Fruktträdsgatan 9

Bilder

  • Såld!

Fruktträdsgatan 9 , Centrala Hisingen Hildedal , Göteborg

Välkommen till denna nyproducerade 1,5:a om 33 m² med härlig balkong i sydläge! Den smarta planlösningen gör att du blir av med sängen utan att det tar upp för många av dina kvadratmetrar och det kan lätt göras om så det upplevs som en mini-tvåa. Fullutrustat kök från Marbodal och helkaklat badrum med kombinationsmaskin. Här finns möjlighet till snabbt tillträde!

33 kvm, 1,5 rok

Månadsavgift:
2 420 kr inkl värme och Telia Triple Play
Typ:
Lägenhet
Boarea:
33 kvm
Våning:
2, hiss finns
Byggår:
2017
Driftskostnad:
200 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

1,5 rum

Boarea

33 kvm

Rumsbeskrivning
Allmänt

Välkommen till denna välplanerade bostad med klockren sovalkov och härlig balkong i soligt söderläge. Här är allt helt nytt och ett snabbt tillträde kan erbjudas vid behov!

Hall

Du kliver in i en rymlig hall som leder dig vidare in i bostaden. På vänster sida i hallen finns plats för avhängning och förvaring via en stor skjutdörrsgarderob. Till höger har vi bostadens badrum. Golvet består av ekparkett som sedan flyter vidare in genom hela lägenheten likaså är alla väggar målade i vitt.

Allrum

Vi går vidare in till allrummet som med sin öppna planlösning mot köksdelen gör att de 33 kvm upplevs betydligt större. Här är det lättmöblerat med gott om plats för både en rejäl soffa och matbord. Härifrån nås även balkongen i soligt söderläge. Här kommer många goa dagar att avnjutas!

Sovalkov

Sovalkoven är perfekt tilltagen och här får en stor säng plats utan problem. Alkoven har möjligheter om man vill, idag sitter en halvvägg med höjd på 1.40m där. Sätt upp hela väggen eller kanske ett fönster mellan vägg och tak så kommer det än mer att känns som en mini-tvåa.

Kök

Köket från Marbodal har stilrena vita luckor med rostfria handtag som bryts av snyggt med en grå bänkskiva i laminat. Mellan skåpen sitter vitt kakel och här finns en dubellho. Maskinparken är levererad från Siemens och består av häll, fläkt, ugn, kombinerad kyl/frys, micro samt diskmaskin.

Badrum

Det stora badrummet är helkaklat och fräscht. Stilrent med vitt kakel på väggarna och grå klinker på golvet. Utrustningen består av en rymlig duschhörna, toalett, handfat med kommod för förvaring samt spegelskåp med belysning. I badrummet finns även en kombinerad tvättmaskin och torktumlare. Mer välplanerad bostad om endast 33 kvadratmetrar är svårt att hitta! Varmt välkommna att boka in er för en visning!

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

2 av 5, hiss finns

Avgift

2 420 kr inkl värme och Telia Triple Play

Driftskostnad

2 400 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 1 236 kr
VA: 1 164 kr
Beräknat antal personer: 1

Kommentar

Föreningen har enhetsmätning av el och varmvatten vilket betalas genom schablonförbrukning på månadsavgiften. Den faktiska förbrukningen aviseras i efterskott kvartalsvis. Driftskostnader är individuella och beror på dina egna levnadsvanor och avtal med leverantörer.

Andel i föreningen

2,1102%

Andel av årsavgiften

2,1102%

Reparationsfond

0 kr

Tillträde

Snabbt tillträde möjligt

Byggnad

Byggnadstyp

Flerbostadshus

Byggnadsår

2017

Uppvärmning

Fjärrvärme

Ventilation

FTX, från- och tilluft med återvinning

Energideklaration

Ej utförd.
Energiklass: -

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Fastighetsbeteckning

Tuve 15:192

Övrigt

-Balkong
Stor balkong åt syd.

-Förråd
Finns i entrén, gallerbur.

-Parkering
Kan hyras utomhus. Föreningen har tillgång till 29 platser. Separat kö.

-Barnvagnsrum
Finns i entrén.

-Cykelrum
Finns även det i anslutning.

På gården finns utegym, sittplatser och grönytor att nyttja för de boende.

Förening

Namn

Brf Vildapeln

Om föreningen

Brf Vildapeln är Veidekkes sista etapp i Hildedal och består av två hus på Fruktträdsgatan med moderna lägenheter som kännetecknas av flexibla planlösningar. Inflyttning startar i dec 2017. Bostäderna har härliga ljusinsläpp och vackra utblickar. Alla med egen uteplats, balkong eller takterrass. Bostäderna utrustas bland annat med diskmaskin, spishäll, inbyggnadsugn, mikrovågsugn, kombimaskin eller tvättmaskin och torktumlare.

Föreningen byggs med Svanenmärkning och genomtänkta materialval vilket ger klimatsmarta hem med bra och tyst inomhusmiljö, låga uppvärmningskostnader och lång hållbarhet.

I avgiften ingår värme och vatten. Telia Triple-play. Obligatoriskt tillägg för varmvatten och el efter förbrukning.
Föreningen har gemensamt abonnemang för hushållsel. El och varmvatten debiteras efter faktisk förbrukning. Uppgifterna om kostnad avser normalförbrukning. Bostadsrättstillägg kommer ingå i föreningens fastighetsförsäkring.

Brf Vildapeln i Hildedal äger fastigheten Tuve 15:192 med adress Fruktträdsgatan 9 och 11. Föreningens fastighet består av två byggnader i fem våningar med sammanlagt 54 bostadsrättslägenheter. Byggnationen utförs genom totalentreprenad av Veidekke. Preliminär inflyttning november/december 2017.

Föreningens ekonomi: Den ekonomiska förvaltningen administreras av Veidekke.

Försäkring: Föreningens fastighet kommer vid färdigställandet att vara fullvärdesförsäkrad. Styrelseansvarsförsäkring och bostadsrättstillägg ingår.

Organisationsform

Bostadsrätt

Antal lägenheter

54

TV och Bredband

TV- och internetanslutning: TV: Telia Triple Play (digital-TV, IP-telefoni och bredband), ingår i avgiften.

Parkering

Föreningen har tillgång till 29 parkeringsplatser á 400 kr/mån med separat kö.

Renoveringar

Inget då föreningen är nybyggd hösten 2017

Ekonomi

Läs igenom ekonomiska planen

Äkta/oäkta

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

Juridisk person

Föreningen tillåter inte juridisk person

Överlåtelseavgift

1138 kr

Pantsättningsavgift

455 kr

Kontaktperson

Amila Kasuma

E-post

brfvildapeln@gmail.com

Övrigt

Till lägenheten hör ett förråd som är beläget på entréplan. I föreningen finns cykel- och barnvagnsförråd, miljörum samt återvinningsrum.

Om området

Centrala Hisingen Hildedal

I hjärtat av Hisingen ligger vår småstadsidyll i lugna och gröna omgivningar. På tomten låg tidigare en handelsträdgård, vars rika mylla tagits tillvara på genom att låta grönska vara Hildedals genomgående tema. Idén om så kallade trädgårdsstäder kommer från engelsmannen Ebenezer Howard, som på slutet av 1800-talet ville skapa en motvikt till storstädernas utbredning. Trädgårdsstaden skulle utgå från naturen, med variationer i såväl arkitektur som gatumönster. Gröna och lummiga Hildedal är beläget mellan Wieselgrensgatan och Tuvevägen i Göteborg, nära såväl shopping som rekreation och social service. Hildedal idag består av sju bostadsrättsföreningar och ett antal fristående villor. Det finns tre Riksbyggen-etapper och fyra JM-etapper. Riksbyggen-etapperna är Brf Hildedal, Brf Botanikern och Brf Floristen. Etapperna som JM byggt heter Brf Kamomillen, Brf Gulmåran, Brf Rödlöken och Brf Taklöken.

Kommunikation

Väldigt nära till busshållplats trafikerad av bl a stombus 17 - ca 10 min till Nordstan med buss

Närservice

Närhet till Backaplan med cirka 100 butiker. Wieselgrensplatsen och Kvilletorget har också ett stort utbud av affärer. Vid Kvilletorget har Polis, Försäkringskassa och Arbetsförmedlingen sin verksamhet. Vid Wieselgrensplatsen ligger Lundby Sjukhus.

Parkering

10 minuter på gatan - i vissa avdelade p-rutor 4 timmars parkering.
Till bostäderna hör oftast en p-plats till.

Karta

Hör av dig till Jonas Lindquist för mer information!

Jonas Lindquist

Jonas Lindquist

Göteborg Hisingen

Reg. Fastighetsmäklare, Franchisetagare

Ansvarig mäklare

0701-96 27 72

jonas.lindquist@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad