Ångaren Ernas Gata 9

Bilder

  • Såld!

Ångaren Ernas Gata 9 , Eriksberg Sannegårdshamnen , Göteborg

Högst upp i huset kan vi nu erbjuda denna häftiga våning för den som söker livskvalitet med villakänsla fast med bostadsrättens frihet. Bostaden är från början en fyra som är ombyggd till trea med fantastiska sällskapsytor. Från kök och vardagsrum är det härlig utsikt över Sannegårdens småbåtshamn där du kan hålla koll på din båt från fönstret. Andra godbitar här är mysig braskamin, högre takhöjd än vanligt, två toaletter varav ena har tvättavdelning, gästlägenhet i samma uppgång, tvättstuga, rymligt förråd, prisvärt garage, samt balkong med kvällssol.
Lägg där till Sannegårdshamnens fantastiska omgivning så blir det knappast bättre. Tveka inte att kontakta Jonas Lindquist idag för mer information!

120,5 kvm, 4 rok

Månadsavgift:
7 817 kr inkl värme, VA och kabel-TV (basutbud)
Typ:
Lägenhet
Boarea:
120,5 kvm
Våning:
4, hiss finns
Byggår:
2007
Driftskostnad:
833 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

4 rum

Boarea

120,5 kvm

Rumsbeskrivning
Allmänt

Välkommen till Sannegårdshamnen och Ångaren Ernas Gata 9. Här har vi en rymlig gavelvåning högst upp i huset med vattenutsikt och härlig takhöjd. Bostaden är registrerad som en 4:a men disponeras idag som en 3:a vilket ger stora härliga ytor. Bra attribut här är två toaletter, öppen planlösning, en fantastisk braskamin samt en härlig balkong åt sydväst med kvällssol. Genomgående för bostaden är ekparkett på golvet och ljusa väggar.

Hall

Hallen är generös och har praktisk klinker på golvet som sedan övergår till parkett. Här erbjuds plats för avhängning och förvaringen löses galant via den stora klädkammaren i anslutning. Väggarna är målade i vitt.

Kök

Från hallen öppnar bostadens härliga sociala ytor upp sig och ni möts av bostadens kök som är förenat i en öppen planlösning med vardagsrum och tv-hörna. Från de stora fönsterpartierna har vi utsikt över Sannegårdens småbåtshamn. Riktigt läckert med gavelläge och ljusinsläpp från tre väderstreck! Köket är mycket välplanerat med bra arbetsytor, gott om förvaring och en matplats för en större familj innan vardagsrumet tar vid med den den mysiga braskaminen. En braskamin är något som alla bostäder av denna kalibern bör ha! Köksinredningen kommer från högkvalitativa Marbodal och är från byggåret. Här är det luckor i oljad ek som bryts av snyggt med en grå bänkskiva samt ljus glasmosaik som stänkskydd. Maskinparken som genomgående är i rostfritt består av inbyggd spis och micro i rätt arbetshöjd, häll, fläkt, diskmaskin samt hel kyl och frys.

Vardagsrum

Vardagsrummet är uppdelat i två sektioner där båda är i anslutning till köket där gavelläget bidrar till ett härligt ljusinsläpp från tre väderstreck. Den ena delen är idag inredd med soffa för mysiga stunder framför brasan. Den andra delen är idag inredd som tv-hörna. Båda delarna är rejält tilltagna och tv-delen kan göras om till ett sovrum om behovet finns. På golvet ligger ekparkett och väggarna är vita frånsett en snygg mörk fondvägg vid loungedelen.

Balkong

Balkongen i soligt sydvästläge nås från vardagsrummet. Här kan man spana ut över båtlivet nere i hamnen medans du vänder kvällens köttbit på grillen. I övrigt är här utsikt över innergården.

Sovrum 1

Sovrum 1 är rymligt och här finns gott om förvaring tack vare de fyra garderoberna. Här ligger parkett på golvet och väggarna består av en ljus mönstrad tapet.

Sovrum 2

Sovrum 2 är även det stort och rymligt. Här är idag inrett som ett barnrum med vitprickig tapet och ekparkett på golvet. Här finns även garderob för god förvaring.

Badrum

Bostaden har ett stort helkaklat badrum med tvättavdelning. På golvet ligger grå klinker och väggarna består av vitt kakel som bryts av snyggt med matchande gråblå kakel vid fönstret. Utrustningen består av handfat, spegelskåp, toalett och duschhörna med välvda glasdörrar. Tvättavdelningen består av tvättmaskin och torktumlare med gott om arbetsyta. Arbetsbänken i laminat har även en nedfälld ho, allt för att underlätta vardagsbestyren. Över- och underskåp har luckor i ek.

Toalett

Här finns även en stilren helkaklad gästtoalett som går i grått och vitt. Vitt kakel och grå klinker. Här inne finns toalett, handfat, spegel och väggskåp. Stabil förening som erbjuder gästlägenhet, tvättstuga, kort kö till prisvärd parkering och en ny fasad utan fuktproblem. Varmt välkomna på visning och missa inte chansen att få förvärva en av Sannegårdshamnens större bostäder!

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

4 av 4, hiss finns

Avgift

7 817 kr inkl värme, VA och kabel-TV (basutbud)

Driftskostnad

10 000 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 6 000 kr
Försäkring: 4 000 kr
Beräknat antal personer: 5

Kommentar

Driftskostnader är individuella och varierar beroende av dina levnadsvanor och avtal med leverantörer. Prata med Jonas Lindquist för vidare förklaring.

Andel i föreningen

2,09959%

Andel av årsavgiften

2,09981%

Reparationsfond

0 kr

Tillträde

Enligt överenskommelse

Byggnad

Byggnadstyp

Flerbostadshus

Byggnadsår

2007

Uppvärmning

Fjärrvärme

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 6 mars 2013
Energiprestanda: 126 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Fastighetsbeteckning

Sannegården 42:1

Övrigt

Balkong
Balkong cirka 8 kvm med viss vattenutsikt och utsikt över innerård. Sydvästläge.

-Förråd

Stort förråd finns i källaren.

-Parkering
Parkering finns i föreningens garage. Kostar f.n. 700 kr/mån. Till parkeringsplatserna är det separat kö.

-Bra att veta:

-Föreningen har ett kollektivt el-avtal med leverantör. Din förbrukning kommer på din månadsavi.

-Barnvagnsrum finns.

-Cykelrum finns i närheten.

Förening

Namn

Riksbyggen Brf Ångaren Artemis

Om föreningen

Riksbyggeförening byggd 2008 som omfattar 57 totalt bostadsrättslägenheter.

Det finns tvättstuga, cykelrum samt övernattningslägenhet om 4 sängplatser. Övernattningslägenheten ligger i uppgång 9 i entréplan och kostar fn 200:-/natt

Som bosatt i Brf Ångaren Artemis finns möjlighet att bli medlem i Västra Sannegårdshamnens båtklubb och hyra båtplats.

Organisationsform

Bostadsrättsförening

Antal lägenheter

57

TV och Bredband

Kabel-TV grundutbud ingår i månadsavgiften.

Parkering

47 parkeringsplatser i garage finns i mån om plats. Kostnad f.n. 700 kr/mån. Separat kö.

Renoveringar

Föreningen har renoverat sina fasader.

Ekonomi

Inga planerade.

Äkta/oäkta

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

Juridisk person

Föreningen tillåter inte juridisk person

Överlåtelseavgift

1138 kr

Pantsättningsavgift

448 kr

Kontaktperson

Håkan Chalmers

Övrigt

För medlemmar i Brf Ångaren Artemis finns möjlighet att bli medlem i Västra Sannegårdshamnens båtklubb.

Om området

Eriksberg Sannegårdshamnen

Norra Älvstranden är ett samlingsnamn på områden som ligger centralt på Hisingen i Göteborg utmed Göta älv. Från att ha varit ett område dominerat av varvsverksamheten har Norra Älvstranden under 1990- och 2000- talet utvecklats till Göteborgs största nya bostadsområde. Eriksbergshallen som förr inhyste Eriksbergsvarvets mekaniska verkstäder och maskinhallar inryms nu av en unik hotell- och konferensanläggning. Lindholmen Science Park ligger på fem minuters promenad österut.

Kommunikation

Kommunikationerna är mycket bra med bl.a. stombuss nr 16 som har täta turer i högtrafik, samt flera busslinjer mot bl.a. Frölunda Torg, centrum och Hjalmar Brantingsplatsen.

Dessutom går Älvsnabben från färjeläge Slottsberget som gör det väldigt smidigt att ta sig in till centrum.

Närservice

I Sannegårdshamnen har man närhet till det mesta. På promenadavstånd finner ni Eriksbergs köpcentrum med ett stort utbud av affärer och ett flertal caféer och restauranger längs med hamnen och kajen. Dessutom har du även närhet till inre Sannegårdshamnen centrum med bl.a. ICA Kvantum.

Parkering

Det finns tillgång till 2-timmars gästparkering längst med närliggande gator.

Karta

Hör av dig till Jonas Lindquist eller Patrik Skarström för mer information!

Jonas Lindquist

Jonas Lindquist

Göteborg Hisingen

Reg. Fastighetsmäklare, Franchisetagare

Ansvarig mäklare

0701-96 27 72

jonas.lindquist@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad