Västra Stillestorpsgatan 25

Bilder

  • Såld!

Västra Stillestorpsgatan 25 , Centrala Hisingen Wieselgren , Göteborg

Ljus lägenhet belägen vid Ramberget, nära Wieselgrensplatsen. Den inglasade balkongen blir som ett extra rum där ni kan avnjuta morgonkaffet till solens strålar. Både sovrum samt vardagsrum är väl tilltagna och lätta att möblera. Förvaringen har man heller inte snålat på - Lägenheten erbjuder bra förvaring bl.a. i en stor klädkammare och dessutom ingår två st förråd! Snabbt tillträde möjligt!

57 kvm, 2 rok

Månadsavgift:
3 345 kr inkl värme, VA och kabel-TV (basutbud)
Typ:
Lägenhet
Boarea:
57 kvm
Våning:
1, hiss finns
Byggår:
1958
Driftskostnad:
250 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

2 rum

Boarea

57 kvm

Rumsbeskrivning
Hall

Välkommen in! Den stora hallen bjuder in till bostaden med sin öppna lösning och slukar förvaring i den stora klädkammaren direkt till vänster. Här är ljusa väggar och på golvet ligger fin ekparkett.

Sovrum

Bostadens sovrum ligger direkt till höger från hallen. Här är berikat med ljus från det stora fönstret mot den inglasade balkongen. Rummet är stort och kvadratiskt och rymmer utan tvekan en dubbelsäng med tillhörande möblemang. Golvet här pryds av ekparkett och väggarna är vita.

Vardagsrum

Vardagsrummet är bostadens största rum och rymmer både TV-möblemang, soffgrupp och en kontorshörna om så skulle önskas. På golvet ligger här den vackra stavparketten kvar och väggarna är vita med en fondvägg i grått. Via Vardagsrummet når man bostadens inglasade balkong.

Balkong

Den inglasade balkongen är verkligen bostadens pärla. Balkongen ger plats för större möblemang, så att man kan sitta bekvämt och ta morgonkaffet med bästa sällskap medan solens strålar letar sig fram. Med skjutbara fönster, släpper ni enkelt in en svalkande bris när värmen blir allt för intensiv. Balkongen kan nyttjas som ett lyxigt extrarum stora delar av året!

Badrum

Bostadens badrum är helkaklat och släpper in dagsljuset genom det stora fönstret. Här ligger ljust klinker på golvet och ljust kakel på väggarna. Utrustningen består av badkar, toalett, handfat med kommod, spegelskåp, handdukstork samt tvättmaskin.

Kök

Runt hallens vänstra hörn når ni det fina köket som bara har några år på nacken. Luckorna är vita och utrustade med rostfria beslag. Bänkskivan är i massivt ek. Köket rymmer ett matbord för 4-6 personer, där trevliga middagar kan avnjutas tillsammans. Köksutrustningen består av kyl och frys i fullhöjd, diskmaskin, spis samt fläkt.

Ljus lägenhet som verkligen har nära till allt. Här har ni vacker natur precis intill samt storslagen utsikt från Rambergets topp. Här ifrån ser ni hela Göteborg! I motsatt riktning finner ni Lundbybadet och Bravida Arena där de flesta idrotter kan utövas eller för all del, åskådas. Strax intill ligger Wieselgrensplatsen som erbjuder brett serviceutbud, restauranger samt kommunikationer som tar er till Göteborg C på mindre än 15 minuter.

Lättmöblerad tvårummare med väl tilltagna rum, stor inglasad balkong, helkaklat badrum och fräscht kök. Genomgående ekparkett, med vacker stavparkett i original i vardagsrummet. Gott om förvaring i klädkammare och dessutom ingår två st förråd! Snabbt tillträde möjligt!

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

1 av 11, hiss finns

Avgift

3 345 kr inkl värme, VA och kabel-TV (basutbud)

Driftskostnad

3 000 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 1 800 kr
Försäkring: 1 200 kr
Beräknat antal personer: 1

Andel i föreningen

0,22898%

Andel av årsavgiften

0,22993%

Reparationsfond

0 kr

Byggnad

Byggnadstyp

Flerfamiljshus

Byggnadsår

1958

Uppvärmning

Fjärrvärme

Ventilation

Mekanisk (endast frånluft)

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Fastighetsbeteckning

Brämaregården 73:7

Övrigt

-Balkong
Inglasad, stor balkong. Möjlighet att skjuta bort rutorna.

-Förråd
Förråd finns både i källaren och på vinden.

-Tvättstuga
Tvättstuga finns i huset.

-Parkering
Föreningen har parkeringsplatser att hyra med separat kö. Det finns gästparkeringar inom föreningen. En bit bort vid Rambergsvägen finns gratis parkering att nyttja.

-Bra att veta
Postboxar vid entrén.
En bit bakom huset finns uteplats med grill.
Vidare finns ett antal faciliteter inom föreningen att nyttja för medlemmarna. Cykelrum, barnvagnsrum, bastu, snickerilokal samt en gästlägenhet att hyra för en mindre summa.

Förening

Namn

Riksbyggen Brf Göteborgshus 22

Om föreningen

Förening: Riksbyggen Brf Göteborgshus nr 22

Fastigheten Brämaregården 73:3, 73:5, 73:6 och 73:7 innehas med tomträtt och bebyggdes 1958 med 356 lägenheter upplåtna med bostadsrätt, samt 13 lokaler.

Avgift:
I avgiften ingår värme, vatten och kabel-tv (grundutbud). EL betalas separat av lägenhetsinnehavaren.

Gemensamhetslokaler:
I föreningen har man tillgång till tvättstuga, torkrum, cykelrum, snickarbod, pingisrum och bastu. Gästlägenhet (4 bäddar) finns att hyra. Det finns soprum för hushållsavfall och tidningar. Till lägenheten hör ett källar- och ett vindsförråd. Det finns tre tvättstugor i vartannat hus, i varje tvättstuga finns det två tvättmaskiner.

Organisationsform

Andelsrätt

TV och Bredband

Kabel-tv levereras via ComHem, grundutbud ingår i avgiften.
Kollektiv bredbandsanslutning 1000/1000 med Ownit fr.o.m. 15/1-19

Parkering

Det finns 198 st parkeringsplatser samt 30 st garageplatser.
Priset för en p-plats utomhus ligger i dagsläget på 110 kr/mån. En garageplats ligger på 150 kr/mån. Till dessa är det separat kö. Frågor angående parkering besvaras av Riksbyggen på tfn 021-40 85 00. Gratis parkering längs med Rambergsvägen. Besöksparkeringar finns i området.

Renoveringar

Fastigheten stambytt (avlopp och el) mellan 2002-2003.
Hissmotorer har bytts ut under 2008-2009.
Säkerhetsdörrar (ståldörrar), postboxar samt nya entrépartier i aluminium har installerats under 2008.
Balkonginglasningen sågs över och byttes 2013.
Under 2018 kommer föreningens hissar att renoveras.

Underhållsplan och kommande års underhåll:
Se årsredovisning

Övrigt

Övrigt:
I området finns grillplats, boulebana och lekplats. Fastighetsexpeditionen finns på Virvelvindsgatan 28 är öppen måndag till fredag 8:30-9:30. Tel: 031-23 81 25.

Extra förråd finns att hyra, separat kö.

Hemsida: http://www.gbghus22.se/

Om området

Centrala Hisingen Wieselgren

Wieselgrensplatsen är ett torg på Hisingen i Göteborg uppkallat efter Peter Wieselgren. Wieselgrensplatsen ligger inte långt i från Ramberget med dess fantastiska utsikt över Göteborg. Dessutom ligger Lundbybadet och Rambergsvallen inte långt ifrån Wieselgrensplatsen.

Kommunikation

Här går spårvagnarna 5,6,10 och 13.

Närservice

Wieselgrensplatsen har ett väletablerat och komplett utbud av dagligvaror, servicebutiker och övrig detaljhandel. Även ett sjukhus, Lundby Sjukhus. Wieselgrensplatsen kan även ses som den mest centrala delen av Hisingen då avståndet inte är långt vare sig till centrala Göteborg, Ramberget, Rambergsvallen eller Backaplan.

Karta

Hör av dig till Kajsa Andersson för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad