Solventilsgatan 18

Bilder

  • Såld!
  • Nyproduktion

Solventilsgatan 18 , Centrala Hisingen Kvillebäcken , Göteborg

Välplanerad tvåa på våning 2 av 5. Låg månadsavgift som inkluderar Comhems triple play. Inflyttning oktober 2017. Klassisk inredning som tagit inspiration från äldre tiders hantverkstradition, fångad i en modern tolkning. Stilrent och tidlös charm gör lägenheten varm och gedigen.

Brf Piazza är byggt av Bonava/NCC och kommer bestå av 133 lägenheter i olika storlekar där både byggnad och inredning håller hög standard.

Kontakta mäklaren för informationsvisning!

55 kvm, 2 rok

Månadsavgift:
2 980 kr inkl värme, kallvatten, Triple Play
Typ:
Lägenhet
Boarea:
55 kvm
Våning:
2, hiss finns
Byggår:
2017

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

2 rum

Boarea

55 kvm

Rumsbeskrivning
Hall

Ekparkett i 3-stav, vita målade väggar, hatthylla samt en garderob.

Kök

Vita luckor med klassisk ram runt, handtag i rostfritt. Ovan bänskivan i ljus eklaminat sitter ett vitt matt kakel 10x30 cm med ljusgrå fog. Infällda spotlights under väggskåp. Inredningen består av en inbyggnadsugn med varmluftsfunktion, spishäll, inbyggd micro, kombinerad kyl/frys, integrerad diskmaskin. Maskinparken levereras av Electrolux och är i vitt utförande. Här ifrån når ni även bostadens balkong om ca 8 kvm.

Vardagsrum

Ekparkett i 3-stav och vita målade väggar. Här finns tre garderober, ett linneskåp samt ett städskåp. Gott om utrymme för både matsalsmöbel samt soffgrupp.

Sovrum

Ekparkett i 3-stav och vita målade väggar. Här finns utrymme att sätta in mer förvaring samt plats för dubbelsäng och tillhörande möblemang.

Badrum

På golvet ligger ett ljusgrått klinker 9,7x9,7 cm och på väggarna sitter ett vitt matt kakel 20x30 cm. Inredningen består av en vit kommod, spegelskåp med ovansittande belysning, dusch med rundade glasdörrar i klarglas, wc samt en kombinerad tvätt- och torktumlare från Electrolux.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

2 av 5, hiss finns

Avgift

2 980 kr inkl värme, kallvatten, Triple Play

Andel i föreningen

0,7656%

Andel av årsavgiften

0,565%

Tillträde

13 oktober 2017

Byggnad

Byggnadstyp

Flerbostadshus

Byggnadsår

2017

Uppvärmning

Fjärrvärme

Energideklaration

Ej utförd.

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Fastighetsbeteckning

Kvillebäcken 2:6

Övrigt

Till bostaden hör ett förråd.

Förening

Namn

Brf Piazza

Om föreningen

Brf Piazza i Kvillebäcken består av fyra flerbostadshus med 113 st. bostadsrätter samt 4 lokaler.
Byggår:2017
Uppvärmning: Fjärrvärme

Förvaltare: Föreningens ekonomiska förvaltning sköts av SBC
Ekonomi samt månadsavgiften: Värme, vatten och TriplePlay (Comhem:s basutbud Digital-TV, Internet & bredbandstelefoni) ingår i månadsavgiften.
Föreningen har Individuell enhetsmätning för el och varje medlem betalar för sin egen förbrukning.

Organisationsform

Bostadsrättsförening

Antal lägenheter

113

Antal lokaler i föreningen

4

TV och Bredband

Kabel-TV/Bredband: Fastigheten är ansluten till fibernät. Leverantör är ComHem.

Parkering

Parkering: Föreningen har 46st parkeringsplatser samt 4st motorcykelplatser i garaget som ligger under gården och delvis under ett av husen. Utvalda platser är utrustade med uttag för elbil. 1000kr/mån för p-plats och 500kr/mån för MC-plats. Inga lediga p-platser i dagsläget, separat kö. MC-platser finns.

Äkta/oäkta

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

Juridisk person

Föreningen tillåter inte juridisk person

Delat ägande

Ja

Äger föreningen marken?

Ja

Överlåtelseavgift

1138 kr

Pantsättningsavgift

455 kr

Övrigt

Övriga utrymmen: Barnvagnsrum-/rullstolsrum finns i anslutning till samtliga trapphus. Gemensamma cykelförråd finns i hus nr 2 och 4 samt i byggnader på gården.
Till samtliga lägenheter hör ett källarförråd.

Viktiga dokument

Om området

Centrala Hisingen Kvillebäcken

Kvillebäckens fantastiska läge möjliggör inte bara ett trevligt, modernt och miljösmart boende utan också en hög grad av flexibilitet. Området är byggt för och med stor hänsyn tagen till både gående och cyklister. Självklart finns besöksparkering på gatan. Kvartersgatorna är i huvudsak gångfartsgator med en maxhastighetsgräns på 30 km/h. Trottoaren är bred och placerad i solläge.
Kvillebäcksparken är grön med möjligheter till lek och rekreation. Inne i området finns små "pocketparker" och smitvägar inbyggda för spännande variation och spontana möten.
För dig som gillar att motionera till fots eller cykel finns Keillers park med stadens bästa utkikspunkt, Ramberget, Flunsåsparken gröna lunga och spännande Lindholmen samt Eriksberg att upptäckta. Att följa Kvillebäcken genom Kvilledalen är en särskild upplevelse, gamla sten- och bronsåldersboplatser till moderna köpcentrum. En av Göteborgs äldsta kyrkor, Tuve kyrka, och Sankt Jörgen SPA/Gothia Park arena, supermoderna anläggningar, möts här.
Botaniska bevarande arter som knölnaten, rikt fågelliv och rödlistad vattensalamander finns i naturen i Kvilledalen/Kvillebäcken.

Kommunikation

Kort gångavstånd till Hjalmar Brantingsplatsen/Backaplan - en av göteborgs största stor knutpunkt för buss och spårvagnstrafik.

Närservice

Ett stort utbud av närservice finns i och kring Kvillebäcken. Här hittar du Backaplan med ett stort och varierat utbud som ligger i direkt anslutning, charmiga Kvilletorget bidrar med många restauranger och småbutiker, gatorna i Långängen likaså och kring Wiselgrensplatsen finns både sjukhus, sportanläggning, affärer och stadsdelhus med bibliotek. Inom nya Kvillebäcken hittar du vår omskrivna Saluhall, apotek och vårdcentral. Mindre butikslokaler möjliggör för ett varierat utbud i takt med att området färdigställs.

Parkering

Besöksparkeringar på gatorna i området.

Karta

Hör av dig till Jennifer Rådh för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad