Brunnehagen 15

Bilder

  • Såld!

Brunnehagen 15 , Hisingen - Tuve , Göteborg

Välrenoverad tvåa i bra läge endast en trappa upp. Bostaden har precis fått utbyggd balkong som även glasats in. Stambytt badrum och fräscht kök! Ett boende att trivas i!

61,5 kvm, 2 rok

Månadsavgift:
3 789 kr inkl värme, kallvatten och kabel-tv (basutbud)
Typ:
Lägenhet
Boarea:
61,5 kvm
Våning:
1
Lägenhetsnummer:
2
Byggår:
1971
Driftskostnad:
483 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

2 rum

Boarea

61,5 kvm

Rumsbeskrivning

Välkommen till brunnehagen 15!

Du kliver in i en ljus hall med goda möjligheter till förvaring, detta i form utav en garderob vid entrén samt en skjutdörrsgarderob längre in i hallen. Skulle detta inte vara nog finns det ytterligare plats för förvaringsmöblemang. Väggarna är ljusa och på golvet ligger stiligt grå laminat, samma golv som pryder lägenhetens alla rum.

Köket är ljust och rymmer en matplats för 4-6 personer invid fönstret. Det renoverades 2014 och har genomgående snygga materialval. Köket som är från Ikea erbjuder hel kyl och frys, integrerad ung/micro, spishäll ligger på den mörka bänkskivan över den sitter en vit fläkt som smälter in bra i den övriga vita skåpsinredningen.

Vardagsrummet är rymligt och har bra ljusinsläpp tack vare fönstret ut mot busshållplatsen. Här finns plats för en mysig tv-hörna, matbord och lite förvaring om så önskas. Väggarna är ljusa och på golvet ligger grå laminat samma som i de andra rummen.

Sovrummet är rymligt och erbjuder utgång till den inglasade balkongen. Här finns plats för en större säng och förvaring i form av två garderober. Väggarna är ljusa och golvet pryds av grått laminat.

Balkongen är belägen åt öster och erbjuder härlig morgon och förmiddagssol, perfekt för att avnjuta morgonkaffet i solen. Den är nyligen inglasad vilket ger möjlighet att använda den långt in på hösten, för mysiga middagar med nära och kära. Balkongen rymmer ett mindre möblemang och erbjuder även eluttag perfekt för alla tillfällen.

Bostadens badrum är i toppskick och renoverades i samband med föreningens stambyte 2012-13. Här är helkaklat med grått klinkers på golvet och vitt kakel på väggarna. Utrustningen består av dusch med vikbara väggar i glas, vägghängd toalett, belyst spegelskåp, tvättställ med kommod samt handdukstork. Förutom detta finns även lyx som egen tvättmaskin för att underlätta vardagsbestyren samt skön golvvärme vilket är ganska ovanligt i föreningen. Tvättstuga finns även det såklart inom föreningen och nås genom källargången om man hellre vill använda det.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

1 av 3, hiss finns ej

Avgift

3 789 kr inkl värme, kallvatten och kabel-tv (basutbud)

Driftskostnad

5 800 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 2 500 kr
VA: 1 700 kr
Försäkring: 1 600 kr
Beräknat antal personer: 1

Kommentar

Föreningen har enhetsmätning av el och varmvatten vilket betalas i samband med månadsavgiften. Driftskostnader är individuella och beror på dina egna levnadsvanor och avtal med leverantörer.

Andel i föreningen

0,21508%

Andel av årsavgiften

0,22%

Reparationsfond

0 kr

Tillträde

Enligt överenskommelse

Byggnad

Byggnadstyp

Flerfamiljshus

Byggnadsår

1971

Uppvärmning

Fjärrvärme

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 24 november 2008
Energiklass: -
Energiprestanda: 168 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Fastighetsbeteckning

Tuve 51:11

Övrigt

Balkong
Inglasad balkong åt öst.

-Förråd
Finns i källaren.

-Tvättstuga
Finns i samma hus.

-Parkering
Parkering finns framför husen och kostar: utan el-stolpe: 125 kr/mån, med el-stolpe: 250 kr/mån. Till parkeringsplatserna är det separat kö men fanns ett antal lediga början av dec. 2016.

-Bra att veta:

-Föreningen har kollektivavtal med elleverantör. Du betalar för din förbrukade mängd el. Debiteras på månadsavin.

-Föreningen tillämpar enhetsmätning av varmvatten. Du betalar således för den mängd varmvatten du förbrukar. Debiteras på månadsavin.

-Barnvagnsrum finns i entrén.

-Cykelrum finns i närheten.

-Bastu finns att nyttja på Brunnehagen 39.

-Fritidslokal finns att hyra för tillställningar.

Förening

Namn

Riksbyggen Brf Tuvehus nr 6

Om föreningen

Föreningen innehar tomträtten till tomterna Tuve 51:1-3, Tuve 12:23 samt Tuve 12:32 med adress Brunnehagen 1-59. På dessa tomter har år 1970-72 uppförts bostadshus med sammanlagt 425 lägenheter.

Bra gemensamma tvättstugor på flera platser inom föreningen. Föreningen har en föreningslokal och bastu att boka. Till lägenheten hör ett källarförråd och cykelrum finns på flera platser.

Organisationsform

Bostadsförening

Antal lägenheter

425

Antal lokaler i föreningen

1

TV och Bredband

I månadsavgiften ingår kabel-TV via Canal Digital (basutbud).
Bredband tecknas separat av lägenhetsinnehavaren, förberett via Bredbandsbolaget(FiberLan). Föreningen för diskussioner om gemensamt upphandlat avtal för TV och bredband.

Parkering

P-plats finns på 343 avgiftsbelagda parkeringsplatser med respektive utan el-anslutning - separat kö - uthyrning söks direkt via Riksbyggen EKC i Västerås. P-plats utan el 125 kr/mån och med el 250 kr/mån. Det finns även bra möjligheter för MC och mopedparkering. Föreningen har även 29 stycken gästparkeringar samt 3 stycken handikapplatser.

Renoveringar

Föreningen följer en underhållsplan som uppdateras årligen.
2012/13 Utfördes det största renoveringsprojektet i föreningens historia. Nya badrum, avloppsstammar, fastighets-el i alla lägenheter och allmänna utrymmen, nya fläktar och tilläggsisolering på vindarna.
2016 genomfördes fasadarbeten.
2017/18 Föreningens balkonger byggs ut och glasas in.

Ekonomi

Balkongutbyggnaden innebar att avgiften höjdes med 3% i oktober 2017 samt 3% 1 juli 2018. I övrigt inga kända.

Äkta/oäkta

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

Juridisk person

Föreningen tillåter inte juridisk person

Äger föreningen marken?

Nej, innehar tomträtt.

Överlåtelseavgift

1163 kr

Pantsättningsavgift

465 kr

Kontaktperson

Lars-Göran Larsson

Övrigt

Hemförsäkring bekostas av bostadsrättsinnehavarna och bostadsrättstillägg bekostas kollektivt av föreningen.

Besök gärna föreningens hemsida: http://www.tuve6.se/

Om området

Hisingen - Tuve

Tuve ligger mitt på Hisingen på gränsen mellan den tätbebyggda staden i söder och landsbygden i norr. Tuve-Säve ingår i stadsdelsförvaltningen Norra Hisingen och omfattar området från Bäckedalen i söder till Säve i norr vilket gör stadsdelen till en av de geografiskt största i Göteborgs kommun.

Stadsdelen har många vackra naturområden som till exempel Hökälla naturområde och Hisingsparken, som är Göteborgs största parkområde.

Nära till två golfbanor - St Jörgen resp. Albatross.

Kommunikation

Från Centralstationen går buss nr 17 till Tuve Centrum med en restid på cirka 20 min samt bussarna 35, 36 och 39 till Säve station. För övriga busstider och transporter se www.vasttrafik.se.

Närservice

Tuve Torg är ett ur servicesynpunkt komplett torg som förutom torgets rikliga utbud av varor även kan erbjuda det mesta inom kommunal service. Torget har vårdcentral, bibliotek, tandläkare och kulturhus. Matbutikerna ICA och Willys finns även på torget. Här finns även Tuve ishall, 4-H gård och fina strövområden med elljusspår som även kan ta dig in till Centrala Hisingen.

Det finns kultur- och fritidsaktiviteter för alla åldrar i Norra Hisingen. Kulturpunkten i Tuve innehåller bibliotek, kulturskola, tidningscafé och fritidsgård.

Karta

Hör av dig till Jonas Lindquist för mer information!

Jonas Lindquist

Jonas Lindquist

Göteborg Hisingen

Reg. Fastighetsmäklare, Franchisetagare

Ansvarig mäklare

0701-96 27 72

jonas.lindquist@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad