Brunnehagen 47

Bilder

  • Såld!

Brunnehagen 47 , Hisingen - Tuve , Göteborg

En trappa upp har vi denna unika bostad med öppen planlösning och där allt är i toppskick. Bara att flytta in och trivas från dag ett! Genomgående fina golv, vita väggar, ett renoverat kök i toppskick, stambytt badrum samt en härlig inglasad balkong i söder! Lägg där till en lågt belånad Riksbyggen förening med lediga parkeringsplatser.
Hör av dig redan idag för mer information!

80 kvm, 3 rok

Månadsavgift:
4 745 kr inkl värme, kallvatten och kabel-tv (basutbud)
Typ:
Lägenhet
Boarea:
80 kvm
Våning:
1
Lägenhetsnummer:
394
Byggår:
1972
Driftskostnad:
541 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

3 rum

Boarea

80 kvm

Rumsbeskrivning
Allmänt

En trappa upp har vi denna läckra bostad med en öppen planlösning, detta är unikt för Brunnehagen. Här är allt i toppskick och möjligheterna för hur du vill ha planlösningen är stora och ändras med enkla medel. Lägg där till en härligt inglasad balkong i söderläge så är detta ett boende i toppklass. Lediga parkeringar finns även i området.

Hall

Du kliver in i hallen där du direkt möts av den ovanligt öppna planlösningen och kontakten med både kök och vardagsrum. Här finns plats för avhängning rakt framför dörren. På golvet ligger parkett vilket är genomgående för bostaden och väggarna är vita.

Kök

Innanför entrén finner du bostadens läckra vita kök som rymmer en matplats för 4-5 personer invid fönster med utsikt i mot området och ett fönster ut mot den inglasade balkongen. I taket sitter dimbara spotlights. Köksinredningen är genomgående i högblank vit och erbjuder bra med arbetsyta samt förvaring tack vare att det finns skåp på båda sidor. Mellan skåpen sitter ett snyggt mörkt kakel och arbetsytorna pryds av en läcker stenskiva med infälld ho. Den maskinella utrustningen består av integrerad ugn och mikro i arbetshöjd, spishäll, svart fläkt, integrerad diskmaskin samt kyl och frys i fullhöjd. Väggarna är vitmålade och på golvet ligger klinker. Från köket har man kontakt med både matplatsen i köket och vardagsrummet.

Vardagsrum

Den öppna planlösningen mellan vardagsrum och kök gör bostaden väldigt social. Vardagsrummet är generöst och rymmer dels tv-hörna men även matplats eller arbetsplats om man så önskar. Väggarna är målade vitt och på golvet ligger parkett.

Sovrum 1

Sovrummet är rymligt med utgång till den inglasade balkongen. Här finns plats för dubbelsäng och annat möblemang om så önskas. Förvaring erbjuds via en garderob med skjutdörrar med spegelglas. Här har vi vita väggar med samma parkettgolv som pryder resten av lägenheten.

Balkong

Bostadens balkong är precis utbyggd och härligt inglasad med en skön heltäckningsmatta på golvet. Inglasningen och det soliga söderläget möjliggör härliga dagar och kvällar i vänners sällskap.

Sovrum 2

Från vardagsrummet når du bostadens andra sovrum, idag möblerat som ett barnrum. Här är det öppet till vardagsrummet vilket ger rummet fler användningsområden, kanske som matsal? Annars går det utmärkt att sätta upp en vägg och få ett sovrum utan genomgång. Sätta upp en vägg i mitten av rummet samt dörr från vardagsrummet och du har en minifyra. Som sagt möjligheterna är stora! Väggarna är vita och på golvet fortsätter parketten från vardagsrummet. Här finns gott om förvaring i en garderob bakom skjutdörrar med spegelglas.

Badrum

Bostadens helkaklade badrum är i toppskick och renoverades i samband med stambytet 2012-13 . Här är det helkaklat med grå klinker på golvet och vitt kakel på väggarna. Utrustningen består av dusch med vikbara väggar i glas, vägghängd toalett, belyst spegelskåp, kommod med tvättställ och handdukstork. Här är förberett för egen tvättmaskin om du skulle vilja ha det. Gemensam tvättstuga finns även såklart inom föreningen.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

1 av 3, hiss finns ej

Avgift

4 745 kr inkl värme, kallvatten och kabel-tv (basutbud)

Driftskostnad

6 500 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 2 500 kr
VA: 2 000 kr
Försäkring: 2 000 kr
Beräknat antal personer: 3

Kommentar

Föreningen har enhetsmätning av el och varmvatten vilket betalas i samband med månadsavgiften. Driftskostnader är individuella och beror på dina egna levnadsvanor och avtal med leverantörer.

Andel i föreningen

0,27975%

Andel av årsavgiften

0,26665%

Reparationsfond

0 kr

Tillträde

Enligt överenskommelse

Byggnad

Byggnadstyp

Flerfamiljshus

Byggnadsår

1972

Uppvärmning

Fjärrvärme

Ventilation

Självdrag

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 24 november 2008
Energiklass: -
Energiprestanda: 168 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Fastighetsbeteckning

Tuve 51:11

Övrigt

Balkong
Inglasad balkong i söderläge.

-Förråd
Finns bredvid entrén i markplan.

-Tvättstuga
Finns i närliggande hus.

-Parkering
Parkering finns framför husen och kostar: utan el-stolpe: 125 kr/mån, med el-stolpe: 250 kr/mån. Till parkeringsplatserna är det separat kö.

-Bra att veta:

-Avgiften kommer höjas med 3% 1 juli 2018. Detta p.g.a. balkongutbyggnaden.

-Föreningen har kollektivavtal med elleverantör. Du betalar för din förbrukade mängd el. Debiteras på månadsavin.

-Föreningen tillämpar enhetsmätning av varmvatten. Du betalar således för den mängd varmvatten du förbrukar. Debiteras på månadsavin.

-Barnvagnsrum finns i entrén.

-Cykelrum finns i närheten.

-Bastu finns att nyttja på Brunnehagen 39.

-Fritidslokal finns att hyra för tillställningar.

Förening

Namn

Riksbyggen Brf Tuvehus nr 6

Om föreningen

Föreningen innehar tomträtten till tomterna Tuve 51:1-3, Tuve 12:23 samt Tuve 12:32 med adress Brunnehagen 1-59. På dessa tomter har år 1970-72 uppförts bostadshus med sammanlagt 425 lägenheter.

Bra gemensamma tvättstugor på flera platser inom föreningen. Föreningen har en föreningslokal och bastu att boka. Till lägenheten hör ett källarförråd och cykelrum finns på flera platser.

Organisationsform

Bostadsförening

Antal lägenheter

425

Antal lokaler i föreningen

1

TV och Bredband

I månadsavgiften ingår kabel-TV via Canal Digital (basutbud).
Bredband tecknas separat av lägenhetsinnehavaren, förberett via Bredbandsbolaget(FiberLan). Föreningen för diskussioner om gemensamt upphandlat avtal för TV och bredband.

Parkering

P-plats finns på 343 avgiftsbelagda parkeringsplatser med respektive utan el-anslutning - separat kö - uthyrning söks direkt via Riksbyggen EKC i Västerås. P-plats utan el 125 kr/mån och med el 250 kr/mån. Det finns även bra möjligheter för MC och mopedparkering. Föreningen har även 29 stycken gästparkeringar samt 3 stycken handikapplatser.

Renoveringar

Föreningen följer en underhållsplan som uppdateras årligen.
2012/13 Utfördes det största renoveringsprojektet i föreningens historia. Nya badrum, avloppsstammar, fastighets-el i alla lägenheter och allmänna utrymmen, nya fläktar och tilläggsisolering på vindarna.
2016 genomfördes fasadarbeten.
2017/18 Föreningens balkonger byggs ut och glasas in.

Ekonomi

Balkongutbyggnaden innebar att avgiften höjdes med 3% i oktober 2017 samt 3% 1 juli 2018. I övrigt inga kända.

Äkta/oäkta

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

Juridisk person

Föreningen tillåter inte juridisk person

Äger föreningen marken?

Nej, innehar tomträtt.

Överlåtelseavgift

1163 kr

Pantsättningsavgift

465 kr

Kontaktperson

Lars-Göran Larsson

Övrigt

Hemförsäkring bekostas av bostadsrättsinnehavarna och bostadsrättstillägg bekostas kollektivt av föreningen.

Besök gärna föreningens hemsida: http://www.tuve6.se/

Om området

Hisingen - Tuve

Tuve ligger mitt på Hisingen på gränsen mellan den tätbebyggda staden i söder och landsbygden i norr. Tuve-Säve ingår i stadsdelsförvaltningen Norra Hisingen och omfattar området från Bäckedalen i söder till Säve i norr vilket gör stadsdelen till en av de geografiskt största i Göteborgs kommun.

Stadsdelen har många vackra naturområden som till exempel Hökälla naturområde och Hisingsparken, som är Göteborgs största parkområde.

Nära till två golfbanor - St Jörgen resp. Albatross.

Kommunikation

Från Centralstationen går buss nr 17 till Tuve Centrum med en restid på cirka 20 min samt bussarna 35, 36 och 39 till Säve station. För övriga busstider och transporter se www.vasttrafik.se.

Närservice

Tuve Torg är ett ur servicesynpunkt komplett torg som förutom torgets rikliga utbud av varor även kan erbjuda det mesta inom kommunal service. Torget har vårdcentral, bibliotek, tandläkare och kulturhus. Matbutikerna ICA och Willys finns även på torget. Här finns även Tuve ishall, 4-H gård och fina strövområden med elljusspår som även kan ta dig in till Centrala Hisingen.

Det finns kultur- och fritidsaktiviteter för alla åldrar i Norra Hisingen. Kulturpunkten i Tuve innehåller bibliotek, kulturskola, tidningscafé och fritidsgård.

Karta

Hör av dig till Jonas Lindquist eller Patrik Skarström för mer information!

Jonas Lindquist

Jonas Lindquist

Göteborg Hisingen

Reg. Fastighetsmäklare, Franchisetagare

Ansvarig mäklare

0701-96 27 72

jonas.lindquist@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad