Penselgatan 10

Bilder

  • Såld!

Penselgatan 10 , Centrala Hisingen Kvillebäcken , Göteborg

Välplanerad och gaveltvåa med inglasad balkong i Brf Kvillebäcksparken. Flytta in lagom till skolstart och bo här i ett av Göteborgs mest eftertraktade område med oslagbar närhet till shopping och kollektivtrafik.

50,6 kvm, 2 rok

Månadsavgift:
3 174 kr inkl värme, kallvatten och Kabel-TV
Typ:
Lägenhet
Boarea:
50,6 kvm
Våning:
2, hiss finns
Byggår:
2016
Driftskostnad:
360 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

2 rum

Boarea

50,6 kvm

Rumsbeskrivning

Välkommen till Penselgatan 10 som präglas av välplanerade kvadratmetrar. Med ett komfortabelt och expansivt läge i Kvillebäcken erbjuds denna praktiska tvåa med stor härlig inglasad balkong om ca 10 kvm!

Ni möts av en trevlig hall med plats för avhängning - takhöjden är 2,60 m - ljus och rymd. Här finns fem praktiska garderober som går från golv till tak. Lägenheten har genomgående mattlackad ekparkett och golvlister i ek. Väggarna är målade i vitt. Vackra fönsterbänkar i äkta natursten.

Vidare njuter vi av ett ljust vardagsrum med fönster i två väderstrevk, ett ut mot gården och mot gatan. Rummets storlek gör det till ett underbart rum för både avkoppling och umgänge. Här ryms såväl soffgrupp som köksmöbel och gott om plats för att socialisera sig. Balkongen ligger i bekvämt västerläge och är inglasad så blir som ett extra rum året om. I öppen planlösning med vardagsrummet ligger det moderna köket från Myresjökök med rostfri maskinpark från Cylinda. Inredningen består av vita skåpsluckor, grå laminatbänkskiva och vitt kakel. Utrustat med kyl och frys i fullhöjd, en inbyggd ugn, induktionshäll, inbyggd micro, fläkt samt en diskmaskin.

Lägenheten erbjuder ett rymligt sovrum med ekparkett på golvet och vita väggar. Djup fönsternisch med stenskiva på fönsterbrädet. Här ryms både dubbelsäng och en skjutdörrsgarderob finns där idag. Fönster åt norr gör rummet naturligt svalt och som bäddat för en god nattsömn.

Badrummet har allt du kan önska dig, tvättmaskin och torktumlare med ovanliggande bänkskiva, handduksvärmare, toalett, handfat med kommod och spegel samt en duschhörna med glasdörrar. Praktisk förvaring finns här i tre väggskåp. Mörkgrått klinker på golvet med golvvärme och vitt kakel på väggar dessutom ett fönster som ger er ett naturligt ljus i badrummet.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

2 av 10, hiss finns

Avgift

3 174 kr inkl värme, kallvatten och Kabel-TV

Driftskostnad

4 320 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 2 844 kr
VA: 1 476 kr

Kommentar

VA avser varmvatten, fakturering sker från verklig förbrukning.

Andel i föreningen

0,7362%

Tillträde

Enligt överenskommelse

Byggnad

Byggnadstyp

Flerbostadshus

Byggnadsår

2016

Uppvärmning

Fjärrvärme - vattenburen golvvärme

Ventilation

FTX, från- och tilluft med återvinning

Energideklaration

Ej utförd.

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Fastighetsbeteckning

Kvillebäcken 77:1 och 77:2

Övriga byggnader

BYGGNADSBESKRIVNING
Grund: Pålad betong
Stomme: Betongbjälklag
Balkonger: Betongplatta
Yttertak: Takduk ev. sedumtak
Hängrännor: Plåt
Lägenhetsskiljande väggar: Betong

Lägenhetsdörrar: Säkerhetsdörr
Balkongdörrar: Aluminium/trä
Innerväggar: Gips
Fönster: Aluminium/trä

Övrigt

Balkong ca 9,9 m2
Källarförråd

Förening

Namn

Brf Kvillebäcksparken

Om föreningen

Byggda av Ivar Kjellberg 2014- 2016 - inflyttning under 2016. 121 bostäder alla med bostadsrätt.

Vatten:
Kallvatten ingår i månadsavgiften.
Varmvatten: Separat mätare för individuell debitering

EL: El central med automatsäkring och jordfelsbrytare i varje lägenhet.
Separat mätare för individuell debitering - föreningen har elavtalet.

Uppvärmning: Fjärrvärme, vattenburen golvvärme. Ingår i månadsavgiften.

Ventilation: FTX, från - och tilluftsventilation med värmeåtervinning.

Huset uppfyller Miljöbyggnad silver.

Till varje lägenhet följer: Källarförråd har väggar av trådnät/plåt samt postfack i entréplan. Tidningsfack utanför varje lägenhetsdörr.

Bostäderna har gemensamma cykelrum, stor gemensam takterrass i uppgång Penselgatan 10.

Sophantering: Sopsugsanläggning med tre fraktioner, komposterbart, restavfall och tidningar. Dessutom finns ett separat återvinningsrum för boende i området.

Energideklaration av föreningens fastighet är planerad till april 2019.

Organisationsform

Bostadsrättsförening

Antal lägenheter

121

TV och Bredband

TV: TV genom fiber, grundutbud av TV-kanaler ingår månadsavgiften (SVT1, SVT2, Kunskapskanalen, barnkanalen, 4, SVT24, SVT1-HD, SVT2-HD, 4-HD)
Bredband/telefoni/ mer TV: Varje lägenhetsinnehavare tecknar separat abonnemang. Kostnader gällande extratillval utav TV, telefoni och bredband via Telenor

Parkering

Parkering: Garage om 44 platser i källarplan, infart från solventilsgatan. Kö-system tillämpas. Avgift för garageplats fn 1000 kr/mån.

Via Ivar Kjellberg Fastighets AB finns möjlighet att hyra garageplats på Rundbäcksgatan 10 samt Solventilsgatan 8 till en kostnad om ca 1 125 kr/mån. För vidare information och aktuell tillgång, vänligen ring 031-42 84 00 eller gå in på deras websida: https://ikfab.kjellberg.se/parkering.

I P-hus Kvilletorget kan man hyra parkering. För priser och tillgång se www.parkeringgoteborg.se.

Vid Backaplan (NetOnNet) finns det möjlighet att hyra parkeringsplats till en kostnad om ca 500 kr/månad. Det går ej att hyra någon specifik plats. Gå in på http://www.parkeringstjanst.se, ring 031 - 51 88 10 eller skicka ett mail till: hyra@parkeringstjanst.se för mer information.

Renoveringar

2017:
Föreningens takterrass har färdigställts.
Mottagare för fjärrstyrd öppning av garaget har installerats.
Brytskydd på alla källardörrar har monterats.

Ekonomi

Enligt samtal med ordföranden idag planeras ej någon avgiftshöjning för 2019+2020
2019-03-26

Äkta/oäkta

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

Juridisk person

Föreningen tillåter inte juridisk person

Delat ägande

Ja

Äger föreningen marken?

Ja

Överlåtelseavgift

1163 kr

Pantsättningsavgift

465 kr

Övrigt

Förskola i samma kvarter.

Om området

Centrala Hisingen Kvillebäcken

Kvillebäckens fantastiska läge möjliggör inte bara ett trevligt, modernt och miljösmart boende utan också en hög grad av flexibilitet. Området är byggt för och med stor hänsyn tagen till både gående och cyklister. Självklart finns besöksparkering på gatan. Kvartersgatorna är i huvudsak gångfartsgator med en maxhastighetsgräns på 30 km/h. Trottoaren är bred och placerad i solläge.
Kvillebäcksparken är grön med möjligheter till lek och rekreation. Inne i området finns små "pocketparker" och smitvägar inbyggda för spännande variation och spontana möten.
För dig som gillar att motionera till fots eller cykel finns Keillers park med stadens bästa utkikspunkt, Ramberget, Flunsåsparken gröna lunga och spännande Lindholmen samt Eriksberg att upptäckta. Att följa Kvillebäcken genom Kvilledalen är en särskild upplevelse, gamla sten- och bronsåldersboplatser till moderna köpcentrum. En av Göteborgs äldsta kyrkor, Tuve kyrka, och Sankt Jörgen SPA/Gothia Park arena, supermoderna anläggningar, möts här.
Botaniska bevarande arter som knölnaten, rikt fågelliv och rödlistad vattensalamander finns i naturen i Kvilledalen/Kvillebäcken.

Kommunikation

Kort gångavstånd till Hjalmar Brantingsplatsen/Backaplan - en av göteborgs största stor knutpunkt för buss och spårvagnstrafik.

Närservice

Ett stort utbud av närservice finns i och kring Kvillebäcken. Här hittar du Backaplan med ett stort och varierat utbud som ligger i direkt anslutning, charmiga Kvilletorget bidrar med många restauranger och småbutiker, gatorna i Långängen likaså och kring Wiselgrensplatsen finns både sjukhus, sportanläggning, affärer och stadsdelhus med bibliotek. Inom nya Kvillebäcken hittar du vår omskrivna Saluhall, apotek och vårdcentral. Mindre butikslokaler möjliggör för ett varierat utbud i takt med att området färdigställs.

Parkering

Besöksparkeringar på gatorna i området.

Karta

Hör av dig till Jennifer Rådh för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad