Arvesgärde 6

Bilder

  • Såld!
  • Välkommen till Arvesgärde 6. Ett bekvämt boende med hiss!
  • Inglasad balkong i västerläge - kan det bli bättre?
  • Håll koll på barnen utanför från balkongen!
  • Dusch, golvvärme, dimbara spotlights samt handdukstork, här finns allt du önskar!
  • Planritning 2D

    Viss avvikelse kan förekomma.

    Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Arvesgärde 6 , Hisingen - Tuve , Göteborg

Hiss, inglasad balkong i västerläge med kvällssol, högst upp i fritt gavelläge utan insyn! Läget är som det oftast sägs viktigast vid en bostadsaffär, resten går att fixa med tiden. Här har vi ett helt nytt och oanvänt badrum samt tvättrum från föreningens stambyte där även elen byttes. Köket är ljust och erbjuder matplats vid fönstret mot den inglasade balkongen som även nås från sovrum. Bostadens vardagsrum har fin ekparkett och här liksom i det andra sovrummet finns stora fönsterpartier med fransk balkong. Lite jobb med ytskikt i hall och sovrum så har vi här en kanonbostad i bästa läge som sticker ut från mängden i Tuve. I avgiften ingår det mesta även varmvatten, bredband och digital-TV med många kanaler (44 st.). Närheten till både busshållplats och Tuve Torg ska inte heller det förglömmas. Snabbt tillträde kan erbjudas vid behov.

81,5 kvm, 3 rok

Månadsavgift:
5 757 kr inkl värme, kall- & varmvatten ,bredband och Digital-TV (44 kanaler)
Typ:
Lägenhet
Boarea:
81,5 kvm
Våning:
2, hiss finns
Byggår:
1967
Driftskostnad:
671 kr/månad

Mer information

Visa objekt på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

3 rum

Boarea

81,5 kvm

Rumsbeskrivning

Nu finns möjligheten att köpa denna unika trea med ett av Tuves bästa lägen. Nära till busshållplats, Tuve Torg med dess service, inglasad balkong med kvällssol (väster), gavel högst upp i huset, precis stamrenoverat med nytt badrum och något så ovanligt som hiss finns i denna byggnad! Lägenheten erbjuder även två stycken franska balkonger. Här är det bara att flytta in, byt golv och måla väggar så har du en lägenhet du aldrig vill göra dig av med!

Du stiger in i en välkomnande hall som fortsätter i vinkel mot vardagsrummet. Gott om plats för avhängning och tillgång till två garderober direkt innanför dörren. På golvet ligger en slitstark plastmatta och väggarna är vitmålade med bröstpanel. I direkt anslutning till hallen finns en stor klädkammare samt en separat tvättavdelning.

Från hallen nås det hemtrevliga köket med ljusa luckor med rostfira handtag och rött kakel mellan skåpen. Köket bidrar med god förvaring och bra arbetsytor på den vita bänkskivan med aluminiumlister som matchar snyggt mot det övriga rostfria . Väggarna är ljusa och på golvet ligger ljust laminat. Från köket nås utgången till en härlig inglasad balkong med västerläge - här kan du koppla av med en fika eller bara sitta och njuta i kvällssolen. I och med inglasningen blir detta till ett extrarum att nyttja stora delar av året.

Hallen leder dig vidare in till det stora sovrummet som har en fin vit nyans på de målade väggarna och på golvet ligger eklaminat. Även härifrån når du den trevliga balkongen i väster med en fantastisk utsikt på naturen samt lekplatsen utanför.

Vardagsrummet är stort, ljust och trivsamt med vita väggar och snygg ekparkett (riktig parkett) på golvet. Här finns gott om plats för soffa och ett stort middagsbord. Det finns även en fransk balkong i vardagsrummet med utsikt över området.

I anslutning till vardagsrummet finns ett mindre sovrum med fransk balkong. På väggarna sitter tapet i ljusblå nyans och på golvet ligger en ljus plastmatta.

Badrummet är otroligt fräscht, stamrenoveringen är precis färdigställd, alltså är badrummet helt oanvänt! Helkaklat, vitt kakel med grått klinkergolv. Här finns en duschhörna med vikbara glasväggar, vägghängd toalett, handdukstork, handfat med kommod samt ett belyst spegelskåp. Även golvvärme och dimbara spottar i taket är extra lyx i denna bostad.

Lägenheten har också ett nyrenoverat tvättrum, helt oanvänt. Här är el och vatten förberett för tvättmaskin och torktumlare. Tvättrummet har också ett bra städskåp med plats för alla dina städredskap. På golvet ligger grå klinker och väggarna går i vitt.

Detta är en lägenhet för dig som vill leva bekvämt. Det finns inte bara hiss, utan du har tillgång till lägenhetsförråd, cykelförråd, barnvagnsrum, föreningens gemensamma tvättstuga och en föreningslokal på entréplan!

Varmt välkommen att boka dig för visning!

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

2 av 4, hiss finns

Avgift

5 757 kr inkl värme, kall- & varmvatten ,bredband och Digital-TV (44 kanaler)

Driftskostnad

8 060 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 3 000 kr
Försäkring: 2 000 kr
Övrigt: 3 060 kr
Beräknat antal personer: 3

Kommentar

Driftskostnader är individuella och varierar beroende av dina levnadsvanor och avtal med leverantörer.Övrigt posten innefattar från och med juli 2017 ett obligatoriskt tillägg för ComHem Silver samt 100mbit bredband för 255 kr/mån.

Andel i föreningen

0,76889%

Andel av årsavgiften

0,76879%

Reparationsfond

1707 kr

Tillträde

Enligt överenskommelse

Byggnad

Byggnadstyp

Flerfamiljshus

Byggnadsår

1967

Uppvärmning

Fjärrvärme

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 9 december 2008
Energiklass: -
Energiprestanda: 157 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Fönster: 2- och 3-glas

Övrigt

-Balkong
Inglasad balkong med utsikt över gården/lekparken i västerläge.

-Förråd
Finns på entréplan.

-Tvättstuga
Finns på entréplan i samma hus.

-Parkering
Parkering finns framför husen och kostar: utan el-stolpe: 125 kr/mån, med el-stolpe: 250 kr/mån. Till parkeringsplatserna är det separat kö.

-Bra att veta:

-Barnvagnsrum finns i entrén.

-Cykelrum finns vid entrén.

-Fritidslokal finns att hyra för tillställningar.

-Hobbyrum finns att låna om du behöver fixa till dina saker ex. måla möbler eller så.

-TV/Internet
Från och med 1 juli 2017 kommer ComHem Silver med 44 kanaler att ingå i avgiften. Då kommer även 100 mbit bredband att ingå.

https://www.comhem.se/tv/tv-silver?gclid=CjwKEAjwsqjKBRDtwOSjs6GTgmASJACRbI3ftK8RXfH3D32sluRWlset6g9DqF9vj-EsSgkYbfAhoChHHwwcB&gclsrc=aw.ds&dclid=CIiMtdyhz9QCFVeLGQodH1QOaQ

Förening

Namn

Riksbyggen Brf Tuvehus nr 4

Om föreningen

Fastigheter och lägenhet/lokaluppgifter:
Föreningen äger fastigheterna Tuve 10:125 och 55:2 i Göteborgs kommun med därpå uppförda 4st byggnader med 160 lägenheter och 4 lokaler. Byggnaderna är uppförda 1967. Fastighetens adress är Arvesgärde 1-8 i Göteborg.

Lägenhetsfördelning:
32 st 1 r o kokvrå
64 st 2 rok
64 st 3 rok

Gemensamhetslokaler:
Bra gemensam tvättstuga. Till lägenheten hör ett källarförråd. I föreningen finns föreningslokal som går att nyttja för lugnare kalas, cykelförråd, barnvagsförråd, grovsoprum, gym samt verkstadslokal där man kan låna diverse verktyg.

Förvaltning:
Teknisk och ekonomisk förvaltning sköts av Riksbyggen.

Byggnadernas tekniska status:

Övrigt:
Föreningen har inga brevlådor utan istället postfack i bottenplan.

Fastighetsskötare finns tillgängligt i Arvesgärde 1-2 Måndag till Fredag mellan 9:30 och 10:00. Vid felanmälan kan man kontakta Riksbyggen på tel. 0771-860 860 (Dygnet runt).

Organisationsform

Bostadsförening

Antal lägenheter

160

TV och Bredband

Från och med 1 juli finns gruppavtal för tv och internet. Förmånligt pris för TV Silverpaketet samt 100 mbit bredband.

Parkering

Föreningen hyr p-platser av Brf Tuvehus nr 7. Parkeringsplats finns att hyra för 200 kr/mån. Det finns även möjlighet att hyra parkeringsplats med el-stolpe, detta till en kostnad av ca 300 kr/mån. För mer information om lediga p-platser, kontakta Riksbyggen på tfn. 0771-860 860. Det finns inga garage att hyra.

Renoveringar

Under år 2017 kommer stamrenovering av badrum att ske samt elen att bytas ut.
De senaste åren har man både bytt taken och dränerat om husen.

Se årsredovisningen för mer info.

Ekonomi

Inga ytterligare planerade avgiftshöjningar efter samtal med ordföranden 2017-06-21.

Äkta/oäkta

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

Juridisk person

Föreningen tillåter inte juridisk person

Överlåtelseavgift

1155 kr

Pantsättningsavgift

455 kr

Kontaktperson

Ulla Säfverström

Om området

Hisingen - Tuve

Tuve ligger mitt på Hisingen på gränsen mellan den tätbebyggda staden i söder och landsbygden i norr. Tuve-Säve ingår i stadsdelsförvaltningen Norra Hisingen och omfattar området från Bäckedalen i söder till Säve i norr vilket gör stadsdelen till en av de geografiskt största i Göteborgs kommun.

Stadsdelen har många vackra naturområden som till exempel Hökälla naturområde och Hisingsparken, som är Göteborgs största parkområde.

Nära till två golfbanor - St Jörgen resp. Albatross.

Kommunikation

Från Centralstationen går buss nr 17 till Tuve Centrum med en restid på cirka 20 min samt bussarna 35, 36 och 39 till Säve station. För övriga busstider och transporter se www.vasttrafik.se.

Närservice

Tuve Torg är ett ur servicesynpunkt komplett torg som förutom torgets rikliga utbud av varor även kan erbjuda det mesta inom kommunal service. Torget har vårdcentral, bibliotek, tandläkare och kulturhus. Matbutikerna ICA och Willys finns även på torget. Här finns även Tuve ishall, 4-H gård och fina strövområden med elljusspår som även kan ta dig in till Centrala Hisingen.

Det finns kultur- och fritidsaktiviteter för alla åldrar i Norra Hisingen. Kulturpunkten i Tuve innehåller bibliotek, kulturskola, tidningscafé och fritidsgård.

I närheten

Livsmedelsbutiker
Willy:s Hemma
350 m
ICA Supermarket Tuve
350 m
Köpcentrum & Gallerior
Tuve Torg
330 m
Länsmanstorget
2,9 km
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Glöstorpsvägen 26 förskola
230 m
Svenska kyrkans förskola Tufvan
270 m
Grundskolor
Hinnebäcksskolan
500 m
Gunnestorpsskolans Fritidshem
520 m
Gymnasium
Bräckegymnasiet Fordon och Hippologi
2,6 km
Lundby Gymnasium Vingas Sporthall Idrottshall
3,7 km
Universitet & Högskolor
Göteborgs Tekniska College AB - GTC
6,2 km
Banker
Swedbank
3,9 km
SEB
4 km
Golfbanor & Golfklubbar
Solterrassen
1,5 km
Tuve Bangolfklubb
1,6 km
Sport- & Idrottsanläggningar
Tuve Ishall
470 m
Tuvevallens Gym Motionscentrum
520 m
Simhallar & Utomhusbad
Lundbybadet
3,9 km
Kristinedals Träningscenter
6 km

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Hör av dig till Jonas Lindquist för mer information!

Jonas Lindquist

Jonas Lindquist

Göteborg Hisingen

Reg. Fastighetsmäklare, Franchisetagare

Ansvarig mäklare

0701-96 27 72

jonas.lindquist@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,05 % 1,55 %
3 år 1,95 % 1,65 %
Ansök om lånelöfte