Brunnehagen 50

Bilder

  • Såld!
  • Lekplats nära bostaden!
  • Planritning 2D

    Viss avvikelse kan förekomma.

    Skala och mått kan avvika från verkligheten.

  • Nytt ljust kök med rostfria vitvaror!
  • Vackra Hisingsparken med motionsslingor
  • Brunnehagen

Brunnehagen 50 , Hisingen - Tuve , Göteborg

Snart finns möjligheten att förvärva en insynsskyddad 3:a i goa Brunnehagen. Här har vi ett av de bättre lägena på plan 2 med utsikt över radhusen. Öppnare planlösning än normalt, stambytt helkaklat badrum med både golvvärme och tvättmaskin, renoverat ljust kök samt nyligen utbyggd söderbalkong! Bättre än såhär blir det inte.
Hör av dig för mer information!

80 kvm, 3 rok

Månadsavgift:
4 625 kr inkl värme, kallvatten och kabel-tv (basutbud)
Typ:
Lägenhet
Boarea:
80 kvm
Våning:
2
Lägenhetsnummer:
351
Byggår:
1971
Driftskostnad:
491 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

3 rum

Boarea

80 kvm

Rumsbeskrivning
Allmänt

Nu har du möjlighet att köpa denna trea, två trappor upp i Brunnehagen med ett kanonläge i föreningen. Bostaden är genomgående i fint skick med en utbyggd, inglasad balkong åt syd med sol hela dagen tills den går ned. Genomgående bra skick och i stort sett bara att flytta in.

Hall

Du kliver in i den ljusa öppna hallen som erbjuder utrymme för utmärkt avhängning och förvaring. Innanför ytterdörren ligger mörk laminat som övergår till ljus laminat. Väggarna är tapetserade ljust.

Kök

Det ljusa köket är nyligen renoverat med stilrena matarialval. Här erbjuds rejält med arbetsytor och förvaring tack vare att det finns skåp och bänkskivor på båda sidor samt även borta vid matplatsen. Matplatsen rymmer 4-6 personer invid fönster med utsikt mot innergården. Köksluckorna är vita med mörka bänkskivor. Mellan över- och underskåp sitter vitt kakel och självklart finns här även belysning. Maskinparken bidrar med kyl/frys i fullhöjd, fläkt, häll, inbyggd ugn och micro, dubbelho samt en integrerad diskmaskin. På golvet ligger mörk laminat och väggarna är vita.

Vardagsrum

Vardagsrummet beläget åt syd är generöst och rymmer både tv-hörna och matplats eller arbetsplats om man så önskar. Med fönster åt söder och väster ges här ett härligt ljusinsläpp. Den mer öppna planlösningen mot hallen skapar en härlig rymd i detta rum. Väggarna är tapetserade och på golvet ligger laminat.

Sovrum 1

Det stora sovrummet är väldigt rymligt. Här erbjuds förvaring i dagsläget ingen förvaring men gott om yta för det finns vid behov om klädkammaren precis utanför inte räcker till. Väggarna är vita och laminat ligger på golvet.

Sovrum 2

Det mindre sovrummet nås från köket och har utgång till härlig balkong åt söder. Här finns plats för dubbelsäng och en stor garderob löser förvaringen. Här har vi vita väggar med en brun fondtapet och på golvet ligger laminat. Balkongen som är belägen åt syd har både utsikt över radhusområdet och grönskan. Här har under 2017 byggts ut och glasats in. Mellan de två sovrummen ligger en klädkammare med mycket plats för avhängning och förvaring.

Badrum

Bostadens badrum är såklart även det i toppskick och renoverades i samband med stambytet 2012/2013. Här är det helkaklat med grå klinker på golvet och vita breda kakelplattor på väggarna. Utrustningen består av dusch med vikbara väggar i glas, vägghängd toalett, belyst spegelskåp, kommod med tvättställ, handdukstork samt lyxig golvvärme (tillval). Förutom detta finns även en egen tvättmaskin för att underlätta vardagsbestyren. Tvättstuga finns även det såklart i föreningen om man hellre vill nyttja den.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

2 av 3, hiss finns ej

Avgift

4 625 kr inkl värme, kallvatten och kabel-tv (basutbud)

Driftskostnad

5 900 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 2 500 kr
VA: 1 800 kr
Försäkring: 1 600 kr
Beräknat antal personer: 2

Kommentar

Föreningen har enhetsmätning av el och varmvatten vilket betalas i samband med månadsavgiften. Driftskostnader är individuella och beror på dina egna levnadsvanor och avtal med leverantörer.

Andel i föreningen

0,27975%

Andel av årsavgiften

0,26665%

Reparationsfond

0 kr

Tillträde

Snabbt tillträde möjligt

Byggnad

Byggnadstyp

Flerfamiljshus

Byggnadsår

1971

Uppvärmning

Fjärrvärme

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 24 november 2008
Energiklass: -
Energiprestanda: 168 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Fastighetsbeteckning

Tuve 51:11

Övrigt

Balkong
Balkong som nyligen byggts ut och glasats in. Åt syd.

-Förråd
Finns i källaren.

-Tvättstuga
Finns i samma uppgång i långhusen.

-Parkering
Parkering finns framför husen och kostar: utan el-stolpe: 125 kr/mån, med el-stolpe: 250 kr/mån. Till parkeringsplatserna är det separat kö.

-Bra att veta:

-Föreningen har kollektivavtal med elleverantör. Du betalar för din förbrukade mängd el. Debiteras på månadsavin.

-Föreningen tillämpar enhetsmätning av varmvatten. Du betalar således för den mängd varmvatten du förbrukar. Debiteras på månadsavin.

-Barnvagnsrum finns i entrén.

-Cykelrum finns i närheten.

-Bastu finns att nyttja på Brunnehagen 39.

-Fritidslokal finns att hyra för tillställningar.

Förening

Namn

Riksbyggen Brf Tuvehus nr 6

Om föreningen

Föreningen innehar tomträtten till tomterna Tuve 51:1-3, Tuve 12:23 samt Tuve 12:32 med adress Brunnehagen 1-59. På dessa tomter har år 1970-72 uppförts bostadshus med sammanlagt 425 lägenheter.

Bra gemensamma tvättstugor på flera platser inom föreningen. Föreningen har en föreningslokal och bastu att boka. Till lägenheten hör ett källarförråd och cykelrum finns på flera platser.

Organisationsform

Bostadsförening

Antal lägenheter

425

Antal lokaler i föreningen

1

TV och Bredband

I månadsavgiften ingår kabel-TV via Canal Digital (basutbud).
Bredband tecknas separat av lägenhetsinnehavaren, förberett via Bredbandsbolaget(FiberLan). Föreningen för diskussioner om gemensamt upphandlat avtal för TV och bredband.

Parkering

P-plats finns på 343 avgiftsbelagda parkeringsplatser med respektive utan el-anslutning - separat kö - uthyrning söks direkt via Riksbyggen EKC i Västerås. P-plats utan el 125 kr/mån och med el 250 kr/mån. Det finns även bra möjligheter för MC och mopedparkering. Föreningen har även 29 stycken gästparkeringar samt 3 stycken handikapplatser.

Renoveringar

Föreningen följer en underhållsplan som uppdateras årligen.
2012/13 Utfördes det största renoveringsprojektet i föreningens historia. Nya badrum, avloppsstammar, fastighets-el i alla lägenheter och allmänna utrymmen, nya fläktar och tilläggsisolering på vindarna.
2016 genomfördes fasadarbeten.
2017/18 Föreningens balkonger byggs ut och glasas in.

Ekonomi

Balkongutbyggnaden innebar att avgiften höjdes med 3% i oktober 2017 samt 3% 1 juli 2018. I övrigt inga kända.

Äkta/oäkta

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

Juridisk person

Föreningen tillåter inte juridisk person

Äger föreningen marken?

Nej, innehar tomträtt.

Överlåtelseavgift

1163 kr

Pantsättningsavgift

465 kr

Kontaktperson

Lars-Göran Larsson

Övrigt

Hemförsäkring bekostas av bostadsrättsinnehavarna och bostadsrättstillägg bekostas kollektivt av föreningen.

Besök gärna föreningens hemsida: http://www.tuve6.se/

Om området

Hisingen - Tuve

Tuve ligger mitt på Hisingen på gränsen mellan den tätbebyggda staden i söder och landsbygden i norr. Tuve-Säve ingår i stadsdelsförvaltningen Norra Hisingen och omfattar området från Bäckedalen i söder till Säve i norr vilket gör stadsdelen till en av de geografiskt största i Göteborgs kommun.

Stadsdelen har många vackra naturområden som till exempel Hökälla naturområde och Hisingsparken, som är Göteborgs största parkområde.

Nära till två golfbanor - St Jörgen resp. Albatross.

Kommunikation

Från Centralstationen går buss nr 17 till Tuve Centrum med en restid på cirka 20 min samt bussarna 35, 36 och 39 till Säve station. För övriga busstider och transporter se www.vasttrafik.se.

Närservice

Tuve Torg är ett ur servicesynpunkt komplett torg som förutom torgets rikliga utbud av varor även kan erbjuda det mesta inom kommunal service. Torget har vårdcentral, bibliotek, tandläkare och kulturhus. Matbutikerna ICA och Willys finns även på torget. Här finns även Tuve ishall, 4-H gård och fina strövområden med elljusspår som även kan ta dig in till Centrala Hisingen.

Det finns kultur- och fritidsaktiviteter för alla åldrar i Norra Hisingen. Kulturpunkten i Tuve innehåller bibliotek, kulturskola, tidningscafé och fritidsgård.

Karta

Hör av dig till Jonas Lindquist för mer information!

Jonas Lindquist

Jonas Lindquist

Göteborg Hisingen

Reg. Fastighetsmäklare, Franchisetagare

Ansvarig mäklare

0701-96 27 72

jonas.lindquist@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad