Bratteråsbacken 37

Bilder

  • Såld!

Bratteråsbacken 37 , Eriksberg , Göteborg

Mitt på Eriksberg i vackra gamla Juvelkvarnen kan vi snart erbjuda denna trevliga mini gaveltrea om 70 kvm med två balkonger. Ett bra tillfälle för dig som vill bo vid vattnet med närhet till Göteborgs stadspuls. I närområdet finns skolor, affärer, restauranger och goda kommunikationer i form av både buss och färja.

70 kvm, 3 rok

Månadsavgift:
4 672 kr inkl värme, VA, kabel-tv
Typ:
Lägenhet
Boarea:
70 kvm
Våning:
5, hiss finns
Byggår:
2009

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

3 rum

Boarea

70 kvm

Rumsbeskrivning
Badrum

Helkaklat badrum med vitt matt kake antracitfärgat klinker med golvvärme, toalett, handfat i kommod "Svedberg" och spegel ovan, duschhöna med glasvägg och handdukstork. Tvättavdel med kombimaskin tvätt/tork ovan arbetsbänk samt hylla.

Kök

Myresjökök med släta vita luckor med handtag i rostfritt. Arbetsbänk i gråmelerat laminat med underlimmad diskho ovan den sitter ett svart kakel. Maskinparken går i rostfritt och består av spishäll "Bosch -09", inbyggnad ugn och micro "Bosch -15", helintegrerad diskmaskin Cylinda -14, kombinerad kyl/frys " Bosch ", köksfläkt i rostfritt " Sirius -09"

Övriga lägenheten

Vitmålade väggar och genomgående ekparkett. Lister och foder i Ek, Vita släta innerdörrar,

Välkomna till Bratteråsbacken 37. Nu har ni möjlighet att förvärva en riktigt läcker mini 3:a med gavelläge och lite warehouse-livingkänsla. Lägenheten har en skön takhöjd på nästan 3 meter, enorma vackra fönster med spröjs och fönsternischer som är 40 cm djupa! Bygganden är den gamla Juvelkvarnens kontorsdel som byggdes om av JM 2009, helt klart en av Eriksbergs vackraste byggnader.

Stig på!
Ni möts av en rymlig hall som har en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Hallen har goda avhängnings- och förvaringsmöjligheter i fyra platsbyggda garderober. På golvet ligger en ekparkett som sträcker sig vidare genom hela lägenheten och alla väggar är vitmålade.

Rakt fram leds ni in i köket som kommer från Myresjökök. Köket håller ett trendigt snitt där allt går i vitt grått och svart. Här erbjuds fina arbetsytor och gott om förvaring samt en komplett maskinpark i rostfritt. I en öppen och social planlösning ligger matplatsen och vardagsrummet så att alla kan vara med när de kulinariska underverken skapas. Från köket kan ni även njuta av utsikten över grannföreningens vackra innergård!

Vardagsrumsdelen är väl tilltagen och lättmöblerad. Från vardagsrummet når ni den första balkongen sol erbjuder sol från morgon fram till kl14:00 sommartid och en liten glimt av älven. Utsikten kommer bestå då allt runt om är färdigbyggt.

I anslutning till vardagsrummet bakom en rustik stor skjutdörr finner ni det andra lite mindre sovrummet som lämpar sig väl som barnrum eller kontor/gästrum. Lägenheten är registrerad i föreningen som en tvåa med byggdes original som en trea av JM.
I fil med hallen leds ni vidare mot sovrummet.

Efter köket når ni först badrummet på er högra sida. Smakfullt helkaklat i vitt och antracitgrått, duschhörna med glasvägg, skön golvvärme, handdukstork och snygg Svedbergsinredning. Här finns även praktisk tvättavdelning med en kombinationsmaskin och arbetsbänk.

Slutligen når ni ett stort sovrum som ansluter till en inredd walk-in-closet med riktigt smart förvaring. Här har ett skönt ljusinsläpp från fönster i två väderstreck. Här finner ni även en trevlig balkong med eftermiddagssol och utsikt mot Eriksbergskranen. Klockren New York-känsla utlovas!

Vill ni ha en voluminös lägenhet med ett riktigt bra läge? Då är detta något för dig! Tveka inte att boka in dig på visning.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

5 av 7, hiss finns

Avgift

4 672 kr inkl värme, VA, kabel-tv

Andel i föreningen

2,86741%

Andel av årsavgiften

2,86741%

Tillträde

enl. övk

Byggnad

Byggnadstyp

Flerbostadshus

Byggnadsår

2009

Uppvärmning

Fjärrvärme

Ventilation

Mekanisk frånluftsventilation

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 9 december 2012
Energiprestanda: 120 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Fastighetsbeteckning

Sannegården 7:9

Övrigt

Två balkonger

Källarförråd

Lägenheten är registrerad som en tvåa men bygg original som en trea av JM.

Förening

Namn

Brf Mjölner på Norra Älvstranden

Om föreningen

Brf Mjölner färdigställdes 2009 och omfattar 33 lägenheter. Ursprungligen är byggnaden uppförd 1914.
Parkeringsplats finns att hyra för ca 300 kr/månad. Föreningen disponerar över 25 parkeringsplatser, separat kö gäller.

TV: Ansluten till kabelnät: kanal Digital. Analogt utbud ingår i avgiften. Digitalt utbud tecknas mot Canal Digital
Internet: "Fiber" Gothnet stadsnät. Avtal kan tecknas med flera olika leverantörer. Betalas separat av varje medlem.

Via Östra Eriksbergsgatan nås ett fristående parkeringsgarage, Deckhuset. Här kan ett parkeringstillstånd hyras för fn 825:- /mån, tillståndet fungerar som ett boendeparkeringskort. Kontakta Aspelin-Ramm Fastigheter för mer information, telefonnr. 031-7601190.

Barnvagnsrum, källarförråd och cykelrum finns också.

Om området

Eriksberg

Norra Älvstranden är ett samlingsnamn på områden som ligger centralt på Hisingen i Göteborg utmed Göta älv. Från att ha varit ett område dominerat av varvsverksamheten har Norra Älvstranden under 1990- och 2000- talet utvecklats till Göteborgs största nya bostadsområde. Eriksbergshallen som förr inhyste Eriksbergsvarvets mekaniska verkstäder och maskinhallar inryms nu av en unik hotell- och konferensanläggning.

Kommunikation

Kommunikationerna är mycket bra med bl.a. stombuss nr 16 som har täta turer i högtrafik, samt flera busslinjer mot bl.a. Frölunda Torg, centrum och Hjalmar Brantingsplatsen.

Dessutom går Älvsnabben från färjelägena Eriksberg & Slottsberget som gör det väldigt smidigt att ta sig in till centrum.

Närservice

På promenadavstånd finns Eriksbergs köpcenter med ett stort utbud av affärer och bank. I området finns två större matbutiker, COOP och ICA. På Eriksbergsområdet finns restauranger, närbutiker, bankomat. Ett populärt Gym. Vid kajen finns en trevlig fiskaffär/restaurang. En vårdcentral finns även på Eriksberg.

Karta

Hör av dig till Lars Norrgren för mer information!

Lars Norrgren

Lars Norrgren

Göteborg Hisingen

Reg. Fastighetsmäklare, Franchisetagare

Ansvarig mäklare

0736-55 99 59

lars.norrgren@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad