Fruktträdsgatan 9

Bilder

  • Såld!
  • Nyproduktion

Fruktträdsgatan 9 , Centrala Hisingen Hildedal , Göteborg

Nu har vi en sprillans ny, rymlig tvåa med stor balkong i soliga sydväst till salu! På fjärde våning finner du denna luftiga lägenhet med mycket ljusinsläpp och grönskande omgivning. Smart planlösning som lätt kan delas av till ytterligare ett rum och bra avgift som innefattar värme, vatten samt Telia Triple-play! Ta chansen att flytta in med kort varsel som första boende i ett helt nytt hem!
Stombuss 17 stannar en bit bort och tar dig till Centralstationen på under 20 minuter.

64 kvm, 2 rok

Månadsavgift:
4 045 kr I avgiften ingår värme, kallvatten, Telia Triple-play
Typ:
Lägenhet
Boarea:
64 kvm
Våning:
4, hiss finns
Byggår:
2017
Driftskostnad:
500 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

2 rum

Boarea

64 kvm

Rumsbeskrivning
Allmänt

Välkommen till en nyproducerad två:a med stor balkong i soliga sydväst! På fjärde våning finner du denna luftiga lägenhet med mycket ljusinsläpp och grönskande omgivning. Smart planlösning som lätt kan delas av till ytterligare ett rum och avgift som innefattar det mesta!

Hall

Ni stiger in i hallen med gott om plats för klädavhängning direkt innanför dörren. Här finns även en rejäl skjutdörrsgarderob. Golvet är klätt i snygg ekparkett, vilket är genomgående i hela lägenheten. På er högra sida ligger badrummet.

Badrum

I badrummet sitter vitt kakel på väggarna och golvet är belagt med grått klinkers, vilket gör det både ljust och stilrent. Med vägghängd WC samt kommod är det dessutom luftigt och lättskött. Den väl tilltagna tvättavdelningen, utrustad med tvättmaskin, torktumlare samt en stor arbetsbänk, gör det enkelt att sätta tvättningen i system. Givetvis finns här även en duschhörna med vikbara väggar i glas och ett belyst spegelskåp.

Sovrum

Rakt fram från entrén ligger det väl tilltagna sovrummet, som inrymmer en dubbelsäng med tillhörande möblemang utan trängsel. När du öppnar dörren hit, möts du av ljuset från rummets stora fönsterparti, från vilket du kan se över Hildedal och hela vägen till Läppstiftet. I sovrummet finns en rejäl skjutdörrsgarderob som tar hand om all din klädförvaring. Väggarna är vita och golvet har samma ekparkett som resterande rum i lägenheten.

Kök

Fortsätt in i lägenheten och du når det moderna köket. Detta utgör mittpunkten i den öppna planlösningen mellan matsal och vardagsrum. Med allting nytt, finns här inget du saknar. Kyl och frys är i fullhöjd, arbetsytorna är stora och ugn och mikro är integrerade. Samtliga vitvaror är från kvalitativa Siemens och köket är levererat från Marbodal. Här känner ni er inte isolerade när ni lagar mat till middagsbjudningarna, utan ni kan hela tiden vara delaktiga i era gästers samtal, tack vare de öppna ytorna.

Matplats

Matplatsen är i direkt anslutning till köket och rymmer med lätthet ett bord för 8 personer invid det stora fönstret. Denna del är till och med så pass stor att den med enkelhet kan delas av till att vara ett separat sovrum. Som i övriga lägenheten, ligger här ekparkett och väggarna är vita.

Vardagsrum

Längst in i lägenheten ligger det ljusa vardagsrummet som med sina stora fönster, bildar nästan en tavla mot naturen utanför, vilken skiftar med årstidernas egna färger. Ställ in en stor soffgrupp och umgås! När ni vill känna även naturens doft, kliver ni ut på den väl tilltagna balkongen och andas in den friska luften. Balkongen erbjuder gott om plats för ett rejält loungemöblemang, från vilket ni kan lapa sol, eller bara njuta av utsikten större delen av dagen.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

4 av 5, hiss finns

Avgift

4 045 kr I avgiften ingår värme, kallvatten, Telia Triple-play

Driftskostnad

6 000 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 2 500 kr
VA: 2 000 kr
Försäkring: 1 500 kr
Beräknat antal personer: 2

Kommentar

Angivna driftskostnader är uppskattade och individuella. Din egen kostnad och förbrukning är beroende av dina levnadsvanor samt avtal med leverantörer.

Andel i föreningen

2,1102%

Andel av årsavgiften

2,1102%

Reparationsfond

0 kr

Tillträde

Snabbt tillträde möjligt

Byggnad

Byggnadstyp

Flerbostadshus

Byggnadsår

2017

Uppvärmning

Fjärrvärme

Ventilation

FTX, från- och tilluft med återvinning

Energideklaration

Ej utförd.
Energiklass: -

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Fastighetsbeteckning

Tuve 15:192

Övrigt

-Balkong
Stor balkong åt sydväst.

-Förråd
Finns i entrén, gallerbur.

-Parkering
Kan hyras utomhus. Föreningen har tillgång till 29 platser. Separat kö.

-Barnvagnsrum
Finns i entrén.

-Cykelrum
Finns även det i anslutning.

På gården finns utegym, sittplatser och grönytor att nyttja för de boende.

Förening

Namn

Brf Vildapeln

Om föreningen

Brf Vildapeln är Veidekkes sista etapp i Hildedal och består av två hus på Fruktträdsgatan med moderna lägenheter som kännetecknas av flexibla planlösningar. Inflyttning startar i dec 2017. Bostäderna har härliga ljusinsläpp och vackra utblickar. Alla med egen uteplats, balkong eller takterrass. Bostäderna utrustas bland annat med diskmaskin, spishäll, inbyggnadsugn, mikrovågsugn, kombimaskin eller tvättmaskin och torktumlare.

Föreningen byggs med Svanenmärkning och genomtänkta materialval vilket ger klimatsmarta hem med bra och tyst inomhusmiljö, låga uppvärmningskostnader och lång hållbarhet.

I avgiften ingår värme och vatten. Telia Triple-play. Obligatoriskt tillägg för varmvatten och el efter förbrukning.
Föreningen har gemensamt abonnemang för hushållsel. El och varmvatten debiteras efter faktisk förbrukning. Uppgifterna om kostnad avser normalförbrukning. Bostadsrättstillägg kommer ingå i föreningens fastighetsförsäkring.

Brf Vildapeln i Hildedal äger fastigheten Tuve 15:192 med adress Fruktträdsgatan 9 och 11. Föreningens fastighet består av två byggnader i fem våningar med sammanlagt 54 bostadsrättslägenheter. Byggnationen utförs genom totalentreprenad av Veidekke. Preliminär inflyttning november/december 2017.

Föreningens ekonomi: Den ekonomiska förvaltningen administreras av Veidekke.

Försäkring: Föreningens fastighet kommer vid färdigställandet att vara fullvärdesförsäkrad. Styrelseansvarsförsäkring och bostadsrättstillägg ingår.

Organisationsform

Bostadsrätt

Antal lägenheter

54

TV och Bredband

TV- och internetanslutning: TV: Telia Triple Play (digital-TV, IP-telefoni och bredband), ingår i avgiften.

Parkering

Föreningen har tillgång till 29 parkeringsplatser á 400 kr/mån med separat kö.

Renoveringar

Inget då föreningen är nybyggd hösten 2017

Ekonomi

Läs igenom ekonomiska planen

Äkta/oäkta

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

Juridisk person

Föreningen tillåter inte juridisk person

Överlåtelseavgift

1138 kr

Pantsättningsavgift

455 kr

Kontaktperson

Amila Kasuma

E-post

brfvildapeln@gmail.com

Övrigt

Till lägenheten hör ett förråd som är beläget på entréplan. I föreningen finns cykel- och barnvagnsförråd, miljörum samt återvinningsrum.

Om området

Centrala Hisingen Hildedal

I hjärtat av Hisingen ligger vår småstadsidyll i lugna och gröna omgivningar. På tomten låg tidigare en handelsträdgård, vars rika mylla tagits tillvara på genom att låta grönska vara Hildedals genomgående tema. Idén om så kallade trädgårdsstäder kommer från engelsmannen Ebenezer Howard, som på slutet av 1800-talet ville skapa en motvikt till storstädernas utbredning. Trädgårdsstaden skulle utgå från naturen, med variationer i såväl arkitektur som gatumönster. Gröna och lummiga Hildedal är beläget mellan Wieselgrensgatan och Tuvevägen i Göteborg, nära såväl shopping som rekreation och social service. Hildedal idag består av sju bostadsrättsföreningar och ett antal fristående villor. Det finns tre Riksbyggen-etapper och fyra JM-etapper. Riksbyggen-etapperna är Brf Hildedal, Brf Botanikern och Brf Floristen. Etapperna som JM byggt heter Brf Kamomillen, Brf Gulmåran, Brf Rödlöken och Brf Taklöken.

Kommunikation

Väldigt nära till busshållplats trafikerad av bl a stombus 17 - ca 10 min till Nordstan med buss

Närservice

Närhet till Backaplan med cirka 100 butiker. Wieselgrensplatsen och Kvilletorget har också ett stort utbud av affärer. Vid Kvilletorget har Polis, Försäkringskassa och Arbetsförmedlingen sin verksamhet. Vid Wieselgrensplatsen ligger Lundby Sjukhus.

Parkering

10 minuter på gatan - i vissa avdelade p-rutor 4 timmars parkering.
Till bostäderna hör oftast en p-plats till.

Karta

Hör av dig till Jonas Lindquist eller Kajsa Andersson för mer information!

Jonas Lindquist

Jonas Lindquist

Göteborg Hisingen

Reg. Fastighetsmäklare, Franchisetagare

Ansvarig mäklare

0701-96 27 72

jonas.lindquist@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad