Kockhedsvägen 8

Bilder

 • Bild på färdigt hus.
 • Planritning 3D Möblerad- entréplan

  Viss avvikelse kan förekomma.

  Skala och mått kan avvika från verkligheten.

 • Planritning 2D Omöblerad-entréplan

  Viss avvikelse kan förekomma.

  Skala och mått kan avvika från verkligheten.

 • Planritning 3D Möblerad-övervåning

  Viss avvikelse kan förekomma.

  Skala och mått kan avvika från verkligheten.

 • Planritning 2D Omöblerad-övervåning

  Viss avvikelse kan förekomma.

  Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fast Pris

5 500 000 kr

Bevaka slutpriset

Kockhedsvägen 8 , Halleröd-Rödbo , Göteborg

Varmt välkomna till Kockhedsvägen i Rödbo-Halleröd! På tomten kommer uppföras en fastighet i två plan om ca 209 kvm i boyta och fristående garage om ca 33 kvm. För visning och mer information om fastigheten kontakta Izabela Nowak 0703-550282. Huset säljs till fast pris. Först till kvarn gäller!

209 kvm, 8 rok

Typ:
1 familjs friliggande
Boarea:
209 kvm
Biarea:
0 kvm
Tomtarea:
1 243 kvm
Byggår:
2018
Fast Pris:
5 500 000 kr

Mer information

Visa objekt på karta

Visningar

Kontakta Izabela Nowak för visning 0703-550282.

Visa på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

8 rum varav 5 - 6 sovrum

Boarea

209 kvm

Rumsbeskrivning

Beskrivning av fastigheten:
Farstu i trä med tak och två pelare i trä. Plåttak.
Entrédörr med vita spegeldubbeldörrar och rutor med spröjs. På varsin sida om entrédörren finns fönster från golv till tak som bidrar till fint ljusinsläpp i hallen.
Hela entréplanet har en takhöjd om ca 2,5 m.

Entréplan:
Hall: möblerbar och luftig hall om ca 14,9 kvm med generös takhöjd om ca 4,8 m ända upp till taket på våning 2. Här finns två fristående garderober och gott om plats för hallmöbel, fler garderober och skoskåp. På golvet ligger ekparkett med vattenburen golvvärme som är genomgående för hela huset och båda våningsplanen. Det unika för fastigheten är att det finns golvvärme på båda våningsplanen. Vitmålade väggar och tak, även det genomgående för hela huset.

Vardagsrummet har många funktioner i ett hem. Oftast har man det för att se på tv, koppla av efter en arbetsdag eller umgås med familjen och era vänner. Husets vardagsrum ger dig och din familj alla möjligheter. Den öppna planlösningen mellan vardagsrum och kök bidrar till mycket generös sällskapsyta om ca 60 kvm med fönsterpartiet i tre väderstreck. Det ger rummet extra ljus och luftighet. Täljstenskaminen i vardagsrummet är inte enbart en mysfaktor kalla och regniga dagar det är också en viktig värmekälla. Det är en praktisk värmelagrande brasugn med varmluftscirkulation. Tack vare varmluftscirkulationen får du snabbt upp värmen redan från start. Ekparkett på golvet med golvvärme och ljus färgsättning på väggarna. Härifrån kommer ni ut till trädgården. Altan ingår ej i priset. Offert kan lämnas.

Köket är hemmets hjärta. Det är ofta det rummet man har som central punkt i ett hem då man tillbringar mycket tid i just köket varje dag. Därför är det otroligt viktigt att det inrett på ett sätt man tycker om och uppskattar. Köket är ca 21 kvm med generös matplats. Det gör det möjligt för er att umgås med familjen och era gäster under tiden ni lagar mat. Glasdörr med utgång till trädgården. Smakfull och stilren inredning av märket Epoq. Förslag köksluckor 1: Trend Light Green Trend är ett färgglatt kök med stilren design och rena linjer. Det finns 20 moderna kulörer att välja mellan, som sätter färg på din vardag. Förslag köksluckor 2: Fasett Classic White . Ekparkett på golvet med golvvärme och ljus färgsättning på väggarna. Kakel ovanför arbetsbänk, bänkskiva i laminat ingår, tillval bänkskiva i sten, rostfri diskho. Den maskinella parken är av märket Bosch: inbyggnadsugn vit, inbyggd micro vit, induktionshäll, kyl och frys i full höjd vit, integrerad diskmaskin vit. 5 års garanti på vitvarorna i köket.

Innanför köket finns tvättstugan som är praktiskt placerad med ingång från köket och trädgården. Klinker på golvet och helkaklade väggar. Här finns tvättmaskin och torktumlare av märket Siemens med
1 års garanti. Värmepump av märket IVT, städskåp. Rostfri tvättho samt bänkskiva på vilken du kan vika den nytvättade tvätten.

I anslutning till tvättstugan finns ett förråd om ca 1,6 kvm. Här kan du förvara hygienartiklar mm.

Badrummet i entréplanet är ca 4 kvm och nås från hallen. Helkaklade väggar och klinker med golvvärme. Dusch med vikbara glasväggar och takdusch. Smakfull och stilren inredning med tvättställsskåp och spegel ovanför. Snyggt och enkelt att hålla rent.

På detta plan finns även ett sovrum som är placerat direkt vid entrén och är ca 15,5 kvm stort. Här finns fyra fristående garderober. Ekparkett med golvvärme och ljus färgsättning på väggarna.

Den svängda trappan i ek från hallen leder er upp till övervåningen. På detta plan finns det fyra-fem sovrum, sällskapsrum och badrum.

Övervåningen:
Sovrummet är hemmets viktigaste rum. Här vill man kunna sova gott och komma till ro. Därför är det en fördel att de flesta sovrummen ligger på övervåningen bort från sällskapsytorna. Det största sovrummet är ca 15,3 kvm de övriga tre sovrummen är ungefär lika stora ca 11 kvm. Här finns också ett rum som är mindre än de andra och kan användas som sovrum, arbetsrum eller gästrum. Det är genomgående parkett i alla rummen med golvvärme och ljus färgsättning på väggarna. Varje sovrum är utrustat med garderober, i det stora sovrummet finns fyra fristående garderober och i de övriga rummen finns det två fristående garderober.

Badrummet på detta plan är ca 9 kvm och är utrustat med hörnbadkar Jamaica Spa, ett snyggt hörnbadkar i modern design för sköna avkopplande bad samt duschhörna. Helkaklade väggar och klinker med golvvärme. Stilren inredning och fönster.

Allrum/tv-rum om ca 25 kvm, perfekt samlingsrum för familjens yngre medlemmar där de kan umgås med sina vänner, spela spel, titta på tv eller läsa en bok i lugn och ro.

Övrigt: markarbeten som ingår i priset, finplantering med matjord av tomten, så grämatta. Anslutning till fiber ombesörjs av köparen.

Byggnad

Byggnadstyp

2-plansvilla

Byggnadsår

2018

Uppvärmning

IVT värmepump.

Ventilation

Ventilationssystem med återvinning.

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 15 oktober 2017
Energiklass: -
Energiprestanda: 44,6 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Grundläggning: Platta på mark
Grundmur: Betong
Stomme: Trä
Fasad: Trä
Fönster: 3-glas
Bjälklag: Trä
Tak: Cementtakpannor av märket Bender i valfri färg.
Utv. plåtarbete: Plåt

Fastighetsbeteckning

Kockhed 1:20

Övriga byggnader

Fristående kallgarage om ca 33 kvm med el.

Allmänt om fastigheten

Tomt

Areal: 1 243 kvm
Tomttyp: Trädgård

Vatten/avlopp

Enskilt VA, eget minireningsverk.

Samfällighet, servitut etc.

Andel i samfällighet/GA: Kockhed GA:2
Last, Ledningsrätt: Starkström, 1480K-2013F186
Last, Ledningsrätt: Tele/svagström, 1480K-2013F186
Last & Förmån, Officialservitut: Avlopp, 1480K-2017F246
Last & Förmån, Officialservitut: Avlopp, 1480K-2017F246

Om området

Halleröd-Rödbo

Tätorten Rödbo är en liten villaförort, om ca 900 invånare och stadsdel i Göteborgs kommun. Området är beläget på nordligaste spetsen av Hisingen mellan Nordre älv och Göta älv, 3 km söder om Kungälv och 19 km norr om Göteborg och ligger i Bohuslän i Rödbo socken. Primärområdet Rödbo tillhör stadsdelsnämndsområdet Norra Hisingen.
Rödboavtalet är ett avtal som ger möjlighet att välja skola och omsorg mellan Kärra/ Göteborg och Kungälv.
Rödbo socken tillhörde Norge fram till år 1658. Ursprungligen var det förenat med Säve församling, men fick på 1500-talet en egen kyrka vid Vedbacka. I samband med striderna vid Bohus fästning på 1640-talet förstördes kyrkan.
Under åren 1783-1940 fanns en färja vid Vedbacka, vilken ersattes med bro.
År 1974 förenades Rödbo med Göteborg.
I Rödbo erbjuds närhet till vacker natur, friluftsliv som passar både stora och små samt fiske i Göta Älv. Svankälla våtmarksområde erbjuder fina naturpromenader för alla tack vare den vackra stigen som är anpassad för barnvagnar och rullstolar.
Med 3 km från Kungälvs centrum finns närheten till allt. På vägen dit hittar ni även idylliska Fars hatt. Inom kommungränsen finns Kärra centrum med restauranger, butiker, tandvård, sim- och sporthall och bibliotek. Badplats finns endast 3,5 km bort vid Surtesjön. 400 meter från huset finns hållplatsen Eriksdal som tar dig till Göteborgs central på 25 minuter. Det är även snabbt och smidigt att med bil komma ut på E6:an söder eller norrut. I och med att området har en härlig idyll och nära till natur och goda kommunikationsmöjligheter till Kungälv och Göteborg har Rödbo blivit mycket populärt för barnfamiljer.

I närheten

Livsmedelsbutiker
Coop Konsum
2,1 km
Fiskmakarn i Kungsbacka AB
2,6 km
Köpcentrum & Gallerior
Surte Centrum
2,1 km
Affärshuset Surte Centrum KB
2,1 km
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Friarelyckan 55 förskola
2,2 km
Friarelyckan 53 förskola
2,2 km
Grundskolor
Surteskolan
2,2 km
Bohusskolan
3,1 km
Gymnasium
Norra Vuxengymnasiet
5,7 km
Angereds Sporthall Idrottshall
5,7 km
Banker
Handelsbanken Hisings Kärra
3,9 km
Forex Bank AB
4,6 km
Sport- & Idrottsanläggningar
Lillekärrshallen Idrottshall
3,8 km
Kärra Sim- och Sporthall
3,9 km

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Bli kontaktad av mäklaren

* Obligatoriskt

Jag vill komma på visning

* Obligatoriskt

Jag vill bevaka slutpriset

* Obligatoriskt

Hör av dig till Izabela Nowak för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,05 % 1,55 %
3 år 1,95 % 1,65 %
Ansök om lånelöfte