Trädesgatan 4C

Bilder

  • Såld!

Trädesgatan 4C , Centrala Hisingen Kville , Göteborg

Varsamt renoverad bostad med nytt badrum och ett uppfräschat kök för att passa in med den gamla charmen som landshövdingehusen hade förr. För er som söker ett hem utöver det vanliga där mixen av gammalt och nytt är i perfektion är detta en bostad som måste upplevas. Välkommen på visning!

59 kvm, 2 rok

Månadsavgift:
3 591 kr inkl värme, VA och kabel-TV
Typ:
Lägenhet
Boarea:
59 kvm
Våning:
2
Lägenhetsnummer:
16
Byggår:
1941
Driftskostnad:
350 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

2 rum

Boarea

59 kvm

Rumsbeskrivning

I Kvillebäcken finner ni detta trivsamma hem med generösa ytor och härligt ljusinsläpp från fönster i två väderstreck. Bostaden är vackert renoverad med kvalitetssäkra materialval och med en känsla för stil och elegans. Man har bevarat den gamla charmen och blandat upp den med lite nya fräscha inslag. Njut till exempel av vitpigmenterade golv i massiv furu, helkaklat badrum med tvättpelare och en hall som rymmer all din förvaring.

Ni välkomnas av en rymlig hall med en egen nisch för att dölja avhängningen av era kläder och en sober färgsättning blir genomgående i hela bostaden. På golvet ligger ett vitpigmenterat golv i massiv furu och väggarna är vitmålade, inte mindre än fyra fullhöjdsgarderober rymmer alla kläder. Till vänster ligger det luftiga sovrummet med gott om plats för en dubbelsäng och extra förvaring om så krävs. Även här ligger det vackra vitpigmenterade golvet i massiv furu och väggarna är vitmålade.

Badrummet renoverades 2013 och är stilrent och helkaklat i vitt och svart. Underliggande golvvärme gör en extra lyx en kall morgon, alltid varma handdukar sköter handdustorken och all tvätt sköts enkelt med tvättpelaren så du slipper springa i trappor.

Köket är väldisponerat med gott om förvaring och en plats för en stor matgrupp som tar sin naturliga plats mitt i rummet. Här lagar ni er mat på en praktisk hällspis och en diskmaskin tar hand om det tråkiga efterarbetet. Köksluckorna omlackerades under 2015 och alla vitvaror är utbytta mellan 2009-2016. Tack vare två härliga fönster badar köket i naturligt ljus som flödar vidare genom hallen och in till vardagsrummet.

I vardagsrummet är det gamla brädgolvet från ljuva 40-talet bevarat och lackat för att tåla en vardag, väggarna här är vitmålade och från fönstret har ni utsikt över innergården. Här ryms utan problem en soffhörna och tv, men även en arbetshörna om så önskas. Innergården når ni bara några trappor ner och här kan ni njuta av sommarsolen och grilla en god köttbit på föreningens stora träddäck med stolar och bord att nyttja.

Välkommen på visning!

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

2 av 3, hiss finns ej

Avgift

3 591 kr inkl värme, VA och kabel-TV

Driftskostnad

4 200 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 2 400 kr
Försäkring: 1 800 kr
Beräknat antal personer: 2

Andel av årsavgiften

6,76636%

Byggnad

Byggnadstyp

Flerbostadshus

Byggnadsår

1941

Uppvärmning

Fjärrvärme

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 1 december 2009
Energiprestanda: 129 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Fastighetsbeteckning

Göteborg Brämaregården 47:3

Förening

Namn

Brf Trädesgatan 4

Om föreningen

Bostadsrättsföreningen äger fastigheten Göteborg Brämaregården 47:3. Flerbostadshuset är byggt år 1941 i tre våningar med 18 lägenheter varav två av dem är hyresrätter. Totalytan är 1 076 kvm. Fastigheten är fullvärdesförsökrat hos Länsförsäkringar Göteborg och Bohuslän.

Organisationsform

Bostadsrätt

Antal lägenheter

18

Antal hyresrätter

2

TV och Bredband

Kabel-tv och internet genom ComHem. Tillgång till fiber från Bredbandsbolaget.

Parkering

Boendeparkering på gatan utanför. För mer information och ansökning finns på www.goteborg.se.

Renoveringar

1984 byttes alla V/A stammar i kök och badrum. Under samma år byttes fönster och tvättstugan renoverades.
2009 energideklarerades fastigheten.
2013 renoverades den yttre miljön. Tilläggsisolering och byte av fasad, byte av samtliga fönster, byte av tak och målat om. Under samma år dränerades innergården och porten byttes.
2016 asfalterades och planterades det nytt på innergården.
Föreningen planerar att byta entrédörrar samt byta portkodssystem. Inga vidare beslut är tagna i dagsläget.

Ekonomi

Föreningen höjde avgiften vid årsskiftet.

Äkta/oäkta

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

Juridisk person

Föreningen tillåter inte juridisk person

Delat ägande

Ja

Äger föreningen marken?

Ja

Överlåtelseavgift

1138 kr

Pantsättningsavgift

455 kr

Övrigt

Det finns en gemensam tvättstuga med två tvättmaskiner, en torktumlare samt två torkskåp. I källaren finner man, förutom tvättstugan, även förråd. Gemensam innergård med trädäck och planteringar.

Om området

Centrala Hisingen Kville

Kville är centralt belägen i stadsdelen Lundby. Ett trivsamt och levande område som binder samman Hisingen med Göteborgs innerstad. Ett charmigt område med gamla landshövdingehus uppblandat med nybyggnation runt gamla Porslinsfabriken och Kvillebäcken. Ramberget/Keillers park är nära beläget med sin fina utsiktsplats och härliga strövområden. Här bor du på ett centralt läge i ett expansivt område, bra kommunikationer som tar er in till staden på några minuter och alldeles i närheten finns köpcentrum och saluhall. För dig som gillar att motionera till fots eller cykel finns Keillers park med stadens bästa utkikspunkt, Ramberget, Flunsåsparken gröna lunga och spännande Lindholmen samt Eriksberg att upptäckta. Att följa Kvillebäcken genom Kvilledalen är en särskild upplevelse, gamla sten- och bronsåldersboplatser till moderna köpcentrum. En av Göteborgs äldsta kyrkor, Tuve kyrka, och Sankt Jörgen SPA/Gothia Park arena, supermoderna anläggningar, möts här.

Kommunikation

Hjalmar Brantingsplatsen vid Backaplan är en stor närbelägen knutpunkt för kommunikationer. Där trafikerar både spårvagn, buss och flygbussar. Spårvagnen tar dig in till centrum på 5 minuter.

Närservice

På kort gångavstånd ligger Kvilletorget som har ett bra serviceutbud av både livsmedel, shopping, caféer och restauranger.

Vid Kvilletorget har även Försäkringskassan, Arbetsförmedlingen och Polisen sin verksamhet. I närheten finns också Nya Kville Saluhall och intilliggande Backaplan som har ett stort utbud av butiker med allt man kan tänka sig. På promenadavstånd tar du dig lätt in till City.

För den motionsintresserade finns ett flertal träningsanläggningar, Lundbybadet och två golfbanor inom bra avstånd.

Karta

Hör av dig till Jennifer Rådh för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad