Fritiof Anderssons Gata 11

Bilder

  • Såld!

Fritiof Anderssons Gata 11 , Eriksberg , Göteborg

Nu kan vi erbjuda er en välplanerad 3:a på Eriksbergsplatån. Mycket fin lägenhet som byggdes 2015 med 2 uteplatser, varvid en med kvällssol. Här bor ni ett stenkast från kajpromenaden och den vackra Färjenäsparken. 100 meter från dörren har ni även attraktiva Taubeskolan.

82 kvm, 3 rok

Månadsavgift:
3 785 kr inkl. D-TV,Bredband, IP-telefoni
Typ:
Lägenhet
Boarea:
82 kvm
Våning:
0, hiss finns
Byggår:
2015
Driftskostnad:
500 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

3 rum

Boarea

82 kvm

Rumsbeskrivning

Välkommen in i denna luftiga trea på bottenvåningen med skön öppen planlösning och härligt ljusinsläpp! Innan ni gör entré bemöts ni av en större möblerbar uteplats samt ett kallförråd. Under sommarhalvåret ges här möjligheten att avnjuta frukosten under morgonperioden!

Ni välkomnas av en rymlig hall med bra förvaringsmöjlighet mycket plats för avhängning och mindre möblemang. Lägenheten har genomgående ekparkettgolv och övervägande vitmålade väggar som ger en bra bas att spinna vidare på och inreda i valfri stil.

På vänstersidan om entrén finner ni bostadens master bedroom som erbjuder gott om plats åt en större dubbelsäng med eventuella nattduksbord. Rummet erbjuder även gott om förvaringsmöjligheter i form av fyra garderober. Rummets estetik ger en lugnande känsla då väggarna går i behagliga toner samt fönster placerat mot den lugnande innergården.

På er högra sida finner ni bostadens mindre sovrum, idag barnrum. En mönstrad fondtapet i behaglig ton samt fönster mot den lugna innergården. Bra planlösning bidrar med ett flexibelt valt av möblemang.

Vidare finner ni lägenhetens två badrum, varav ett med badkar och en maskinpark med tvättmaskin och torktumlare ovan dessa en stor arbetsbänk samt förvaringsskåp. Här finner du stilren design i form av vitt kakel, med svart vertikal bord och mörkgrå klinkers. Här finns även handdukstork, kommod och spegel med över- och underbelysning.

I det mindre badrummet finner ni grå klinker på golvet som går över till vitt kakel uppåt väggarna. Här finner ni en dusch med duschdraperi, WC, tvättställ och spegel.

Vidare har ni ett hemtrevligt genomgångskök på er vänstra sida, allt i öppen planlösning med vardagsrum och matplats. Köket erbjuder vita luckor och grånyanserad arbetsbänk med underlimmad ho. Köket är utrustat med kyl och frys i fullhöjd, hel integrerad diskmaskin och induktionshäll, maskinpark från Siemens. Köket är som gjort för socialmatlagning med sin öppnaplanlösning. Här kan ni lätt mingla när det kokar i grytorna med gästerna vid matplatsen.

I anslutning till köket finns en härligt stor terrassbalkong om ca 12 kvm varvid ni finner en liten gräsmatta och rabatter två trappsteg ner. Klockrent ställe att avnjuta ett glas vin till en sen sommarkväll.

Till höger om köket så finner ni det rymliga vardagsrummet som erbjuder både rymlig matplats och möjlighet till större soffgrupp. Ni har ett härligt ljusinsläpp från flera stora fönsterpartier. Förutom den vita basala väggfärgen finner ni här en trendigt mönstrad fondtapet i behagliga toner och mönster.

Är detta er blivande drömbostad? Tveka inte att kontakta mäklaren redan idag.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

0 av 4, hiss finns

Avgift

3 785 kr inkl. D-TV,Bredband, IP-telefoni

Driftskostnad

6 000 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 2 000 kr
VA: 2 000 kr
Försäkring: 2 000 kr
Beräknat antal personer: 2

Andel i föreningen

1,20269%

Andel av årsavgiften

1,23236%

Reparationsfond

0 kr

Byggnad

Byggnadstyp

Flerbostadshus

Byggnadsår

2015

Uppvärmning

Fjärrvärme

Ventilation

FTX, från- och tilluft med återvinning

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Fastighetsbeteckning

Göteborg Sannegården 75:1

Övrigt

- Två uteplatser

- Lekplats på innergård

Förening

Namn

HSB Brf Flatön

Om föreningen

Brf Flatön ligger på Platån i Västra Eriksberg nära hamnbassängen. Föreningen består av 85 lägenheter (1,5 - 4 rum) byggt i ett trevligt kvartershus med fyra våningar. De flesta lägenheter är utrustade både med balkong och terrass vilket ger en lägenheterna känsla av att bo i radhus. Projektet startade 2013 och var färdigbyggd hösten 2015 och är det sista projektet som byggs på Platån. I närheten finns det mesta såsom trevliga restauranger, skola och vårdcentral. Närhet till Färjenäsparken eller Krokängsparken ger tillfälle till trevliga promenader.

Brf Flatön består av moderna ljusa energieffektiva lägenheter, där flertalet har entréterrasser mot innergården. På gården är det plats för lek, grillning och samvaro. I föreningen finns det gemensamhetslokal/övernattningslägenhet samt en relaxavdelning med bastu. Under huset är det garage och cykelrum, plats för barnvagnar och stora lägenhetsförråd.

Garaget är ljust och trevligt där några av platserna är anpassade för el-bilar, några platser har också litet förråd intill p-platsen.

Fastigheten är miljöcertifierad enligt Sweden Green Building Council, nivå silver. Det betyder bland annat att det är stränga krav på bullernivå, luftkvalité, byggmaterial och energiåtervinning.

Byggnaden har solpaneler och bergvärmepump vilket reducerar värmeförbrukningen. Lägenheterna har individuell mätning och debitering (IDM) vilket betyder att var och en kan påverka sin energikostnad.
Energideklaration har ännu inte utförts.

Antal lägenheter

85

TV och Bredband

ComHem och Tivo med tv-paket med grundutbud av ca 30 kanaler, bredband med en hastighet på 100/100mbit, IP-telefoni fast del.

Parkering

44 garageplatser i källarplan (1000kr/mån) och 24 öppna parkeringsplatser i gatuplan (550kr/mån). Under huset finns det ett parkeringsgarage som även har platser speciellt framtagna för el-bilar. Separat kö för respektive parkering.

Äkta/oäkta

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

Överlåtelseavgift

1138 kr

Pantsättningsavgift

455 kr

Övrigt

Restaurangen Pishi och kommer att ha öppet 11:00 - 22:00 söndag till torsdag och till 23:00 fredag och lördag. Trevlig relaxavdelning med bastu, gemensamhetslokal för fest eller övernattning samt tvättstuga.

Om området

Eriksberg

Norra Älvstranden är ett samlingsnamn på områden som ligger centralt på Hisingen i Göteborg utmed Göta älv. Från att ha varit ett område dominerat av varvsverksamheten har Norra Älvsstranden under 1990- och 2000- talet utvecklats till Göteborgs största nya bostadsområde. Eriksbergshallen som förr inhyste Eriksbergsvarvets mekaniska verkstäder och maskinhallar inryms nu av en unik hotell- och konferensanläggning.

Kommunikation

Kommunikationerna är mycket bra med bl.a. stombuss nr 16 som har täta turer i högtrafik, samt flera busslinjer mot bl.a. Frölunda Torg, centrum och Hjalmar Brantingsplatsen.

Dessutom går Älvsnabben från färjelägena Eriksberg & Slottsberget som gör det väldigt smidigt att ta sig in till centrum.

Närservice

På promenadavstånd finns Eriksbergs köpcenter med ett stort utbud av affärer och bank. I området finns två större matbutiker, COOP och ICA. På Eriksbergsområdet finns restauranger, närbutiker, bankomat. Ett populärt Gym. Vid kajen finns en trevlig fiskaffär/restaurang. En vårdcentral finns även på Eriksberg.

Karta

Hör av dig till Filip Radic för mer information!

Filip Radic

Filip Radic

Göteborg Hisingen

Reg. Fastighetsmäklare

Ansvarig mäklare

0737-48 00 71

filip.radic@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad