Sagogången 19

Bilder

  • Såld!

Sagogången 19 , Hisings Backa , Göteborg

Unik och totalrenoverad 4:a (2013) med helkaklat badrum inklusive bastu. Helkaklad gästtoalett samt nytt ljust kök med inbyggd ugn och mikro. Här finner du även två privata balkonger där du kan ta del av både morgon- och kvällssol samt grönskande utsikt! Välkommen att anmäla dig på visning!

96,5 kvm, 4 rok

Månadsavgift:
6 060 kr inkl värme, VA och kabel-TV (basutbud)
Typ:
Lägenhet
Boarea:
96,5 kvm
Våning:
2
Lägenhetsnummer:
314
Byggår:
1968
Driftskostnad:
333 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

4 rum

Boarea

96,5 kvm

Rumsbeskrivning
Allmänt

En och en halv trappa upp i populära Brf Sagogången ligger denna totalrenoverade fyra anno 2013. Egen ingång och två balkonger där du får ta del av både morgon- och kvällssol. Genomgående vita väggar och ekstavsparkett vilket är genomgående för stora delar av bostaden. Bostaden erbjuder tre bra sovrum och två helkaklade toaletter varav ett större badrum med bastu - one of a kind!

Hall

Hallen är en välplanerad yta med en rymlig skjutdörrsgarderob utrustad med speglar samt goda avhängnings- och förvaringsmöjligheter. Väggarna är beklädda i vit strukturtapet och på golvet ligger praktisk grå klinker som övergår till ekstavsparkett.

Kök

Till höger om entréhallen kommer du in i bostadens kök som har en stor matplats med vy ut i området. Vitt IKEA-kök från 2013 med en rostfri maskinpark som erbjuder inbyggd ugn och micro, kombi kyl & frys samt glaskeramikhäll med fläkt ovanför. Under överskåpen sitter spottar monterade som belyser det vita kaklet och ger bra ljus vid köksbestyren. Vid diskhon sitter en praktisk diskbänk i aluminium som är lätt att underhålla och i resterande delar i köket är bänkskivan marmorinspirerad. På golvet ligger lättskött klinker i beige ton. Här finns även en dörr till balkongen i västerläge med kvällssol där du kan ha både möblering och växter då den är mycket bred.

Vardagsrum

Rakt fram från hallen finns vardagsrummet som badar i ljus från det stora fönsterpartiet som nästan täcker hela väggen utåt balkongen. Ett rum som bjuder på vacker vy mot den fina bebyggelsen och naturen på husets östra sida. En av balkongerna ligger utanför vardagsrummet och ger ett fint uterum för sköna sommarkvällar med gott vin! Denna uteplats är dubbelt så stor som på entrésidan så även här kan du inreda, inte bara ett utan två uteplatser.

Sovrum

Lägenheten har tre sovrum - ett stort på entrésidan med skjutdörrsgarderob och två vid sidorna av vardagsrummet. I en av de mindre sovrummen finner du även utgång till balkongen öst. Samtliga rum erbjuder rum för minst en enkelsäng med tillhörande möblemang och plats för skrivbord.

Badrum

Badrummet anno 2013 är helkaklat och erbjuder dusch med immiga glasdörrar, hnaddukstork samt tvättställ med belyst spegelskåp. Här finner du även en tvättmaskin med kvarstående garanti. I taket sitter dimmerljus och under golvet ligger reglerbar golvvärme - en idyll för fötterna. Varför nöja sig där? I anslutning till badummet finns en föreningens enda bastu (godkänd) där du kan avnjuta många varma stunder i dessa kalla vintertider. Nedmonterbar indredning vilket gör att du enkelt kan byta till en jacuzzi. Reglerbart ljus tack vare dimmerljus även här inne! Ett unikt badrum som måste beskådas på plats!

Gästtoalett

I anslutning till hallen finner du bostadens praktiska och helkaklade gästtoallet anno 2013. Likt det stora badrummet kan du här finna WC, tvätställ med belyst spegelskåp.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

2 av 2, hiss finns ej

Avgift

6 060 kr inkl värme, VA och kabel-TV (basutbud)

Driftskostnad

4 000 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 2 000 kr
Försäkring: 2 000 kr
Beräknat antal personer: 2

Kommentar

Driftskostnader är individuella och varierar beroende av dina levnadsvanor och avtal med leverantörer.

Andel i föreningen

0,21526%

Andel av årsavgiften

0,25053%

Reparationsfond

1659 kr

Tillträde

enligt överenskommelse

Byggnad

Byggnadstyp

Flerfamiljshus

Byggnadsår

1968

Uppvärmning

Fjärrvärme

Ventilation

Självdrag

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 3 november 2008
Energiprestanda: 148 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Fönster: 2-glas

Fastighetsbeteckning

BACKA 41:7

Förening

Namn

Riksbyggen Brf Sagogången

Om föreningen

Fastigheten:
Föreningen innehar tomträtten till fastigheterna Backa 41:1-3, 41:6-9 samt 866:740:741 och 766:405 i Göteborgs kommun. På dessa tomter har uppförts bostadshus med sammanlagt 506 lägenheter, 64 hobbyrum, 2 lokaler samt 107 matförråd.

Gemensamhetsanläggningar:
Tvättstuga, hobbyrum, cykelförråd, återvinningsstation samt tillgång till bastu (nr. 7) och gym (nr. 50).

Fastighetsskötarexp. öppet Må-Fre 9:30-10:00 tel. 52 15 01

Bomnyckel går att låna på exp. mot en deponering på 500 kr.

Organisationsform

Bostadsförening

Antal lägenheter

506

TV och Bredband

Internetanslutning: Bredband via ComHem och fiberanslutning via Fiber 2, 250/250mbit (ingår). Går att uppgradera til 1000/1000mbit för 99kr/mån. Kabeltv via Com Hem

Parkering

Parkering:
P-plats, 132 st, går att hyra för 155 kr/månad.
Garageplats, 338 st, går att hyra för 275 kr/mån.
MC-plats, går att hyra för 130 kr/mån.
MC-garage, 8 st, går att hyra för 230 kr/mån.
Till parkeringarna är det separat kö.

Renoveringar

Se nedan hemsida för information angående renovering av avloppsstammar. www.renoveringsagogangen.se
För mer info maila: info@renoveringsagogangen.se

Ekonomi

Den ekonomiska förvaltningen sköts av Riksbyggen. Då föreningen startar med stamrenovering har styrelsen beslutat att höja avgiften med 4 % under tre år 2018-2020. Totalt med 12 %.

Äkta/oäkta

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

Juridisk person

Föreningen tillåter inte juridisk person

Överlåtelseavgift

1163 kr

Pantsättningsavgift

448 kr

Telefon

031-585580

E-post

styrelsen@sagogangen.se

Övrigt

Föreningen hyr även ut:
Hobbyrum, priset beror på storlek men ett på 11,5 kvm kostar 112 kr/mån och ett på 33 kvm kostar 322 kr/mån.
Matkällare, 10 kr/mån.

Om området

Hisings Backa

Backa har fram till 1960-talet varit utpräglat jordbrukssamhälle, känd som "Hisingens trädgård". Backabönderna åkte över älven för att sälja sina grönsaker och blommor på stadens torg. Under 1960- och 1970-talet byggdes Backa upp till den stadsdel den är idag - blandad bebyggelse med både småhus och flerfamiljshus med drygt 24000 personer bosatta. Här finns ett antal skolor, ett levande torg där man flera gånger om året anordnar aktiviteter och fina strövområden.

Kommunikation

De allmänna kommunikationerna är bra med bland annat stombussarna 18 och 19 som trafikerar Litteraturgatan.

Närservice

Selma Lagerlöfs torg ligger endast på några minuters promenadavstånd. Här finns ett bra utbud av butiker och annan service. Här finns bland annat Hemköp, apoteket, bibliotek, restauranger, tandläkare och det berömda fiskhuset. I närheten ligger även Backaplan och Bäckebols Homecenter.

Karta

Hör av dig till Filip Radic för mer information!

Filip Radic

Filip Radic

Göteborg Hisingen

Reg. Fastighetsmäklare

Ansvarig mäklare

0737-48 00 71

filip.radic@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad