Rundbäcksgatan 4

Bilder

  • Såld!

Rundbäcksgatan 4 , Centrala Hisingen Kvillebäcken , Göteborg

Stilfull gavellägenhet med ett fantastiskt genomgående ljusinsläpp från de stora fönsterpartierna. Öppen planlösning mellan vardagsrum och kök som förlängs i en härlig balkong i soliga söderläge med plats för både soffa och matbord. Här trivs ni med vackra materialval, välplanerade ytor med klädkammare och maxat med garderober.

Gångavstånd till allt ni behöver, både Kvillebäcken och Backaplans utbud ligger runt hörnet med butiker och service samt perfekta kommunikationer som snabbt tar er runt Göteborg. Förskola finns på gatan intill, Kvillebäcksparken är precis utanför samt trevliga gångstråk till grönområden.

Välkomna på visning!

83 kvm, 3 rok

Månadsavgift:
4 157 kr inkl värme, VA, Comhem triple play
Typ:
Lägenhet
Boarea:
83 kvm
Våning:
3, hiss finns
Lägenhetsnummer:
11201
Byggår:
2015

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

3 rum

Boarea

83 kvm

Rumsbeskrivning
Hall

Hall med platsbyggd förvaring som lämnas kvar, avhängning samt bekväma lådor att lägga undan skor, mössor och vantar. I den inre hallen finns det platsbyggda garderober och dessutom en klädkammare. Så förvaring finns det gott om!

Badrum

Stort badrum med tvättavdelning. Ljus klinker på golvet och vitt kakel på väggarna, ett fönster bidrar med extra ljus. Här finns wc, kommod, spegelskåp, dusch med vikbara dörrar, tvättmaskin och torktumlare från Husqvarna. Ovan tvättmaskin och torktumlare ligger en bekväm bänkskiva och här sitter lite extra förvaringsskåp.

Sovrum 1

Första sovrummet är även det minsta men ändå rymligt. Här finns idag en skjutdörrsgarderob och en större säng. På golvet ligger en ekparkett och på väggarna är det vitmålat. Fint ljusinsläpp och skönt norrläge i sovrummen, en snygg detalj är att fönsterbrädena är av marmor.

Sovrum 2

Andra sovrummet ligger i samma läge som första sovrummet och har samma materialval. Detta rummet är större och rymmer en stor säng med tillhörande möblemang. Här finns tre garderober.

Kök

Köket är väldigt praktiskt och stilrent i vitt utförande. Både städskåp och skafferi finns, så även en kyl i fullhöjd och en frys i fullhöjd. Luckorna är klassiskt vita med rostfria handtag, bänkskiva i ljust trä och rostfritt samt ett vitt kakel ovanför. Maskinparken är vit och från Husqvarna, diskmaskin, ugn och micro är givetvis integrerade.

Vardagsrum

Tack vare gavelläget får vi fönster i två väderstreck in i vardagsrum, det är dessutom i öppen planlösning in mot kök men ändå lättmöblerat och rymligt. På golvet ligger en ekparkett och på väggarna är det vitmålat precis som i övriga bostaden. Rejäla möbler ryms här och stora middagsbjudningar är inget problem! Här når ni även bostadens stora balkong i söderläge mot den lugna gården.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

3 av 5, hiss finns

Avgift

4 157 kr inkl värme, VA, Comhem triple play

Andel i föreningen

1,1135%

Andel av årsavgiften

1,12052%

Tillträde

Enligt överenskommelse

Byggnad

Byggnadsår

2015

Uppvärmning

Fjärrvärme

Energideklaration

Ej utförd.

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Fastighetsbeteckning

Kvillebäcken 76:2

Förening

Namn

Brf Pärllöken

Om föreningen

Föreningen består av tre bostadshus om totalyta 8 048 kvm varav 6 837 kvm är bostadsyta. Adresserna är Rundbäcksgatan 4, Penselgatan 14 samt Solventilsgatan 1. I föreningen finns lägenhetsförråd, cykelförråd och barnvagns-/rullstolsrum. Trevlig innergård med grillplats.

Organisationsform

Bostadsrättsförening

Antal lägenheter

110

TV och Bredband

Fastigheten har bredband, digital-TV och bedbandstelefoni via ComHem.

Parkering

Föreningen förfogar över 45 st garageplatser, månadskostnaden är 1000 kr per plats. Det finns även MC-garage, kostnaden för att hyra en plats är 500 kr/mån. I dagsläget är det kö.

Renoveringar

2018 gjordes en OVK-besiktning

Ekonomi

Under 2018 höjde föreningen sin amorteringsplan för sina lån.

Äkta/oäkta

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

Juridisk person

Föreningen tillåter inte juridisk person

Delat ägande

Ja

Äger föreningen marken?

Ja

Överlåtelseavgift

1138 kr

Pantsättningsavgift

455 kr

Övrigt

Föreningens tekniska förvaltning sker genom MBA Fastighetsservice, byggnades ekonomiska förvaltning sjer genom SBC Göteborg.

Viktiga dokument

Om området

Centrala Hisingen Kvillebäcken

Kvillebäckens fantastiska läge möjliggör inte bara ett trevligt, modernt och miljösmart boende utan också en hög grad av flexibilitet. Området är byggt för och med stor hänsyn tagen till både gående och cyklister. Självklart finns besöksparkering på gatan. Kvartersgatorna är i huvudsak gångfartsgator med en maxhastighetsgräns på 30 km/h. Trottoaren är bred och placerad i solläge.
Kvillebäcksparken är grön med möjligheter till lek och rekreation. Inne i området finns små "pocketparker" och smitvägar inbyggda för spännande variation och spontana möten.
För dig som gillar att motionera till fots eller cykel finns Keillers park med stadens bästa utkikspunkt, Ramberget, Flunsåsparken gröna lunga och spännande Lindholmen samt Eriksberg att upptäckta. Att följa Kvillebäcken genom Kvilledalen är en särskild upplevelse, gamla sten- och bronsåldersboplatser till moderna köpcentrum. En av Göteborgs äldsta kyrkor, Tuve kyrka, och Sankt Jörgen SPA/Gothia Park arena, supermoderna anläggningar, möts här.
Botaniska bevarande arter som knölnaten, rikt fågelliv och rödlistad vattensalamander finns i naturen i Kvilledalen/Kvillebäcken.

Kommunikation

Kort gångavstånd till Hjalmar Brantingsplatsen/Backaplan - en av göteborgs största stor knutpunkt för buss och spårvagnstrafik.

Närservice

Ett stort utbud av närservice finns i och kring Kvillebäcken. Här hittar du Backaplan med ett stort och varierat utbud som ligger i direkt anslutning, charmiga Kvilletorget bidrar med många restauranger och småbutiker, gatorna i Långängen likaså och kring Wiselgrensplatsen finns både sjukhus, sportanläggning, affärer och stadsdelhus med bibliotek. Inom nya Kvillebäcken hittar du vår omskrivna Saluhall, apotek och vårdcentral. Mindre butikslokaler möjliggör för ett varierat utbud i takt med att området färdigställs.

Parkering

Besöksparkeringar på gatorna i området.

Karta

Hör av dig till Jennifer Rådh för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad