Gullrisgatan 7D

Bilder

  • Såld!

Gullrisgatan 7D , Centrala Hisingen , Göteborg

Etta med ovanligt låg avgift och nära kommunikationer som tar er in till stan på några minuter. Fräscht kök och badrum samt med vackra originaldetaljer så som brädgolv och högt i tak är detta ett boende att flytta rakt in i. Välkommen på visning!

35 kvm, 1 rok

Månadsavgift:
1 626 kr inkl värme, VA och kabel-TV
Typ:
Lägenhet
Boarea:
35 kvm
Våning:
1
Lägenhetsnummer:
1001
Byggår:
1951

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

1 rum

Boarea

35 kvm

Rumsbeskrivning

I Kvillebäcken finner ni denna mysiga lägenhet med genomgående ljusa väggar och fint ljusinsläpp från stora fönsterpartier. Här bor du på ett centralt läge i ett expansivt område, bra kommunikationer som tar er in till staden på några minuter och alldeles i närheten finns köpcentrum och saluhall. Genomgående vita väggar och golv i antingen klassiskt brädgolv eller en stavparkett i ek. Kvadratsmarta lösningar med genomtänkta renoveringar gör att lägenheten känns rymligare än sina 35 kvm.

Köket som är i original följer en stil som harmoniserar väl med lägenhetens känsla och ursprung. Köksinredningen går i dovblått med en ljusbeige kakelsättning ovan bänkskivan i rostfritt och laminat. Flera bevarade detaljer så som brädgolv, ventilerat skafferi, kryddhylla samt koppupphängning i skåpet. Utrustat med kombinerad kyl/frys, en hällspis samt en fläkt samtliga är vita. Plats för matbord och tre till fyra stolar invid fönstret.

Allrummet är ljust och luftigt och utan problem ryms en soffhörna med tv-möbel samt en säng och extra förvaring om det skulle behövas. Det stora fönsterpartiet gör att rummet badar i ljus. Golvet som är en enstavig ekparkett i fiskbensmönster är vackert bevarat och ger hela rummet sin karaktär.

Badrummet som renoverades 2010 är stilrent och helkaklat med ett grått stenklinker på golvet och ett vitt kakel på väggarna med detaljer i sten. Utrustat med wc, handfat, spegelskåp, handduksvärmare, golvvärme samt en dusch med glasväggar.

Hallen är lägenhetens nav och här finns också plats för avhängning direkt innanför dörren även två inbyggda garderober stuvar undan en del kläder. Detta är en lägenhet att trivas i och som bara är att flytta rakt in i.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

1 av 3, hiss finns ej

Avgift

1 626 kr inkl värme, VA och kabel-TV

Andel i föreningen

3,8%

Tillträde

Enligt överenskommelse

Byggnad

Byggnadstyp

Flerbostadshus

Byggnadsår

1951

Uppvärmning

Fjärrvärme

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 20 maj 2008
Energiklass: -
Energiprestanda: 121 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Fastighetsbeteckning

Kvillebäcken 4:7, 31:1-4,32:2, 36:4

Förening

Namn

Brf Berget Nr 71

Om föreningen

Bostadsr��ttsföreningen Brf Berget nr 71 innehar tomträtten till fastigheten Kvillebäcken 36:3 och därpå uppförd byggnad. Huset byggdes 1948 och föreningen bildades 1986. Totalt finns det 20 lägenheter som upplåts med bostadsrätt som fördelas enligt följande: 4st 1 rok, 13 st 2 rok samt 3 st 3rok. Föreningen har egen förvaltning och varje medlem har obligatorisk trappstädning var fjärde månad samt gemensam höst och vårstädning. Tvättstuga finns i källarplan och är utrustad med tvättmaskin, torktumlare och torkrum. Till varje lägenhet följer ett förråd. Föreningen har en gemensam samlingslokal som går att låna samt en bastu.

Antal lägenheter

20

TV och Bredband

Föreningen är ansluten till Comhem. Grundutbud för tv ingår i avgiften.

Parkering

Gratis parkering i 24 timmar på gatan utanför.

Renoveringar

Under 80-talet byttes tak, fasad och huset omdränerades. De senaste fem åren har fönster bytts ut, nya entrédörrar samt säkerhetsdörrar har satts in, stammarna är relinade samt solceller som extra elkälla har satts in. Kontakta gärna föreningen för mer detaljer. Föreningen ser över möjligheten till att köpa loss marken då tomträttsavtalet omförhandlas 2018. Inga vidare beslut är tagna i dagsläget.

Kontaktperson

Rolf Gullbert

Telefon

070-384 42 01

E-post

rolf.gullbert@telia.com

Övrigt

Föreningen har inga beslutade avgiftshöjningar idag men kan behöva höja avgiften under 2018 efter att ha varit oförändrad i 10 år.

Om området

Centrala Hisingen

Välkommen till en av Göteborgs snabbast växande stadsdelar! Här bor du lugnt och naturnära, men med all tänkbar service i närheten. In till stan och övriga Göteborg är det endast några minuters resa och vill du bada finns havet inom räckhåll i väster.

Centrala Hisingen har gott om skolor på alla nivåer, för- grund- och gymnasieskolor samt fritidsgårdar.

Här finns gott om vackra grönområden lite överallt! Hisingsparken med Slätta Damm är en av Göteborgs största grönområde. Flunsåsparken som sommartid bjuder på underhållning med bla. dans och musik. Området kring Keillers park och Ramberget och har inte bara en underbar grönska utan även en bländande utsikt över Göteborg, bättre picnicmål är svårt att finna!

Vill ni träna så finns här en uppsjö av anläggningar att välja mellan såsom Nordic Wellness, Curves, Friskis & Svettis och Lundbybadet. För avkoppling kan vi varmt rekommendera St. Jörgens Spa eller Arken!

Kommunikation

Med bil når du lederna på nolltid! Hela centrala Hisingen har även en extremt välutvecklad kollektivtrafik med såväl spårvagnar som stombussar som tar dig varthän i staden du önskar snabbt och smidigt! Från Hjalmar Brantingsplatsen eller Vågmästarplatsen når du centrala stan på några minuter. Här finns även vissa direktbussar till Volvo. För den mer hälsosamme finns fina gång- och cykelbanor till bl.a. Centrum och Eriksberg.

Närservice

Närhet till Backaplan med cirka 100 butiker. Wieselgrensplatsen och Kvilletorget har också ett stort utbud av affärer. Vid Kvilletorget har Polis, Försäkringskassa och Arbetsförmedlingen sin verksamhet. På Wieselgrensplatsen ligger Lundby Sjukhus.

Karta

Hör av dig till Jennifer Rådh för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad