Trädesgatan 4C

Bilder

  • Såld!

Trädesgatan 4C , Centrala Hisingen Kville , Göteborg

Trivsamt boende högst upp i huset med fönster i två väderstreck vilket ger härligt ljusinsläpp. Totalrenoverat med kök och vardagsrum i samklang och dessutom ett stort voluminöst sovrum mot den lugna gården.

59 kvm, 2 rok

Månadsavgift:
3 878 kr inkl värme, VA och kabel-TV
Typ:
Lägenhet
Boarea:
59 kvm
Våning:
3
Lägenhetsnummer:
18
Byggår:
1941
Driftskostnad:
270 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

2 rum

Boarea

59 kvm

Rumsbeskrivning
Entré

Ni välkomnas av en rymlig hall med en egen spotlightbelyst nisch för att dölja avhängningen av era ytterkläder och avhängning på en balk samt plats för mer möblemang. På golvet ligger ett skeppargolv i ljus ek och väggarna är i vita.

Vardagsrum

Köket och vardagsrum är i en spännande och modern planlösning där hela rummet blir till en social yta. Väggarna går i vitt och golvet i parkett, dessutom är spotlights inbyggda i taket. Här lagar ni er mat på en induktionshäll från Siemens och en bänkdiskmaskin från Bosch tar hand om det tråkiga efterarbetet. Ångorna från matlagningen tas upp i en rostfri spisfläkt från Electrolux och vidare kan maten bevaras i en rostfri kyl och frys från Siemens. Vidare är köket utrustat med en rostfri microkombinerad ugn från Siemens och avslutningsvis en vinkyl från Avintage. De vita köksluckorna kombineras med vitt kakel och en svartmönstrad bänkskiva som bidrar med goda arbetsutrymmen. Tack vare tre härliga fönster badar rummet i naturligt ljus som flödar vidare genom hallen och in till sovrummet.

Sovrum

I sovrummet som känns som ett eget hotellrum kommer ni kunna sova gott om nätterna. Voluminöst rum med stort garderobssystem och dessutom plats för mer förvaring, en arbetshörna eller kanske en lite läsfåtölj utöver er kingsize säng. Från fönstret har ni utsikt över den lugna innergården som även bidrar med naturligt ljus. Innergården når ni bara några trappor ner och här kan ni njuta av sommarsolen och grilla något gott på föreningen stora träddäck med stolar och bord att nyttja.

Badrum

Badrummet renoverades 2014 och är stilrent och helkaklat i grå toner med inslag av svart mosaik i dusch med glasdörrar. Vidare erbjuder badrummet ett modernt handfat med tillhörande kommod och spegel. Underliggande golvvärme gör en extra lyx en kall morgon, alltid varma handdukar sköter handdustorken och all tvätt sköts enkelt med tvättmaskinen (Cylinda) så du slipper springa i trappor. Här hittar ni också extra hyllor för extra förvaring. Även här belyses ytorna från ovan med inbyggda spotlights.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

3 av 3, hiss finns ej

Avgift

3 878 kr inkl värme, VA och kabel-TV

Driftskostnad

3 240 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 2 220 kr
Försäkring: 1 020 kr
Beräknat antal personer: 1

Andel i föreningen

6,6979%

Tillträde

Enligt överenskommelse

Byggnad

Byggnadstyp

Flerbostadshus

Byggnadsår

1941

Uppvärmning

Fjärrvärme

Ventilation

Självdrag

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 1 december 2009
Energiprestanda: 129 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Fastighetsbeteckning

Göteborg Brämaregården 47:3

Förening

Namn

Brf Trädesgatan 4

Om föreningen

Bostadsrättsföreningen äger fastigheten Göteborg Brämaregården 47:3. Flerbostadshuset är byggt år 1941 i tre våningar med 18 lägenheter varav två av dem är hyresrätter. Totalytan är 1 076 kvm. Fastigheten är fullvärdesförsökrat hos Länsförsäkringar Göteborg och Bohuslän.

Organisationsform

Bostadsrätt

Antal lägenheter

18

Antal hyresrätter

2

TV och Bredband

Kabel-tv och internet genom ComHem. Tillgång till fiber från Bredbandsbolaget.

Parkering

Boendeparkering på gatan utanför. För mer information och ansökning finns på www.goteborg.se.

Renoveringar

1984 byttes alla V/A stammar i kök och badrum. Under samma år byttes fönster och tvättstugan renoverades.
2009 energideklarerades fastigheten.
2013 renoverades den yttre miljön. Tilläggsisolering och byte av fasad, byte av samtliga fönster, byte av tak och målat om. Under samma år dränerades innergården och porten byttes.
2016 asfalterades och planterades det nytt på innergården.
Föreningen planerar att byta entrédörrar samt byta portkodssystem. Inga vidare beslut är tagna i dagsläget.

Ekonomi

Föreningen höjde avgiften vid årsskiftet.

Äkta/oäkta

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

Juridisk person

Föreningen tillåter inte juridisk person

Delat ägande

Ja

Äger föreningen marken?

Ja

Överlåtelseavgift

1138 kr

Pantsättningsavgift

455 kr

Övrigt

Det finns en gemensam tvättstuga med två tvättmaskiner, en torktumlare samt två torkskåp. I källaren finner man, förutom tvättstugan, även förråd. Gemensam innergård med trädäck och planteringar.

Om området

Centrala Hisingen Kville

Kville är centralt belägen i stadsdelen Lundby. Ett trivsamt och levande område som binder samman Hisingen med Göteborgs innerstad. Ett charmigt område med gamla landshövdingehus uppblandat med nybyggnation runt gamla Porslinsfabriken och Kvillebäcken. Ramberget/Keillers park är nära beläget med sin fina utsiktsplats och härliga strövområden.

Kommunikation

Hjalmar Brantingsplatsen vid Backaplan är en stor närbelägen knutpunkt för kommunikationer. Där trafikerar både spårvagn, buss och flygbussar. Spårvagnen tar dig in till centrum på 5 minuter.

Närservice

På kort gångavstånd ligger Kvilletorget som har ett bra serviceutbud av både livsmedel, shopping, caféer och restauranger.

Vid Kvilletorget har även Försäkringskassan, Arbetsförmedlingen och Polisen sin verksamhet. I närheten finns också Nya Kville Saluhall och intilliggande Backaplan som har ett stort utbud av butiker med allt man kan tänka sig. På promenadavstånd tar du dig lätt in till City.

För den motionsintresserade finns ett flertal träningsanläggningar, Lundbybadet och två golfbanor inom bra avstånd.

Karta

Hör av dig till Jennifer Rådh för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad