Arvesgärde 16

Bilder

  • Såld!

Arvesgärde 16 , Hisingen - Tuve , Göteborg

Kanontvåa i toppskick med inglasad västerbalkong i stabila Brf Måsängen! Lägenheten är belägen endast en trappa upp och här är det bara att flytta in och ha det bra från dag ett. Stambytt badrum förberett för tvättmaskin om du inte vill gå ner en trappa! I Brf Måsängen ingår bredband, varmvatten och digital-TV i avgiften. Bra läge med närhet till både torget och bussen!

62 kvm, 2 rok

Månadsavgift:
4 216 kr inkl värme, VA, Digital-TV och bredband
Typ:
Lägenhet
Boarea:
62 kvm
Våning:
1
Lägenhetsnummer:
142
Byggår:
1964-65
Driftskostnad:
291 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

2 rum

Boarea

62 kvm

Rumsbeskrivning
Allmänt

Nu ges möjligheten att förvärva denna toppenfina 2:a om 62 kvm i populära Arvesgärde, Brf Måsängen! Lägenheten är belägen en trappa upp och har en härlig inglasad balkong i västerläge med kvällssol. Bostaden är genomgående i toppskick och här är bara att flytta in och trivas från dag ett. Brf Måsängen har utfört stambyte och här ingår snabbt bredband, varmvatten och digital-TV i avgiften, något som skiljer sig i Tuves olika föreningar!

Hall

Du kliver in i hallen som är navet till bostadens samtliga rum. Här finns plats för både avhängning och möblemang. Förvaringsmöjligheterna är utmärkta via den hela garderobsväggen bort mot badrummet. På golvet ligger parkett och väggarna är vitmålade.

Kök

Bostadens kök är stilrent renoverat med utgång till den inglasade balkongen. Här finns utrymme för matbord om 4-5 personer vid fönstret mot balkongen. Köksinredningen går i vitt med maskinpark i mestadels rostfritt. Det ljusa bryts av med en mörk bänkskiva och grå/svart kakel mellan skåpen. Maskinparken består av inbyggd spis och micro, häll, fläkt, helintegrerad diskmaskin samt kyl/frys med is och kallvattensfunktion. På golvet ligger parkett och väggarna är målade vitt.

Balkong

Bostadens härliga balkong nås från både kök och vardagsrum. Här är läget perfekt med kvällssol och utsikt över den gröna innergården. Inglasningen gör att detta rum kan utnyttjas stora delar av året, blir här för varmt är det bara att öppna upp. På golvet ligger nylagd trall.

Sovrum

Sovrummet är väl tilltaget och rymmer stor säng samt ytterligare möblemang. Väggarna är målade i vitt och här sitter en riktigt läcker fondvägg med tvärliggande panel bakom sängen. På golvet ligger även här parkett. Räcker förvaringen i hallen inte till finns här ytterligare en stor skjutdörrsgarderob. När du vaknat på morgonen har du inte många steg ut till balkongen där du avnjuter morgonkaffet, förhoppningsvis serverat och klart med en go smörgås därtill.

Vardagsrum

Vardagsrummet är rymligt med bra ljusinsläpp från fönsterpartier åt väst. Här ryms både stor soffa med tv-möbel och matplats om ni så önskar. Väggarna är vita och den läckra panelväggen återkommer även här som en fondvägg vilket ger vardagsrummet unik karaktär. På golvet ligger fin ekparkett.

Badrum

Från hallen nås lägenhetens helkaklade badrum som renoverades av föreningen i samband med stambytet 2012. Här ligger grå-beige klinker på golvet och upptill sitter vitt kakel. Utrustningen består av dusch med vikbara glasväggar, tvättställ med kommod, spegelskåp, toalett samt handdukstork. För dig som vill ha egen tvättmaskin är det även förberett för det här. Annars finns föreningens gemensamma tvättstuga en trappa ned. Varmt välkomna att boka in er för denna pärla i Arvesgärde! Passar inte visningstiden hör du av dig så ordnar vi en visning!

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

1 av 3, hiss finns ej

Avgift

4 216 kr inkl värme, VA, Digital-TV och bredband

Driftskostnad

3 500 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 2 000 kr
Försäkring: 1 500 kr
Beräknat antal personer: 2

Kommentar

Driftskostnader är individuella och varierar beroende av dina levnadsvanor och avtal med leverantörer.

Andel i föreningen

0,30278%

Andel av årsavgiften

0,30283%

Reparationsfond

2075 kr

Byggnad

Byggnadstyp

Flerbostadshus

Byggnadsår

1964-65

Uppvärmning

Fjärrvärme

Ventilation

Självdrag

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 26 juni 2008
Energiklass: -
Energiprestanda: 129 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Fastighetsbeteckning

Tuve 10:121

Övrigt

-Balkong
Inglasad balkong i västerläge med mycket sol.

-Förråd
Finns i källaren.

-Tvättstuga
Finns i huset i entréplanet.
Mattvätt finns även det inom föreningen.

-Parkering
Kan hyras utomhus för 120 kr/månad (utan el) 210 kr/månad (med el). Separat kö. Föreningen har även garage för 390 kr/mån. Separat kö. Det finns även garage för MC och moped för 50 respektive 100 kr/månad.

-Bra att veta:

I månadsavgiften ingår värme, vatten, kabel-TV och bredband (200/200 Mbit/s).

Anslutningar:
TV från ComHem. I avgiften ingår 17 analoga kanaler, 11 fasta digitala kanaler och 8 valfria digitala kanaler. Internet via NetAtOnce.

Barnvagnsrum finns i entrén.

Cykelrum finns.

Besök gärna föreningens utomordentliga hemsida med mycket information!

www.masangen.se/

Förening

Namn

Brf Måsängen Tuve

Om föreningen

Fastigheter och lägenhet/lokaluppgifter:
Föreningen äger fastigheterna Tuve 119-122. Fastigheterna bebyggdes 1964-1965 och består av 8 fristående flerbostadshus i fyra våningar samt en panncentral. I panncentralen finns fastighetsexpedition, styrelsekontor, föreningslokal samt en mattvätt. Föreningen upplåter 304 lägenheter med bostadsrätt. Fastigheternas adress är Arvesgärde 9-24 i Göteborg.

Lägenhetsfördelning:
64 st 1 rok
112 st 2 rok
88 st 3 rok
40 4 rok

Gemensamhetslokaler:
Till lägenheten hör ett källarförråd. Via föreningen har man också tillgång till barnvagnsförråd, cykelförråd, mattvätt och tvättstuga med torkrum. Det finns även en festlokal att hyra för föreningens medlemmar. Festlokalen är placerad i mitten av området, Arvesgärde.

Förvaltning:
SBC Sveriges BostadsrättsCentrum sköter:
Ekonomisk förvaltning
Lägenhetsförvaltning

Föreningen sköter i egen regi:
* Teknisk förvaltning

Besök gärna föreningens hemsida: www.masangen.se

Organisationsform

Bostadsförening

Antal lägenheter

304

TV och Bredband

Bredbandskapaciteten som ingår i avgiften är 200/200Mbit från NetAtOnce.
TV-utbud består av 17 analoga kanaler, 11 fasta digitala kanaler och 8 valfria digitala kanaler.

Parkering

Parkering:
P-plats går att hyra för 120kr utan elstolpe och för 210 kr med elstolpe. I dagsläget finns det lediga p-platser. Det finns även garageplatser i föreningen, men till dessa är det lång kö.

Renoveringar

Se föreningens hemsida.

Äkta/oäkta

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

Juridisk person

Föreningen tillåter inte juridisk person

Överlåtelseavgift

1138 kr

Pantsättningsavgift

455 kr

E-post

styrelsen@masangen.se

Om området

Hisingen - Tuve

Tuve ligger mitt på Hisingen på gränsen mellan den tätbebyggda staden i söder och landsbygden i norr. Tuve-Säve ingår i stadsdelsförvaltningen Norra Hisingen och omfattar området från Bäckedalen i söder till Säve i norr vilket gör stadsdelen till en av de geografiskt största i Göteborgs kommun.
Stadsdelen har många vackra naturområden som till exempel Hökälla naturområde och Hisingsparken, som är Göteborgs största parkområde. Nära till två golfbanor - St Jörgen resp. Albatross.

Kommunikation

Från Centralstationen går buss nr 17 till Tuve Centrum med en restid på cirka 20 min samt bussarna 35, 36 och 39 till Säve station. För övriga busstider och transporter se www.vasttrafik.se.

Närservice

Tuve Torg är ett ur servicesynpunkt komplett torg som förutom torgets rikliga utbud av varor även kan erbjuda det mesta inom kommunal service. Torget har vårdcentral, bibliotek, tandläkare och kulturhus. Matbutikerna ICA och Willys finns även på torget. Här finns även Tuve ishall, 4-H gård och fina strövområden med elljusspår som även kan ta dig in till Centrala Hisingen.

Karta

Hör av dig till Jonas Lindquist eller Patrik Skarström för mer information!

Jonas Lindquist

Jonas Lindquist

Göteborg Hisingen

Reg. Fastighetsmäklare, Franchisetagare

Ansvarig mäklare

0701-96 27 72

jonas.lindquist@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad