Penselgatan 10

Bilder

  • Såld!

Penselgatan 10 , Centrala Hisingen Kvillebäcken , Göteborg

ACCEPTERAT PRIS med snabbt tillträde! Välplanerad tvåa i nyskick med ett bra läge i Kvillebäcken närmast Backaplan och kollektivtrafiken. Bostaden erbjuder allt man kan önska så som golvvärme, egen tvättavdelning samt ett fullutrustat kök och är i stort sett i nyskick. Här är det bara att flytta in och ha det gott. Som pricken över i:et så finns här en stor balkong in mot gården (möjlighet till inglasning) samt att föreningen har en stor terrass i bästa solläge!

55,3 kvm, 2 rok

Månadsavgift:
3 465 kr inkl värme, kallvatten och Kabel-TV
Typ:
Lägenhet
Boarea:
55,3 kvm
Våning:
2, hiss finns
Byggår:
2014-2016
Driftskostnad:
519 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

2 rum

Boarea

55,3 kvm

Rumsbeskrivning
Generellt om bostaden

Välkommen till ett boende i toppklass med stor balkong om drygt 10 m², genomgående golvvärme, takterrass med magisk utsikt och badrum med tvättavdelning! Här andas det fortfarande nykänsla så det är bara att flytta in och njuta från dag ett. Snabbt tillträde är möjligt och vill du går det att glasa in balkongen.

Hall

Du kliver in i hallen med plats för ytterkläder direkt till vänster innan en platsbyggd garderob tar över. Direkt till höger nås bostadens läckra badrum. Bostaden är stilren med mestadels vita väggar och läckert parkettgolv i ek. Uppvärmningen sker genom vattenburen golvvärme så här finns inga element som gör möbleringen svårare.

Vardagsrum

Vardagsrum med utgång till stor balkong. Här har soffa och tv sin naturliga plats, rummet erbjuder även plats för ytterligare möblemang om så önskas. De dubbla glasdörrarna ut mot balkongen förser rummet med härligt ljusinsläpp och på sommarhalvåret kan känslan nästan fås av att du kollar på TV ute med båda dörrarna öppna.

Balkong

Härlig balkong om drygt 10,6m² i västerläge med utsikt mot innergården. Här ryms med lätthet ett matbord eller kanske en loungemöbel och grill för sköna kvällar i goda vänners lag. Många i föreningen har glasat in sina balkonger vilket såklart även finns möjlighet till här.

Kök

Köket är välutrustat och erbjuder allt du kan tänkas behöva för att lyckas med matlagningen. Köket är levererat från högkvalitativa HTH och består av vita luckor med rostfria handtag. Mellan över och underskåp sitter vita breda kakelplattor och det vita bryts av snyggt med en grå bänkskiva. Utrustningen består av diskmaskin, inbyggd micro, dubbelho, glaskeramikhäll och fläkt samt ugn. Framför köket finns plats för stor matplats om 6-8 personer.

Sovrum

Bostadens sovrum är lagom tilltaget och rymmer en dubbelsäng samt förvaringsmöbel eller skrivbord om så önskas. Härifrån nås även bostadens klädkammare som löser förvaringen på ett stiligt sätt.

Badrum

Badrummet är läckert och givetvis helkaklat med grå klinker och vitt kakel. Här finns utrustning i form av duschhörna, handdukstork, toalett, förvaringsskåp, handfat med kommod samt belyst spegel. Här finns även en praktisk tvättavdelning med tvättmaskin och torktumlare. En arbetsbänk ovan maskinerna samt överskåp gör vardagsbestyren lite enklare. Lägg där till skön golvvärme så har du ett badrum av toppklass! Varmt välkomna att boka in er för en visning av denna bostad!

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

2 av 10, hiss finns

Avgift

3 465 kr inkl värme, kallvatten och Kabel-TV

Driftskostnad

6 236 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 2 640 kr
VA: 1 596 kr
Försäkring: 2 000 kr
Beräknat antal personer: 2

Kommentar

Föreningen har enhetsmätning av el och varmvatten vilket betalas i samband med månadsavgiften. Driftskostnader är individuella och beror på dina egna levnadsvanor och avtal med leverantörer.

Andel i föreningen

0,8035%

Andel av årsavgiften

0,8035%

Reparationsfond

0 kr

Tillträde

Snabbt tillträde möjligt

Byggnad

Byggnadstyp

Flerbostadshus

Byggnadsår

2014-2016

Uppvärmning

Fjärrvärme - vattenburen golvvärme

Ventilation

FTX, från- och tilluft med återvinning

Energideklaration

Behövs ej för denna bostadstyp.

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Fastighetsbeteckning

Kvillebäcken 77:1 och 77:2

Övriga byggnader

BYGGNADSBESKRIVNING
Grund: Pålad betong
Stomme: Betongbjälklag
Balkonger: Betongplatta
Yttertak: Takduk ev. sedumtak
Hängrännor: Plåt
Lägenhetsskiljande väggar: Betong

Lägenhetsdörrar: Säkerhetsdörr
Balkongdörrar: Aluminium/trä
Innerväggar: Gips
Fönster: Aluminium/trä

Övrigt

Balkong
Stor balkong in mot gården om cirka 10,6 m². Kan glasas in.

-Förråd
Finns i källaren, nås via hiss eller trappor.

-Parkering
Parkering finns i garaget. Separat kö. Andra alternativ finns i området.

-Bra att veta:

-Föreningen har en stor takterrass att nyttja för de boende med hänförande utsikt och sol hela dagen.

-Föreningen har kollektivavtal med elleverantör. Du betalar för din förbrukade mängd el. Debiteras på månadsavin.

-Föreningen tillämpar enhetsmätning av varmvatten. Du betalar således för den mängd varmvatten du förbrukar. Debiteras på månadsavin.

-Barnvagnsrum finns i källaren.

-Cykelrum finns i källaren.

Förening

Namn

Brf Kvillebäcksparken

Om föreningen

Byggda av Ivar Kjellberg 2014- 2016 - inflyttning under 2016. 121 bostäder alla med bostadsrätt.

Vatten:
Kallvatten ingår i månadsavgiften.
Varmvatten: Separat mätare för individuell debitering

EL: El central med automatsäkring och jordfelsbrytare i varje lägenhet.
Separat mätare för individuell debitering - föreningen har elavtalet.

Uppvärmning: Fjärrvärme, vattenburen golvvärme. Ingår i månadsavgiften.

Ventilation: FTX, från - och tilluftsventilation med värmeåtervinning.

Huset uppfyller Miljöbyggnad silver.

Till varje lägenhet följer: Källarförråd har väggar av trådnät/plåt samt postfack i entréplan. Tidningsfack utanför varje lägenhetsdörr.

Bostäderna har gemensamma cykelrum, stor gemensam takterrass i uppgång Penselgatan 10.

Sophantering: Sopsugsanläggning med tre fraktioner, komposterbart, restavfall och tidningar. Dessutom finns ett separat återvinningsrum för boende i området.

Energideklaration av föreningens fastighet är planerad till april 2019.

Organisationsform

Bostadsrättsförening

Antal lägenheter

121

TV och Bredband

TV: TV genom fiber, grundutbud av TV-kanaler ingår månadsavgiften (SVT1, SVT2, Kunskapskanalen, barnkanalen, 4, SVT24, SVT1-HD, SVT2-HD, 4-HD)
Bredband/telefoni/ mer TV: Varje lägenhetsinnehavare tecknar separat abonnemang. Kostnader gällande extratillval utav TV, telefoni och bredband via Telenor

Parkering

Parkering: Garage om 44 platser i källarplan, infart från solventilsgatan. Kö-system tillämpas. Avgift för garageplats fn 1000 kr/mån.

Via Ivar Kjellberg Fastighets AB finns möjlighet att hyra garageplats på Rundbäcksgatan 10 samt Solventilsgatan 8 till en kostnad om ca 1 125 kr/mån. För vidare information och aktuell tillgång, vänligen ring 031-42 84 00 eller gå in på deras websida: https://ikfab.kjellberg.se/parkering.

I P-hus Kvilletorget kan man hyra parkering. För priser och tillgång se www.parkeringgoteborg.se.

Vid Backaplan (NetOnNet) finns det möjlighet att hyra parkeringsplats till en kostnad om ca 500 kr/månad. Det går ej att hyra någon specifik plats. Gå in på http://www.parkeringstjanst.se, ring 031 - 51 88 10 eller skicka ett mail till: hyra@parkeringstjanst.se för mer information.

Renoveringar

2017:
Föreningens takterrass har färdigställts.
Mottagare för fjärrstyrd öppning av garaget har installerats.
Brytskydd på alla källardörrar har monterats.

Ekonomi

Enligt samtal med ordföranden idag planeras ej någon avgiftshöjning för 2019+2020
2019-03-26

Äkta/oäkta

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

Juridisk person

Föreningen tillåter inte juridisk person

Delat ägande

Ja

Äger föreningen marken?

Ja

Överlåtelseavgift

1163 kr

Pantsättningsavgift

465 kr

Övrigt

Förskola i samma kvarter.

Om området

Centrala Hisingen Kvillebäcken

Kvillebäckens fantastiska läge möjliggör inte bara ett trevligt, modernt och miljösmart boende utan också en hög grad av flexibilitet. Området är byggt för och med stor hänsyn tagen till både gående och cyklister. Självklart finns besöksparkering på gatan. Kvartersgatorna är i huvudsak gångfartsgator med en maxhastighetsgräns på 30 km/h. Trottoaren är bred och placerad i solläge.
Kvillebäcksparken är grön med möjligheter till lek och rekreation. Inne i området finns små "pocketparker" och smitvägar inbyggda för spännande variation och spontana möten.
För dig som gillar att motionera till fots eller cykel finns Keillers park med stadens bästa utkikspunkt, Ramberget, Flunsåsparken gröna lunga och spännande Lindholmen samt Eriksberg att upptäckta. Att följa Kvillebäcken genom Kvilledalen är en särskild upplevelse, gamla sten- och bronsåldersboplatser till moderna köpcentrum. En av Göteborgs äldsta kyrkor, Tuve kyrka, och Sankt Jörgen SPA/Gothia Park arena, supermoderna anläggningar, möts här.
Botaniska bevarande arter som knölnaten, rikt fågelliv och rödlistad vattensalamander finns i naturen i Kvilledalen/Kvillebäcken.

Kommunikation

Kort gångavstånd till Hjalmar Brantingsplatsen/Backaplan - en av göteborgs största stor knutpunkt för buss och spårvagnstrafik.

Närservice

Ett stort utbud av närservice finns i och kring Kvillebäcken. Här hittar du Backaplan med ett stort och varierat utbud som ligger i direkt anslutning, charmiga Kvilletorget bidrar med många restauranger och småbutiker, gatorna i Långängen likaså och kring Wiselgrensplatsen finns både sjukhus, sportanläggning, affärer och stadsdelhus med bibliotek. Inom nya Kvillebäcken hittar du vår omskrivna Saluhall, apotek och vårdcentral. Mindre butikslokaler möjliggör för ett varierat utbud i takt med att området färdigställs.

Parkering

Besöksparkeringar på gatorna i området.

Karta

Hör av dig till Jonas Lindquist för mer information!

Jonas Lindquist

Jonas Lindquist

Göteborg Hisingen

Reg. Fastighetsmäklare, Franchisetagare

Ansvarig mäklare

0701-96 27 72

jonas.lindquist@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad