Brunnehagen 22

Bilder

  • Såld!

Brunnehagen 22 , Hisingen - Tuve , Göteborg

Nu har du chansen att förvärva en av de populära 3:orna i Brunnehagen. Här har vi stambytt helkaklat badrum med golvvärme och tvättmaskin samt en solig balkong åt söder som förhoppningsvis ska glasas in och bli större. Tvättstuga i närheten och lediga parkeringar finns. Snabbt tillträde möjligt!
Välkommen på visning!

80 kvm, 3 rok

Månadsavgift:
4 508 kr inkl värme, kallvatten och kabel-tv (basutbud)
Typ:
Lägenhet
Boarea:
80 kvm
Våning:
3
Lägenhetsnummer:
192
Byggår:
1971
Driftskostnad:
491 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

3 rum

Boarea

80 kvm

Rumsbeskrivning

Tre trappor upp har vi denna trevliga genomgångslägenhet om tre rum och kök. Här har vi även en härlig balkong åt söder med sol stora delar av dagen. Just balkongen skall under året förhoppningsvis byggas ut och glasas in via föreningen. Då blir balkongen ett extra rum att nyttja stora delar av året.

Du kliver in i hallen som direkt ger plats för avhängning och möjligheter till förvaringsmöblemang. Här ligger slitstark laminat på golvet med väggar tapetserade randigt i rött och guld.

Bostadens kök är ljust och rymmer en matplats för 4-6 personer invid fönster. Köksluckorna är vita, bänkskivorna består av diskbänk i aluminium och vissa delar i ek. Mellan över- och underskåp sitter stänkskydd i form av vitt kakel. Utrustningen består av spis och kombinerad kyl/frys. Väggarna är tapetserade vitt och vid matplatsen sitter vitlaserad bröstpanel. På golvet ligger matchande laminat.

Vardagsrummet är rymligt och har härligt ljusinsläpp från både syd samt väst. Här ryms både tv-hörna, matplats och arbetsplats om man önskar. Väggarna är ljust tapetserade och på golvet ligger originalparketten kvar.

Sovrum 1 är rymligt med utgång till balkong åt syd (sol från lunch till sen eftermiddag). Sovrummet nås från både hall och vardagsrum, en del ägare inom föreningen har valt att sätta igen ena väggen och endast ha ingång från hallen. Här finns plats för dubbelsäng och förvaringsmöbler. Förvaringen löses annars galant via den stora klädkammaren som nås från hallen precis utanför rummet. Här har vi tapetserade vita väggar med laminat på golvet.

Bostadens balkong är belägen åt syd och har utsikt över gården, utanför står ett par björkar som ger grönskande utsikt samt dämpar insyn. Balkongen ska under 2017 förhoppningsvis byggas ut (av föreningen) och glasas in vilket kommer att öka balkongens användningsmöjligheter markant.

Sovrum 2 är beläget mittemot sovrum 1 med ingång från både hall och kök. Detta sovrum är lite större och har av en del boende delats av till två små rum. Väggarna är tapetserade ljust och på golvet ligger en ljus plastmatta.

Bostadens badrum är i toppskick och renoverades i samband med föreningens stambyte 2012-13. Här är det helkaklat med grå klinker på golvet, vitt kakel på väggarna samt en dekorrand i grått. Utrustningen består av dusch med vikbara väggar i glas, vägghängd toalett, belyst spegelskåp, tvättställ med kommod samt handdukstork. Förutom detta finns även lyx som egen tvättmaskin för att underlätta vardagsbestyren samt skön golvvärme! Tvättstuga finns även det såklart inom föreningen om man hellre vill använda det.

Varmt välkomna att boka in er för en visning!

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

3 av 3, hiss finns ej

Avgift

4 508 kr inkl värme, kallvatten och kabel-tv (basutbud)

Driftskostnad

5 900 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 2 500 kr
VA: 1 800 kr
Försäkring: 1 600 kr
Beräknat antal personer: 1

Kommentar

Föreningen har enhetsmätning av el och varmvatten vilket betalas i samband med månadsavgiften. Driftskostnader är individuella och beror på dina egna levnadsvanor och avtal med leverantörer.

Andel i föreningen

0,27978%

Andel av årsavgiften

0,26718%

Reparationsfond

0 kr

Tillträde

Snabbt tillträde möjligt

Byggnad

Byggnadstyp

Flerfamiljshus

Byggnadsår

1971

Uppvärmning

Fjärrvärme

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 24 november 2008
Energiklass: -
Energiprestanda: 168 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Fastighetsbeteckning

Tuve 51:11

Övrigt

Balkong
Balkong med utsikt över gården i söderläge. Skall förhoppningsvis under 2017 byggas ut och glasas in.

-Förråd
Finns i källaren.

-Tvättstuga
Finns i närliggande hus.

-Parkering
Parkering finns framför husen och kostar: utan el-stolpe: 125 kr/mån, med el-stolpe: 250 kr/mån. Till parkeringsplatserna är det separat kö.

-Bra att veta:

-Föreningen har kollektivavtal med elleverantör. Du betalar för din förbrukade mängd el. Debiteras på månadsavin.

-Föreningen tillämpar enhetsmätning av varmvatten. Du betalar således för den mängd varmvatten du förbrukar. Debiteras på månadsavin.

-Barnvagnsrum finns i entrén.

-Cykelrum finns i närheten.

-Bastu finns att nyttja på Brunnehagen 39.

-Fritidslokal finns att hyra för tillställningar.

Förening

Namn

Riksbyggen Brf Tuvehus nr 6

Om föreningen

Föreningen innehar tomträtten till tomterna Tuve 51:1-3, Tuve 12:23 samt Tuve 12:32 med adress Brunnehagen 1-59. På dessa tomter har år 1970-72 uppförts bostadshus med sammanlagt 425 lägenheter.

Bra gemensamma tvättstugor på flera platser inom föreningen. Föreningen har en föreningslokal och bastu att boka. Till lägenheten hör ett källarförråd och cykelrum finns på flera platser.

Organisationsform

Bostadsförening

Antal lägenheter

425

Antal lokaler i föreningen

1

TV och Bredband

I månadsavgiften ingår kabel-TV via Canal Digital (basutbud).
Bredband tecknas separat av lägenhetsinnehavaren, förberett via Bredbandsbolaget(FiberLan). Föreningen för diskussioner om gemensamt upphandlat avtal för TV och bredband.

Parkering

P-plats finns på 343 avgiftsbelagda parkeringsplatser med respektive utan el-anslutning - separat kö - uthyrning söks direkt via Riksbyggen EKC i Västerås. P-plats utan el 125 kr/mån och med el 250 kr/mån. Det finns även bra möjligheter för MC och mopedparkering. Föreningen har även 29 stycken gästparkeringar samt 3 stycken handikapplatser.

Renoveringar

Föreningen följer en underhållsplan som uppdateras årligen.
2012/13 Utfördes det största renoveringsprojektet i föreningens historia. Nya badrum, avloppsstammar, fastighets-el i alla lägenheter och allmänna utrymmen, nya fläktar och tilläggsisolering på vindarna.
2016 genomfördes fasadarbeten.
2017/18 Föreningens balkonger byggs ut och glasas in.

Ekonomi

Balkongutbyggnaden innebar att avgiften höjdes med 3% i oktober 2017 samt 3% 1 juli 2018. I övrigt inga kända.

Äkta/oäkta

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

Juridisk person

Föreningen tillåter inte juridisk person

Äger föreningen marken?

Nej, innehar tomträtt.

Överlåtelseavgift

1163 kr

Pantsättningsavgift

465 kr

Kontaktperson

Lars-Göran Larsson

Övrigt

Hemförsäkring bekostas av bostadsrättsinnehavarna och bostadsrättstillägg bekostas kollektivt av föreningen.

Besök gärna föreningens hemsida: http://www.tuve6.se/

Om området

Hisingen - Tuve

Tuve ligger mitt på Hisingen på gränsen mellan den tätbebyggda staden i söder och landsbygden i norr. Tuve-Säve ingår i stadsdelsförvaltningen Norra Hisingen och omfattar området från Bäckedalen i söder till Säve i norr vilket gör stadsdelen till en av de geografiskt största i Göteborgs kommun.

Stadsdelen har många vackra naturområden som till exempel Hökälla naturområde och Hisingsparken, som är Göteborgs största parkområde.

Nära till två golfbanor - St Jörgen resp. Albatross.

Kommunikation

Från Centralstationen går buss nr 17 till Tuve Centrum med en restid på cirka 20 min samt bussarna 35, 36 och 39 till Säve station. För övriga busstider och transporter se www.vasttrafik.se.

Närservice

Tuve Torg är ett ur servicesynpunkt komplett torg som förutom torgets rikliga utbud av varor även kan erbjuda det mesta inom kommunal service. Torget har vårdcentral, bibliotek, tandläkare och kulturhus. Matbutikerna ICA och Willys finns även på torget. Här finns även Tuve ishall, 4-H gård och fina strövområden med elljusspår som även kan ta dig in till Centrala Hisingen.

Det finns kultur- och fritidsaktiviteter för alla åldrar i Norra Hisingen. Kulturpunkten i Tuve innehåller bibliotek, kulturskola, tidningscafé och fritidsgård.

Karta

Hör av dig till Jonas Lindquist för mer information!

Jonas Lindquist

Jonas Lindquist

Göteborg Hisingen

Reg. Fastighetsmäklare, Franchisetagare

Ansvarig mäklare

0701-96 27 72

jonas.lindquist@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad