Långängen 9

Bilder

  • Såld!

Långängen 9 , Centrala Hisingen Kvillebäcken , Göteborg

Nyproducerad exklusiv trea med stor uteplats! Lägenheten har genomgående kvalitativa materialval och påkostat kök och badrum där även marmordetaljer finns! Badrummet har också kombinerad tvättmaskin och torktumlare.

Fantastiskt läge alldeles intill Kville Saluhall där du kan köpa färskt bröd på morgonen och på samma gata har du tillgång till gym, kaféer, butiker och på andra sidan ligger även apotek och ett bibliotek. Finns en förskola precis gatan intill. Bussen utanför tar er in till Centralstationen på bara 8 minuter där ni kan strosa runt i stan med dess butiker och restauranger.

Snabbt tillträde kan ske!

66 kvm, 3 rok

Månadsavgift:
3 840 kr inkl värme, vatten, Triple Play från ComHem
Typ:
Lägenhet
Boarea:
66 kvm
Våning:
1, hiss finns
Lägenhetsnummer:
3101
Byggår:
2017
Driftskostnad:
416 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

3 rum

Boarea

66 kvm

Rumsbeskrivning

Välkommen till denna nyproducerade trea som präglas av ett härligt ljusinsläpp och välplanerade kvadratmetrar. Lägenheten har genomgående kvalitativa materialval och påkostat kök och badrum där även marmordetaljer finns, badrummet har också kombinerad tvättmaskin och torktumlare. Fantastiskt läge alldeles intill Kville Saluhall där du kan köpa färskt bröd på morgonen och på samma gata har du tillgång till gym, kaféer, butiker och på andra sidan ligger även apotek och ett bibliotek. Finns en förskola precis gatan intill. Bussen utanför tar er in till Centralstationen på bara 8 minuter där ni kan strosa runt i stan med dess butiker och restauranger.

Hallen är stor och plats för av hängning med ljusa väggar och lackad ekparkett. Det fina golvet och ljusa väggarna finns genomgående i hela lägenheten. Vidare njuter vi av en modern planlösning med väldisponerade och öppna ytor.

Härligt ljust vardagsrum med två stora spröjsade fönster som ger fint ljusinsläpp, breda sandfärgade fönsterbräden. Halvöppen planlösning mellan kök och vardagsrum, rummets storlek gör det till ett underbart rum för både avkoppling och umgänge. Här ryms såväl en soffgrupp och matsalsmöbler och gott om plats för att socialisera sig. Bakom väggen från vardagsrummet finner vi köket med vita skåpsluckor, skiffermönstrad laminatskiva och bra skåpsförvaring.

Uteplatsen har en bra storlek på 11 kvm, där du med gott utrymme kan möblera i olika vinklar och inreda med vackra gröna växter. Från uteplatsen har man god sikt ut mot innergården som håller på att färdigställas i skrivande stund och ska vara klar efter sommaren, där man har koll på barnen som leker och det byggs även en mysig plats för alla att umgås på.

Lägenheten erbjuder två sovrum där båda ligger mot innergården. I det ljusa större sovrummet får man plats med en dubbelsäng och du har dagsljus från fönstret samt altandörren hela dagen. I det mindre rummet får man plats med en mindre säng och förvaring, man kan även göra detta rummet till en fantastisk klädkammare eller ett kontorsrum, välj vid behov.

Badrummet har vitt kakel på väggarna med en fondvägg i vit marmoriserad granitkeramiska plattor och har allt du kan önska dig, kommod och spegelskåp, toalett samt dusch med vikbara duschdörrar. Här finns också en tvättavdelning med kombinerad tvättmaskin och torktumlare med tillhörande grå laminatskiva som arbetsbänk.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

1 av 5, hiss finns

Avgift

3 840 kr inkl värme, vatten, Triple Play från ComHem

Driftskostnad

5 000 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 3 000 kr
Försäkring: 2 000 kr
Beräknat antal personer: 2

Kommentar

Driftskostnader är individuella och beror på dina egna levnadsvanor och avtal med leverantörer.

Andel i föreningen

0,8717%

Andel av årsavgiften

1,1299%

Tillträde

Enligt överenskommelse

Byggnad

Byggnadstyp

Flerbostadshus

Byggnadsår

2017

Uppvärmning

Fjärrvärme

Energideklaration

Ej utförd.
Energiklass: -

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Fastighetsbeteckning

Kvillebäcken 2:6

Övrigt

Lägenheten disponeras som 3 rok men enligt föreningens lägenhetsförteckning är bostaden registrerad som 2 rok.

Förening

Namn

Brf Piazza

Om föreningen

Brf Piazza i Kvillebäcken består av fyra flerbostadshus med 113 st. bostadsrätter samt 4 lokaler.
Byggår:2017
Uppvärmning: Fjärrvärme

Förvaltare: Föreningens ekonomiska förvaltning sköts av SBC
Ekonomi samt månadsavgiften: Värme, vatten och TriplePlay (Comhem:s basutbud Digital-TV, Internet & bredbandstelefoni) ingår i månadsavgiften.
Föreningen har Individuell enhetsmätning för el och varje medlem betalar för sin egen förbrukning.

Försäkring: Fastigheten är fullvärdeförsäkrad i Moderna Försäkringar. Bostadsrättstillägg ingår i fastighetsförsäkringen. Medlemmar behöver enbart teckna en hemförsäkring.

Organisationsform

Bostadsrätt

Antal lägenheter

113

Antal lokaler i föreningen

4

TV och Bredband

Kabel-TV/Bredband: Fastigheten är ansluten till fibernät. Leverantör är ComHem.

Parkering

Parkering: Föreningen har 46st parkeringsplatser samt 4st motorcykelplatser i garaget som ligger under gården och delvis under ett av husen. Utvalda platser är utrustade med uttag för elbil. 1000kr/mån för p-plats och 500kr/mån för MC-plats. Inga lediga p-platser i dagsläget, separat kö. MC-platser finns.

Äkta/oäkta

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

Juridisk person

Föreningen tillåter inte juridisk person

Delat ägande

Ja

Äger föreningen marken?

Ja

Överlåtelseavgift

1138 kr

Pantsättningsavgift

455 kr

Övrigt

Övriga utrymmen: Barnvagnsrum-/rullstolsrum finns i anslutning till samtliga trapphus. Gemensamma cykelförråd finns i hus nr 2 och 4 samt i byggnader på gården.
Till samtliga lägenheter hör ett källarförråd.

Om området

Centrala Hisingen Kvillebäcken

Kvillebäckens fantastiska läge möjliggör inte bara ett trevligt, modernt och miljösmart boende utan också en hög grad av flexibilitet. Området är byggt för och med stor hänsyn tagen till både gående och cyklister. Självklart finns det garage för bilen och besöksparkering på gatan. Kvartersgatorna är i huvudsak gångfartsgator med en maxhastighetsgräns på 30 km/h. Trottoaren är bred och placerad i solläge.
Kvillebäcksparken är grön med möjligheter till lek och rekreation. Inne i området finns små "pocketparker" och smitvägar inbyggda för spännande variation och spontana möten.
För dig som gillar att motionera till fots eller cykel finns Keillers park med stadens bästa utkikspunkt, Ramberget, Flunsåsparken gröna lunga och spännande Lindholmen samt Eriksberg att upptäckta. Att följa Kvillebäcken genom Kvilledalen är en särskild upplevelse, gamla sten- och bronsåldersboplatser till moderna köpcentrum. En av Göteborgs äldsta kyrkor, Tuve kyrka, och Sankt Jörgen SPA/Gothia Park arena, supermoderna anläggningar, möts här.
Botaniska bevarande arter som knölnaten, rikt fågelliv och rödlistad vattensalamander finns i naturen i Kvilledalen/Kvillebäcken.
Läs mer om området under fliken "Dokument och Länkar" under länken "Om Kvillebäcken".

Kommunikation

Kort gångavstånd till Hjalmar Brantingsplatsen/Backaplan - en av göteborgs största stor knutpunkt för buss och spårvagnstrafik.

Närservice

Ett stort utbud av närservice finns i och kring Kvillebäcken. Här hittar du Backaplan med ett stort och varierat utbud som ligger i direkt anslutning, charmiga Kvilletorget bidrar med många restauranger och småbutiker, gatorna i Långängen likaså och kring Wiselgrensplatsen finns både sjukhus, sportanläggning, affärer och stadsdelhus med bibliotek. Inom nya Kvillebäcken hittar du vår omskrivna Saluhall, apotek och vårdcentral. Mindre butikslokaler möjliggör för ett varierat utbud i takt med att området färdigställs.

Parkering

Besöksparkeringar på gatorna i området.

Karta

Hör av dig till Jennifer Rådh för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad