Ångaren Indias Gata 12

Bilder

  • Såld!

Ångaren Indias Gata 12 , Eriksberg Sannegårdshamnen , Göteborg

Nu kan vi erbjuda er en galet läcker lägenhet om 114,5 kvm ombyggd från fyra till trea, vilket resulterat i en fantastisk öppenplanlösning som inbjuder till sociala tillställningar. Lägenheten har allt, oslagbar vattenkänsla, exklusiva materialval, trevlig inglasad balkong med ett klockrent söderläge, två badrum, enormt förråd. Allt detta paketerat i en stabil riksbyggen förening utan fasadbekymmer och allt önskvärda kring faciliteter. Goda möjligheter till båtplats utanför fönstret.

114,5 kvm, 4 rok

Månadsavgift:
7 637 kr inkl värme, VA och kabel-TV (basutbud)
Typ:
Lägenhet
Boarea:
114,5 kvm
Våning:
2, hiss finns
Byggår:
2007

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

4 rum

Boarea

114,5 kvm

Rumsbeskrivning
Kök

Marbodalkök från byggåret, Luckor i oljad ek, arbetsbänk i mörkgrå granit och diskbänk i rostfritt ovan ett vitt kalkel som stänkskydd. Induktionshäll, fläktkåpa, helintegrerad diskmaskin, inbyggd- Micro och varmluftsugn, Kyl och frys i fullhöjd.

Badrum

Helkaklat badrum med vitt matt kakel och antracitfärgat klinker med komfortvärme. Handfat, väggskåp, duschhörna med välvda glasdörrar och takdusch. Svart badkar med lejontassar blandare med takdusch. Tvättavdelning med tvättmaskin och torktumlare AEG:s bästa serie helt nya. Ovan en arbetsbänks med nedfälld ho, över och underskåp i med ekluckor. Badrummet har fransk balkong.

Toalett

Helkaklad toalett med vitt matt kakel och antracitfärgat klinker. Toalett handfat och väggskåp.

Övriga lägenheten

Vitmålade väggar med undantag för vissa fondtapeter. Genomgående ekparkett i hela lägenheten. Fönsterbänkar i natursten. Balkonggolvet är klätt med ljus marmormosaik med korrekt kompassros.

Välkommen till Sannegårdshamnen och Ångare Indias gata 12!

Ni möts av en rymlig ljus hall med gott om förvaring i en stor skjutdörrsgarderob. Från hallen når ni bostadens alla rum och ni slås direkt av en lång utsikt som landar mitt i Sannegårdens hamnbassäng.

På er högra sida finner ni en snygg helkaklad gästtoalett som går i ett stilrent snitt med och mörkgrått.

Vidare når ni det något mindre sovrummet som är ca 11 kvm. Här ryms både dubbelsäng och skrivbord utan problem. Förvaring har ni i en praktisk garderob. Här kan ni få utsikt över hamninloppet från huvudkudden!

Från hallen till vänster finner ni först ett väl tilltaget helkaklat badrum som också detta går i vitt och mörkgrått med inredning i snygg ek. Ni får både duschhörna och badkar med lejontassar, båda med takduschar. Ni får även en stor tvättavdelning med fina arbetsytor och gott om förvaring. Maskinerna är helt nya och kommer från AEG:s värstingserie. Badrummet har ett härligt ljusinsläpp från en fransk balkong med dekorativ fasettdekor.

Badrummet följs av en centralt placerad walk-in-closet följt av Master bedroom.

Master bedroom är ca 14 kvm och rymmer stor säng och övrigt möblemang. Förvaringsmöjligheter får ni gott om i tre platsbyggda garderober. Från fönstren blickar ni ut över de inre delarna av Sannegårdshamnen.

Mitt emot sovrummet ligger köket och vardagsrummet i en härligt öppen planlösning om totalt ca 50 kvm som vräker sig i skönt ljusinsläpp från tre väderstreck!

Köket är mycket välplanerat med bra arbetsytor, gott om förvaring och en matplats för en större familj. Luckorna är i oljad ek, en snygg arbetsb��nk i mörkgrå granit, maskinparken är komplett och kommer främst från AEG. Den öppna planlösningen mot vardagsrummet inbjuder till social matlagning i goda vänners lag!

Vidare har vi det storslagna vardagsrummet som löper längs hela byggnadens gavel och får ett gott ljusinsläpp och en utsikt över Sannegårdshamnen som är få förunnat. Här ryms soffgrupper och matsalsmöbel eller om ni har behov av ett extra sovrum så kan ni göra det. Ytor och fönster mot vattnet har ni gott om. Fördelen med att bo lagom högt upp blir väldigt tydlig - ni har ingen insyn men får en otrolig vattenkänsla. Var ni än står rummet så känns det lite som ni står mitt på kajen. Nuvarande ägare har sin båtplats 20 meter från sin tv-soffa!

Mellan vardagsrummet och matplatsen når ni den inglasade balkongen som är ca 8 kvm med ett riktigt soligt söderläge. Här har ni sol från tidig morgon till sen kväll. Utsikten är mot infarten till Sannegårdshamnen, älven och vackra Slottsberget. När Göteborgsvarvet går har ni absolut första parkett! Golvet på balkongen är klädd med en jättesnygg ljus marmormosaik med en kompassros som är inkalibrerad så det inte blir diskussioner om var väderstrecken går.

I källarplan väntar även ett stor källarförråd om ca 11kvm.

Föreningen är mycket stabil och erbjuder gästlägenhet, tvättstuga, kort kö till parkering och en ny fasad utan fuktproblem.

Varmt välkomna på visning och missa inte chansen att nu få förvärva en av Sannegårdshamnens riktiga pärlor!

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

2 av 3, hiss finns

Avgift

7 637 kr inkl värme, VA och kabel-TV (basutbud)

Andel i föreningen

2,0516%

Andel av årsavgiften

2,05163%

Reparationsfond

0 kr

Tillträde

Flexibelt

Byggnad

Byggnadstyp

Flerbostadshus

Byggnadsår

2007

Uppvärmning

Fjärrvärme

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 6 mars 2013
Energiprestanda: 126 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Fastighetsbeteckning

Sannegården 42:1

Övrigt

Rymlig källar förråd om ca 11 kvm.

Inglasad balkong om ca 8 kvm i söderläge.

Förening

Namn

Riksbyggen Brf Ångaren Artemis

Om föreningen

Riksbyggeförening byggd 2008 som omfattar 57 totalt bostadsrättslägenheter.

Det finns tvättstuga, cykelrum samt övernattningslägenhet om 4 sängplatser. Övernattningslägenheten ligger i uppgång 9 i entréplan och kostar fn 200:-/natt

Som bosatt i Brf Ångaren Artemis finns möjlighet att bli medlem i Västra Sannegårdshamnens båtklubb och hyra båtplats.

Organisationsform

Bostadsrättsförening

Antal lägenheter

57

TV och Bredband

Kabel-TV grundutbud ingår i månadsavgiften.

Parkering

47 parkeringsplatser i garage finns i mån om plats. Kostnad f.n. 700 kr/mån. Separat kö.

Renoveringar

Föreningen har renoverat sina fasader.

Ekonomi

Inga planerade.

Äkta/oäkta

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

Juridisk person

Föreningen tillåter inte juridisk person

Överlåtelseavgift

1138 kr

Pantsättningsavgift

448 kr

Kontaktperson

Håkan Chalmers

Övrigt

För medlemmar i Brf Ångaren Artemis finns möjlighet att bli medlem i Västra Sannegårdshamnens båtklubb.

Om området

Eriksberg Sannegårdshamnen

Norra Älvstranden är ett samlingsnamn på områden som ligger centralt på Hisingen i Göteborg utmed Göta älv. Från att ha varit ett område dominerat av varvsverksamheten har Norra Älvstranden under 1990- och 2000- talet utvecklats till Göteborgs största nya bostadsområde. Eriksbergshallen som förr inhyste Eriksbergsvarvets mekaniska verkstäder och maskinhallar inryms nu av en unik hotell- och konferensanläggning. Lindholmen Science Park ligger på fem minuters promenad österut.

Kommunikation

Kommunikationerna är mycket bra med bl.a. stombuss nr 16 som har täta turer i högtrafik, samt flera busslinjer mot bl.a. Frölunda Torg, centrum och Hjalmar Brantingsplatsen.

Dessutom går Älvsnabben från färjeläge Slottsberget som gör det väldigt smidigt att ta sig in till centrum.

Närservice

I Sannegårdshamnen har man närhet till det mesta. På promenadavstånd finner ni Eriksbergs köpcentrum med ett stort utbud av affärer och ett flertal caféer och restauranger längs med hamnen och kajen. Dessutom har du även närhet till inre Sannegårdshamnen centrum med bl.a. ICA Kvantum.

Parkering

Det finns tillgång till 2-timmars gästparkering längst med närliggande gator.

Karta

Hör av dig till Lars Norrgren för mer information!

Lars Norrgren

Lars Norrgren

Göteborg Hisingen

Reg. Fastighetsmäklare, Franchisetagare

Ansvarig mäklare

0736-55 99 59

lars.norrgren@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad