Solventilsgatan 14

Bilder

  • Såld!
  • Nyproduktion

Solventilsgatan 14 , Centrala Hisingen Kvillebäcken , Göteborg

NYPRODUKTION! Perfekt planerad minitvåa i nyproducerade Brf Greenroof. Näst högst upp i huset med egen balkong i soligt västerläge och dessutom en stor gemensam takterrass. Köket kommer att levereras av Marbodal och samtliga vitvaror från Siemens. Låg månadsavgift som inkluderar telia triple play. Tillträde 2017-06-30.

Brf Greenroof är byggt av Veidekke och kommer bestå av 100 lägenheter i olika storlekar där både byggnad och inredning håller hög standard och miljörätt kvalitet, helt i riktning med stadsdelens gröna profil.

Brf Greenroof kommer ha härliga takterrasser med fin utsikt över staden. Terrasserna når du med hiss från alla trapphus och är till för alla i föreningen, liksom den lummiga innergården i sydvästläge.

Kontakta mäklaren för kontorsvisning!

39 kvm, 2 rok

Månadsavgift:
2 609 kr inkl värme, kallvatten och Telia Triple Play
Typ:
Lägenhet
Boarea:
39 kvm
Våning:
4, hiss finns
Byggår:
2017
Driftskostnad:
96 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

2 rum

Boarea

39 kvm

Biarea

6 kvm

Rumsbeskrivning

Solventilsgatan 14 ligger i den sista etappen som kommer vara färdig i slutet av juni med inflyttning samtidigt. Huset kommer ha 5 våningar och denna ligger på våning 4 med fint ljusinsläpp. Balkong i bästa söderläge som erbjuder sol hela dagen. Stilrent och påkostat kök med trendiga grå luckor, stänkskydd i marmor och bänkskiva i svart laminat, som taget ur ett inredningsmagasin.

Väl inne i bostaden möts ni av en rymlig hall med gott om förvaring. En garderobsenhet om två garderober samt plats för avhängning sväljer alla ytterkläder. Lägenheten har genomgående ekparkettgolv och väggarna är målade i vitt som ger er en bra bas att spinna vidare på och inreda i vilken stil som passar er.

Vardagsrummet ligger i öppen planlösning med köket, detta ger lägenheten en luftig känsla med ett oslagbart ljusinsläpp som bara flödar fritt från två stora fönster. Här ryms såväl soffgrupp som matbord och gott om plats för att socialisera sig. Köket som är levererat från Marbodal har mörkgrå luckor och ovan bänkskivan i svart laminat sitter ett stänkskydd i marmor. Den gedigna rostfria maskinparken som är levererad från Siemens erbjuder en induktionshäll, inbyggd ugn, spisfläkt, diskmaskin samt en kombinerad kyl och frys. Härifrån når ni även bostadens stora balkong om ca 6 kvm i söderläge.

Vidare möts ni av det rymliga sovrummet, här inne får både en stor säng och tillhörande möblemang plats. Förvaringen består av två garderober, ett linneskåp och ett städskåp.

Badrummet som är påkostat har helkaklat med mörkgrå klinker på golvet och ett vitt matt kakel med ljusgrå fog. Inredningen består av en kommod i svart ek med tillhörande spegelskåp, wc, dusch med vikbara raka glasdörrar samt en kombinerad tvättmaskin och torktumlare. Övrigt tillval i bostaden är samtliga innerdörrar som är massiva.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

4 av 5, hiss finns

Avgift

2 609 kr inkl värme, kallvatten och Telia Triple Play

Driftskostnad

1 152 kr/år

Andel i föreningen

0,7676%

Byggnad

Byggnadstyp

Flerbostadshus

Byggnadsår

2017

Uppvärmning

Fjärrvärme

Energideklaration

Ej utförd.

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Fastighetsbeteckning

Kvillebäcken 75:1

Övrigt

Till lägenheten hör ett förråd

Förening

Namn

Brf Greenroof

Om föreningen

Bostadsrättsföreningen äger fastigheten Kvillebäcken 75:1. Föreningen består av 100 lägenheter med en sammanlagd bostadsarea om 5478,5 m2. Till fastigheten hör en innergård med planteringar, miljöstation och cykelförråd.

Det finns gemensamma takterrasser med trädäck, underliggande garage, övernattningsrum, barnvagnsrum och till lägenheten hör även ett förråd.

Fastigheten värms med fjärrvärme vilket är en miljövänlig och ekonomisk uppvärmningsform som ingår i avgiften. Varmvattenförbrukningen är enligt separat enhetsmätning och läggs på nuvarande månadsavgift.

Organisationsform

Bostadsrättsförening

Antal lägenheter

100

Antal lokaler i föreningen

1

TV och Bredband

Telia triple play finns som leverantör av bredband, TV och telefoni.

Parkering

Föreningen har via Parkeringsbolaget tillgång till 39 garageplatser för uthyrning till medlemmarna.

Äkta/oäkta

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

Juridisk person

Föreningen tillåter inte juridisk person

Delat ägande

Ja

Äger föreningen marken?

Ja

Överlåtelseavgift

1163 kr

Pantsättningsavgift

465 kr

Övrigt

I Brf Greenroof läggs fokus på att skapa riktigt smarta hem där varje kvadratcentimeter fyller sin funktion. Diskmaskin, spishäll, inbyggnadsugn, mikrovågsugn, kombimaskin eller tvättmaskin & torktumlare samt Telia Triple Play (tv, bredband & telefoni) ingår i alla lägenheter. Byggnad och inredning håller hög standard och självklart miljörätt kvalitet, helt i riktning med stadsdelens gröna profil.

Brf Greenroof toppas med härliga takterrasser med fin utsikt över city - den perfekta platsen att koppla av på och umgås med grannar och kompisar. Terrasserna når du med hiss från alla trapphus och är till för alla i föreningen, liksom den lummiga innergården i sydvästläge.

Brf Greenroof ligger centralt beläget i Kvillebäcken med gröna alléer, butiker, gym och restaurang precis utanför dörren. Dessutom finns Backaplans alla butiker på andra sidan bäcken samt shoppingstråken i city två hållplatser bort. In till Brunnsparken tar det endast 6 minuter med spårvagn, cykel eller buss.

Kvillebäcken är ett nytänkande område med ett grönt perspektiv. Grönt som i bra för miljön men också som i små insprängda grönområden som gör stadsdelen skön att vistas i. Veidekke bygger hus utefter de höga krav som ställs för att få certifikatet Miljöbyggnad Silver. Med extra tjocka väggar och isolerade glas i fönsterpartierna hålls energiförbrukningen nere och ger på köpet en bra ljudisolering och en sund inomhusmiljö.

Viktiga dokument

Om området

Centrala Hisingen Kvillebäcken

Kvillebäckens fantastiska läge möjliggör inte bara ett trevligt, modernt och miljösmart boende utan också en hög grad av flexibilitet. Området är byggt för och med stor hänsyn tagen till både gående och cyklister. Självklart finns besöksparkering på gatan. Kvartersgatorna är i huvudsak gångfartsgator med en maxhastighetsgräns på 30 km/h. Trottoaren är bred och placerad i solläge.
Kvillebäcksparken är grön med möjligheter till lek och rekreation. Inne i området finns små "pocketparker" och smitvägar inbyggda för spännande variation och spontana möten.
För dig som gillar att motionera till fots eller cykel finns Keillers park med stadens bästa utkikspunkt, Ramberget, Flunsåsparken gröna lunga och spännande Lindholmen samt Eriksberg att upptäckta. Att följa Kvillebäcken genom Kvilledalen är en särskild upplevelse, gamla sten- och bronsåldersboplatser till moderna köpcentrum. En av Göteborgs äldsta kyrkor, Tuve kyrka, och Sankt Jörgen SPA/Gothia Park arena, supermoderna anläggningar, möts här.
Botaniska bevarande arter som knölnaten, rikt fågelliv och rödlistad vattensalamander finns i naturen i Kvilledalen/Kvillebäcken.

Kommunikation

Kort gångavstånd till Hjalmar Brantingsplatsen/Backaplan - en av göteborgs största stor knutpunkt för buss och spårvagnstrafik.

Närservice

Ett stort utbud av närservice finns i och kring Kvillebäcken. Här hittar du Backaplan med ett stort och varierat utbud som ligger i direkt anslutning, charmiga Kvilletorget bidrar med många restauranger och småbutiker, gatorna i Långängen likaså och kring Wiselgrensplatsen finns både sjukhus, sportanläggning, affärer och stadsdelhus med bibliotek. Inom nya Kvillebäcken hittar du vår omskrivna Saluhall, apotek och vårdcentral. Mindre butikslokaler möjliggör för ett varierat utbud i takt med att området färdigställs.

Parkering

Besöksparkeringar på gatorna i området.

Karta

Hör av dig till Jennifer Rådh för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad