Brunnehagen 34

Bilder

  • Såld!

Brunnehagen 34 , Hisingen - Tuve , Göteborg

På sydväst-gaveln ligger denna optimalt planerade minitvåa där varenda en av de 43,5 m² är utnyttjade. Bostaden erbjuder bl.a. ett riktigt kök med diskmaskin och matplats, härlig inglasad balkong i västerläge med utsikt över grönområde och ett stambytt badrum med tvättmaskin. Belägen i trivsamt område med mycket natur och kanonkommunikationer in till centrum med lokaltrafiken (15-20 minuter). Välskött Riksbyggen förening med lediga parkeringsplatser för endast 125kr/mån.

43,5 kvm, 2 rok

Månadsavgift:
3 051 kr inkl värme, kall-vatten, och kabel-tv
Typ:
Lägenhet
Boarea:
43,5 kvm
Våning:
3
Byggår:
1971
Driftskostnad:
458 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

2 rum

Boarea

43,5 kvm

Rumsbeskrivning
Hall

Välkommen till denna tilltalande minitvåa högst upp i huset och med gavelläge åt sydväst. Hallen är rymlig och erbjuder plats för avhängning samt mindre möblemang. Hallen har ett ljust golv belagt med plastmatta och tapetserade väggar i en ljusbeige ton.

Vardagsrum

Vardagsrummet är mysigt och rymmer stor soffgrupp med tv-möbel om man så önskar. Golvet består av laminat i eknyanser, väggarna är målade i vitt och beige.

Kök

Trevligt kök med matplats och utgång till stor inglasad balkong. Köket är stilrent och erbjuder gott om arbetsytor samt förvaring. Både skåpsinredning och kakel går i vitt och bänkskivor är ljusa. Utrustningen i köket består av spis med glaskeramikhäll, läcker fläkt (Gorenje), diskbänk i aluminium med dubbelho, diskmaskin (Electrolux, -18), kyl och frys (Whirlpool). Köket har laminatgolv i klinkerstil.

Balkong

Balkongen är nyligen utbygg och inglasad. Läget är insynskyddat åt väst med fri utsikt över grönområde. Här kommer många fina eftermiddagar avnjutas innan solen går ned!

Sovrum

Sovrummet är rymligt med plats för dubbelsäng och har även utrymme för en liten arbetshörna. Rummet har vitmålade väggar och laminat på golvet. I sovrummet finns god förvaring med tre garderober. Idag finns här ingen dörr in, ett tips är att sätta in yteffektiva skjutdörrar för att ytterligare avskärma sovrummet från vardagsrummet.

Badrum

I anslutning till vardagsrummet finner du ett stilrent, helkaklat badrum från föreningens gemensamma stambyte -12/-13. Här är det vitt kakel och klinkergolv i grått. Utrustningen består av dusch med vikbara dörrar i frostat glas, vägghängd toalett, tvättställ, belyst spegel och handdukstork samt tvättmaskin från Electrolux. OBS Denna bostad är i föreningens register noterad som en 1:a OBS Missa inte denna väldigt välplanerade bostad i en bra förening som även erbjuder lediga parkeringsplatser för endast 125 kr/månad.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

3 av 3, hiss finns ej

Avgift

3 051 kr inkl värme, kall-vatten, och kabel-tv

Driftskostnad

5 500 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 2 000 kr
VA: 2 000 kr
Försäkring: 1 500 kr
Beräknat antal personer: 1

Kommentar

Föreningen har enhetsmätning av el och varmvatten vilket betalas i samband med månadsavgiften. Driftskostnader är individuella och beror på dina egna levnadsvanor och avtal med leverantörer.

Andel i föreningen

0,15207%

Andel av årsavgiften

0,17426%

Reparationsfond

0 kr

Tillträde

Enl överenskommelse

Byggnad

Byggnadstyp

Flerfamiljshus

Byggnadsår

1971

Uppvärmning

Fjärrvärme

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 24 november 2008
Energiklass: -
Energiprestanda: 168 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Övrigt

Förråd om cirka 4 kvm finns i entréplan.

I föreningens register är bostadsrätten klassificerad som en 1:a.

Övrigt

-Balkong
Balkong i soligt västerläge med utsikt över grönområde.

-Parkering
Kan hyras utomhus för 125 kr/mån utan el-stolpe och 250 kr/mån om el-stolpe önskas. Till parkeringsplatserna ��r det separat kö.

-Tvättstuga
Ligger på hörnet av intilliggande bostadshus.

-Förråd
Förråd om cirka 4 kvm finns i entréplan.

-Övrigt
Bostaden är i föreningens lägenhetsförteckning klassad som en 1:a.
Föreningen har kollektivavtal med elleverantör som debiteras på månadsavin.
Barnvagnsrum finns i anslutning till varje trappuppgång.
Cykelrum finns inom föreningen.
Bastu finns inom föreningen.
Fritidslokal finns att hyra för event.

Läs gärna mer på hemsidan och i det bifogade informationsbladet.

Förening

Namn

Riksbyggen Brf Tuvehus nr 6

Om föreningen

Föreningen innehar tomträtten till tomterna Tuve 51:1-3, Tuve 12:23 samt Tuve 12:32 med adress Brunnehagen 1-59. På dessa tomter har år 1970-72 uppförts bostadshus med sammanlagt 425 lägenheter.

Bra gemensamma tvättstugor på flera platser inom föreningen. Föreningen har en föreningslokal och bastu att boka. Till lägenheten hör ett källarförråd och cykelrum finns på flera platser.

Organisationsform

Bostadsförening

Antal lägenheter

425

Antal lokaler i föreningen

1

TV och Bredband

I månadsavgiften ingår kabel-TV via Canal Digital (basutbud).
Bredband tecknas separat av lägenhetsinnehavaren, förberett via Bredbandsbolaget(FiberLan). Föreningen för diskussioner om gemensamt upphandlat avtal för TV och bredband.

Parkering

P-plats finns på 343 avgiftsbelagda parkeringsplatser med respektive utan el-anslutning - separat kö - uthyrning söks direkt via Riksbyggen EKC i Västerås. P-plats utan el 175 kr/mån och med el 300 kr/mån. Det finns även bra möjligheter för MC och mopedparkering. Föreningen har även 29 stycken gästparkeringar samt 3 stycken handikapplatser.

Renoveringar

Föreningen följer en underhållsplan som uppdateras årligen.
2012/13 Utfördes det största renoveringsprojektet i föreningens historia. Nya badrum, avloppsstammar, fastighets-el i alla lägenheter och allmänna utrymmen, nya fläktar och tilläggsisolering på vindarna.
2016 genomfördes fasadarbeten.
2017/18 Föreningens balkonger byggs ut och glasas in.

Ekonomi

Balkongutbyggnaden innebar att avgiften höjdes med 3% i oktober 2017 samt 3% 1 juli 2018.
2019 kommer man den 1 juli att höja avgiften med 3%. Denna höjning är inlagd i angiven avgift.

Äkta/oäkta

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

Juridisk person

Föreningen tillåter inte juridisk person

Äger föreningen marken?

Nej, innehar tomträtt.

Överlåtelseavgift

1163 kr

Pantsättningsavgift

465 kr

Kontaktperson

Lars-Göran Larsson

Övrigt

Hemförsäkring bekostas av bostadsrättsinnehavarna och bostadsrättstillägg bekostas kollektivt av föreningen.

Besök gärna föreningens hemsida: http://www.tuve6.se/

Om området

Hisingen - Tuve

Tuve ligger mitt på Hisingen på gränsen mellan den tätbebyggda staden i söder och landsbygden i norr. Tuve-Säve ingår i stadsdelsförvaltningen Norra Hisingen och omfattar området från Bäckedalen i söder till Säve i norr vilket gör stadsdelen till en av de geografiskt största i Göteborgs kommun.

Stadsdelen har många vackra naturområden som till exempel Hökälla naturområde och Hisingsparken, som är Göteborgs största parkområde.

Nära till två golfbanor - St Jörgen resp. Albatross.

Kommunikation

Från Centralstationen går buss nr 17 till Tuve Centrum med en restid på cirka 20 min samt bussarna 35, 36 och 39 till Säve station. För övriga busstider och transporter se www.vasttrafik.se.

Närservice

Tuve Torg är ett ur servicesynpunkt komplett torg som förutom torgets rikliga utbud av varor även kan erbjuda det mesta inom kommunal service. Torget har vårdcentral, bibliotek, tandläkare och kulturhus. Matbutikerna ICA och Willys finns även på torget. Här finns även Tuve ishall, 4-H gård och fina strövområden med elljusspår som även kan ta dig in till Centrala Hisingen.

Det finns kultur- och fritidsaktiviteter för alla åldrar i Norra Hisingen. Kulturpunkten i Tuve innehåller bibliotek, kulturskola, tidningscafé och fritidsgård.

Karta

Hör av dig till Jonas Lindquist för mer information!

Jonas Lindquist

Jonas Lindquist

Göteborg Hisingen

Reg. Fastighetsmäklare, Franchisetagare

Ansvarig mäklare

0701-96 27 72

jonas.lindquist@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad