Arvesgärde 29

Bilder

  • Såld!

Arvesgärde 29 , Hisingen - Tuve , Göteborg

Stor genomgångstvåa med hiss i fint skick! Här har vi ett nyligen stambytt badrum med ny tvättmaskin och torktumlare, ljust kök med rymlig matplats, balkong med utsikt över gården som några av de fina attributen! Tvättstuga finns såklart i samma uppgång, bara att ta hissen ned. Närhet till både busshållplats, Hisingsparken och parkeringen.
Hör av dig idag för mer information!

65,5 kvm, 2 rok

Månadsavgift:
4 463 kr inkl värme, VA, Digital-TV Silver & Bredband 100/10
Typ:
Lägenhet
Boarea:
65,5 kvm
Våning:
2, hiss finns
Lägenhetsnummer:
306
Byggår:
1972
Driftskostnad:
325 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

2 rum

Boarea

65,5 kvm

Rumsbeskrivning
Allmänt

Nu erbjuds äntligen en två i Arvesgärde som erbjuder både hiss och ljusinsläpp från två håll! Stambytt med tvättmaskin, balkong och närhet till både buss och parkering gör detta till ett kanonboende. Här har innerväggarna tagits ned på flera ställen vilket ger fantastiskt ljus och rymd. Bra läge i området med närhet till både busshållplats samt parkering. Snabbt tillträde möjligt vid behov!

Hall

Hallen erbjuder fantastisk rymd och ljus tack vare att väggar mot kök och vardagsrum tagits ned. Förvaring erbjuds via flertalet garderober. På golvet ligger ljus laminat och väggarna är ljusa.

Kök

Rymligt kök med möjlighet för ett större matbord med plats för 4-7 personer invid fönster ut mot balkong. Köksinredningen går i vitt med spräckligt kakel som bryter av snyggt samt rostfria vitvaror som de flesta är av nyare modell. Här finns kyl och frys i kombi, spis med häll, fläkt samt en diskbänk med dubbelho i aluminium. På golvet ligger samma ljusa laminat som i hallen och väggarna är ljusa även här. Via köket når du balkongen i österläge.

Sovrum

Bostadens sovrum är rymligt och erbjuder plats för större säng och även garderober till ytterligare förvaring om så önskas. På golvet ligger grå laminat och väggarna är ljusa med en fondvägg. Här har du endast några få steg från sängen innan du möter morgonsolen på balkongen.

Balkong

Bostadens balkong nås via både kök och sovrum. Här finns plats för ett mindre bord där man kan sitta och avnjuta sitt kaffe i morgonsolen. Här ute ligger trall på golvet för en mysigare känsla och vill man så går det såklart likt många andra grannar att glasa in.

Badrum

Badrummet är bostadens pärla och har extrautrustats med flera tillval samt nya maskiner! Här är nyligen stamrenoverat och givetvis helkaklat med golvvärme samt dimbara spotlights som extra lyx. Grå klinker på golvet och vitt kakel på väggarna samt en gråmönstrad dekorrand vid duschen. Utrustningen består av dusch med vikbara glasväggar, toalett, handdukstork, kommod med handfat och tillhörande spegelskåp ovan. Utöver detta finns även ny tvättmaskin och torktumlare för de dagar då du inte orkar gå ner till tvättstugan belägen i samma hus.

Vardagsrum

Här har vi ett rymligt rum med plats för såväl matbord som soffmöbel om du vill ha det. Bra ljusinsläpp från två håll via fönster ut mot väster och från köket. Fönstret här är insynskyddat med en fin björk precis utanför så här är det väldigt privat. På golvet ligger ekparkett och väggarna består av ljus tapet med en grå fondvägg. Varmt välkomna att boka in er för visning av denna bostad!

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

2 av 4, hiss finns

Avgift

4 463 kr inkl värme, VA, Digital-TV Silver & Bredband 100/10

Driftskostnad

3 900 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 2 400 kr
Försäkring: 1 500 kr
Beräknat antal personer: 1

Kommentar

Driftskostnader är individuella och beror på dina egna levnadsvanor och avtal med leverantörer.

Andel i föreningen

0,2885%

Andel av årsavgiften

0,28846%

Reparationsfond

0 kr

Tillträde

Snabbt tillträde möjligt

Byggnad

Byggnadstyp

Flerbostadshus

Byggnadsår

1972

Uppvärmning

Fjärrvärme

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 8 december 2008
Energiklass: -
Energiprestanda: 158 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Fönster: 2- och 3-glas

Fastighetsbeteckning

Tuve 55:3

Övrigt

-Balkong
Balkong i österläge.

-Förråd
Källarförråd ingår.

-Tvättstuga
Tvättstuga finns på entréplan i samma uppgång.

-Bilplats
P-plats finns att hyra för 200 kr/månad utan el och för 300 kr/månad med el. Separat kö.

-Övrigt

Föreningen har tecknat ett kollektivt bostadsrättstillägg för medlemmarna och det räcker således med vanlig hemförsäkring.

Föreningen har enhetsmätning av el vilket betalas i samband med månadsavgiften.

Föreningen har nyligen upphandlat ett föreningsavtal med ComHem om att bredband 100/10 och TV-paket Silver tillhandahålls alla boende för 234 kr/mån.

Förening

Namn

Riksbyggen Brf Tuvehus nr 7

Om föreningen

Fastigheter och lägenhet/lokaluppgifter:
Föreningen har tomträtter för fastigheterna Tuve 10:81 och 55:3-6 och delar av tomterna Tuve 10:3-4 och 11:23-33 i Göteborgs kommun. I byggnaderna, som är uppförda 1971-72, finns sammanlagt 342 lägenheter och 1 lokal. Fastighetens adress är Arvesgärde 25-42 i Göteborg.

Lägenhetsfördelning:
62 st 1 rok
128 st 2 rok
152 st 3 rok

Gemensamhetslokaler:
Bra gemensam tvättstuga. Till lägenheten hör ett separat förråd.

Förvaltning:
Teknisk och ekonomisk förvaltning sköts av Riksbyggen.

Övrigt:
Bostadsrättsföreningen har tecknat en gruppförsäkring på bostadsrättstillägg. Hemförsäkring skall tecknas av bostadsrättsinnehavarna.

Organisationsform

Bostadsrättsförening

Antal lägenheter

342

Antal lokaler i föreningen

1

TV och Bredband

Föreningen har 1 april 2018 ingått ett kollektivt avtal med ComHem om bredband och Digital-TV. Detta till en kostnad om 234 kr.
Följ länken för mer information.
https://www.tuvehus7.se/?rID=1084

Parkering

P-plats finns att hyra för 200 kr/månad utan el och för 300 kr/månad med el. Separat kö.

Renoveringar

Föreningen har under 2015-2017 utfört stambyte av fastigheterna med nya badrum som följd.
För mer information om ekonomi och utförd samt framtida underhåll se årsredovisning samt hemsida.

Äkta/oäkta

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

Juridisk person

Föreningen tillåter inte juridisk person

Överlåtelseavgift

1163 kr

Pantsättningsavgift

465 kr

Övrigt

Radonmätning är genomförd under 2018 och denna är godkänd.

Om området

Hisingen - Tuve

Tuve ligger mitt på Hisingen på gränsen mellan den tätbebyggda staden i söder och landsbygden i norr. Tuve-Säve ingår i stadsdelsförvaltningen Norra Hisingen och omfattar området från Bäckedalen i söder till Säve i norr vilket gör stadsdelen till en av de geografiskt största i Göteborgs kommun.

Stadsdelen har många vackra naturområden som till exempel Hökälla naturområde och Hisingsparken, som är Göteborgs största parkområde.

Nära till två golfbanor - St Jörgen resp. Albatross.

Kommunikation

Från Centralstationen går buss nr 17 till Tuve Centrum med en restid på cirka 20 min samt bussarna 35, 36 och 39 till Säve station. För övriga busstider och transporter se www.vasttrafik.se.

Närservice

Tuve Torg är ett ur servicesynpunkt komplett torg som förutom torgets rikliga utbud av varor även kan erbjuda det mesta inom kommunal service. Torget har vårdcentral, bibliotek, tandläkare och kulturhus. Matbutikerna ICA och Willys finns även på torget. Här finns även Tuve ishall, 4-H gård och fina strövområden med elljusspår som även kan ta dig in till Centrala Hisingen.

Det finns kultur- och fritidsaktiviteter för alla åldrar i Norra Hisingen. Kulturpunkten i Tuve innehåller bibliotek, kulturskola, tidningscafé och fritidsgård.

Karta

Hör av dig till Jonas Lindquist eller Patrik Skarström för mer information!

Jonas Lindquist

Jonas Lindquist

Göteborg Hisingen

Reg. Fastighetsmäklare, Franchisetagare

Ansvarig mäklare

0701-96 27 72

jonas.lindquist@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad