Fuxvägen 23

Bilder

  • Såld!

Fuxvägen 23 , Hisings Kärra - Gerrebacka , Göteborg

Välkommen till detta familjevänliga radhus i bostadsrättsform. Tre bra sovrum, två badrum samt två uteplatser - sol från morgon till kväll! Här bor du i ett barnvänligt och naturnära område med närhet till förskola, skola och busshållplats med kommunikationer som tar dig till Göteborg city på 30 min. Välkommen att anmäla dig på visning!

100 kvm, 4 rok

Månadsavgift:
5 285 kr inkl kallvatten, kabel-TV, garage & bredband
Typ:
Lägenhet
Boarea:
100 kvm
Våning:
0
Lägenhetsnummer:
23
Byggår:
1997
Driftskostnad:
1 125 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

4 rum

Boarea

100 kvm

Rumsbeskrivning
Hall

Du kliver in hallen med avhängningsmöjligheter åt höger. Här finner ni även trappen upp till ovanvåningen med bostadens samtliga sovrum. Här går väggarna i vitt med en naturinspirerad fondvägg. På golvet ligger ek-parkett som är genomgående för hela bostaden.

Kök

Ta höger i hallen och gör entré i bostadens kök i öppen planlösning med vardagsrummet vilket ger ljusa och rymliga ytor. Modernt vitt kök med goda förvaringsmöjligheter och en modern maskinpark som inkluderar kyl & frys i fullhöjd, inbyggd micro och ugn, diskmaskin(2017) samt induktionshäll med rostfri fläkt ovan. Mellan bänkskivan i träinspirerad laminat och de vita luckorna med silverhandtag finner ni stora kakelplattor i grå nyans - läckert! Vägghängd matbord med plats för 4 personer vilket ger mer arbetsyta för den kulinariskt intresserade.

Vardagsrum

På motsatt sida från köket finner du bostadens vardagsrum med gott om platts för stor soffhörna med bra tv-vägg. Från vardagsrummet tar ni er vidare ut till trädgården.

Uteplats/trädgård

Uteplats med mindre altan som övergår till gräsmatta(nyodlad 2018) som blir lagom gräsberikad till sommaren. Här ute finner utrymme för matplats och mindre loungehörna om så önskas. Smidigt att servera sena middagar tack vare smidig tillgång till kök och den sena kvällssolen - magiskt!

Badrum - entréplan

Stort och ljust badrum med tvättavdelning. Helkaklade väggar i behaglig ton som övergår till våtrumsmatta. Här inne finner du WC, tvättställ med spegelskåp ovan, dusch samt tvättmaskin(2017) och torktumlare(2013).

Sovrum

Ta trappen upp och du välkomnas till bostadens sovavdelning med genomgående ek-parkett. Tre bra sovrum varav ett master bedroom med goda förvaringsmöjligheter tack vare skjutdörrsgarderob. Räcker inte det finner du även en klädkammare på ovanvåningen med mycket gott förvaringsutrymme.

Badrum - övre plan

Även här uppe finner du ett stort badrum med badkar som ger möjligheten att ta ett varmt och skönt bad. Helkaklade väggar som övergår till våtrumsmatta. Här finner du även WC, tvättställ och belyst spegelskåp.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

0 av 0, hiss finns ej

Avgift

5 285 kr inkl kallvatten, kabel-TV, garage & bredband

Driftskostnad

13 500 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 12 000 kr
Försäkring: 1 500 kr
Beräknat antal personer: 2

Kommentar

Driftskostnader är individuella och varierar beroende av dina levnadsvanor och avtal med leverantörer.

Andel i föreningen

2,81056%

Andel av årsavgiften

2,81372%

Reparationsfond

0 kr

Tillträde

Omgående

Byggnad

Byggnadstyp

2-plans radhus

Byggnadsår

1997

Uppvärmning

Fjärrvärme

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 13 oktober 2008
Energiklass: -
Energiprestanda: 91 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Fönster: 2- och 3-glas

Fastighetsbeteckning

KÄRRA 18:17

Förening

Namn

Brf Västra Fladen

Om föreningen

Brf Västra Fladen grundades och byggdes 1998. Föreningen ligger i lugna Gerrebacka och består av 34 lägenheter, i en kombination av 3or, 4or och 5or. I föreningen bor en härlig blandning av unga, gamla och barnfamiljer.

Lägenheterna värms upp av fjärrvärme (som inte ingår i avgiften). Avtal för hushållsel tecknas av respektive hyresgäst (ingår inte i avgiften). Vatten betalas á conto i hyresavgiften och justeras vid årets slut efter den verkliga förbrukningen. Föreningen har ett avtal med ComHem för 100 Mbit/s bredband och tv vilket ingår i avgiften.

Läs mer om föreningen på deras hemsida: https://www.vastrafladen.se/

Organisationsform

Andelsrätt

Antal lägenheter

34

TV och Bredband

Tv och Bredband 100 Mbit/s ingår i avgiften.

Renoveringar

Taknocksöversyn 2017
Spolning och filmning av dräneringsrör 2017
Översyn av slänter 2017
Spolning och filmning av dräneringsrör 2016 - 2017
Taknocksöversyn 2016 - 2017
Mindre takarbete 2015
Ommålning fasader 2014
Översyn av tak och vindar 2013 - 2014
Ommålning 2005

Ekonomi

Amortering på föreningens lån sker enligt plan. För mer information, se lånenoten. Årsavgifterna planeras vara oförändrade närmaste året. Den ekonomiska förvaltningen sköts av Sveriges BostadsrättsCentrum (SBC).

Äkta/oäkta

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

Överlåtelseavgift

1138 kr

Pantsättningsavgift

455 kr

E-post

info@vastrafladen.se

Om området

Hisings Kärra - Gerrebacka

Gerrebacka är beläget i ett naturskönt område på norra Hisingen omgärdat av betesängar och fågelreservat. Här finns en underbar natur samtidigt som det är nära in till Göteborg centrum. De flesta husen är byggda under 2000-talet och det är en blandad bebyggelse med både friköpta hus och bostadsrättparhus.

Kommunikation

Rosa express tar dig snabbt in till centrala Göteborg. Bussen går från Gerrebacka via Kärra Centrum in till stan och vidare till Billdal. Från knutpunkten Klareberg finns ett antal andra bussar som tar dig till olika delar av stan.

Närservice

Kärra centrum finns på ca 1,5 kilometers avstånd. Där finns bland annat mataffär, bank, vårdcentral, sim- och sporthall samt bibliotek. Närhet till Bäckebol köpcenter och IKEA.

Karta

Hör av dig till Filip Radic för mer information!

Filip Radic

Filip Radic

Göteborg Hisingen

Reg. Fastighetsmäklare

Ansvarig mäklare

0737-48 00 71

filip.radic@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad