Brunnehagen 37

Bilder

  • Såld!

Brunnehagen 37 , Hisingen - Tuve , Göteborg

Snart har ni möjligheten att förvärva en av de populära 3:orna i Brunnehagen. Denna bostad har stambytt helkaklat badrum med framdraget för egen tvättmaskin. Balkongen är precis utbyggd och inglasad och känns numera som ett extra rum.
Tvättstuga i närheten och lediga parkeringar finns. Snabbt tillträde möjligt!

80 kvm, 3 rok

Månadsavgift:
4 625 kr inkl värme, kallvatten och kabel-tv (basutbud)
Typ:
Lägenhet
Boarea:
80 kvm
Våning:
3
Lägenhetsnummer:
165
Byggår:
1972
Driftskostnad:
483 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

3 rum

Boarea

80 kvm

Rumsbeskrivning
Allmänt

Nu ges möjligheten att köpa en av Brunnehagens populära treor med ett bra läge i området nära parkering och tvättstuga! På tredje våningen ligger bostaden med minimal insyn från grannar. Här behövs lite fix och trix för att skapa ditt drömboende för lång tid framåt. Bra planlösning som erbjuder möjligheter till ordentligt med förvaring och även en utbyggd och inglasad balkong att nyttja stora delar av året. Snabbt tillträde erbjuds om ni är i behov av det.

Hall

Du kliver in i hallen som direkt ger plats för avhängning och förvaring. Här är praktiskt planerat med lättskött klinker på golvet som vidare in i hallen övergår i laminat. Väggarna är ljusa i en svag rosa ton. Längst in i hallen har vi bostadens klädkammare, smart placerad mellan de två sovrummen.

Kök

Bostadens kök erbjuder bra med förvarings och arbetsytor. Här ges utrymme för en matplats invid fönstret åt väst. Nuvarande ägare har påbörjat ett byte av köksluckor som inte färdigställts så här finns lite att fixa till men i övrigt är det ett bra kök. Bänkskivorna är i grå laminat och mellan över- och underskåp sitter grå-vit melerat kakel. Utrustningen är genomgående rostfri och består av ugn med häll, fläkt, diskmaskin, kyl/frys samt dubbelho. Väggarna är vitmålade och på golvet ligger grå klinker.

Vardagsrum

Vardagsrummet beläget åt öst är generöst och rymmer både tv-hörna och matplats. Väggarna är ljusa på golvet ligger originalparkett i ek.

Sovrum 1

Sovrum 1 är stort och rymligt med plats för dubbelsäng och förvaringsmöbler. Räcker inte det till ska vi inte glömma den stora klädkammaren precis utanför. Här ligger laminat på golvet och väggarna är vita.

Sovrum 2

Sovrum 2 med utgång till härlig balkong är beläget mittemot sovrum 1. Här är det ljusa väggar och på golvet ligger laminat.

Balkong

Den inglasade balkongen är precis utbyggd och redo för sin första sommar! Detta har medför att det bostaden nästan fått ett rum till. Läget är åt öst och här är det fri utsikt över Tuve

Badrum

Bostadens badrum är i toppskick och renoverades i samband med stambytet -12/-13. Här är det lite extra utrustat med skön golvvärme och på golvet ligger grå klinker samt vitt kakel på väggarna. Utrustningen består av dusch med vikbara väggar i glas, vägghängd toalett, belyst spegelskåp, tvättställ samt handdukstork. Förutom detta är det förberett för egen tvättmaskin om ni vill ha det. Hör av dig redan idag om detta kan vara en bostad för dig! Snabbt tillträde kan erbjudas vid behov!

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

3 av 3, hiss finns ej

Avgift

4 625 kr inkl värme, kallvatten och kabel-tv (basutbud)

Driftskostnad

5 800 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 2 400 kr
VA: 1 800 kr
Försäkring: 1 600 kr
Beräknat antal personer: 1

Kommentar

Föreningen har enhetsmätning av el och varmvatten vilket betalas i samband med månadsavgiften. Driftskostnader är individuella och beror på dina egna levnadsvanor och avtal med leverantörer.

Andel i föreningen

0,27975%

Andel av årsavgiften

0,26665%

Reparationsfond

0 kr

Tillträde

Snabbt tillträde möjligt

Byggnad

Byggnadstyp

Flerfamiljshus

Byggnadsår

1972

Uppvärmning

Fjärrvärme

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 24 november 2008
Energiklass: -
Energiprestanda: 168 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Fastighetsbeteckning

Tuve 51:11

Övrigt

Balkong
Inglasad balkong belägen åt öst.

-Förråd
Finns i källaren.

-Tvättstuga
Finns i samma hus.

-Parkering
Parkering finns framför husen och kostar: utan el-stolpe: 125 kr/mån, med el-stolpe: 250 kr/mån. Till parkeringsplatserna är det separat kö.

-Bra att veta:

-Föreningen har kollektivavtal med elleverantör. Du betalar för din förbrukade mängd el. Debiteras på månadsavin.

-Föreningen tillämpar enhetsmätning av varmvatten. Du betalar således för den mängd varmvatten du förbrukar. Debiteras på månadsavin.

-Barnvagnsrum finns i entrén.

-Cykelrum finns i närheten.

-Bastu finns att nyttja på Brunnehagen 39.

-Fritidslokal finns att hyra för tillställningar.

Förening

Namn

Riksbyggen Brf Tuvehus nr 6

Om föreningen

Föreningen innehar tomträtten till tomterna Tuve 51:1-3, Tuve 12:23 samt Tuve 12:32 med adress Brunnehagen 1-59. På dessa tomter har år 1970-72 uppförts bostadshus med sammanlagt 425 lägenheter.

Bra gemensamma tvättstugor på flera platser inom föreningen. Föreningen har en föreningslokal och bastu att boka. Till lägenheten hör ett källarförråd och cykelrum finns på flera platser.

Organisationsform

Bostadsförening

Antal lägenheter

425

Antal lokaler i föreningen

1

TV och Bredband

I månadsavgiften ingår kabel-TV via Canal Digital (basutbud).
Bredband tecknas separat av lägenhetsinnehavaren, förberett via Bredbandsbolaget(FiberLan). Föreningen för diskussioner om gemensamt upphandlat avtal för TV och bredband.

Parkering

P-plats finns på 343 avgiftsbelagda parkeringsplatser med respektive utan el-anslutning - separat kö - uthyrning söks direkt via Riksbyggen EKC i Västerås. P-plats utan el 125 kr/mån och med el 250 kr/mån. Det finns även bra möjligheter för MC och mopedparkering. Föreningen har även 29 stycken gästparkeringar samt 3 stycken handikapplatser.

Renoveringar

Föreningen följer en underhållsplan som uppdateras årligen.
2012/13 Utfördes det största renoveringsprojektet i föreningens historia. Nya badrum, avloppsstammar, fastighets-el i alla lägenheter och allmänna utrymmen, nya fläktar och tilläggsisolering på vindarna.
2016 genomfördes fasadarbeten.
2017/18 Föreningens balkonger byggs ut och glasas in.

Ekonomi

Balkongutbyggnaden innebar att avgiften höjdes med 3% i oktober 2017 samt 3% 1 juli 2018. I övrigt inga kända.

Äkta/oäkta

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

Juridisk person

Föreningen tillåter inte juridisk person

Äger föreningen marken?

Nej, innehar tomträtt.

Överlåtelseavgift

1163 kr

Pantsättningsavgift

465 kr

Kontaktperson

Lars-Göran Larsson

Övrigt

Hemförsäkring bekostas av bostadsrättsinnehavarna och bostadsrättstillägg bekostas kollektivt av föreningen.

Besök gärna föreningens hemsida: http://www.tuve6.se/

Om området

Hisingen - Tuve

Tuve ligger mitt på Hisingen på gränsen mellan den tätbebyggda staden i söder och landsbygden i norr. Tuve-Säve ingår i stadsdelsförvaltningen Norra Hisingen och omfattar området från Bäckedalen i söder till Säve i norr vilket gör stadsdelen till en av de geografiskt största i Göteborgs kommun.

Stadsdelen har många vackra naturområden som till exempel Hökälla naturområde och Hisingsparken, som är Göteborgs största parkområde.

Nära till två golfbanor - St Jörgen resp. Albatross.

Kommunikation

Från Centralstationen går buss nr 17 till Tuve Centrum med en restid på cirka 20 min samt bussarna 35, 36 och 39 till Säve station. För övriga busstider och transporter se www.vasttrafik.se.

Närservice

Tuve Torg är ett ur servicesynpunkt komplett torg som förutom torgets rikliga utbud av varor även kan erbjuda det mesta inom kommunal service. Torget har vårdcentral, bibliotek, tandläkare och kulturhus. Matbutikerna ICA och Willys finns även på torget. Här finns även Tuve ishall, 4-H gård och fina strövområden med elljusspår som även kan ta dig in till Centrala Hisingen.

Det finns kultur- och fritidsaktiviteter för alla åldrar i Norra Hisingen. Kulturpunkten i Tuve innehåller bibliotek, kulturskola, tidningscafé och fritidsgård.

Karta

Hör av dig till Jonas Lindquist för mer information!

Jonas Lindquist

Jonas Lindquist

Göteborg Hisingen

Reg. Fastighetsmäklare, Franchisetagare

Ansvarig mäklare

0701-96 27 72

jonas.lindquist@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad