Arvesgärde 12

Bilder

  • Såld!

Arvesgärde 12 , Hisingen - Tuve , Göteborg

Kanontvåa i Brf Måsängen! Lägenheten är belägen en trappa upp och har en inglasad balkong i västerläge med kvällssol! Bostaden har ett superfräscht nyrenoverat kök från 2017 och stambytt badrum. Om detta inte var nog ingår bredband, varmvatten och digital-TV i avgiften och tvättstuga finns i samma hus!
Välkommen att kontakta Jonas Lindquist om du har några frågor.

62 kvm, 2 rok

Månadsavgift:
4 216 kr inkl värme, VA, Digital-TV och bredband
Typ:
Lägenhet
Boarea:
62 kvm
Våning:
1
Lägenhetsnummer:
66
Byggår:
1964-65
Driftskostnad:
333 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

2 rum

Boarea

62 kvm

Rumsbeskrivning
Allmänt

Välkommen till denna fina 2:a om 62 kvm i populära Arvesgärde, Brf Måsängen! Lägenheten är belägen en trappa upp och har härlig inglasad balkong i västerläge med kvällssol! Bostaden har ett superfräscht nyrenoverat kök från 2017 och stambytt helkaklat badrum. Om detta inte var nog ingår bredband, varmvatten och digital-TV i avgiften.

Hall

Du kliver in i en rymlig hall med plats för både avhängning och möblemang. Här finns fantastiska förvaringsmöjligheter via 6st platsbyggda garderober. Från hallen når du vardagsrummet till vänster, sovrummet rakt fram och till höger finns lägenhetens kök och badrum. På golvet ligger laminat och väggarna är vitmålade.

Kök

Det stilrena och eleganta köket har en matplats för 4-5 personer invid fönster. Köket är nytt sedan 2017 och har vit inredning med rostfria handtag. De ljusa bryts snyggt av med en grå bänkskiva i slitstarkt laminat och stänkskyddet består av grått kakel. Maskinparken är välutrustad med induktionshäll, varmluftsugn, fläkt, kyl/frys, inbyggd micro samt en helintegrerad diskmaskin. På golvet ligger samma laminat som i hallen och väggarna är målade i vitt. Från köket nås den inglasad balkong belägen åt väster.

Balkong

Balkongen är rymlig och inglasad för att kunna nyttjas större delen av året. På sommaren kan glaspartierna med enkelhet öppnas upp för den som önskar och här kan du njuta av kvällssolen i härligt västerläge. Perfekt när du kommer hem från jobbet!

Sovrum

Sovrummet är generöst utformat och rymmer dubbelsäng samt förvaringsmöbler om garderoberna i hallen mot förmodan inte skulle vara tillräckligt. Här är väggar vitmålade med en fondtapet och på golvet ligger laminat. Du har även från sovrummet utgång till lägenhetens härliga balkong.

Vardagsrum

Vardagsrummet är stort och ljust med bra ljusinsläpp från stora fönsterpartier. Här ryms både tv-hörna och matplats om man så önskar. Väggarna är målade vitt med en fondtapet och på golvet ligger parkett.

Badrum

Från hallen nås lägenhetens helkaklade badrum som renoverades av föreningen i samband med stambytet 2012. Här har vi grå klinker på golvet och på väggarna sitter vitt kakel med en dekorrand i svart. Utrustningen består av dusch med vikbara glasväggar, handfat, toalett, spegelskåp samt en handdukstork. Badrummet är förberett för tvättmaskin för den som uppskattar enkelhet i vardagen. Varmt välkomna att boka in er för en visning!

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

1 av 3, hiss finns ej

Avgift

4 216 kr inkl värme, VA, Digital-TV och bredband

Driftskostnad

4 000 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 2 500 kr
Försäkring: 1 500 kr
Beräknat antal personer: 3

Kommentar

Driftskostnader är individuella och varierar beroende av dina levnadsvanor och avtal med leverantörer.

Andel i föreningen

0,30278%

Andel av årsavgiften

0,30283%

Reparationsfond

0 kr

Byggnad

Byggnadstyp

Flerbostadshus

Byggnadsår

1964-65

Uppvärmning

Fjärrvärme

Ventilation

Självdrag

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 26 juni 2008
Energiklass: -
Energiprestanda: 129 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Fastighetsbeteckning

Tuve 10:121

Övrigt

-Balkong
Inglasad balkong i västerläge med mycket sol.

-Förråd
Finns i källaren.

-Tvättstuga
Finns i huset i entréplanet.
Mattvätt finns även det inom föreningen.

-Parkering
Kan hyras utomhus för 120 kr/månad (utan el) 210 kr/månad (med el). Separat kö. Föreningen har även garage för 390 kr/mån. Separat kö. Det finns även garage för MC och moped för 50 respektive 100 kr/månad.

-Bra att veta:

I månadsavgiften ingår värme, vatten, kabel-TV och bredband (200/200 Mbit/s).

Anslutningar:
TV från ComHem. I avgiften ingår 17 analoga kanaler, 11 fasta digitala kanaler och 8 valfria digitala kanaler. Internet via NetAtOnce.

Barnvagnsrum finns i entrén.

Cykelrum finns.

Besök gärna föreningens utomordentliga hemsida med mycket information!

www.masangen.se/

Förening

Namn

Brf Måsängen Tuve

Om föreningen

Fastigheter och lägenhet/lokaluppgifter:
Föreningen äger fastigheterna Tuve 119-122. Fastigheterna bebyggdes 1964-1965 och består av 8 fristående flerbostadshus i fyra våningar samt en panncentral. I panncentralen finns fastighetsexpedition, styrelsekontor, föreningslokal samt en mattvätt. Föreningen upplåter 304 lägenheter med bostadsrätt. Fastigheternas adress är Arvesgärde 9-24 i Göteborg.

Lägenhetsfördelning:
64 st 1 rok
112 st 2 rok
88 st 3 rok
40 4 rok

Gemensamhetslokaler:
Till lägenheten hör ett källarförråd. Via föreningen har man också tillgång till barnvagnsförråd, cykelförråd, mattvätt och tvättstuga med torkrum. Det finns även en festlokal att hyra för föreningens medlemmar. Festlokalen är placerad i mitten av området, Arvesgärde.

Förvaltning:
SBC Sveriges BostadsrättsCentrum sköter:
Ekonomisk förvaltning
Lägenhetsförvaltning

Föreningen sköter i egen regi:
* Teknisk förvaltning

Besök gärna föreningens hemsida: www.masangen.se

Organisationsform

Bostadsförening

Antal lägenheter

304

TV och Bredband

Bredbandskapaciteten som ingår i avgiften är 200/200Mbit från NetAtOnce.
TV-utbud består av 17 analoga kanaler, 11 fasta digitala kanaler och 8 valfria digitala kanaler.

Parkering

Parkering:
P-plats går att hyra för 120kr utan elstolpe och för 210 kr med elstolpe. I dagsläget finns det lediga p-platser. Det finns även garageplatser i föreningen, men till dessa är det lång kö.

Renoveringar

Se föreningens hemsida.

Äkta/oäkta

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

Juridisk person

Föreningen tillåter inte juridisk person

Överlåtelseavgift

1138 kr

Pantsättningsavgift

455 kr

E-post

styrelsen@masangen.se

Om området

Hisingen - Tuve

Tuve ligger mitt på Hisingen på gränsen mellan den tätbebyggda staden i söder och landsbygden i norr. Tuve-Säve ingår i stadsdelsförvaltningen Norra Hisingen och omfattar området från Bäckedalen i söder till Säve i norr vilket gör stadsdelen till en av de geografiskt största i Göteborgs kommun.

Stadsdelen har många vackra naturområden som till exempel Hökälla naturområde och Hisingsparken, som är Göteborgs största parkområde.

Nära till två golfbanor - St Jörgen resp. Albatross.

Kommunikation

Från Centralstationen går buss nr 17 till Tuve Centrum med en restid på cirka 20 min samt bussarna 35, 36 och 39 till Säve station. För övriga busstider och transporter se www.vasttrafik.se.

Närservice

Tuve Torg är ett ur servicesynpunkt komplett torg som förutom torgets rikliga utbud av varor även kan erbjuda det mesta inom kommunal service. Torget har vårdcentral, bibliotek, tandläkare och kulturhus. Matbutikerna ICA och Willys finns även på torget. Här finns även Tuve ishall, 4-H gård och fina strövområden med elljusspår som även kan ta dig in till Centrala Hisingen.

Det finns kultur- och fritidsaktiviteter för alla åldrar i Norra Hisingen. Kulturpunkten i Tuve innehåller bibliotek, kulturskola, tidningscafé och fritidsgård.

Karta

Hör av dig till Jonas Lindquist för mer information!

Jonas Lindquist

Jonas Lindquist

Göteborg Hisingen

Reg. Fastighetsmäklare, Franchisetagare

Ansvarig mäklare

0701-96 27 72

jonas.lindquist@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad