Blåsvädersgatan 10

Bilder

  • Såld!

Blåsvädersgatan 10 , Biskopsgården , Göteborg

Nu kan du bli ägare till denna välplanerade bostad med två bra sovrum, helkaklat badrum med fönster samt mycket goda förvaringsmöjligheter. Avnjut solnedgången i den inglasade balkongen med utsikt över omgivningens grönområden samt Göteborgs hamnilopp i horisonten. En bostad med god potential - en oslipad diamant. Välkommen att anmäla dig på visning!

Blåsvädersgatan ligger med närhet till såväl kommunikationer, affärer, Volvo, Ericsson och Lindholmen science park. Vårväderstorget ligger precis intill med sitt välsorterade utbud av butiker och service i form av vårdcentral, apotek och Willys.

71,5 kvm, 3 rok

Månadsavgift:
2 938 kr inkl värme, VA och kabel-TV
Typ:
Lägenhet
Boarea:
71,5 kvm
Våning:
6, hiss finns
Lägenhetsnummer:
24
Byggår:
1956
Driftskostnad:
291 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

3 rum

Boarea

71,5 kvm

Rumsbeskrivning

Välkommen till denna hemtrevliga bostad med mycket god potential samt välplanerade kvadratmetrar. Blåsvädersgatan ligger med närhet till såväl kommunikationer, affärer, Volvo, Ericsson och Lindholmen science park. Precis i närheten har ni fantastiska grönområdet Svartemosse med sina löparspår och naturstigar. Med bara några meter till närmsta hållplats tar ni er sedan in till centralstationen och centrum på ca 15 minuter. Vårväderstorget ligger precis intill med sitt välsorterade utbud av butiker och service i form av vårdcentral, apotek och Willys.

Hallen är lägenhetens nav och här finns också plats för avhängning i en av två praktiska klädkammare bostaden har att erbjuda. Vidare härifrån når ni lägenhetens samtliga rum. Golvet är beklätt med en ekparkett samt väggarna tapetserade i behaglig ton.

Vardagsrummet med sitt härliga ljusinsläpp blir en självklar punkt för den sociala samvaron. Rummet är lättmöblerat och har en grönskande utsikt. Utan problem ryms en soffhörna med tillhörande möblemang men även ett matsalsbord. Den inglasad balkongen i västerläge blir välanvänd året om och är perfekt för den som vill avnjuta solnedgången!

Klassiskt kök med gott om förvaringsutrymme och rymmer ett bord med fyra stolar. Köket följer en bostadens stil och har praktiska ytor för den matlagningsintresserade. Plastgolv och tapetserade väggar. Ljus köksinredning och vitt kakel ovan bänkskivan i rostfritt och laminat. Utrustat med kombinerad kyl och frys, spis/ugn samt en fläkt.

Intill köket ligger sovrummet som rymmer såväl enkelsäng som dubbelsäng och tillhörande möblemang. På golvet ligger ett plastgolv och väggarna är klädda i en ljus tapet, här finns förvaring i form av en platsbyggd garderob.

Master bed-room erbjuder gott om plats för större säng med tillhörande möblemang samt förvaringsutrymmen om så önskas. Utsikt över bostadsområdet med dess grönskande omgivning och i horisonten ser ni Göteborgs hamninlopp! Väggarna klädda i mönstrade tapeter och på golvet finner ni ekparkett!

Badrummet erbjuder helkaklade ytskikt i ljusa nyanser. Bra naturligt ljus tack vare fönster. Här finns en wc, tvättställ med tillhörande kommod, belyst spegelskåp samt dusch!

Välkommen på visning!

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

6 av 8, hiss finns

Avgift

2 938 kr inkl värme, VA och kabel-TV

Driftskostnad

3 500 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 2 000 kr
Försäkring: 1 500 kr
Beräknat antal personer: 1

Kommentar

Driftskostnader är individuella och varierar beroende av dina levnadsvanor och avtal med leverantörer.

Andel i föreningen

1,43791%

Andel av årsavgiften

1,48468%

Tillträde

Snabbt tillträde möjligt

Byggnad

Byggnadstyp

Flerbostadshus

Byggnadsår

1956

Uppvärmning

Fjärrvärme

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 24 april 2008
Energiprestanda: 149 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Fönster: 2- och 3-glas

Fastighetsbeteckning

Biskopsgården 34:2 & 34:3

Övrigt

- Inglasad balkong

- Två klädkammare

Förening

Namn

Brf Biskopsgården Nr 4

Om föreningen

Föreningen omfattar 2 fastigheter med 66 lägenheter. Byggt 1956. Fastigheten innehas med tomträtt med nuvarande avgäld fr.o.m. 2015. Det finns cykelförråd, barnvagnsrum samt hobbylokal. En välutrustad tvättstuga i varje hus, denna är utrustad med tre tvättmaskiner, en torktumlare, ett torkrum samt en mangel.

Organisationsform

Bostadsrättsförening

Antal lägenheter

65

Antal hyresrätter

1

TV och Bredband

Kabel-TV och Internet via ComHem samt Telia.

Parkering

Det finns 17 parkeringsplatser. Dessa går att hyra för ca 90 kr/mån. Till parkeringsplats är det separat kö. Föreningen förfogar över 10 platser i garage. Dessa går att hyra för ca 300 kr/mån. Till garageplats är det separat kö.

Finns även möjlighet att hyra garageplats genom kommunens garage på andra sidan gatan. Gästparkering om 2 timmar finns på gatan utanför.

Renoveringar

Planerade:
2018 - Fönsterbyte
Utförda:
2017 Målning av fasad + ny armatur
2016 Obligatorisk ventilationskontroll
2015 Renovering av entréer och byte av porttelefon
2007 Målning av tak
2005-2006 Relinat badrums och samlingsstammar
2003 Nya balkonger samt inglasning av dessa
2002 Omdränering av hus 10
1999 Installering säkerhetsdörrar samt byte av garageportar
1996 Rörstambyte i kök
1995 Renovering av hissar
1987 Byte av fönster

Äkta/oäkta

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

Delat ägande

Ja

Äger föreningen marken?

Nej

Överlåtelseavgift

1138 kr

Pantsättningsavgift

458 kr

Övrigt

Överlåtelse- och pantsättningsavgift tas ut enligt stadgar. Överlåtelseavgift betalas av köpare

Om området

Biskopsgården

Biskopsgården har drygt 25.000 invånare och bebyggelsen ligger vackert placerat i områden med grönska. Stadsdelen bjuder på stora friluftsområden och promenadstråk i natursköna Svarte Mosse med ett flertal leder och naturstigar tillgängliga för alla. Vill du veta mer om Svarte Mosse gå in på www.naturen.goteborg.se.

Kommunikation

Spårvagn nr. 5 mot Torp, nr. 6 mot Sahlgrenska, Kortedala och nr. 10 mot Guldheden. Spårvagnarna går ofta och tar er in till city på knappt 20 minuter.

Närservice

I norra Biskopsgården ligger Friskväderstorget med livsmedelsbutik, frisör, pizzeria m.m samt Länsmanstorget. I den södra delen finns Vårväderstorget som bjuder på god service med grönsaksaffär, fiskvagn, restaurang och mataffär med bra öppettider.

Skolor och Barnomsorg:
I Biskopsgården finns 5 skolor, en i varje primärområde. Två av dessa, Ryaskolan och Svartedalsskolan, är 0-9 skolor. De övriga, Sjumilaskolan, Landamäreskolan och Jättestensskolan, är 0-6 skolor.

Kultur och Nöjen:
Föreningslivet är mycket väl utvecklat med ett 90-tal föreningar som är verksamma i stadsdelen. Ett 50-tal föreningar är inriktade på kultur, politik och hobby, ett 20-tal är idrottsföreningar och cirka 15 är pensionärsföreningar. Föreningarna är en viktig resurs för stadsdelens sociala liv och utveckling.

Natur och Fritid:
Biskopsgården är känt för sina naturområden som till exempel Svarte Mosse med sitt rika fågelliv eller den kuperade och fornminnesrika terrängen omkring Store Vette. Länsmansgårdens motionsanläggning ligger väster om Länsmansgården och norr om Svarte mosse. Här finns bland annat fotbollsplaner, tennisplaner och bangolf. Här finns även motionsslingor i varierade längder. Inom fritid finns två fritidsgårdar och ett bibliotek.

Karta

Hör av dig till Filip Radic för mer information!

Filip Radic

Filip Radic

Göteborg Hisingen

Reg. Fastighetsmäklare

Ansvarig mäklare

0737-48 00 71

filip.radic@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad