Rundbäcksgatan 6

Bilder

  • Såld!

Rundbäcksgatan 6 , Centrala Hisingen Kvillebäcken , Göteborg

Välkommen högst upp till våning fem och till denna fantastiska tvåa med stor balkong om ca 13 kvm i soldränkt söderläge. På balkongen kommer många sommarkvällar avnjutas i goda vänners lag och långbord är inget problem att få dit. Rundbäcksgatan ligger i en expansiv stadsdel där gammalt möter nytt och där huset stod klart i slutet av 2015 så lägenheten är i nyskick. Gården är gemytlig och mysig och erbjuder både ett orangeri och en lyxig spaavdelning för föreningens medlemmar. Dessutom finns här ett övernattningsrum att hyra för era långväga gäster. Här är det bara att flytta in och ha det gott!

52 kvm, 2 rok

Månadsavgift:
3 221 kr inkl värme, kabel-TV, bredband & telefoni
Typ:
Lägenhet
Boarea:
52 kvm
Våning:
5, hiss finns
Byggår:
2015
Driftskostnad:
146 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

2 rum

Boarea

52 kvm

Rumsbeskrivning
Hall

Väl inne i bostaden möts ni av en rymlig hall med plats för avhängning och möblemang. Lägenheten har genomgående ekparkettgolv och väggarna är målade i en ljus nyans som ger er en bra bas att spinna vidare på och inreda i vilken stil som passar er.

Vardagsrum & Kök

Vidare till höger från hallen möts ni av vardagsrummet som ligger i öppen planlösning med köket. Den öppna planlösningen ger lägenheten en luftig känsla med ett oslagbart ljusinsläpp som bara flödar fritt genom de höga och många fönstren. Här ryms såväl soffgrupp som matsalsmöbel och gott om plats för att socialisera sig. Köket som är levererat från Marbodal har vita luckor och de gedigna vitvarorna är från Bosch. Härifrån når ni den härliga balkongen i söderläge med utsikt över den lugna gården.

Sovrum

Lägenheten erbjuder ett stort sovrum med plats för dubbelsäng och en stor skjutdörrsgarderob stuvar undan det mesta.

Badrum

Badrummet har allt du kan önska dig, kommod och spegelskåp, wc samt duschhörna med glasdörrar. Här finns också en egen tvättavdelning med tvättmaskin och torktumlare från Bosch. Golvet är prytt med klinker och på väggarna sitter ett kakel.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

5 av 5, hiss finns

Avgift

3 221 kr inkl värme, kabel-TV, bredband & telefoni

Driftskostnad

1 752 kr/år

Driftskostnad, varav

VA: 1 752 kr
Beräknat antal personer: 1

Kommentar

Föreningen har abonnemang för vatten med undermätare i varje lägenhet. Kostnaden för egen förbrukning av kall- resp. varmvatten beräknas kvartalsvis utifrån verklig förbrukning. Nya vattenpriserna from 1/1-18 (gamla priser inom parantes) KV-16kr (14,60:-) VV-68kr (66:-).

Andel i föreningen

1,0037%

Tillträde

Enligt överenskommelse

Byggnad

Byggnadstyp

Flerbostadshus

Byggnadsår

2015

Uppvärmning

Fjärrvärme och radiatorer

Ventilation

FTX, från- och tilluft med återvinning

Energideklaration

Ej utförd.

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Fastighetsbeteckning

Göteborg Kvillebäcken 76:1, 76:3 och 76:4

Förening

Namn

Brf Trädriket 1

Om föreningen

Fastigheten:
Bostadsrättsföreningen äger fastigheten Göteborg Kvillebäcken 76:1, 76:3 och 76:4. Flerbostadshuset är byggt under 2015 av Derome. Adresserna i föreningen är Jöns Rundbäcks plats 1, 2, 3, Solventilsgatan 7 och Rundbäcksgatan 6. Det finns 90 st lägenheter om totalt 5102 kvm samt en bostadsrättslokal om 39 kvm.

Gemensamma ytor:
I källaren finner man garage, förråd, cykelrum, barnvagnsrum, hobbyrum och teknikrum och på gården finns ett orangeri samt ute-spa.
Tv, internet & telefoni:
Fastigheten är ansluten till fibernätet genom Bredbandsbolaget innehållande bredband, tv och telefoni. Detta innehåller TV-paket T-1 Bas, bredbandshastighet 10/1 samt telefon Mini.

Parkering:
Föreningen förfogar över 41 garageplatser, separat kö till samtliga platser. Föreningen förfogar även över 4 platser för MC/moped. Separata cykelboxar finns att hyra.

Övrigt:
Föreningen har separat enhetsmätning på varmvatten och kallvatten, detta faktureras kvartalsvis efter verklig förbrukning.

Organisationsform

Bostadsrätt

Antal lägenheter

90

Antal lokaler i föreningen

1

TV och Bredband

Föreningen ser över nya avtal gällande bredband, telefoni och tv. Förändringen skulle vid beslut träda i kraft 1/1-2018, beslut tas i november.

Det nya avtalsförslaget skulle innebära följande:
Bredband 250/100 + Telefon, T-1 Bas + BBB Stream, Premium Router. Månadsavgift: 254:-/lgh (kommer att ingå i lägenhetens månadsavgift)

Nuvarande avtal:
Bredband 10/1 + Telefon, T-1 Bas. Månadsavgift: 178:-/lgh (ingår i lägenhetens månadsavgift).

Ekonomi

Eventuell höjning av månadsavgiften på 76 kr om beslut tas om utökat bredband, tv samt telefonitjänst. Beslut väntas tas i november och trädas i kraft i januari.

Äkta/oäkta

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

Delat ägande

Ja

Äger föreningen marken?

Ja

Överlåtelseavgift

1120 kr

Pantsättningsavgift

448 kr

Övrigt

Föreningen har en väldigt informativ hemsida där ni kan läsa mer http://www.brftradriket.se/

Om området

Centrala Hisingen Kvillebäcken

Kvillebäckens fantastiska läge möjliggör inte bara ett trevligt, modernt och miljösmart boende utan också en hög grad av flexibilitet. Området är byggt för och med stor hänsyn tagen till både gående och cyklister. Självklart finns besöksparkering på gatan. Kvartersgatorna är i huvudsak gångfartsgator med en maxhastighetsgräns på 30 km/h. Trottoaren är bred och placerad i solläge.
Kvillebäcksparken är grön med möjligheter till lek och rekreation. Inne i området finns små "pocketparker" och smitvägar inbyggda för spännande variation och spontana möten.
För dig som gillar att motionera till fots eller cykel finns Keillers park med stadens bästa utkikspunkt, Ramberget, Flunsåsparken gröna lunga och spännande Lindholmen samt Eriksberg att upptäckta. Att följa Kvillebäcken genom Kvilledalen är en särskild upplevelse, gamla sten- och bronsåldersboplatser till moderna köpcentrum. En av Göteborgs äldsta kyrkor, Tuve kyrka, och Sankt Jörgen SPA/Gothia Park arena, supermoderna anläggningar, möts här.
Botaniska bevarande arter som knölnaten, rikt fågelliv och rödlistad vattensalamander finns i naturen i Kvilledalen/Kvillebäcken.

Kommunikation

Kort gångavstånd till Hjalmar Brantingsplatsen/Backaplan - en av göteborgs största stor knutpunkt för buss och spårvagnstrafik.

Närservice

Ett stort utbud av närservice finns i och kring Kvillebäcken. Här hittar du Backaplan med ett stort och varierat utbud som ligger i direkt anslutning, charmiga Kvilletorget bidrar med många restauranger och småbutiker, gatorna i Långängen likaså och kring Wiselgrensplatsen finns både sjukhus, sportanläggning, affärer och stadsdelhus med bibliotek. Inom nya Kvillebäcken hittar du vår omskrivna Saluhall, apotek och vårdcentral. Mindre butikslokaler möjliggör för ett varierat utbud i takt med att området färdigställs.

Parkering

Besöksparkeringar på gatorna i området.

Karta

Hör av dig till Jennifer Rådh för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad