Västra Gunnesgärde 11

Bilder

  • Såld!

Västra Gunnesgärde 11 , Hisingen - Tuve , Göteborg

Nu har vi en av Tuves mest populära 3:or till salu! I detta fall disponeras den som en 4:a med fönster i alla rum så hela familjen får ett riktigt sovrum. Två toaletter, två klädkammare och egen tvättstuga är andra fina attribut! Något av det bästa är ändå den stora inglasade balkongen (8m²) i härligt västerläge. Stabil förening som även äger marken de är belägna på. Parkering för 75 kr/månad, garage för 300 kr/mån, tvättstugor, bastu och samlingslokal finns även här.

86 kvm, 3 rok

Månadsavgift:
5 208 kr inkl värme, VA och kabel-TV & avsättning inre fond
Typ:
Lägenhet
Boarea:
86 kvm
Våning:
3
Lägenhetsnummer:
177
Byggår:
1968
Driftskostnad:
458 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

3 rum

Boarea

86 kvm

Rumsbeskrivning
Allmänt

Västra Gunnesgärdes 3:or är troligen Tuves bästa 3:or. Här har du möjlighet att göra om till en fyra med fönster i varje rum som det är gjort här. Bostaden har även två toaletter, egen tvättstuga samt en fantastisk balkong åt väst. Lägg där till en strålande förening som är lågt belånad och som även äger marken den är byggd på. Dubbla förråd samt väldigt prisvärd parkering för 75 kr/månad är andra fina attribut.

Hall

Hallen är generös och har praktisk klinker på golvet som sedan övergår till parkett. Här erbjuds rejält med förvaring via garderoberna men även via klädkammaren. Väggarna är målade i vitt.

Kök

Bostadens rymliga kök badar i ljus från fönsterparti med utgång till balkong åt väst. Här ryms matplats för hela familjen. Köksinredningen är ljus med vita luckor och ljust kakel som bryts av med en grå bänkskiva med dubbelho. Maskinparken består av spis med häll, fläkt, diskmaskin samt hel kyl och frys. Bredvid köket ligger bostadens tvättstuga. Här är utrustat med både tvättmaskin och torktumlare samt en praktisk arbetsbänk. På golvet ligger klinker och väggarna är målade. Vill man hellre tvätta i föreningens tvättstuga så erbjuds såklart även detta!

Balkong

Bostadens stora fantastiska balkong är inglasad och har en yta om hela 8 m². Balkongen är belägen åt väst vilket innebär sol från sen lunch till kväll. Här finns solgardiner att dra ner om solen gassar för mycket och du kan såklart även vika bort inglasningen om du vill få lite friska fläktar.

Sovrum 1

Sovrum 1 är rymligt och här finns lyxen av egen klädkammare. Räcker inte denna till finns gott om utrymme för ytterligare garderober Här ligger laminat på golvet och väggarna är målade ljust.

Vardagsrum

Vardagsrummet är rymligt och har ett härligt ljusinsläpp från de stora fönsterpartierna. Härifrån är det fri utsikt över radhusområdet och näst intill ingen insyn. Här ryms med lätthet stor soffa med tillhörande tv-möbel samt matplats. På golvet ligger parkett och väggarna är målade vita.

Sovrum 2 & 3

Sovrum 2 & 3 är rummet som har valmöjligheter beroende på familjens storlek. Idag är här två mindre sovrum som är perfekta till barnen men vill du hellre ha eett stort är det bara att ta ner väggen igen. Parkett på golven med ljusa väggar.

Badrum

Bostadens badrum är helkaklat med grå klinker och vitt kakel. Här finns toalett, handfat, belyst spegel samt ett härligt badkar.

Gästtoalett

Gästtoaletten underlättar såklart vardagen för hela familjen. På golvet ligger grå klinker och väggarna är vita. Här finns toalettstol, handfat samt spegel. Varmt välkomna att boka in er för visning av denna bostad! Tveka inte heller att höra av dig om eventuella frågor redan idag!

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

3 av 3, hiss finns ej

Avgift

5 208 kr inkl värme, VA och kabel-TV & avsättning inre fond

Driftskostnad

5 500 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 3 500 kr
Försäkring: 2 000 kr
Beräknat antal personer: 3

Kommentar

Driftskostnader är individuella och varierar beroende av dina levnadsvanor och avtal med leverantörer.

Andel i föreningen

0,58907%

Andel av årsavgiften

0,59%

Reparationsfond

5544 kr

Tillträde

Enligt överenskommelse

Byggnad

Byggnadstyp

Flerbostadshus

Byggnadsår

1968

Uppvärmning

Fjärrvärme

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 4 februari 2009
Energiklass: -
Energiprestanda: 202 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Fönster: 2- och 3-glas

Fastighetsbeteckning

Tuve 76:3

Övrigt

-Balkong
Stor inglasad balkong (8m²) med utsikt över gården i västligt läge (kvällssol).

-Förråd
Finns i källaren. Det finns även ett mindre förråd tillhörande bostaden (matkällare).

-Tvättstuga
Finns i vartannat hus. 2 tvättmaskiner, 1 torktumlare, 2 torkrum, mangel.
Mattvätt finns även det inom föreningen.

-Parkering
Kan hyras utomhus för 75 kr/månad. Separat kö. Föreningen har även garage för 300 kr/mån. Separat kö.

-Bra att veta:

Avgiften är uppdelad i olika poster, avgift, drift och kabel-TV men även:

-I månadsavgiften ingår avbetalning för den inglasade balkongen på 287 kr. Den är slutbetald 31/12 2029.

-I månadsavgiften ingår även en avsättning till den inre reparationsfonden på 141 kr/mån. Pengar som sparas och kan användas för renoveringar i bostaden.

Rabatten utanför huset sköts av de boende i föreningen. Så vill man odla växter går det bra.

Barnvagnsrum finns i entrén.

Cykelrum finns.

På gården finns grillplats att nyttja av föreningens medlemmar.

I källaren vid uppgång 51 finns bastu och hobbyrum för föreningens medlemmar.

Förening

Namn

Brf Gunnesgärde

Om föreningen

Brf Gunnesgärde Göteborg består av 211 lägenheter upplåtna med bostadsrätt samt 5 lokaler. Fastigheten innehas med äganderätt och bebyggdes 1968.

I avgiften ingår värme, vatten, avbetalning på inglasning av balkong, kabel-TVs grundutbud samt avsättning till bostadsrättens inre fond. Varje lägenhet har tillgång till ett källarförråd samt ett mindre matkällarförråd.

Organisationsform

Bostadsförening

Antal lägenheter

211

Antal lokaler i föreningen

5

TV och Bredband

Kabel-TV levereras via ComHem, grundutbud ingår i avgiften och fler kanaler finns att beställa om så önskas. Bredband levereras via ComHem med olika hastigheter och priser. Avtal tecknas separat av bostadsrättsinnehavaren beroende på vilken hastighet som önskas. Relacom har utfört installation av fiberlan.

Parkering

Det finns 97st parkeringsplatser, kan hyras för 100 kr/mån. Det finns 102 st garageplatser, kan hyras för 350 kr/mån. För närvarande kö, dock kortare väntetid för p-plats. Det finns även 19 gästparkeringsplatser -3 kr /timme.

Renoveringar

Stambyte genom relining gjordes under 2005. OVK samt radonmätning utfördes under 2008 och godkändes.
Intrimning av fjärrvärmesystemet har skett de senaste åren.
Se årsredovisning för mer information om kommande renoveringar.

Ekonomi

1 juli 2018 höjdes avgiften senast med 1,5%. Föreningen har sin avgift uppdelad i olika poster. Inga ytterligare avgiftshöjningar är kända.

Äkta/oäkta

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

Juridisk person

Föreningen tillåter inte juridisk person

Delat ägande

Ja

Äger föreningen marken?

Ja

Överlåtelseavgift

1163 kr

Pantsättningsavgift

465 kr

Övrigt

Via föreningen har man tillgång till cykel- och barnvagnsrum, tvättstuga, bastu samt föreningslokal som kan hyras för tillställningar.

Om området

Hisingen - Tuve

Tuve ligger mitt på Hisingen på gränsen mellan den tätbebyggda staden i söder och landsbygden i norr. Tuve-Säve ingår i stadsdelsförvaltningen Norra Hisingen och omfattar området från Bäckedalen i söder till Säve i norr vilket gör stadsdelen till en av de geografiskt största i Göteborgs kommun.

Stadsdelen har många vackra naturområden som till exempel Hökälla naturområde och Hisingsparken, som är Göteborgs största parkområde.

Nära till två golfbanor - St Jörgen resp. Albatross.

Kommunikation

Från Centralstationen går buss nr 17 till Tuve Centrum med en restid på cirka 20 min samt bussarna 35, 36 och 39 till Säve station. För övriga busstider och transporter se www.vasttrafik.se.

Närservice

Tuve Torg är ett ur servicesynpunkt komplett torg som förutom torgets rikliga utbud av varor även kan erbjuda det mesta inom kommunal service. Torget har vårdcentral, bibliotek, tandläkare och kulturhus. Matbutikerna ICA och Willys finns även på torget. Här finns även Tuve ishall, 4-H gård och fina strövområden med elljusspår som även kan ta dig in till Centrala Hisingen.

Det finns kultur- och fritidsaktiviteter för alla åldrar i Norra Hisingen. Kulturpunkten i Tuve innehåller bibliotek, kulturskola, tidningscafé och fritidsgård.

Karta

Hör av dig till Jonas Lindquist eller Patrik Skarström för mer information!

Jonas Lindquist

Jonas Lindquist

Göteborg Hisingen

Reg. Fastighetsmäklare, Franchisetagare

Ansvarig mäklare

0701-96 27 72

jonas.lindquist@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad