla hyra@parkeringstjanst.se

Äkta/oäkta

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

Juridisk person

Föreningen tillåter inte juridisk person

Delat ägande

Ja

Äger föreningen marken?

Ja

Överlåtelseavgift

1163 kr

Pantsättningsavgift

465 kr

Övrigt

Fastighetskötsel sköts av GUAB

Om området

Centrala Hisingen Kvillebäcken

Kvillebäckens fantastiska läge möjliggör inte bara ett trevligt, modernt och miljösmart boende utan också en hög grad av flexibilitet. Området är byggt för och med stor hänsyn tagen till både gående och cyklister. Självklart finns besöksparkering på gatan. Kvartersgatorna är i huvudsak gångfartsgator med en maxhastighetsgräns på 30 km/h. Trottoaren är bred och placerad i solläge.
Kvillebäcksparken är grön med möjligheter till lek och rekreation. Inne i området finns små "pocketparker" och smitvägar inbyggda för spännande variation och spontana möten.
För dig som gillar att motionera till fots eller cykel finns Keillers park med stadens bästa utkikspunkt, Ramberget, Flunsåsparken gröna lunga och spännande Lindholmen samt Eriksberg att upptäckta. Att följa Kvillebäcken genom Kvilledalen är en särskild upplevelse, gamla sten- och bronsåldersboplatser till moderna köpcentrum. En av Göteborgs äldsta kyrkor, Tuve kyrka, och Sankt Jörgen SPA/Gothia Park arena, supermoderna anläggningar, möts här.
Botaniska bevarande arter som knölnaten, rikt fågelliv och rödlistad vattensalamander finns i naturen i Kvilledalen/Kvillebäcken.

Kommunikation

Kort gångavstånd till Hjalmar Brantingsplatsen/Backaplan - en av göteborgs största stor knutpunkt för buss och spårvagnstrafik.

Närservice

Ett stort utbud av närservice finns i och kring Kvillebäcken. Här hittar du Backaplan med ett stort och varierat utbud som ligger i direkt anslutning, charmiga Kvilletorget bidrar med många restauranger och småbutiker, gatorna i Långängen likaså och kring Wiselgrensplatsen finns både sjukhus, sportanläggning, affärer och stadsdelhus med bibliotek. Inom nya Kvillebäcken hittar du vår omskrivna Saluhall, apotek och vårdcentral. Mindre butikslokaler möjliggör för ett varierat utbud i takt med att området färdigställs.

Parkering

Besöksparkeringar på gatorna i området.

Karta

Hör av dig till Patrik Skarström eller Oscar Warneflo för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad