Brunnehagen 40

Bilder

  • Såld!

Brunnehagen 40 , Hisingen - Tuve , Göteborg

Nu finns chansen att förvärva en av de populära 3:orna i Brunnehagen, i ett av föreningens bästa lägen. Gavelläge en trappa upp med närhet till parkering, busshållplats, tvättstugan i uppgången och balkongen åt väst. Bättre än så blir det inte! Här har vi stambytt helkaklat badrum med tvättpelare och ett renoverat ljust kök. Förhoppningsvis ska balkongen glasas in och bli större. Bättre än såhär blir det inte.
Snabbt tillträde kan erbjudas vid behov!

80 kvm, 3 rok

Månadsavgift:
4 508 kr inkl värme, kallvatten och kabel-tv (basutbud)
Typ:
Lägenhet
Boarea:
80 kvm
Våning:
1
Byggår:
1971
Driftskostnad:
491 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

3 rum

Boarea

80 kvm

Rumsbeskrivning

Nu har du möjlighet att köpa denna gaveltrea, en trappa upp i Brunnehagen med ett kanonläge i föreningen. Bostaden är genomgående i fint skick med en balkong åt väst med kvällssol. Denna finns det långt gånga planer för att bygga ut och glasa in under andra halvan av 2017. Här finns även möjlighet till ett snabbt tillträde om så önskas.

Du kliver in i den ljusa hallen som erbjuder utrymme för utmärkt avhängning och förvaring. Innanför ytterdörren ligger lättskött klinker som övergår till ljus laminat. Väggarna är målade i vitt.

Det ljusa köket är stilrent och erbjuder rejält med arbetsytor och förvaring tack vare att det finns skåp och bänkskivor på båda sidor. Matplatsen rymmer 4-6 personer invid fönster med utsikt mot innergård och balkong. Köksluckorna är vita med rostfria handtag och bänkskivorna är i ek. Mellan över- och underskåp sitter kakel och självklart finns här även belysning. Maskinparken bidrar med kyl/frys i fullhöjd, rostfri fläkt, spis med häll, dubbelho samt en ny häftig diskmaskin med funktioner du inte ens kan tänka dig existerar!

Det mindre sovrummet nås från köket och har utgång till härlig balkong åt väst (kvällssol). Här finns plats för dubbelsäng och annat möblemang om så önskas. Här har vi beige tapet och på golvet ligger laminat. Balkongen som är belägen åt väster (kvällssol) har fri grönskande utsikt över området. Här ska under andra halvan av 2017 troligen byggas ut och glasas in. Detta kommer garanterat bidra till att kvällssolen kan utnyttjas under en större del av årets alla månader.

Vardagsrummet beläget åt öst är generöst och rymmer både tv-hörna och matplats eller arbetsplats om man så önskar. Väggarna är tapetserade med beige tapet och på golvet ligger orginalparketten kvar.

Det stora sovrummet är beläget mittemot det mindre och är även det rymligt. Här erbjuds förvaring via fyra garderober och på golvet ligger laminat. Väggarna är målade i vitt med en smakfull grå fondvägg bakom sängen.

Mellan de två sovrummen ligger en klädkammare med mycket plats för avhängning och förvaring. Klädkammaren erbjuder också organiserade tvättlådor för att underlätta lite extra i vardagen. Dessa stannar självklart till nästa ägare om så önskas.

Bostadens badrum är såklart även det i toppskick och renoverades i samband med stambytet i juni 2013. Här är det helkaklat med grå klinker på golvet och vita breda kakelplattor på väggarna. Utrustningen består av dusch med vikbara väggar i glas, vägghängd toalett, belyst spegelskåp, kommod med tvättställ, handdukstork samt lyxig golvvärme (tillval). Förutom detta finns även en egen tvättmaskin och torktumlare inköpta 2015 för att underlätta vardagsbestyren. Tvättstuga finns även det såklart i samma uppgång om man hellre vill nyttja den.

Varmt välkomna att boka in er för en visning!

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

1 av 3, hiss finns ej

Avgift

4 508 kr inkl värme, kallvatten och kabel-tv (basutbud)

Driftskostnad

5 900 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 2 500 kr
VA: 1 800 kr
Försäkring: 1 600 kr
Beräknat antal personer: 2

Kommentar

Föreningen har enhetsmätning av el och varmvatten vilket betalas i samband med månadsavgiften. Driftskostnader är individuella och beror på dina egna levnadsvanor och avtal med leverantörer.

Andel i föreningen

0,27978%

Andel av årsavgiften

0,26718%

Reparationsfond

0 kr

Tillträde

Snabbt tillträde möjligt

Byggnad

Byggnadstyp

Flerfamiljshus

Byggnadsår

1971

Uppvärmning

Fjärrvärme

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 24 november 2008
Energiklass: -
Energiprestanda: 168 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Fastighetsbeteckning

Tuve 51:11

Övrigt

Balkong
Balkong med utsikt över gården i västligt läge (kvällssol). Skall förhoppningsvis under 2017 byggas ut och glasas in.

-Förråd
Finns i källaren.

-Tvättstuga
Finns i samma uppgång.

-Parkering
Parkering finns framför husen och kostar: utan el-stolpe: 125 kr/mån, med el-stolpe: 250 kr/mån. Till parkeringsplatserna är det separat kö.

-Bra att veta:

-Föreningen har kollektivavtal med elleverantör. Du betalar för din förbrukade mängd el. Debiteras på månadsavin.

-Föreningen tillämpar enhetsmätning av varmvatten. Du betalar således för den mängd varmvatten du förbrukar. Debiteras på månadsavin.

-Barnvagnsrum finns i entrén.

-Cykelrum finns i närheten.

-Bastu finns att nyttja på Brunnehagen 39.

-Fritidslokal finns att hyra för tillställningar.

Förening

Namn

Riksbyggen Brf Tuvehus nr 6

Om föreningen

Föreningen innehar tomträtten till tomterna Tuve 51:1-3, Tuve 12:23 samt Tuve 12:32 med adress Brunnehagen 1-59. På dessa tomter har år 1970-72 uppförts bostadshus med sammanlagt 425 lägenheter.

Bra gemensamma tvättstugor på flera platser inom föreningen. Föreningen har en föreningslokal och bastu att boka. Till lägenheten hör ett källarförråd och cykelrum finns på flera platser.

Organisationsform

Bostadsförening

Antal lägenheter

425

Antal lokaler i föreningen

1

TV och Bredband

I månadsavgiften ingår kabel-TV via Canal Digital (basutbud).
Bredband tecknas separat av lägenhetsinnehavaren, förberett via Bredbandsbolaget(FiberLan). Föreningen för diskussioner om gemensamt upphandlat avtal för TV och bredband.

Parkering

P-plats finns på 343 avgiftsbelagda parkeringsplatser med respektive utan el-anslutning - separat kö - uthyrning söks direkt via Riksbyggen EKC i Västerås. P-plats utan el 175 kr/mån och med el 300 kr/mån. Det finns även bra möjligheter för MC och mopedparkering. Föreningen har även 29 stycken gästparkeringar samt 3 stycken handikapplatser.

Renoveringar

Föreningen följer en underhållsplan som uppdateras årligen.
2012/13 Utfördes det största renoveringsprojektet i föreningens historia. Nya badrum, avloppsstammar, fastighets-el i alla lägenheter och allmänna utrymmen, nya fläktar och tilläggsisolering på vindarna.
2016 genomfördes fasadarbeten.
2017/18 Föreningens balkonger byggs ut och glasas in.

Ekonomi

Balkongutbyggnaden innebar att avgiften höjdes med 3% i oktober 2017 samt 3% 1 juli 2018.
2019 kommer man den 1 juli att höja avgiften med 3%. Denna höjning är inlagd i angiven avgift.

Äkta/oäkta

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

Juridisk person

Föreningen tillåter inte juridisk person

Äger föreningen marken?

Nej, innehar tomträtt.

Överlåtelseavgift

1163 kr

Pantsättningsavgift

465 kr

Kontaktperson

Lars-Göran Larsson

Övrigt

Hemförsäkring bekostas av bostadsrättsinnehavarna och bostadsrättstillägg bekostas kollektivt av föreningen.

Besök gärna föreningens hemsida: http://www.tuve6.se/

Om området

Hisingen - Tuve

Tuve ligger mitt på Hisingen på gränsen mellan den tätbebyggda staden i söder och landsbygden i norr. Tuve-Säve ingår i stadsdelsförvaltningen Norra Hisingen och omfattar området från Bäckedalen i söder till Säve i norr vilket gör stadsdelen till en av de geografiskt största i Göteborgs kommun.

Stadsdelen har många vackra naturområden som till exempel Hökälla naturområde och Hisingsparken, som är Göteborgs största parkområde.

Nära till två golfbanor - St Jörgen resp. Albatross.

Kommunikation

Från Centralstationen går buss nr 17 till Tuve Centrum med en restid på cirka 20 min samt bussarna 35, 36 och 39 till Säve station. För övriga busstider och transporter se www.vasttrafik.se.

Närservice

Tuve Torg är ett ur servicesynpunkt komplett torg som förutom torgets rikliga utbud av varor även kan erbjuda det mesta inom kommunal service. Torget har vårdcentral, bibliotek, tandläkare och kulturhus. Matbutikerna ICA och Willys finns även på torget. Här finns även Tuve ishall, 4-H gård och fina strövområden med elljusspår som även kan ta dig in till Centrala Hisingen.

Det finns kultur- och fritidsaktiviteter för alla åldrar i Norra Hisingen. Kulturpunkten i Tuve innehåller bibliotek, kulturskola, tidningscafé och fritidsgård.

Karta

Hör av dig till Jonas Lindquist för mer information!

Jonas Lindquist

Jonas Lindquist

Göteborg Hisingen

Reg. Fastighetsmäklare, Franchisetagare

Ansvarig mäklare

0701-96 27 72

jonas.lindquist@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad